TN

Türker Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 3 Haziran 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SULTANBEYLİ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
141 Müşteri Değerlendirmesi, 167 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10126 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10118 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 10114 Kişi
  • 7 - 817 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10122 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10119 Kişi
  • 7 - 813 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Türker Nakliyat Müşteri Yorumları

Arkadaşlar tecrübeli ve profesyonel hizmet verdiler tavsiye ederim.


8 Ocak 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Türker nakliyata çok teşekkür ederim zorlu kar şartlarına rağmen evimi kusursuz yükleyip taşıdılar. Serhat Bey ve ekibine sonsuz teşekkürler. Not söz konusu menfaati olduğu için anlaştığımız yüklemeyi son anda iptal eden İzciloğlunakliyat her şey para değildir. Firma olmuşsunuzdur ama ... olamamışsınız nokta.


8 Ocak 2017

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Çok memnun kaldık. Tertipli ve düzenli çalışan iyi bir ekipti. Her şey sapasağlam geldi. Herkese tavsiye ediyorum. Çok teşekkür ederiz.


5 Ocak 2017

Sağ olsun arkadaşlar taşınma işlerimizi dört dörtlük yaptılar. Taşınma işi olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


4 Ocak 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > BEYKOZ

Gayet hızlı ve düzenli çalıştılar. Oldukça hazırlıklı gelmişlerdi. Çalışmalarından son derece memnun kaldım.


1 Ocak 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Öncelikle taşımaya gelen arkadaşlara teşekkür ederim. Firma tam zamanında geldi ve eşyalar yeni olmamasına rağmen özenle paketlendi. Ufak tefek onarımları da hiç şikayetsiz memluniyetle yaptılar. İşinin hakkını veren öz verili bir firma tereddütsüz tercih edebilirsiniz.


31 Aralık 2016

Taşıma ve paketlemede ayrıca mobilya kurulumlarında çok iyilerdi. Özel yapım eşyalarım zararsız, ziyansız, çiziksiz kuruldu.Çalışanlar gayet iyi, yardımsever ve sıcakkanlı. taşınma esnasında gösterdikleri özen ve dikkat gayet yerindeydi. Verdikleri zamanlara uyuyorlar ve işlerini titizlikle yapıyorlar.


31 Aralık 2016

Mükemmel 10 - ESENYURT > KAĞITHANE

Profesyonel çalışanlarla birlikte çok kısa sürede evimi taşıdılar. Çok memnun kaldım, tekrar taşınmak zorunda kalırsam kendileriyle tekrar çalışabilirim...


31 Aralık 2016

Müthiş 8.6 - İSTANBUL > SAKARYA

İşlerini zamanında ve hızlı bir şekilde bitirdiler. Fiyatına göre iyi bir hizmet aldığımı düşünüyorum. Tavsiye ederim.


28 Aralık 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Ben çok memnun kaldım. 5 Kardeş dizisindeki kardeşler gibi cana yakın, dürüst, işinin ehli ve sorumlu davranan taşımacılardı. Olabilecek en düşük fiyata çok üstünde bir hizmet verdiler. Teşekkür ediyorum çok.


26 Aralık 2016

Mükemmel 10 - BEYKOZ > SARIYER

Paketleme çok iyiydi en ufak bir çizik bile oluşmadı. 5 Personel ile geldiler 5,5 saatte Anadolu Hisarından Maslak'a taşıdılar. Kamyonun kasası çok genişti eşyaları tıkabasa doldurmadılar, herkes 1200 TL-1300 TL. teklif verdikten sonra bu arkadaşlar 900 TL isteyince önce şaşırıp şüphelendim fakat şimdi kazıklanmamış olmanın mutluluğundayım...


26 Aralık 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Çalışanlar çok yardım severdi işlerinin hakkını verdiler. Çok memnun kaldım herkese tavsiye edebileceğim bir firma, teşekkür ederim.


25 Aralık 2016

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Ben Nakliyat Firması olarak tercihimi TÜRKER NAKLİYATtan yana kullandım vede yanılmadığımı anladım. Ev taşımayı gözümde çok büyütüyordum ve Türker Nakliyat taşınmanın kendileriyle zorların kolay olacağını kanıtladılar. Gerek tam saatinde kapıda olarak, eşyaları özenle paketleyerek, ambalajlayarak araca yüklenmesinden tutun Nakilin yapılacağı eve kadar özenle taşınması eşyaların tek tek kurulum ve montajının yapılması, çalışan personelin hepsinin akraba olması bence saygı çerçevesinde değerlendirilebilecek bir durumdur. Evinizi herkese emanet edemezsiniz bu tür firmaların olması sevindirici. Tekrar Teşekkür ediyorum kendilerine...


