TN

Türker Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 3 Haziran 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
141 Müşteri Değerlendirmesi, 167 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10126 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10118 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10114 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10122 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10119 Kişi
  • 7 - 813 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Türker Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ZEYTİNBURNU > BEYKOZ

Aldığımız hizmetten son derece memnun kaldık. Bu firmanın çalışanları aile bireyleri gibi bizi en iyi şekilde taşımak ve eşyalarımızı yerleştirmek için ellerinden geleni yaptılar. Hepsine teşekkür ediyoruz. Demet ve Mustafa Oraj Dikmen.


3 Temmuz 2017

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > ŞANLIURFA

Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Taşıma işlemi birkaç ufak sorun harici güzeldi. Arkadaşlara teşekkür ediyorum.


2 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - KIRKLARELİ > KARAMAN

Eşyalarım sözleştiğimiz tarihte alındı ve sözleştiğimiz tarihte teslim edildi. Taşınma esnasında ve sonrasında şirket sorumlusu yakından ilgilendi teşekkürler.


2 Temmuz 2017

Mükemmel 9.7 - KADIKÖY > ÜSKÜDAR

Çok başarılı, temiz ve hızlı bir şekilde taşıma işini gerçekleştirdiler, zamanından yatım saat önce geldiler ve hızlı bir şekilde tamamladılar, teşekkürler


30 Haziran 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

Taşınmak çok zor bir iş.. Ama biz işlerini en iyi şekilde, çok iyi niyetlice yapan ve çok düzgün bir ekiple çalışma imkanı bulduk. Bazı ürünlerin taşınmalarında oldukça büyük ebatları sebebiyle sorunlar çıksa da, pes etmeden farklı çözümler üretmelerini de çok takdir ettik. Gelen teklifler arasında Doğru bir seçim yapmak işimizi kolaylaştırdı ve taşınmak artık zor değil böyle çalışan firmalar sayesinde. Tüm ekibe tekrar teşekkür ediyoruz.


28 Haziran 2017

Mükemmel 9.1 - ANKARA > İSTANBUL

Firma çok ilgili ve hesaplı. Ellerine sağlık. Mobilyaları iyice yerleştirip öyle gittiler. Yolda sürekli haberleştik. Teşekkür ederiz.


25 Haziran 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Eşyalarım çok güzel ve özenli bir şekilde demontesi edilip paketlendi. Aynı şekilde montajı yapılıp taşındı. Tavsiye ederim teşekkürler...


19 Haziran 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

İlk defa taşınmam sebebi ile kafamda bir çok soru işareti ile bu yola çıktım. Fakat Türker Nakliyatın anlaşma süreci ile taşınmanın bittiği sürece kadar ki tavırları çok açıklayıcı ve rahatlatıcı oldu. Kafamdaki tüm sorulara her zaman yanıt alabildim. Çalışanlar çok cana yakın ve profesyoneller. Çok kısa sürede tek bir çizik dahi olmadan evimi toplayıp yeni taşınacağım eve getirip kurdular. Çoğu eşyam eskisinden daha sağlam oldu. Başta İshak Bey olmak üzere, Şener Bey'e, Onur Bey'e, Ömer Bey'e ve İsmet Bey'e gayretleri, ilgileri ve bizleri kırmadan isteklerimizi yerine getirdikleri için çok teşekkür ederiz. Türker Nakliyat kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim ve bundan sonraki süreçte çalışacağım bir firma olacaktır.


19 Haziran 2017

Çok iyi 8 - SAKARYA > ANTALYA

Öncelikle Türker nakliyat ve Enakliyat'a teşekkür ederim, çok fazla yormadan taşıma işlemim gerçekleşti.
Paketleme hizmeti açısından özel eşyamı alıp çıktım kalanı güzel bir şekilde hallettiler; ben Antalya'ya gidip ev tuttuktan sonra arkadan yük geldi. Sadece ben eşyayı Alanya'da beklerken iletişimsel bir sıkıntı oldu gelip taşımaya başlamaları birkaç saat gecikti daha iyi iletişim kurabilirler aslında ama geldikten sonra hızlıca yerleştirdiler.
Özellikle Enver usta çok başarılı ve diyaloga açık; ne isterseniz dinliyor ve yardımcı oluyor mobilya ve diğer işlerde neredeyse tek başına işleri halletti. Genel anlamda memnun kaldım, bir sıkıntı olmadan taşınma işlemim bitti. Tavsiye ederim.
Tek eleştirim bir tık daha iletişim geliştirmeliler; Misal 11 de araba geliyor dedikten sonra 5 te araba geliyorsa normalde sıkıntı çıkar, hele yapınız biraz agresifse; Türker nakliyat bu konuda kendini geliştirmeli. Yani misal biz yaklaşınca sizi ararız deseler problem olmaz sonuçta yol bu her şey olur, biraz diyalog sıkıntısı var ama iş olarak sıkıntı yok.


