TN

Türker Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 3 Haziran 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
141 Müşteri Değerlendirmesi, 167 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10126 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10118 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10114 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10122 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10119 Kişi
  • 7 - 813 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Türker Nakliyat Müşteri Yorumları

Çok iyi 8.2 - İSTANBUL > BURSA

En kısa sürede en hızlı çözümü arıyorsanız tavsiye edeceğim firmalardan bir tanesidir. Personelin sıcak, samimi, içten davranışı işlerini sevmesinden kaynaklı. Mükemmel bir hizmet aldığımı söyleyebilirim. Teşekkürler.


6 Nisan 2018

Mükemmel 9.6 - BURSA > BALIKESİR

Sitede anlaştığımız rakamdan sonra verilen rakamın biraz üstünde fiyat da isteseler, sevkiyat için gelen arkadaşın güler yüz ve titizlikle iş yapması sevkiyatı sorunsuzca tamamlamamıza yardımcı oldu.

Teşekkürler...


2 Nisan 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ZONGULDAK

Türker nakliyatın hizmetinden çok memnun kaldık. Dedikleri gibi titiz bir şekilde ürünümü yerine ulaştırdılar. Teşekkür ederim.


1 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Tam zamanında geldiler, çok hızlı ve düzgün çalıştılar. Bir taşınma ancak bu kadar sorunsuz geçebilirdi. Bütün mobilyaları tekrar kurup yerleştirdiler, makinaları kurdular. Özenli ve dikkatli çalıştılar. Tüm ekip elemanlarına çok teşekkür ediyoruz. Bir daha nakliye işimiz olursa başka firma aramayız artık; herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.


25 Mart 2018

Mükemmel 9.4 - İSTANBUL > ANKARA

Taşınma tarihinden 2 gün önce iletişime geçmiş olduğum Türker Nakliyat yetkilisinin, taşınma günü sabah saat:08.00 gibi geleceklerini belirtmiş ve söz verdikleri saatten 15-20 dk öncesinde vermiş olduğum adreste hazır bulunmaları bizi ziyadesiyle mutlu etti. Daha önceleri şehir içi taşınmalarım olmuştu ilk kez şehirlerarası taşınacak olmamın vermiş olduğu sıkıntı ve stresin yersiz olduğunu Türker Nakliyat sayesinde anlamış oldum. Taşınma esnasında herhangi bir eşyama zarar gelmedi herkese gözü kapalı bir şekilde bu firmayı tavsiye ediyorum. İşini hakkıyla yaptıkları aşikar. Teşekkürler Türker Nakliyat.


23 Mart 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KONYA

Firma çok elit, vaktinden çok önce geldiler. Sorunsuz şehirler arası taşıdılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


8 Mart 2018

Müthiş 8.7 - İSTANBUL > ANKARA

Sorunsuz bir taşıma işlemi oldu. Teşekkür ederiz.


2 Mart 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Tam zamanında geldiler aldılar ve tam zamanında teslim ettiler. Gayet kibar ve ilgililerdi. Bu sektörde nadir bulunurlar. Herkese tavsiye ederim.


17 Şubat 2018

Serhat beye ve Çalışan Arkadaşlara teşekkür ederim. Tüm monte demonte edilecek eşyalarımı kurup tertemiz bıraktılar sağ olsunlar herkese tavsiye ederim.


15 Şubat 2018

Mükemmel 10 - GÜNGÖREN > KADIKÖY

Öncelikle fiyat teklif ve görüşme aşamasından taşınma bitimine kadar gayet profesyonel ve bütün taleplerimizi karşılamaya yönelik bir ekiple çalıştık.
Hatta kutulama işlemi dahil anlaşmadığımıza pişman olduk.
Her açıdan gayet memnun kaldık, eşyalarımız özenle toplandı, özenle taşındı ve oda oda yerleştirildi.
Personelin davranışları; ilgili, saygılı ve çözüm odaklılar.


9 Şubat 2018

Mükemmel 10 - GÖLCÜK > GEBZE

Türker Nakliyat evimin Gölcük'ten Gebze'ye taşınması sırasında gerçekten çok itinalı davrandılar. Öncesinde kırık olan eşyalarımı bile tamir ettiler. Tavsiye ederim.


