MN

Model Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 5 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 11 kişi iletişime geçti.
209 Müşteri Değerlendirmesi, 255 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10194 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10196 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10198 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10200 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10192 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 68 Kişi

Model Nakliyat Müşteri Yorumları

Söyledikleri saatte geldiler, işlerini danışarak yaptılar. Ekip çok hızlı ve iyiydi, hiç zarar vermeden taşıdılar, herkese teşekkür ederiz.


20 Mart 2020

Firma gayet güzel ve iyilerdi. Daha önce defalarca taşındım her seferinde sorun yaşadım ilk kez bu kadar rahat ve profesyonel taşındım.
Bütün herkese gönül rahatlığıyla tavsiyede ederim.
Model Nakliyat ve Muhammet beye teşekkür ediyorum.


3 Mart 2020

Ekip sabah anlaştığımız saatte geldi, özenle her eşyamı güzelce paketledi ve yeni evime de aynı özenle yerleştirdi. Taşınma esnasında hiç bir eşyaya zarar verilmedi.
Kendileri ile iletişimde de en ufak bir problem yaşamadık.
Model nakliyat sahibine ve ekibine çok teşekkür ederiz.


3 Mart 2020

Mükemmel 9.9 - İSTANBUL > İZMİR

Firma çalışanlarının hem nezaketi hem de her adımda dürüst açık iletişimi ile çok memnun kaldık. Aynı zamanda kırık çekyatımızı da taşıma sonrası tamir ettiler teşekkür ediyoruz.


14 Şubat 2020

Teşekkür ederim, hiçbir problem olmadan gayet profesyonel ve çalışkan bir ekip taşınma işimi bitirdi.


13 Şubat 2020

Mükemmel 10 - KARTAL > ÜSKÜDAR

Gayet düzgün ve başarılı bir ekibe sahip olan Model nakliyata teşekkür ederim. Bir daha taşınacak olursam yine Model nakliyat ile taşınırım. Başta Muhammet bey olmak üzere tüm ekipten çok memnun kaldım, paketleme çok iyi ve başarılıydı, teşekkür ederim.


7 Şubat 2020

Fiyat denge açısından gayet iyiydiler, aile şirketi olması ve fertlerin de nazik olması bizim açımızdan oldukça memnun edici idi. Titiz çalıştılar ancak biraz daha hızlı olunabilirdi. Teşekkür ederiz.


20 Ocak 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

İstanbul'dan Ankara'ya taşınırken model Nakliyat'ı şeçtim ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Eşyalar zarar görmeden, taahhüt ettikleri zamanda ve bana hiçbir sorun yaşatmadan eşyalarımı taşıdılar. Ev taşıma işi gözümde çok büyümüştü ama sayelerinde tahmin ettiğimden çok daha kolay oldu. Aldıkları ücreti sonuna kadar hak ediyorlar. Herkese bu şirketi öneririm...


28 Aralık 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MANİSA

İşini özveriyle yapan bir firma. Eşim ve ben çok memnun kaldık. Detaycı ve temiz çalışmalarını çok beğendim. Bir sonraki nakliye işlerim de arayacağım tek firma. Herkese tavsiye ederim.