19 Aralık 2016

Mükemmel 9.8 - BURSA > İSTANBUL

Zamanlama açısından firma gerçekten çok iyi, anlaştığımız gün ve saatte tam zamanında çalışanlar işe koyuldu. Ve aynı gün içerisinde Bursa merkezden İstanbul Ataşehir'e eşyalar taşındı. Yalnız bazı sorunlar yaşamadım değil. Telefonda eşyaların bilgisini verdiğimiz halde, taşıma işlemi esnasında ve taşıma işlemi bittikten sonra bazı hoş olmayan yorumlar yapıldı. Bu yüzden sanki tek tek koli adedini, eşya sayısını bildirmem gerekiyormuş gibi bir algı oluşturdu firma yetkilisi. Üstelik paketleme işlemini kendim yaptım, sadece son dk da kalan üç beş bir şeyler oldu, firma çalışanları bunları kutulara koydu. Sonuçta 2+1 de olsa 3+1 de olsa ev taşınıyor, 3-5 koli hesabının yapılması beni çok rahatsız etti, kaldı ki bazı mobilyaları demontaj etmeden araca yerleştirip 'eşyalarınız çok, araca zor sığdırdık!' demeleri de garip gelmişti bana. Bir nakliye firmasının böyle küçük hesaplar peşine düşmesi çok da doğru değil, zaten mobilyayı demontaj yapması gerektiğini kendilerinin bilmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Fiyat konusunda önceden anlaşmış olmamıza rağmen (hem site üzerinden fiyat teklifinin gelmesi-hem firma yetkilisi ile telefonda görüşüp karşılıklı anlaşmamız) taşıma işlemi bittikten sonra eşya sayınız fazlaydı biz bu fiyatı kabul edemeyiz şeklinde yorum yapan firma sahibinin tavrı çok rahatsız ediciydi. Çalışanlarının ücretlerini önceden konuşmayıp ya da aralarındaki anlaşmazlığın müşteriye yansıtılması firma yetkilisinin sorumluluğundadır ve bence bu tavır hiç profesyonel değildi.
Bence sorun firma sahibinin tavrından kaynaklı, çalışan personelle ilgili en ufak bir sıkıntı yaşamadım. O yüzden fiyatta anlaşma konusuna dikkat etmenizi öneririm, bunun dışından bir sorun yaşamadım.


5 Ekim 2016

Mükemmel 9.2 - ANKARA > İSTANBUL

Daha önce hiç evden eve nakliye firmasıyla iş yapmamıştık ilk defa taşımamız gayet güzel oldu. Ben ve ailem çok memnun kaldık. Eşyalarımız hiçbir zarar görmedi, çalışan arkadaşlar da gayet saygılı ve hızlıydılar. İki gün içinde taşıma ve yerleşme problemsiz bir şekilde halloldu. Zaten hep iyi yorumlar yapılmıştı iyi ki önemsemişim. Tekrar teşekkür ediyorum.


1 Ekim 2016


12 Eylül 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ZONGULDAK

Çok iyi insanlar. Sorumluluk bilinçleri, hizmetleri... Her şeyi mükemmel bir firma. Taşıma esnasında oluşabilecek hasar ve kusurlarda her zaman hizmetlerinin arkasında duruyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum, pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz.


10 Eylül 2016

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > DÜZCE

Firma yetkilileri ve çalışanlar gayet ilgili, saygılı, düzgün iletişim kurabilen kişiler. Stressiz ve taşınma işini krize döndürmeden her şeyi hallettiler sağ olsunlar. Çok teşekkür ederim...


9 Eylül 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

İstanbul'dan Gölcük'e taşınmamda bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle Güven Bey'e ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.


24 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > DÜZCE

Firma gerçekten çok profesyonel çalışıyor. Söz verdiklerinden daha hızlı bir şekilde taşıma işlemini tamamladılar.

Adresi whatsapp konumu şeklinde paylaşmamı istediler bu şekilde sorunsuz bir şekilde istediğim adrese de ulaşabildirler.

1 Haftalık esnek bir zaman diliminde anlaşmamıza rağmen 1 gün içerisinde taşıma işlemi sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.

Firmayı kesinlikle tavsiye ederim. Gözünüz arkada kalmaz.


20 Ağustos 2016