MN

Model Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 5 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bugün 1 kişi, bu hafta 10 kişi iletişime geçti.
210 Müşteri Değerlendirmesi, 255 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10195 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10197 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10199 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10201 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10193 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 68 Kişi

Model Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.2 - BAĞCILAR > BEYKOZ

Hızlı ve güzel.


7 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İZMİR

İlk defa ev taşıma işlemi yaptıracaktım. Bir çok firma araştırdım yorum, okudum. Çok tereddütüm vardı ama Model nakliyat tüm ekibi inanılmaz ilgiliydi. Paketleme ve eşyaları sarıp hiç bir çizik olmadan itina ile taşıdılar. İletişim ve davranışları inanılmaz derecede iyiydi. Eşya taşıma sürecinde ekstra gayret ve emekleri vardı. Asansörü kullanmaları gerekirken bir aksilik neticesinde tüm eşyayı aşağı elleriyle indirmek zorunda kaldılar. Hemde hiç bir söz ve olumsuz düşünce olmadan. Emekleri açıkça parayla ödenmez. Terlerinin son damlasına kadar helal. Eşya boşaltma, taşıma ve geri kurulum zamanı oldukça hızlı ve sorunsuzdu. Gözünüzü kapatın, arkanıza yaslanın ve kahvenizi yudumlayın onlar işlerini layıkıyla yapacaktır.


4 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

İstanbul'dan Ankara’ya taşınmamızda Model Nakliyat ile anlaştık, çok memnun kaldık, hem zamanında geldiler, hem de eşyalara hiç zarar vermediler, çok titiz çalıştılar. Yakınlarıma da tavsiye ettim.


30 Haziran 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KONYA

Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz her konuda içiniz rahat olsun. Taşınma stresimizi ortadan kaldırdılar, bir daha taşınırsam aynı firmayı tercih ederim.


29 Haziran 2019

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Eşyalarımızın çok özel olmasindan dolayı hicbir firmanın bu işe yanaşmamasina ragmen Model Nakliyat hen de fazla fazla gun konusu da dahil bize yardimcı olarak eşyalarımızi hic ciziksiz ve ozenle tasidilar. Buradaki Başta Muhammet bey olmak uzere tum ekip arkadaşlarina samimi olarak tek tek teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık.Ekip muhteşem,guleryuzlu, herkese tavsiye ederim, gonül rahatlığıyla güvenebilirsiniz.


21 Haziran 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KONYA

Taşıma gününe kadar oldukça samimi ve güleryüzlüydüler. Taşıma gününde zamanında gelindi ve gelen herkeste aynı şekilde saygılı ve samimiydi. Eşyalar gayet güzel taşındı en ufak bir zarar yok. Tahminimden de çok daha erken eşyalar yerine ulaştı. gayet memnuniyet verici bir şekilde indirildi ve davranıldı. Ücreti de diğer firmalara göre çok daha uygundu. Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun.


