MN

Model Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 5 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 12 kişi iletişime geçti.
210 Müşteri Değerlendirmesi, 255 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10195 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10197 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10199 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10201 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10193 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 68 Kişi

Model Nakliyat Müşteri Yorumları

Çalışanlar çok düzgün ve beyefendi insanlar. Tam anlamıyla mutlu şekilde eşyalarımı teslim aldım. Çok teşekkürler.


1 Eylül 2018

Taşımayı zamanında ve hızlı bir şekilde yaptılar. Çalışan personel de kibar ve anlayışlı insanlar. Eksi olarak belirteceğim tek nokta paketleme sırasında fazla aceleci olmaları. Teşekkür ediyorum kendilerine.


2 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Çok memnun kaldım.


2 Ağustos 2018

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > PENDİK

Öncelikle Muhammed Bey'e Yasin Beylere ve tum ekibe çok teşekkür ederim. 9 kez ev taşıdım işim gereği, çok sıkıntı yaşadığım firmalar oldu. Firma söz verilen saatte gelip başladı; tüm firma çalışanları amatör ruhlu ama özveriyle çalışıyorlar. Böbrek taşı düşüren arkadaşlarına sağlığın daha önemli demelerine rağmen ben söz verdim taşıyacağım demesi takdir edilecek bir davranıştı. Personelin tümü güler yüzlü, çalışkan ve genç bireylerden oluşuyor, 6 kişi geleceğiz demelerine rağmen 7 kişi gelip 3+1 evi yükleyip boşaltmaları 5 saat sürdü. Herkese tekrar teşekkürler.


30 Temmuz 2018

Müthiş 8.5 - İSTANBUL > KOCAELİ

Zamanında ve iyi şekilde taşıma yapıldı.
Son anda tarih değiştirmemize rağmen buna da uyum sağladılar.
Başarılı.


18 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - GAZİANTEP > İSTANBUL

Ekip olarak çok kaliteli, profesyonel ve temiz çalışıyorlar. Zamanlama olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım. Dedikleri saatte orada oluyorlar ve özenli bir şekilde her şeyi paketliyorlar. Hiç düşünmeden tercih edebileceğiniz bir firma. Mükemmel anlatmaya gerek yok.


18 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - KOCAELİ > ADANA

Model nakliyat gerçekten bu konuda gerçekten uzman. Eşyamı çok güzel paketleyip sardılar özellikle Mesut bey ve Muhammet bey bana çok yardımcı oldular kesinlikle tavsiye ediyorum...


13 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

Model nakliyat ile evimizi az önce yükledi arkadaşlar gerçekten ekip on numara özverili bir şekilde işlerini yapıyor ve çok dikkatler. Bir daha ki sefer de yine aynı firmayı tercih edeceğim ve tavsiye edeceğim teşekkürler Model nakliyat.


12 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

MODEL NAKLİYAT Muhammed bey ve çalışanlarına teşekkür ederim. Firma söz verdiği saatte geldi, paketlemelerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiler, çalışanlar gayet saygılıydı, eşyalarım söyledikleri vakitte geldi, herkese tavsiye ederim.


7 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Muhammet Beylere en büyük korkumuz olan şehirlerarası taşınmamızdaki yardımlarından dolayı teşekkür ederiz. Önceki nakliye firmalarının verdikleri hasarları bile gidermeye çalıştılar. Başarılar dilerim.


7 Temmuz 2018

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > ANTALYA

Çok ilgili ve iş bitirici bir firma. Yine taşınsam yine aynı firma ile görüşürüm. Tavsiye ederim.


28 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Gelen arkadaşlar çok olumlu ve yardımcı oluyorlar gerekli özen itinayla çalışıyorlar


22 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > GAZİANTEP

Merhabalar öncelikle taşınma işinin çok zor ve meşakkatli olduğunu düşünen herkese buradan belirtmek isterim ki MODEL NAKLİYAT ve çalışanları üzerinizdeki yükü tamamen hafifleterek size stressiz, rahat, güvenilir ve kaliteli bir taşınma işlemi gerçekleştiriyor. Taşıma günü söyledikleri saatte gelerek bütün eşyalarımı özenli bir şekilde paketlediler. Gerçekten işlerinin Ehli oldukları her hallerinden belliydi özellikle firma sahibi Muhammed bey konuşması ve samimiyetiyle ayrı bir güven veriyor. Söz verdikleri her şeyi yaptılar ve sorunsuz bir taşıma gerçekleşti. Bir daha taşınacak olsam kesinlikle ve kesinlikle MODEL NAKLİYAT’ı tercih ederim. Taşınacak olan arkadaşlarıma ve tanıdıklarıma gözü kapalı tavsiye ederim.
Bu yorumu okuyan herkese ısrarla MODEL NAKLİYAT’ı tavsiye ederim. Komple evinizi taşıtırken 200-300 Tl önem vermeyin, kaliteye önem verin. Herkese iyi günler ve iyi taşınmalar dilerim. Tekrar, tekrar teşekkür ederim MODEL NAKLİYAT ve ailesine.