26 Ocak 2018

Mükemmel 10 - KOCAELİ > ZONGULDAK

Mükemmellik böyle bir şey olsa gerek. Ellerinize sağlık. Her şey için çok teşekkür ederim. Güler yüz, temiz işçilik, ilgi alaka, uygun fiyat ve güvenilirlik. Ne aradıysak sizde bulduk. İyi ki varmışsınız.


23 Ocak 2018

Mükemmel 10 - MARDİN > İSTANBUL

Tüm taşınma sürecinde zamanlama, eşya paketlenmesi, eşyaların taşınması özverili bir şekilde çalıştılar. Ellerine sağlık gerçekten. Kendi işlerim nedeniyle ev hem toplanırken hem yerleşirken başlarında bile durmama rağmen kendi evleri gibi davrandılar. Eşyalarda da herhangi bir hasar olmadı. İş nedeniyle sık taşındım, bu zamana kadar taşındığım firmalar arasında kesinlikle en iyisi. Tavsiye ederim.


9 Ocak 2018

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > MALATYA

Paketleme çok iyiydi, eşyalarda en ufak bir sıkıntı çıkmadı sadece söylediklerinden bir gün geç getirdiler eşyayı o da hangi firmayla çalışırsan çalış hepsinde olacak bir durum, Allah'ın emri gibi bir şey. Sonuç olarak iyi bir firma, işlerinin ehli, kırmadan, dökmeden taşıyorlar, tavsiye ederim kesinlikle.


4 Ocak 2018

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Öncelikle Serhat beye ve ekibine teşekkür ederim. Çalışanlar gayet güler yüzlü ve temiz insanlar. Sağ olsunlar taşınmamda bana yardımcı oldular. Herkese tavsiye ederim, İyi çalışmalar.


17 Aralık 2017

Mükemmel 10 - MERSİN > İSTANBUL

Firma sahibi hızlıca sorularıma cevap verdi ve taşınma işlemini başından sonuna takip etti. Çalışan arkadaşlar iyi bir paketleme yaptılar, eşyalara herhangi bir zarar gelmedi. Fiyat da oldukça makuldü. Ekibe teşekkür ederim. Firmayı memnuniyetle tavsiye ediyorum.


14 Aralık 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > TUZLA

Öncelikle iyi ki Türker Nakliyat ile anlaşıp, taşınmışım. Hiçbir zorluk, sıkıntı yaşamadık. Güler yüzlü olmalarının yanı sıra eşyaları taşırken hassas davranmaları çok hoşumuza gitti. Taşınma esnasında illaki kırık, çatlak olur diye düşünürdük. Sonuç : 1 ufak çay bardağı bile kırılmadı :) Herkese tavsiye ederim. Mutlaka tercih ediniz.


6 Aralık 2017

Ben Kars'tan Şanlıurfa'ya taşındım Çalışanlar gayet tecrübeli ve iyi niyetlilerdi kibarca tüm büyük parçaları paketlediler ve taşıdılar tek sıkıntım Serhat beyin abisinin asansör talebine 400 TL fark istemesi bu kanun üzerine 10 dakika laf anlatmasına rağmen taşıma günü geldiğinde taşımacılar üst üste asansörü aramalarına rağmen asansör gelmedi ve apartman asansörü kullanılarak taşındı eşyalar sonra telefonda konuşmamızda yok asansör zaten 100 TL fark ediyor yok ben fazla işçi gönderdim gibi çocuk kandırır gibi bahaneler üretti sonuçta site üzerinden 3800 TL anlaşmış iken 4100 TL zorla kabul ettirebildim yani 300 TL kullanılmayan asansör ücreti ödedim tek sıkıntım bu oldu.


3 Aralık 2017


24 Kasım 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > BALIKESİR

Son 1 yılda onlarca taşıma ekibiyle ev taşıdım ama böyle bir firma görmedim. Ben ustalarıma evimi teslim edip önden yola çıktım. Kendi malı gibi kıymet verip özenle eşyalarımı paketleyip getirdiler ve aynı itinayla eşyalarımı tertipli şekilde dizdiler ayrıca kibar davranışlarından dolayı gerçekten tebrik ediyorum. Verdiğim para annelerinin ak sütü gibi helal olsun, yolları açık olsun.


23 Kasım 2017