19 Haziran 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KARABÜK

Harika


14 Haziran 2019

Çok iyi 8.2 - BURSA > İSTANBUL

Taşınma deneyimimi 4 başlık altında değerlendirmek isterim;
1- Yahya bey çok ilgili kendisi ile bu ikinci kez iş yapışımız olması sebebi dolayısıyla güvenimiz yüksekti lakin kendisinin beyan ettiği üzere 10 tekerlekli araç yerine 8 tekerlekli aracın gelmiş olmasını halen anlamadım.
2-Ürünlerin araca yüklenmesi noktasında gerek zamanlama gerekse özen oldukça iyi seviyede olup şahsen ailecek bir sıkıntı yaşamadık. Çalışan arkadaşlar özverili ve hızlı davranarak en uygun şekilde eşyalarımızı araca yükledi.
3- Eşyalarımızın taşınılan evimize nakli de oldukça hızlı ve başarılı olmakla birlikte tek sıkıntımız koli ve diğer ufak parçaların istediğimiz noktalara değilde odalara rast gele dağıtılması olmuştur. Bilinir ki bu eşyalar küçük ancak içerisinde ki ıvır zıvırlar sebebi ile yerleştirilmesi çok çetrefilli olduğu için evi toparlamamız bu dağınıklıktan ötürü tam 2 günümüzü almıştır. Ayrıca taşınma esnasında ne hikmetse yaptığımız sözleşme daha sonra alırım diye koyduğum mutfak dolabından buhar olup uçtu(Niyetim kimsenin günahına girmek değil lakin bizden kimsenin almadığı ve boş olan bir dolapta olan sözleşmenin kayıp olması kafamı oldukça karıştırdı).
4- SON OLARAK ELEŞTİRİM enakliyat SİTESİ VE AİLESİNE YÖNELİK OLACAK... VE BU KISIM OLDUKÇA ÖNEMLİDİR... Bu enakliyat kanalı ile 3. taşınmam olup ilk iki taşınmamda enakliyat tarafından şahsımıza ilgi alakala 10 numarada idi. Hatta ihale açtığımda, taşınma günü sabahında, taşınma sırasında ve sonrasında sürekli aranarak durum sorulup yapmam gerekenler hakkında sık sık bilgilendirildim. Buna istinaden ben de herkese enakliyatı tavsiye eder oldum. LAKİN... Bu sefer bırakın geçmişteki uygulamayı tarafıma ne taşınma öncesinde ne de sonrasında bir kez dahi enakliyat ailesinden telefon gelmemiş dolayısı ile operasyon takibi yapılmamıştır.


11 Haziran 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > EDİRNE

Paketleme, hız, iletişim konusunda çok iyiler, verdikleri sözleri fazlasıyla yerine getirdiler. Teklif aşamasından nakliye sonrasına kadar tüm süreci çok profesyonel olarak yürütüyorlar. Söyledikleri saatte gelerek, tam planladıkları saatte teslim ettiler. Çok seri, özenli ve profesyonel bir şekilde toplama yaptılar. Paketleme malzemeleri vs. her duruma hazırlıklılardı. Gün boyunca çok iyi bir iletişim kurdular. En ufak bir hasar yaşanmadı. Osman Bey ve Muhammed Bey başta olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederiz, gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.


29 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Hızlı ve özenli biçimde taşıma yaptılar.


26 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - PENDİK > TUZLA

Biz taşımadan gayet memnun kaldık. Puanımız 10/10. Tavsiye edilir, arkadaşların yaklaşımları gayet iyiydi.


26 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - GAZİANTEP > İSTANBUL

Gaziantep-İstanbul arası 3+1 eşyamız, sorunsuz, problemsiz geldi. Işinin ehli bir firma ve çoğu üniversite mezunu çalışanlar tüm hizmeti sorunsuz sağladılar. Taşınma oncesi bozuk olan dolaplarımızı bile tamir ettiler. Çok saygılı ve özenli insanlarla taşınmamızı mutlu bir şekilde tamamladık. Fiyat/performans, zamanlama, paketleme 10/10. Tekrar teşekkür ederiz.


29 Nisan 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MARDİN

Sayfaya ilan vermemle, benimle iletişime geçilmesi beklemediğim şekilde çok hızlı oldu, açıkçası site hakkında bilgim olmadığı için, eşya sayısı bildirimini, oturduğum adres bilgilerini de tam doğru doldurmamıştım, sürekli değişen fikirlerime rağmen oldukça hoşgörü ile yaklaşıldı, eşya alım/teslim süresi oldukça kısaydı, eşyalar paketlenmiş, korunmuş, teslimat esnasında da tüm kurulumları yapıldı, 1-2 saatlik süreçte taşınma işi tamamlandı. Çalışan arkadaşlar da oldukça saygılı, iletişimleri de güven verdi. Özetle en hoşuma giden konu, siteye ilan vermekle, siteyi hiç takip etmememe rağmen benimle sürekli iletişimin onlar tarafından sağlanması ve eşyaları verdikleri süre sürecinde getirmeliriydi. Memnun kaldım. Teşekkürler.


