MN

Model Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 5 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Geçen hafta 7 kişi iletişime geçti.
210 Müşteri Değerlendirmesi, 255 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10195 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10197 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10199 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10201 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10193 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 68 Kişi

Model Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - BURSA > İSTANBUL

Firma tüm beklentilerimizi fazlasıyla karşıladı, zamanında gelip eşyalar paketlenmesi ve taşınıp yeniden kurulması konusunda en ufak bir pürüz yaşamadık ve son derece hızlı bir şekilde işlerini yaptılar. Kendilerine teşekkür ediliyoruz.


30 Mayıs 2018

Model nakliyat'a ve çalışanlarına teşekkür ederim. Zamanlama, paketleme ve taşıma esnasında herhangi bir sorun yaşanmadı. Çalışanların taşımaya gösterdiği hassasiyetini beğendim. Kesinlikle tüm akraba ve arkadaşlarıma tavsiye ederim.


26 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Öncelikle belirtmek gerekirse Model nakliyat ve çalışanları özellikle Muhammet bey bana çok yardımcı oldular, merdivenin çok dar olmasına rağmen hiç hasar vermeden araca yüklemesi yapıldı. Bugüne kadar ki taşımalarımda illaki sorunlar oluyordu ama Model nakliyat Muhammet bey sayesinde hiçbir sorun yaşamadım. Gayet keyifli, güler yüzlü ve işlerini canla başla yapan çalışanları, kısacası Model nakliyat ve çalışanlarına çok teşekkür ederim, herkese tavsiye ederim. İyi çalışmalar Model nakliyat, anlatmaya gerek yok her şey ortada...


20 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Bugüne kadar bir çok firmayla ev taşıdım. En mutlu olduğum ve en sorunsuz nakliyemi Muhammet Bey ve ekibiyle yaşadım. Bir dediğimi iki etmediler. Her şey tam zamanında ve olması gerektiği gibi yapıldı. Hiç bir sorun yaşamadan İstanbul’dan İzmir’e taşınmam gerçekleşti. Muhammet bey ve ekibine, Enakliyat’a çok teşekkür ederim. Model Nakliyat’ı herkese tavsiye ederim.


19 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - MUĞLA > İSTANBUL

Demonte 3 saat monte 2.5 saatti hızlı ve özenliydi. Bir sıkıntı yaşamadık. Personel saygılı ve çalışkandı. Tavsiye ve Teşekkür ederiz.


2 Mayıs 2018

Çok iyi 8.3 - İSTANBUL > BALIKESİR

Sorunsuz ve zamanında bir taşıma oldu. Ekip güler yüzlü ve çalışkan. Benim kendimce aldığım ders, taşıma ile ilgili tüm konuların zamanında ve ayrıntılı paylaşılması. Sonrasında sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, ayrıntılara dikkat edin. İsmail bey ve Muhammet beye emeklerinden dolayı teşekkür ederim.


2 Mayıs 2018

Mükemmel 9.5 - PENDİK > ÜSKÜDAR

Eşyalar güzelce paketlendi. Çalışanlar güler yüzlü ve saygılıydı. Verdikleri hizmetten memnun kaldık, teşekkür ederiz.


1 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - ÇEKMEKÖY > MALTEPE

Şirket sahibi Muhammet Bey her konuda yardımcı olmak için oldukça istekliydi ilgisinden dolayı kendisine teşekkürlerimi iletiyorum. Taşınma sırasında Mesut bey ve arkadaşlar taleplerimizi fazlasıyla karşıladılar kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Rahatlıkla güvenebilir ve kendileriyle çalışabilirsiniz.


29 Nisan 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Öncelikle firma yetkilileri ve çalışanları güler yüzlü anlayışlı ve profesyoneller.
Eşyalarımız sağ salim teslim edildi. Firma sahibi Muhammet bey işin başında durarak her konuda bize yardımcı oldu. Herkese tavsiye ederiz. Teşekkürler.


28 Nisan 2018

Mesut Bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Tüm detaylarla sonuna kadar ilgilendiler ve sorunlu olan mobilyalarımı bile toparlayıp düzelttiler.
Tüm çalışan arkadaşlar cana yakındı. Zaman kısıtlaması olmadan rahatça taşındık.
Herkese sonuna kadar tavsiye ederim.


27 Nisan 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Model nakliyat ve çalışanları çok iyi, güler yüzlü ve işlerini severek yaptıkları belli, herkese tavsiye ederim.


