TN

Türker Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 3 Haziran 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
141 Müşteri Değerlendirmesi, 167 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10126 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10118 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10114 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10122 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10119 Kişi
  • 7 - 813 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Türker Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Arkadaşlar işini çok iyi yapan bir ekipten oluşmuş. Paketleme, taşıma zamanlaması aynen dedikleri gibi oldu. Paketlerimi ve kolilerimi henüz açmadım ama eminim onlarda da bir sorun yoktur. Hem Enakliyat çalışanlarına hemde hizmeti veren şirket temsilcisi arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim.


10 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

Türker Nakliyat ile 6 Mayıs cumartesi günü evimizi taşıdık. Biz daha önceki deneyimlerimizden nasıl olsa nakliyeciler söylediğimiz saatten geç gelirler diye düşünürken erken bile gelerek ilk etapta bizi şaşırttılar. Evimizde her şey taşınmaya hazır bile değildi, tamamen toplanamamıştık. Gelen arkadaşlar el çabukluğuyla her şeyimizi temiz ve düzenli şekilde toplayarak taşıdılar ve hiç şikayet etmediler. Her eşyamızı kumaşlar, bantlar, büyük torbalar ile temiz şekilde sardılar, yerleştirdiler. Hiçbir eşyamız zarar görmedi.Taşınmamız o kadar çabuk oldu ki 2,5 saat içinde bir ev boşalıp öbür eve eşyalar tamamen çıkarılmıştı.

Arkadaşlar inanılmaz güler yüzlü, hoşsohbet ve yardım severlerdi. Çatıya çıkıp antenimizi bile söktüler, çatının kapısını bulamadık, telefonlarının ışığıyla aradılar, pes etmediler :)

HATTA ASKIYLA TAŞINMASI GEREKEN ÖZEL GİYSİLERİMİZ İÇİN KOCAMAN BİR KUTUNUN İÇİNE BİR BORU SABİTLEYİP ASKILIK YAPTILAR VE TERTEMİZ TAŞINMIŞ OLDU GİYSİLERİMİZ.

Buzdolabımızın yeni eve (en son kat) taşınması oldukça zordu (merdivenler dar). Arkadaşlardan biri (Onur arkadaşımız) sırtında buzdolabımız, elleriyle sürünerek yukarı çıktı. Gerçekten ne kadar teşekkür etsek azdır. Biz çok memnun kaldık.

NOT: Tanıdık mı bu yorum yapan, kendileri mi yazdırıyor diye düşünmeyin lütfen. Daha evi ilk taşımaya başladıkları anda, ne güzel çalışıyorlar, mutlaka yorum yazalım diye kendi aramızda konuşmuştuk. Hiçbir şekilde tanışıklığımız yoktu. Ama artık güzel/güvenilir nakliyeciler tanıyoruz. Sağ olsunlar, emeklerine ellerine sağlık. Umarım çok sık taşınmayız ama taşınırsak mutlaka yine onları arayacağız. :)


8 Mayıs 2017

Taşınmadan önce çok endişeliydik çünkü çok büyük ve komplike bir yatak başlığımız ve neredeyse tamamı sökülüp tekrar takılan mobilyalarımız var. Hepsini büyük bir ustalıkla söküp geri taktılar. Hatta dolabımızı tamir bile ettiler. Çok çok memnun kaldık. Tekrar taşınacak olsak gene Türker nakliyatı tercih ederim. Teşekkürler.


6 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Şu anda gerçekten gönlümden geçenleri yazıyorum. TÜRKER nakliyata, Sayın Serhat TÜRKER ve eşyamı taşıyan tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim, ellerine sağlık, arkadaşlar gerçekten işlerini bilen insanlar.
Ben bir kamu çalışanı ve 18 yıldır ev taşıyan biri olarak çok memnun kaldım, hiç bir eşyam zarar görmemiş, gayet güzel ilgilendiler. Aradılar sordular, bayanlar eşya konusunda çok hassasdırlar eşimde gerçekten memnun kaldı. Ben emeği geçen tüm TÜRKER Nakliyat ekibine teşekkür eder saygılarımı sunarım...


