MN

Model Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 5 Mart 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bugün 2 kişi, bu hafta 11 kişi iletişime geçti.
209 Müşteri Değerlendirmesi, 255 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10194 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10196 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10198 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10200 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10192 Kişi
  • 7 - 89 Kişi
  • 1 - 68 Kişi

Model Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > ŞIRNAK

Gerek İstanbul’dan taşımada gerekse Türkiye’nin bir ucu olan Şırnak’ta taşımada baştan aşağı memnun kaldık. Kendilerine teşekkürü bir borç bilirim. Gözünüz kapalı iş yapabilirsiniz sağ olsunlar. 🙏


13 Eylül 2021

Mükemmel 10 - MUĞLA > İSTANBUL

Bugüne kadar bir çok taşınma olayına şahitlik ve sahiplik ettim ancak böylesi bir firma asla gözden kaçırılmamalı eşya taşıma, paketleme sağlamlık anlamında eşyalarınıza kendi eşyaları gibi önem verip taşımasını gerçekleştiriyorlar, özellikle dikkat çeken detay aralarında yabancı, dışardan kimsenin olmamasıdır aile firmasıdır sonuna kadar güvenip işlerinizi halledebilirsiniz fiyat olarak da makul fiyatlar istendi ve genelde başa gelen olay olarak iş bitiminde ek ücret istenmedi tekrardan kendilerine teşekkür ederim. :)


4 Eylül 2021

Mükemmel 10 - AYDIN > İSTANBUL


3 Eylül 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ADIYAMAN

Muhammed bey ve ekibi ilgili alakalı, kaliteli iletişim, özenli disiplinli güler yüzlü, her şeyden önemlisi her şey baştan konuşulduğu gibi yerli yerine getirildi, daha önceki tecrübelerimden dolayı hep bir nerde nasıl arıza çıkaracaklar diye bekliyorken, her şey yolunda söz verildiği gibi evimi özenle İstanbul'dan Adıyaman'a taşıdılar, taşınma konusunda nakliye firması ile ilgili hiçbir şekilde şüphede kalmadan tercih edebilirsiniz, Teşekkürler MODEL NAKLİYAT.


31 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - KONYA > İSTANBUL

Gelen birçok talep sonucu Model nakliyatta karar kıldık. İyi ki de öyle yapmışız. İşlerini layıkıyla yerine getirdiler, çok hızlıydılar ve en önemlisi de çok dikkatliydiler. Eşyalarımızı güzel ve özenli bir şekilde paketlediler. Taşıma esnasında hiçbir sıkıntı yaşamadık. Eşyalarımız beklediğimizden daha çabuk yerine ulaştı. Verdikleri hizmetten çok memnun kaldık. Hem insanlık olarak hem iş anlamında çok iyi insanlar. Biz Model nakliyatı seçmekle çok doğru bir karar vermiş olduk. Kararsız kalanlar için kesinlikle tavsiye ederim. Allah razı olsun. Hayırlı işler dilerim.


5 Temmuz 2021

Muhatap olduğumuz arkadaş çok ilgiliydi. Transfer edilen bir parça malzemenin depoda unutulup 1 hafta geç teslime edilmesi dışında problem yaşamadım.


30 Haziran 2021

Mükemmel 10 - SİVAS > İSTANBUL

Firma yetkilisi Muhammet Bey ve taşımada yardımcı olan Sedat Beye teşekkür etmek isterim. Anlaştığımız zamanda eşyaları alıp, gayet iyi bir şekilde paketleyip anlaştığımız zamanda da teslimatı gerçekleştirdiler.


21 Haziran 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Her açıdan çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.


2 Haziran 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Çok taşınma gerçekleştirdim her defasında sorunlar oldu ve eşyalarım zarar gördü. Allah dualarımı kabul etti ve bu kadar naif, güler yüzlü ve ilgili bir ekibe denk geldim. Model Nakliyat ve ekibi Muhammed bey, Mesut bey, Mustafa bey ve Samet beye çok teşekkür ediyorum. Gerçekten aşırı memnun kaldım. Enakliyat size de iş takibinizden dolayı çok teşekkür ederim, her şey çok güzeldi. Bütün yakınlarıma şiddetle tavsiye edicem kesinlikle eşyalarınızı Model Nakliyat ile taşımalısınız.🙏🙏🙏


6 Mayıs 2021

Zamanında gelip işlerini nizami şekilde yaptılar, demontaj montaj işlerinde gayet düzgün iş çıkardılar, gayet memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. Arkadaşlar işlerinde ustalar.