24 Nisan 2018

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > DİYARBAKIR

Çok hızlı bir şekilde taşımayı yaptılar. Teşekkürler.


22 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > KADIKÖY

Ev taşıma esnasında hiçbir eşyamız hasar görmedi. Sabırlı, çalışkan, yardımcı, özverili, dürüst ekibinize çok çok teşekkür ederiz. Firma ve çalışanlarını hiç tereddütsüz tercih edebilirsiniz. Bir sonraki taşınmamızda; hangi firmayla çalışsak diye düşünmemize artık gerek kalmadı. Çok teşekkürler.


7 Nisan 2018

Muhammed Bey ve ekibi harika bir iş çıkardılar. Kayıt oluşturduğum günden bu akşam taşıma işlemi sonlandığı dakikaya kadar çok ilgi göstermekle beraber zamanında iş yapış ve paketleme hizmetleri ile lake olan kırılma, bozulma olasılığı çok yüksek ev eşyalarımı sorunsuz bir şekilde demonte sonrasında yeni evimde monte ettiler. Başta İsmail bey olmak üzere tüm ekibe saygılarımı sunuyorum. Sonsuz teşekkür ediyorum. Harikasınız. :)


7 Nisan 2018

Mükemmel 10 - BEYKOZ > ÇEKMEKÖY

Gayet ilgili ve dikkatli bir taşıma ekibi var. İşlerini de güler yüzle yapıyorlar. Hem zamandan kar hem de maddi tasarruf sağladım. Ben çok memnun kaldım.


3 Nisan 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Planlanılan zamanda gelip hızlıca paketleme işlemine başlanılması. Hoş sohbet eşliğinde herkes yapması gereken işleri yapıp hızlı şekilde paketleme ve taşıma işlemi gerçekleştirildi. Mobilyalarımızın sökülüp takılmasından endişe ediyorduk ama işinin ehli İsmail usta sorunsuz şekilde halletti. Bundan sonra tekrar taşınma işimiz olursa kesinlikle arayacağım bir firma. Herkese tavsiye ediyorum. Her şey o kadar istediğimiz gibi oldu ki doğru firmayı tercih ettiğimiz için kendimizi mutlu hissediyoruz. Emeği geçen herkesin eline sağlık.


1 Nisan 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADANA

Değerli Model nakliyat çalışanı Ahmet beyler söylenen saatte geldiler, gayet düzgün şekilde yüklediler söylediğimden fazla kutu çıkmasına rağmen hiç sıkıntı çıkarmadılar, İstanbul'dan Adana'ya 24 saat içerisinde taşıma işlemini gerçekleştirdiler, kesinlikle tavsiye ediyorum.


1 Nisan 2018

Firma özellikle zamanlama konusunda çok başarılıydı, konuştuğumuz zamanda alıp yerine ulaştırdılar. Firma çalışanları da güler yüzlü anlayışlı işini iyi yapan kişilerdi. Hiçbir sorun yaşamadık, Model nakliyata teşekkür ederim.


31 Mart 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Arkadaşların ellerine sağlık. Herkese tavsiye ederim.


1 Şubat 2018

İstanbul'dan Kahramanmaraş'a taşındım. Bu yorumu okuyanlara tek söyleyeceğim şudur. Ben memurum, daha önce çok taşındım ama bu zamana kadar taşınmamışım arkadaşlar, bundan önceki firmalar benim evimi taşımamış diyorum. Model nakliyat Muhammet bey, aile şirketi ve yanlarında yabancı çalışanları yok, ailenizi eşyalarınızı emanet edebileceğiniz tek firma. Faturalı ve sigortalı çalışan tek firma. Ben taşınmadan önce o kadar çok firmayla konuştum bir tanesi bile sigortadan, faturadan bahsetmedi. Sigorta fatura ile beraber en uygun fiyatı veren de Model nakliyat. İş hizmeti, saygı, kalite, nezaket ben böyle taşıma şirketi görmedim arkadaşlar. Allah bin kere Muhammet beyden ve ailesinden razı olsun. Eşya taşıma aşaması, kurulum aşaması bir mobilyacı çağırsam emin olun o kadar özenmez, dikkat etmez. Benim tavsiyem başka firmalarda iki üç kuruş az diye kaliteyi bırakmayın. Zaten en uygun fiyatları veren yine Model nakliyat. Ben tekrar taşındığımda çağıracağım tek firmadır kendileri.


11 Aralık 2017