3 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > MALTEPE

Enver usta ile İslam usta tam konuştuğumuz zamanda geldiler. Elimizi hiç bir şeye sürmedik ve sağ olsunlar her şeyi onlar hallettiler. Taşınma esnasında her zaman kırılmalar olur ama belki inanmayacaksınız en ufak çizik bile yoktu eşyalarımızda. Tekrar hepsine teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye edeceğimi de özellikle belirtmek istiyorum.


2 Mayıs 2017

Her şeyimizi sapasağlam ve tertemiz paketleyip taşıdılar sağ olsunlar. Hiç bir şekilde bir negatif davranışları veya sıkılır gibi çalıştıkları olmadı, gayet de saygılıydılar bunun için ayrıca teşekkür ediyorum. Kırılan dökülen bir şey olmadı. Duvarlarda da hiçbir zarar ziyan yok gayet özenliydiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.


2 Mayıs 2017

Mükemmel 9.1 - ÇEKMEKÖY > ÇEKMEKÖY

Teşekkürler sorunsuz taşındık, tavsiye ederim.


1 Mayıs 2017

Gözünüzde büyüyen o taşıma işlemini çok hızlı, düzenli, temiz ve özenli bir şekilde kolayca gerçekleştirdiler. Enakliyat ve Türker nakliyat ekibine teşekkürlerimi iletiyorum. Taşınma işlerinizde mutlaka tercihleriniz arasında olsun.


27 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BOLU

Kesinlikle gözü kapalı güvenebilirsiniz.
Tam zamanında geldiler. Paketleme ve eşyaya gösterilen özen birinci sınıf. Aynı zamanda da çok hızlı. Taşınma öncesinde kırılan masamızı firma ile alakalı olmamasına rağmen biz söylemeden tamir ettiler, ilgi alaka on numara. Ekip üyeleri çok iyi. Asansörsüz 5. Kattan eşyayı taşıdılar ve sorunsuz teslim ettiler.
Tavsiye ederim...


23 Nisan 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ÇEKMEKÖY

Bugün evimizi Türker nakliyat ile Kadıköy'den Taşdelen'e taşıdık. Verdikleri saatte geldiler, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan evim taşındı. Sabah 7 buçukta başlandı öğlen 3 de her şey bitmişti. Ellerinize sağlık, teşekkür ederiz.


16 Nisan 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > KAĞITHANE

İşini iyi bilen çok profesyonel bir ekip kesinlikle tavsiye ederim. Tekrar teşekkürler hiç bir eşyam zarar görmemiş, ekip olarak çok hassas ve başarılıdır.


11 Nisan 2017

Mükemmel 9.6 - PENDİK > ÜSKÜDAR

Türker nakliyat tam dedikleri saatte gelip özenle işlerini yaptılar. Korkularımı boşa çıkarıp beni memnun ettikleri için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Kesinlikle güvenebilirsiniz. Tavsiye ediyorum.


10 Nisan 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

İlk olarak çok içten, sıcak ve samimi çalışanları var. Çok hızlı ve eşyalara özen göstererek çalıştılar. Temizlik konusunda eşimin hiç bir ricasını geri çevirmediler. Her konuda çok memnun kaldık... Kesinlikle tavsiye ediyorum... Ellerine sağlık...


8 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Eşyalarım azdı fakat o kadar hızlı ve güler yüzlü bir ekiple karşılaştım ki inanılmaz memnun kaldım. Taşınacağım adres 120 km uzakta olmasına rağmen eşyaların araca yüklenip indirilmesi toplamda 2 saat sürdü. Bundan sonraki tüm nakliyat işlerimde kesinlikle sizi kullanacağım ve çevreme de önereceğim. Öncelikle Enakliyat'a bana bu kolaylığı yaşattığı için ve sonrasında hızı ve müşteri memnuniyetine önem vererek disiplinli çalışmasından dolayı Türker nakliyata çok teşekkür ediyorum.