5 Mayıs 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Şu ana kadar 7-8 kere taşınmışımdır. Hayatımda gördüğüm açık ara en iyi nakliye firması kendileri. Ne desem, ne ricada bulunsam çözüm buldular. Taşınma öncesi iletişim konusunda da oldukça iyiydiler. Eşyaları taşıyan arkadaşlar oldukça kibar insanlardı. Kendilerine içten bir teşekkür ediyorum.


15 Nisan 2021

Mükemmel 10 - KADIKÖY > SANCAKTEPE

Çok memnun kaldım, hem pratik hem özenli taşıdılar. Çok da hızlı yerleştirdiler. Güvenilir ve kibardılar.


7 Nisan 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Merhabalar,

Gerçekten muhteşem bir taşınma yaşadım. Haftanın en nahoş & gergin gününde ve saatinde hayatımın en konforlu taşınmasıydı. Tertemiz, sessiz sedasız hallettiler. Bazı noktalarda yardım talep ettim. Yorgunluklarına rağmen son derece yardımsever davrandılar. Eşyaları beğenmedim hiç mahcup etmeden yerlerini değiştirdiler.

Sonsuz teşekkürler.


2 Nisan 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

Almış olduğum hizmetten çok memnun kaldım. Paketleme ve taşıma çok iyiydi, eşyaların sorunsuz bir şekilde İstanbul Çanakkale arası evime ulaştı. Her aşamada şirket yetkilisi benimle ilgilendi. Evi yerleştiren personeller çok güler yüzlüydü. Tekrar taşınacak olsam aynı firma ile çalışırım. Vermiş oldukları güler yüzlü hizmet için teşekkürler.


31 Mart 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Çok taşındım ama ilk kez şehirlerarası taşındım. Çok zorlanacağımı düşünmüştüm. Muhammed Bey ve ekibi, hiç bir sorun yaşanmadan, güler yüzleri ve ilgileriyle eşyalarımızı taşıdılar. Çok memnun kaldık. Hiç tereddüt etmeden kendileri ile çalışmanızı tavsiye ederim.


19 Mart 2021

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > PENDİK

Hepsi işinin ehli ve çok çalışkan. Taşınacak eşyalara zarar gelmesin diye acele etmeden, tertemiz iş yapmaya kendini adamış bir firma. Herkese öneririm. Eşyalar sapasağlam geldi ve mobilyalar ilk halinden daha iyi oldu.


18 Şubat 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Kendileri ile Şehirler arası ev taşıma deneyimim oldu. Çok tecrübeli ve profesyonel bir ekip. Eşyalarıma çok özenli davrandılar. Çalışanlarının hepsi güler yüzlü ve iyi insanlardı. Bütün herkese gönül rahatlığı ile öneririm kendilerini. Ev taşımak korkunuz olmasın, Model nakliyat ile her şey çok kolay.


3 Şubat 2021

Mükemmel 9.8 - ANTALYA > İSTANBUL

Model Nakliyat firması yetkilisi Muhammet bey, ekip şefi Mesut, yardımcıları Adem, Mesut ve Mustafa hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, her şey 10 üzerinden 10.

Bundan sonraki taşıma işlerimiz için gönül rahatlığıyla Model nakliyatı kullanıcaz siz de hiç tereddüt etmeden eşyalarınızı teslim edebilirsiniz.

Eş, dost ve akrabalarımın da evden eve taşıma işleri için bundan sonra Model nakliyatı tavsiye edeceğim. Kolay gelsin, işlerinizde başarılarınızın devamını dilerim.


23 Ocak 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Paketleme, taşıma ve kurulum her şeyi 10 numara 5 yıldız. Bundan sonra tercihimiz belli. Mesut ve Adem beye hizmetlerinden ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.


5 Aralık 2020

Mükemmel 10 - KADIKÖY > MALTEPE

Bir çok kez taşındım ama ilk defa bu kadar rahat ve sıkıntısız taşındım.

İşlerini çok iyi biliyorlar ve hızlılar. 4 oda evi taşıyıp diğer eve yerleşmemiz sadece 5 saat sürdü, hem de her şeyiyle. Ayrıca çok ilgililer ne dediysek eksiksiz yaptılar.

Hepsine teşekkür ederim, güvenilir bir firma.


2 Aralık 2020