Gizlilik Politikası

Sözleşmeler

Enakliyat, evden eve taşınmak isteyen kişiler ile bu hizmeti gerçekleştirmeye talip, evden eve nakliyat firmalarını bir platformda buluşturarak, uygun fiyat ve iyi hizmet ilkeleri çerçevesinde, her iki tarafın haklarını gözeterek taşınma hizmetinin daha güvenli bir şekilde yerine getirilmesini sağlar.

GİZLİLİK POLİTİKASI

Enakliyat Bilgi ve İletişim Hiz. Tic. Ltd. Şti (“Enakliyat”) olarak, kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, işbu Enakliyat Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

İşbu Politika’nın amacı, Enakliyat tarafından işletilmekte olan www.enakliyat.com.tr (“Site”) internet sitesi ile mobil uygulamanın (hepsi birlikte “Platform” olarak anılacaktır) işletilmesi sırasında Platform üyeleri/ziyaretçileri/kullanıcıları (hepsi birlikte “Kullanıcı” olarak anılacaktır) tarafından Enakliyat ile paylaşılan veya Enakliyat’ın, Kullanıcı’nin Platform’u kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektir.

Kişisel veriler, Platform üzerinden ve elektronik ortamda toplanmaktadır. Toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

Enakliyat’ın kullanıcıların kişisel bilgilerini tutmaktaki amacı sadece Platform da tanımlanmış olan kendi faaliyetlerini gerçekleştirmekten ibarettir.

Enakliyat, Kullanıcı’ların Platform üzerinden ilettikleri kişisel bilgilerini, gizlilik politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında, üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Kişisel bilgiler, ad soyadı, adresi, telefon numarası, e-posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü diğer bilgiyi kapsamakta olup kısaca Gizli Bilgiler olarak anılacaktır.

Kullanıcı Platform üzerinden teklif veren firma ile iletişme geçmek için onay vermesi halinde ad, soyadı ve telefon numarasının bu firma ile paylaşılacağını kabul etmiş olur. Müşteri Temsilcisi ile yapılan görüşme ile onay alınması halinde yine istenilen firma ile ad, soyadı ve telefon bilgisi paylaşılabilecektir.

Enakliyat, işbu Politika ve Kullanıcı Sözleşmesinde tanımlı olan haller haricinde kişisel bilgileri herhangi bir üçüncü kişi veya kurumalara açıklamayacaktır. Enakliyat, kişisel bilgileri kendi içinde müşteri profilini belirlemek ve istatistiksel çalışmalar yapmak amacıyla kullanabilecektir.

Enakliyat, kişisel bilgileri gizli tutmaya azami özeni göstermeyi, gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilgilerin tamamen veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü kişilere açıklanmasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

Enakliyat, işbu Politika hükümlerini, dilediği zaman Platform da yayınlamak suretiyle tek taraflı olarak değiştirebilir. Enakliyat’ın değişiklik yaptığı Politika hükümleri Platform da yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer.

Mobil Uygulamalarımızı İndirin Taşınma Sürecini Daha Kolay Yönetin.
Enakliyat Bilgi İletişim Hiz. Tic. Ltd. Şti © Copyright 2011-2018 Enakliyat.com.tr Her Hakkı Saklıdır.