24 Nisan 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ŞANLIURFA

Zamanından önce geldiler, nakliyatta sıkıntı olmadı. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.


17 Nisan 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ELAZIĞ

Teşekkürler.


16 Nisan 2019

Model Nakliyat taşınmayı çok iyi bir şekilde gerçekleştirdi. Muhammed beye ve ekibine çok teşekkür ederim. Paketleme taşıma ukaşım ve iletişim gerçekten güzeldi. Muhakkak tavsiye ederim.


5 Nisan 2019

Mükemmel 10 - MARDİN > İSTANBUL

Mardin’den İstanbul’a Ev eşyamı taşıtmak için firma arayışına başladım
Fakat daha önceki taşınmalarda sıkıntılar taşımamdan ötürü ben ve eşim endişeliydik.
Yaptığımız araştırmalar ve referanslar sayesinde Model Nakliyatı seçtik.
Firma bize söz verdiği günde geldi ve bütün eşyalarımızı sanki çok güzel bir şekilde paketleyip ambalajladılar.
Marangozları gerçekten işin ehli bir ustaydı.
Çok kibar ve iyi niyetli elemanları var firmanın.
Her şeyden önemlisi Aile içinde nasıl davranacaklarını biliyorlar.
Çok profesyonel bir şekilde eşyalar yüklendi ve yola çıktılar.
Teslimat için yine söz verdikleri gün ve saatte taa İstanbul'dan Mardin’e eşyamızı getirdiler.
Yine güler yüzlü elemanlar eşyalarınızı bizim istediğimiz şekilde odalara dizdiler. Bütün mobilyalarımızı kurdular.
Daha önce yatak odamızın mobilyaları kapıları sorunluydu.
Onları da düzelttiler.
Gayet memnun kaldık. Firma sahibi Muhammet bey verdiği ger sözü tuttu ona da ayrıca teşekkür ediyorum.
Numarası kayıtlı zaten. Artık bütün çevremde bütün taşınma işleri için aile firmamız var diyebilirim.
Herkese çok rahat bir şekilde tavsiye ederim.
Ne olursa olsun taşınma işi çok streslidir ama biz ilk kez stres yaşamadık.
Model nakliyat ailesine ve Muhammet beye çok teşekkür ederiz.

Eşyalarınızı onlara teslim edin gerisini düşünmeyin.


31 Mart 2019

Mükemmel 10 - ELAZIĞ > İSTANBUL

Elemanların çalışmaları ve ev eşyalarına gösterdikleri özen ve paketlemeleri gayet profesyoneldi. Sık sık taşınan biri olarak en iyilerinden biriydi. Herkese tavsiye ederim.


30 Mart 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

İlk kez deneyimlediğimiz enakliyat ve model nakliyata tüm süreci sorunsuz yönettikleri, ilgi alakalarının eksiksiz olması, hiç bir eşyamızın zarar görmeden, İstanbul’dan İzmir’e hiç bir aksaklık olmadan ulaştırılması dolayısıyla çok çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki tüm taşınmalarımızda, yakınlarımızın taşınmalarında da Model Nakliyatı değerlendiriyor olacağız. Emekleri için tüm ekibe teşekkürlerimiz ile..


23 Mart 2019

Muhammet Bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Söyledikleri gibi tam vaktinde geldiler. Bütün eşyalarımı çok güzel bir şekilde paketlediler. Çok güler yüzlü bir ekip. İşlerini severek yaptıkları belli. Gerekli bütün önemi ve hassasiyeti gösterdiler. Bütün akrabalarıma ve dostlarıma tavsiye edebilirim. Bir sonraki taşınmam da hiç düşünmeden yine Model Nakliyat tercih ederim.


16 Mart 2019