MN

Model Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 5 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 12 kişi iletişime geçti.
210 Müşteri Değerlendirmesi, 255 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10195 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10197 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10199 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10201 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10193 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 68 Kişi

Model Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > GAZİANTEP

Evimi İstanbul'dan Gaziantep'e taşımak için model nakliyat ile anlaştım. Firma yetkilisi Muhammet bey oldukça iyi ve işinin ehli birisi. Gerek iletişim gerekse verdiği sözlerinin hepsini yerine getirdi.

1) İki adet çocuk odasını A'dan Z'ye söküp itina ile paketleyip yeni evimizde sapasağlam bir şekilde kurdular ve gayet iyi bir iş çıkardılar.

2) Yatak odası takımını aynı şekilde söküp kalın ve özel malzeme ile sardılar yine yeni evimizde muazzam bir şekilde kurulumunu gerçekleştirdiler.

3) Salon takımını, koltuk takımını, yemek takımı (konsol, gümüşlük, masa ve sandalye), televizyon gibi eşyalarımı yine özel malzeme ile sardılar ve yeni evimde hepsini istediğim yerlere koydular, hiçbirinde en ufak bir hasar bile yoktu.

4) Son olarak mutfaktaki beyaz eşyalarım ve en çok endişe ettiğim kırılacak eşyalarımın hepsi yeni evime sapasağlam bir şekilde ulaştı.

5) Firma iletişim konusunda çok başarılı, ekip elemanları çok nazik ve saygılıydılar. Ben buradan bütün taşınacak olanlara Model nakliyat ile taşınmalarını tavsiye ederim, çok iyi ve kaliteli bir firma. Buradan onlara çok teşekkür ederim, işlerinin rast gitmesi dileğiyle. Yeniden taşınacak olursam Model nakliyatı tercih edeceğim.


16 Mart 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

2 yıl önce Mersin'den Tuzla'ya taşınmak için anlaştığımız Mersin firması ile yaşadığımız dönüş olmayan sıkıntılar sebebiyle çok tedirgindik.
Sağ olsun Muhammet Bey iletişim kurmayı bilen, son derece titiz anlayışlı ve sabırlı bir firma sahibi ve titiz bir şekilde evimizi taşıdı.

Bu sektörde bence işine ve müşterisine saygı ve sorumluluk duyan kişi/firma sayısı az ve Model Nakliyatta onlardan biri. Tavsiye ederim.

Teşekkürler Muhammet Bey.


15 Mart 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Söyledikleri saatte geldiler. Söyledikleri saatte indirdiler. Model nakliyata teşekkürler. Özellikle ilgileri ve alakaları için Muhammet ve Harun beylere.


3 Mart 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Harika bir ekip guleryuzlu ve iyi niyetli yaklasim sahibi isletme. Herkese tavsiye ederim.


28 Şubat 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Samimi, dürüst, güvenilir bir ekip. Hem zamanlama gem iş titizliği hem de iletişim olarak çok başarılılar. Nakliye öncesi araştırırken bin türlü ve düşüncem vardı, sağolsunlar eşyalarımı emanet ettikten sonra içim rahat etti, gözüme uyku girebildi. Kesinlikle tavsiye ederim, Muhammet bey ile anlaşın ve gerisini kafanıza takmayın. Herkese böyle sorunsuz bir taşınma dilerim. Saygılar.


27 Şubat 2019

Tüm eşyalarımızı hasarsız anlaştığımız zamanda teslim aldık. Tüm ekibe teşekkür ediyoruz.


30 Ocak 2019

Mükemmel 9.2 - ANKARA > İSTANBUL

Paketleme tarzı için, yataklar için özel kılıf diktirdiklerini söylediler. Bizim şansımıza strech filmleri kalmamıştı. Hatalarını gidereceklerinin sözünü aldık. Tüm ekibin ilgisi, ustalığı eşyaları taşıyışı gerektiği yerlerde usta manevralarla ne etrafa ne mobilyaya zarar vermeden profesyonelce taşımaları ve tekrar sökülüp montajı ümitsiz olan gardolabımı bile harika şekilde taşıyıp tekrar kullanılır şekilde teslim ettiler. Ekibin ilgisi ve gayreti muhteşemdi. Tekrar taşınsam yine ararım.