1 Kasım 2019

Mükemmel 9.8 - PENDİK > PENDİK

Ekip profesyonel bi hizmet veriyor. Muhammet Beyle ilk görüşmemizde tüm detayları konuştuk taşınmanın stresini çok iyi anlayarak her türlü güvende bir hizmet sunulacağını en başta ifade etmişti. Firmanın ekiplerinden Mehmet Bey ve ekibi Tam 8de vaktinde geldi ve hızla işe başladı. O kadar deneyimliler ki hızlı ve pratik bir şekilde sağlam bir şekilde bi yandan mobilyalar özel ambalajlara sarılıyor öteki hemen taşıyor müthiş bir iş bölümü. En çok gardrop için endişelnmiştim ki tek başına söktü ve yine tek başına yeni eve kurdu. Mobilyalar ilk alındığında bile kuranlar akşama kadar bu kadar eşyayı kuramadı. Saat 1 di tüm eşya taşınmış mobilyalar teniz bir şekilde kurulmuş beyaz eşyalar bile bağlantıları yapılmıştı. Böyle bir taşınmada mutfak eşyası küçük eşyaların kendimizin kolilenmiş olması taşınma işini kolaylaştırdı. Büyük eşyaların sağlam bi şekilde taşınmasına odaklanmak adına diğer eşyaların toplanmış olması hem fiyat teklifi uygun almak anlamında hemde kolay ve güvenli bi taşınma imkanı sağladı bize. Firmanın özellikle Mehmet bey ve ekibinden memnun kaldım seçme imkanı olursa çevreme de onları tavsiye ederim tüm ekipler muhakkak deneyimlidir fakat çalışma düzenlerini gördükten sonra aynı ekiple çalışmayı daha bilindik olur bizim için. Faturalı ve sigortalı her şey resmi bu benim için önemliydi 200 lira fiyat farkı uygun teklifleri bu açıdan cazip görülse de beyaz eşyaları hasarsız götürüldükten sonra benim için bu önemli dedim aynı şekilde sorunsuz bi şekilde taşındı. Bu güvenceyi almak önemli. Sonra herhangi bir hata ile karşılaşınca zararı da büyük olabilirdi. Teklif fiyatlara göre karar vermek yanıltıcı olabilir. Güven deneyin performans daha önemli. Emeği geçen arkadaşlar teşekkür ederim.


28 Ekim 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KONYA

Zamanında geldiler, zamanında teslimat yaptılar. Fiyatı da gayet makul. Muhammed bey ve Mesut beye teşekkür ederiz.


26 Ekim 2019

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > PENDİK

Daha önce defalarca taşınan biri olarak model nakliyatı seçtim. Acil bir taşınma işlemimiz olduğu için zaman sıkıntımız vardı. Bu konuda Model nakliyat Muhammet beyden yardım istedik ve hemen araç çıkardı bize.
Ben çok hassas bir insan olduğum için sağ olsun kardeşini de bana yollamış.
Söz verdikleri saatte geldiler eşyalarımızı en iyi şekilde paketleyip araca yüklediler.

Bize o kadar güven verdiler ki sağ olsunlar içimiz rahat bir şekilde izledik. Ekip çok saygılı ve gayet profesyoneldi.
Her dediğimizi güler yüzleriyle yapıp bizi gerçekten memnun ettiler. Bütün çevreme ısrarla önereceğim.
Sizde taşınmalarınızda Model nakliyatı seçin içiniz rahat etsin.

Buradan Muhammet bey ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.


15 Ekim 2019

Ok taşıma gerçekleşti


12 Ekim 2019

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Tasima icin zamaninda geldiler.Cok saygili ve caliskandilar.Islerini temiz olarak yaptilar.Model nakliyata ve calisanlarina col tesekkie ederim.Birdaha tasinma islemimi E Nakilyattan ve model nakliyat ile yapacagim


12 Ekim 2019

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KADIKÖY

Son derece yardımsever ve iş çözme odaklı çalıştılar, herhangi bir kırık dökük olmadan evimizin taşınması işlemini bitirdiler, tavsiye ediyorum, çalışanlarda son derece iyi niyetli kişiler


11 Ekim 2019

Müthiş 8.8 - SARIYER > BEŞİKTAŞ

İlgili bir firma. Memnun kaldım.


16 Eylül 2019

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > BİNGÖL

Çalışanların hepsi iyi niyetli, anlayışlı, ellerinden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyorlar. Eşyalarım zarar görmeden taşındı, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.


22 Ağustos 2019

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > MUŞ

Öncelikle çok saygılı ve efendilikleri için hepsine çok teşekkür ederim. Taşınmayı düşünen kişilere tavsiye ederim. Hizmet ve kalite oldukça iyiydi.


5 Ağustos 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ERZURUM

Zamanlama olarak gerçekten hakkını verdiler saat kaç dedilerse geldiler güzelce paketleyip istiflediler. Özellikle mesut bey her işe koşturdu eşya zarar görmesin diye kendini parçaladı. Bir daha ki sefere yine iletişime geçeceğim tek firma model nakliyat olacaktır.


4 Ağustos 2019

Mükemmel 9.2 - BAĞCILAR > BEYKOZ

Hızlı ve güzel.


7 Temmuz 2019