EN

Evgören Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Mart 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 1 kişi iletişime geçti.
248 Müşteri Değerlendirmesi, 295 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10238 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10245 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10243 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evgören Nakliyat Müşteri Yorumları

Hızlı, pratik hareket ettiler, düzenli bir şekilde çalıştılar. Tertemiz bir taşınma oldu. Güvenilir bir ekip, paketlemeyi kendim yapmama rağmen yardımcı da oldular, tavsiye ederim.


29 Mayıs 2020

08:00 diye anlaşmış idik, yarım saat önce geldiler. Zamanlama çok güzel. Kolilemeyi biz yapacak şekilde anlaşmış idik. Yerleştirmeyi seyrek yaptığımızdan koli sayısı epey fazla olmuş. Buna rağmen maddi manevi fark yansıtmadan muhabbetle çalıştılar. Bahtınız açık olsun. Her şey için teşekkürler. Hayırlı bayramlar.


22 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - MALTEPE > TUZLA

Gayet kibar ve titiz çalışanlarıyla %100 memnuniyet. Ben çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.


21 Mayıs 2020

Nakliye konusu benim için büyük bir soru işaretiydi. Eşyalar yeni olduğu için bir hasar almasından ve zarar görmesinden dolayı geriliyordum.

Evgören nakliyat ve Emrah bey bu konuda çok titiz davrandıklarını ilettiler ve yorumların da aynı yönde olması benim seçimimi yönlendirdi.

Taşınma günü ayarladığımız saatten daha erken gelip beklediler - zamanlama olarak tam puan veriyorum.

Her malzeme ve mobilya titiz bir şekilde paketlendi, nazarlık bir kırık bile yoktu. Paketleme hizmeti de tam puan.

Aynalı ve sürgülü büyük bir gardropumuz var. Bunun demonte ve montesinden çok çekiniyordum. Eskisinden iyi oldu desem yeridir.

Emrah Bey ve diğer arkadaşları kesinlikle kibar ve işini severek yapan bir ekip. Fiyat/fayda endeksi olarak da rakiplerinde 1 tık daha uygun bir fiyat verdiler.

Ben eşime, dostuma tavsiye edeceğim. Siz de gönül rahatlığıyla seçiminizi yapabilirsiniz.


21 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Her şey beklediğimden çok daha iyi oldu, herkese Evgören nakliyatı kesinlikle öneriyorum.


14 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - KARTAL > ATAŞEHİR

Bu kadar uygun fiyat olunca acaba kalite nasıl olur diye düşünmüştüm. Gerek taşıma için paketleme gerekse de çalışanların davranışları mükemmeldi. Tüm eşyaları tek tek paketlediler ve eve getirdiklerinde söküp montajını da yaptılar. Çok memnun kaldım, gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz...


14 Mayıs 2020

Enakliyat sayesinde Evgören nakliyatla anlaştım. İletişim konusunda her aradığımda açtılar telefonu. Sabah geldiler bütün eşyayı sardılar Murat, Mahmut ve Emrah beye çok teşekkür ederim. Samimiyetimle söylüyorum herkes bu firmayla taşınsın ben çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim Evgören nakliyatı, elinize sağlık.


13 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Ben bu kadar mükemmel çalışanlar görmedim, bu sıcakta oruçlu olmalarına rağmen of demeden emek harcadılar. Paketlemelerine bayıldım çok anlayışlı, güler yüzlü ve en önemlisi kırıp dökmeden taşıdılar. Her firma bu şekilde olursa kimsenin başı ağrımaz fiyat konusu yine aynı şekilde uygundu. Abartı fiyat vermediler çok teşekkür ediyorum. Her dediğimi tekrarlatmadan yaptılar ve detaylara dikkat ettiler. Benden 100 puan aldılar ki çok titiz, takıntılı bir insanım buna rağmen her şeyiyle beğendim. Helal olsun sizlere, emeğinize sağlık herkese tavsiye ediyorum.


29 Nisan 2020

Emra bey ve ekibine teşekkürler. Hiç kötü yorum olmaması ilk başta düşündürmüştü beni, hatta arayıp sordum neden köyü yorum yok diye. Ancak taşınma işlemi başlayınca anladım. Çok titiz, çok düzenli ve planlı bir çalışma yürüttüler. Biraz yavaş bir taşınma oldu belki ancak bunun sebebi olarak söylediğiniz her şeye çok ama çok dikkat etmeleri. Aceleye getirmeden hiç bir zayiat vermeden bir taşıma yapıyorlar. Paketsiz hiç bir ürün götürülmüyor. Özellikle Emrah bey en ince detaylara kadar takip ediyor. 3. Taşınmam oldu ve daha iyisini görmemiştim. Ücret konusunda gayet iyi ve ekstra hiç bir şey istenmiyor merak etmeyin. Benim kadar titiz ve bir çok şeye takılabilen birisiyseniz gönül rahatlığıyla evinizi teslim edebilirsiniz. 10 üzerinden 10. Emrah bey ve ekibine tekrar teşekkür ederim.


19 Nisan 2020

Mükemmel 9.3 - ÜSKÜDAR > MALTEPE

Güler yüzlü ve işinin ehli bir ekip, başka firma aramanıza gerek yok. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.


1 Nisan 2020

Mükemmel 9.7 - GEBZE > GEBZE

Müşteri olarak buradaki firmaları bilmiyoruz ve yazdığımız yorumlarla birbirimize yardımcı oluyoruz.

Eğer muhatabınız kibar olsun, iletişimleri düzgün olsun, vaktinde gelip işi vaktinde bitirsinler, özenli çalışsınlar, eşyalara özenli davransınlar, hasar istemiyorum, kafam rahat olsun diyorsanız bu arkadaşları kesinlikle tavsiye ederim. Çok net!