20 Haziran 2018

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > İZMİR

İyi.


20 Haziran 2018

Şimdiye kadar bir çok defa taşınan biri olarak "Enakliyat.com.tr" sitesi aracılığı ile ilk defa taşınma gerçekleştirdim. Taşıyan firma "MODEL NAKLİYAT" daha önceki taşınmalarımda yaşadığım olumsuzlukları bana yaşatmadı. Bu nedenle başta firma sahibi Muhammed Bey olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Taşınma günü olarak bayramın 2.gününü seçerek İstanbul trafiği ve şehrin kalabalık keşmekeşliğini bertaraf etmiş olduk. Sakin ve hızlı bir taşınma oldu. Daha önce konuşulduğu gibi sabah saat 08.30'da kamyon geldi. Önceden kolilenecek ve paketlenecek eşyalar tarafımdan yapıldığı için firma sadece beyaz eşya ve mobilyayı özenle ve güzelce sardı. Sökülecek mobilyayı itina ile söktü, paketledi ve yükledi. Muhammed bey bayram olduğu için gelemedi ama kardeşi ve diğer çalışanlar sanırım O'nu aratmadı. Özellikle mobilya sökme ve takmada Güven ve Yasin kardeşim olağanüstü bir çaba ve özveri gösterdiler. Mobilyalarımdan bazıları kullanımdan kaynaklı yamulma, bozulma ve deformasyona uğradıkları halde, yeniden montaj yaparken eskisi gibi sağlam hale getirilip yerli yerine kondular. Bu arada TV dolabımın duvara monte işi firmalar tarafından yapılmamasına rağmen Güven ve Yasin kardeşim beni kırmayıp onu da duvara montelediler, hatta kapı kilidini değiştirme işini bile Güven kardeşim beni kırmadan yaptı. Beyaz eşyalar çalışır duruma getirilip yerlerine kondu. Ufak tefek kırılma ve kopmalar yaşandı ama bunların taşımadan ziyade kamyon hareket halindeyken sarsıntı ve boşluklardan kaynakladığını düşünüyorum. Bu kadarı da nazar olsun diyerek, birbirimizi üzmeden kırmadan ve saygılı bir şekilde akşam 17.00 gibi evin taşınma işi bitirildi.Özellikle taşınmadan önce konuştuğumuz en önemli konu saygı ve dikkatli olunması idi. Bu konuda tüm çalışanlara tek kelime ile gıpta ettim. Aldıkları para analarının ak sütü gibi helal olsun. Buradan taşınmayı düşünüp firma arayanlara tavsiyemdir MODEL NAKLİYATI DENEYİN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ!.


19 Haziran 2018

Firma çok ama çok hareketli ve güler yüzlü elemanlara sahip başta Muhammet bey olmak üzere ekibin başında ise Mesut bey olmak üzere gayet ilgili ve işlerini bilen kişilerdir. Bu zamana kadar böyle güzel ve keyifli taşıma yapmamıştım ama model nakliyat sayesinde çok güzel ve sorunsuz bir taşıma sağladık. Buradan taşınacak olan kişilere tavsiyem işiniz ne olursa olsun Model nakliyat gibi işini bilen kişilerle muhatap olun hem stressiz bir taşıma hemde garantili bir taşınma elde etmiş olursunuz. Model nakliyata teşekkür ederim işlerinin bereketli olmasını dilerim. İyi ki varsın Model nakliyat herkese tavsiye ederim.


13 Haziran 2018

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > KIRKLARELİ

....


11 Haziran 2018

Mükemmel 9.8 - KOCAELİ > İSTANBUL

Herkese tavsiye ederim, gönül rahatlığı ile arkadaşlara güvenebilirsiniz.


9 Haziran 2018

Mükemmel 9.8 - SARIYER > KADIKÖY

Her şey çok yolunda gitti, arkadaşlar tüm taleplerimizi eksiksiz yerine getirdi. Özellikle Samet bey'e ve diğer arkadaşlara teşekkür ederiz.


5 Haziran 2018

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Çok özenli, çok güzel taşıma hizmeti aldık. Sıkıntısız bir taşınma gerçekleştirdik. Gelen tüm arkadaşlardan çok memnun kaldım. Surat yapmadan, laf söz yemeden, çok düzgün bir şekilde eşyalarımız taşındı. Nakliye hizmeti arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


3 Haziran 2018