30 Ocak 2019

Mükemmel 9.9 - İSTANBUL > DİYARBAKIR

Muhammed bey ve Mesud beye teşekkür ediyorum. Çok memnun kaldım.


26 Ocak 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > KADIKÖY

Güler yüzlü, hoşsohbet ve efendi insanlar. Ayrıca çok hızlılar. Taşınma telaşını üstümüzden alıp her şeyi çabucak ve çok özenli paketlediler. Monte ettikleri yatak ilk halinden daha iyi oldu. Çok memnun kaldım. Hayırlı kazançlar diliyorum kendilerine.


27 Aralık 2018

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > GAZİANTEP

Eşyalarımız cuma günü İstanbul'dan alındı. Bugün Gaziantep teslimi ve montajı hızlı bir şekilde yapıldı. Özellikle Muhammet ve Mesut ustaya içten hizmetleri nedeniyle ve onlara eşlik eden Melik ve Samet'e çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığıyla tercih edip çok memnun kalacağınız bir firma ayrıca süreç içerisinde arayıp taşınmayı takip eden bu sorunsuz taşınmaya vesile olan Enakliyat sitesine de çok teşekkür ederim. ;)


5 Kasım 2018

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > ÜSKÜDAR

Başta Muhammed Bey olmak üzere gelen arkadaşlara teşekkür ederiz. Hem işlerinde iyiler hem de çözüm odaklılar. Sıkıntısız ve hızlı bir şekilde eşyalarımız taşındı. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz.


18 Ekim 2018

Model nakliyat ve ekibinden gayet memnunum, sorunsuz bir taşınma oldu. Muhammet bey ve ekibine teşekkür ederim, kesinlikle tavsiye ederim.


29 Eylül 2018


28 Eylül 2018

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > SAMSUN

Eşyalar neredeyse sorunsuz geldi, paketlemeler güzeldi Ahmet ve Mesut ustaya teşekkür ederim. Sadece iki kişi eşyaları taşıdılar arada el atmak zorunda kaldım onun dışında her şey güzeldi. İhaleyi başta evi tutmadan 4.kat olarak açtım sonradan 7.kattan ev tutunca 400 lira vinç parası çıktı extra. Bir de verilen teklif fiyatlara KDV dahil değilmiş onu öğrenmiş oldum.


25 Eylül 2018

Mükemmel 10 - TRABZON > İSTANBUL

Model nakliyat güvenebileceğiniz bir kadroya sahiptir.


20 Eylül 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > HATAY

Sorunsuz bir taşınma gerçekleşti. Yasin bey ve ekibi işlerini iyi yapan insanlar. Taşınmanın hiçbir aşamasında sorun yaşatmadılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.


17 Eylül 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > RİZE

Yapılan taşıma zamanında ve eksiksiz olarak teslim edildi. Teşekkür ederim.


16 Eylül 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ŞANLIURFA

Firma ile İstanbul'dan Urfay'a yapmış olduğum taşıma işleminden oldukça memnun kaldım, gerek firma yetkilisi Muhammet Bey gerekse taşıma işlemini gerçekleştiren İdris Bey her konuda bizimle birebir iletişimde olarak süreci güzel bir şekilde yönetti. Model Nakliyattan önce bir çok firma ile görüşüp daha yola çıkmadan yarı yolda bırakıldım eşyaları alamayacaklarını son anda belirttiler. Son anda haber vermeme rağmen Model Nakliyat beni asla mağdur etmedi, her konuda da yardımcı olarak ricalarımızı kırmadılar. Her şey için teşekkür ediyor ve herkese kafaları rahat geçirebilecekleri bir taşınma süreci için tavsiye ediyorum.


16 Eylül 2018

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Çok hızlı, profesyonel ve cana yakın insanlar. Mobilyaların sökülüp takılmasında da gerçekten çok memnun kaldık. Taşınacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim.


14 Eylül 2018

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ATAŞEHİR

Model nakliyat ve çalışanlarına teşekkür ederim başta Muhammet bey ve ekibi gayet başarılı. Model nakliyata güvenebilirsiniz gözünüz arkada kalmasın tekrar teşekkürler Model nakliyat.


6 Eylül 2018