15 Haziran 2017

Mükemmel 10 - KARAMAN > SAKARYA

Firma sahibi konuyla bizzat ilgilenmekte. Diğer firmalara nazaran daha uygun fiyata nakliye işlemini gerçekleştirdiler. Tam zamanında dedikleri gibi kendi araçları ile geldiler. Titiz bir çalışma ile paketleme yaptılar. Aldıkları ücret son kuruşuna kadar helal olsun. Özveri ile işlerini yaptıkları için herkese tavsiye ederim.
Ayrıca Enakliyat görevlilerine de fiyat teklifi almış olduğum andan itibaren göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim.


13 Haziran 2017

1-2 küçük sorun olsa da taşınma işlemi çok başarılı ve gayet iyi gerçekleşti.
Teşekkürler.


13 Haziran 2017

Müthiş 8.7 - İSTANBUL > MUĞLA

Çalışanların emeğine sağlık. Hepsi düzgün ve saygılı insanlar. Paketleme işim yoktu. Eşyam azdı. Ama profesyonel bir şekilde alıp teslim ettiler. Tavsiye ederim.


12 Haziran 2017

Müthiş 8.9 - PENDİK > TUZLA

Bugüne kadar birçok taşınma deneyimi yaşamış biri olarak son taşınmam haricinde hep problem yaşamıştım. Serhat bey ve ekibi ile yaptığımız taşınma gerçekten problemsiz ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Kesinlikle verdikleri fiyat ve yaptıkları işle karşılığını veriyorlar. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


30 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Türker nakliyata emeğinden ve hassasiyetinden dolayı teşekkürlerimizi borç biliriz. Bizim değer verdiğimiz her şeye aynı şekilde değer verildiğini görmek çok güzel bir duygu. Bunu da Türker nakliyat çalışanları hissettiriyorlar. Fiyat konusunda kesinlikle uygun ve fazlasıyla hak ediyor. TAVSİYE EDERİM...


29 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

İstanbul Fatih'ten Dalyan'a eşyamı taşıdılar. Çok memnun kaldım, çok çalışkan elemanlar mevcut. İşlerini özenle ve titiz bir şekilde yapıyorlar, güvenilir olduğunuzu ispatladınız teşekkür ederim, bol kazançlar.


27 Mayıs 2017

Mükemmel 9.8 - KARTAL > MALTEPE

Diğer nakliyat firmalarına göre düşük bir teklif olması başta bizi tereddüt ettirdi ancak yorumları okuduktan sonra Türker nakliyat ile çalışmaya karar verdik.
8 de anlaşmıştık, 8'e 10 kala geldiler ve bizden kaynaklı beklemeler hariç taşıma işlemi çok hızlı bir şekilde yapıldı.
Sadece eski evimizin apartman duvarlarında bir kaç zedelenme ve bir kaç kırık bardak dışında çok sorunsuz bir taşıma gerçekleştirdik.
Çalışanların bizi rahatsız eden herhangi bir davranışı olmadı her zaman yapıcıydılar.
Montaj ve demontajlarımızda da sorun yaşamadık.
Türker nakliyata teşekkür ederiz.


24 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İZMİR

Tamamen kusursuz, mükemmel bir taşınma oldu.
Arkadaşlar çok yardımcı oldular, bütün eşyalarımızı hiç zedelemeden ve her zaman güler yüzle 3 kat aşağı taşıdılar.
Allah razı olsun arkadaşlar! Elinize sağlık!


22 Mayıs 2017

İletişim, paketleme, taşıma, fiyat, tutum ve davranışlar mükemmel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


20 Mayıs 2017

Daha öncede nakliye firmalarıyla iletişime geçip bir şeyler taşıttığımı hatırlıyorum. Fakat işini bu kadar güzel ve özenli yapan bir firmayla daha önce tanışmamıştım. Çok acil bir taşınma oldu. Sağ olsun Serhat Bey hızlı bir şekilde ayarlamaları yaptı. Gelen arkadaşlar işinin o kadar ustasıydı ki önce park problemini hallettiler. Daha sonra çok hızlı ve özenle taşıma işlemini gerçekleştirdiler. Bir kolide yumurtalar vardı ve ben daha hazırlarken bunlar kesin kırılır dedim. Bulaşık makinesinin içini boşaltmayı da unuttum üstelik. Bunlara rağmen tek bir parçaya zarar vermeden taşıdılar. Bu firma hakkında ne yazılsa ne söylense az. Başarılarının devamını diliyorum.


19 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Kesinlikle gözünüz kapalı evinizi teslim edebilirsiniz. Paketlemeden taşımaya her şey özenli ve dikkatli bir şekilde yapıldı. Fiyat konusunda da daha uygununu ben bulamadım eminim siz de bulamazsınız.


12 Mayıs 2017