8 Nisan 2017

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > SARIYER

Çok teşekkür ederiz. İstanbul içinde ikinci ev taşıyışımız, ilk kez bu firmayla anlaştık. Taşınma gününe geç karar verdiğimiz için bu firmayı bir gün önce bulmamıza rağmen, anlaştığımız saatte geldiler. 6 kişi gelmişlerdi, hızlıca eşyalar paketlendi, düzenli olarak kolilere konuldu. Mobilyaların montajını da düzgünce yaptılar, gördüğümüz kadarıyla eşyalarda zarar çizik yok. Çok yorulmalarına rağmen özenle iş yaptıkları için ayrıca teşekkür ederiz. Taşındığımız evdeki perde sökme takma, elektrik tesisatı gibi işlerde de yardımcı olmaya çalıştılar. Bize özel eşyalarımızı ve mutfak eşyalarını kolilerden çıkartmak kaldı. Fiyat olarak da daha uygun teklif vermişlerdi, en az 500 lira daha fazla para ödemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Sonuç olarak istediğimiz şekilde gerçekleşti bu zahmetli taşınma işi. Çalışanların yardımcı olmaya yönelik tavırlarından da ayrıca memnunuz. Umarım yakın zamanda tekrar ev taşımak zorunda kalmam ama gerekirse bu firmayı tercih ederim.

İyi ki yorum yapmadan tek yıldız verilen değerlendirmeleri dikkate almamışım. Bizim de deneyimimiz olumlu yorumlarda anlatıldığı gibi oldu.


6 Nisan 2017

Çok geç kalmalarına rağmen genel hizmet gayet tatmin edici idi.


6 Nisan 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > BAKIRKÖY

Tesadüfen seçtiğim bir firma ama çok memnun kaldım. Bundan sonra bütün çevreme rahatlıkla tavsiye edebileceğim.

Tekrar teşekkürler.


5 Nisan 2017

İstanbul'dan Afyon'a tayinim çıkması sebebiyle uzun süredir nakliye firmalarını araştırıyordum. Türker nakliyat hakkındaki yorumları okuduktan sonra olabileceğini düşündüm ve Serhat Türker'le görüştüm. Kendisi ertesi gün eve geldi, eşyaları ve evin konumunu gördükten sonra fiyat tespiti yaptık. Sağ olsun oldukça ilgili davrandı. Taşınma günü elemanlar tam saatinde eve geldiler. Hemen söküm ve paketleme işine başladılar. Bütün eşyaları özenle paketlediler. Yanlarında fazladan koli ve kalın naylon poşetler vardı, evde koli kalmadığı için dışarıda baya eşya kalmıştı, sağ olsun gelen arkadaşlar hepsini güzelce kolilediler. Afyon'a yetiştikten sonra hemen eşyaların montajı başladı. Bütün mobilyalar ve beyaz eşyalar sorunsuz şekilde taşındı ve kuruldu. Çalışan arkadaşların hepsi işinin ehli. Herhangi bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Mobilyalarda var olan ufak tefek arızaları bile giderdiler. Hatta ev sahibinin alıp eve bıraktığı aspiratörü de yerine monte ettiler. Bir diğer konu da; taşıma sonrası bahşiş adı altında ekstra para talep etmediler. Ben çok memnun kaldım şahsen. İlerleyen zamanda tekrar taşınacak olursam direk Serhat Türker'i arayacağım. Sorunsuz şekilde evini taşımak isteyen herkese Türker nakliyatı tavsiye ederim.


4 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

Ziyadesiyle taşınma tecrübesi olan bir aile olarak, ilk defa bu derece özenli bir hizmetle karşılaştık. Tek bir bardağımız kırılmadan, eşyalarımız çizilmeden İstanbul'dan Çanakkale'ye taşınmamızı sağlayan firmanıza teşekkür ederiz. Enver Usta ve İslam Usta başta olmak üzere bütün ekip çok seri ve profesyonelce çalıştı. Her şey istediğimiz şekilde monte edildi, dolaplarından kitaplığına, çamaşır ve bulaşık makinesine kadar. Taşınma sürecinde de telefonla süreci takip eden Enakliyat yetkilisi Kadir bey ve firma sahibi Serhat beye de ayrıca teşekkür ederiz. Herkese tavsiye edebileceğimiz bir firmadır. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.


2 Nisan 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > BAKIRKÖY

Sabah konuştuğumuz saatte 5 kişi (8:30) geldiler. Mutfak eşyaları dahil paketleme firma tarafından yapıldı ve hiçbir eşyamız zarar görmedi. Çalışanların davranışlarıyla ilgili hiçbir problem yaşamadık, hem çalışkan hem de saygılalardı. Taşınmamız akşam saat 7ye doğru bitti (Ataşehir'den Bakırköy'e yol ve park da 1-2 saat sürdü). Çok memnun kaldık, çok teşekkür ederiz.


2 Nisan 2017