Yok eşyamız hasar görsün diyorsanız bu arkadaşlar olmaz, bu adamlar özenli çalışıyor :) Hepsine de muhabbetleri ve çıkardıkları iş için teşekkür ediyorum.

Sabah 9 diye anlaştık dokuza on kala geldiler. Eşyalardaki en ufak çiziği bile paketlemeden önce gösterdiler bizden değil diye. Hassaslar ve ciddiye alıyorlar, özenle paketleyip sardılar, arabaları genişti 3+1 evimi tam aldı. İkinci sefere gerek kalmadı. Diğer eve giderken de yavaş gittiler. Bizden kaynaklı ufak bi sorun oldu, problem etmediler. Makineleri kurdular eşyaları düzgün bir şekilde birleştirdiler. Bize ellemediler hiç bir şeyi siz zahmet etmeyin diyerek. Ufak tefek sorunlar her zaman olabilir.

Tavsiye ederim.


27 Mart 2020

Mükemmel 10 - TUZLA > MALTEPE

Emrah bey'in başında bulunduğu Evgören nakliyat firması oldukça hızlı paketleme ve taşıma gerçekleştirdi kendilerine tekrar teşekkür ediyoruz ve kesinlikle yakınlarıma tavsiye edeceğim kendilerini.


21 Mart 2020

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

"İŞ BİLENİN, KILIÇ KUŞANANIN" ATASÖZÜ, SANKİ BU FİRMA İÇİN SÖYLENMİŞ.
Hem işin ehli, hem de her anlamda mükemmel yapısıyla, başka firma tanımam. Belki daha iyisi vardır sizce ama en iyi firma olarak tavsiye edebilirim. Biz evi teslim ettik, yeni evimizi teslim aldık. Koliler üst üstte idi. Bizim daha kolay yerleşebilmemiz için her birini ayrı ayrı yerlere koymakta tereddüt bile etmediler. "Başka ne yapalım?" sorusu da devamlı ağızlarındaydı. Kendi işleri olmamasına rağmen, bize zahmet olmasın diye bütün avize ve lambaları da söküp, yeni eve taktılar.

Teşekkür eder, işlerinin her anlamda başarılarla dolu olmasını dilerim.


15 Mart 2020

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Emrah Bey ve ekibine öncelikle teşekkür ederim. Sabah anlaştığımız saatte geldiler. Daha önce 3 kez taşındık ancak genelde 3-4 kişi gelmişti hep. 2+1 ev için 5 kişilik ekibin gelmesi oldukça iyi oldu. Site yönetiminin giriş işlemini geciktirmesine rağmen zamanında paketleme ve yükleme işlerini tamamladılar. Paketleme, sökme ve yükleme işlerini aceleye getirmeden yapmaktalar. Eşyamızın bizim de tahmin ettiğimizden daha fazla ve parça parça olmasına rağmen iyi niyetleriyle taşıma ve montaj işlemlerini bitirdiler. Taşıma işi hem taşınan hem de çalışan arkadaşlar için zorlayıcı ancak doğru iletişim ve karşılıklı yardımlaşma ile daha az yorucu oluyor. Emrah Bey ve ekibini herkese tavsiye ederim.


8 Mart 2020

Mükemmel 10 - GEBZE > GEBZE

Herkese teşekkürler. Emeğinize sağlık ustam piyasada pek nadir bulabileceğiniz eşyalarınızı ve evinizi teslim edebileceğiniz güvenli nakliye firmalarından biridir. Tavsiye ederim 👍


4 Mart 2020

Mükemmel 9 - KARTAL > SANCAKTEPE

Temizli ve düzenli çalışıldı. En ufak çizik veya hasar ile karşılaşmadım. Eşyalarımın bazılarını başka bir adrese bırakmamız gerekiyordu, bu konuda da gereken hassasiyeti gösterdikleri için teşekkür ederim. Taşınmayı düşünen tanıdıklarıma da tavsiye edeceğim bir nakliye firması.


3 Mart 2020

Mükemmel 10 - MALTEPE > TUZLA

Çok temizli ve düzenli çalışıldı. En ufak çizik ve hasar yoktur. Eski evimizin dar olmasına rağmen. Çok kaliteli ve profesyonel bir şekilde eşyalarımız taşındı.


29 Şubat 2020

Evgören nakliyat ile gerçekleştirmiş olduğum taşımadan çok memnun kaldım. Taşımada epey dikkatli ve titiz davrandılar Emrah bey ve ekibine çok teşekkür ederim.


13 Şubat 2020

Mükemmel 9.9 - PENDİK > PENDİK

Firma iyi bir firma, özverili ve itinalı çalışıyorlar. Bizden kaynaklanan sorunlar çıktı fakat arkadaşlar yardımcı oldu sağ olsunlar, güvenilir bir firma.


7 Şubat 2020

Mükemmel 9.6 - SARIYER > KADIKÖY

Emrah bey ve ekibine çok teşekkür ederiz. Özellikle giyinme dolaplarımızın 3. taşınmasıydı ve Emrah bey tarafından eskisinden çok daha iyi monte edildi. Yatak ve koltukların daha temiz paketlenmesini talep etmiştim ve hepsi önce streçlenip ondan sonra koruları patpatlarla paketlendi. Ahşap mobilyalarımız köşelerine koruyucular koyularak paketlendi. Bundan sonra eşe dosta da tavsiye edeceğimiz bir nakliye firması. Kendilerine çok teşekkür ederiz.


3 Şubat 2020