EN

Evgören Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Mart 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 1 kişi iletişime geçti.
248 Müşteri Değerlendirmesi, 295 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10238 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10245 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10243 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evgören Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - GEBZE > GEBZE

5 ila 6 saat gibi çok kısa bir zaman diliminde demontaj, montaj ve nakliyat işlerini tamamlayarak bizi büyük bir yükten kurtardılar. İlgileri, işlerindeki ustalıkları takdire şayandı, Evgören nakliyatı tercih etmekte hiç pişman olmadık, ellerine emeklerine sağlık.
İyi bir referansa sahipsiniz artık çevremde gerek duyan herkese tavsiye edeceğim...!!!


1 Şubat 2021

Mükemmel 9.6 - BEYLİKDÜZÜ > KADIKÖY

Emrah bey gayet ilgiyle dinleyip, çözüm odaklı davranarak hızlı geri dönüş sağladı. Çünkü eşyalar Beylikdüzü’nden alındı, yarısı Göztepe’ye yarısı Ordu’ya taşındı. Bu süreçte en büyük endişemiz, eşyaların karışmasıydı. Zarar gören eşyamız olmadı değil ama taşınma sırasında bunlar biraz kabul edilebilir. Henüz cam kolilerini açmadım umarım onlar da sıkıntısızdır. Emrah bey ile yüz yüze görüşemedik, fakat yönlendirdiği Sedat beyin ilgisi, kibarlığı ve çözüm odaklılığı için burada sizlerin nezdinde teşekkür etmek isterim. Ordu’ya giden eşyalar 3 katlı köy evine taşındı. Hepsi ayrı katlara ayrı odalar çıkarıldı. Orada da hiçbir sorun yaşanmadı. Babam da çok memnun kalmış.


31 Ocak 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

İlk taşınma deneyimini, harikulade bir firma ve ekibiyle gerçekleştirmiş oldum. Her birine çok teşekkür ederim. Fiyat-Kalite dengesi mükemmel!!! Şiddetle herkese tavsiye ederim.


26 Ocak 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > DÜZCE

Tam zamanında ve uygun fiyata taşındı, çok ilgili ve güler yüzlüler. Tavsiye ederim herkese.


13 Ocak 2021

Emrah bey ve ekibine teşekkür ediyorum.

Eşyaların paketlemesini çok iyi yaptılar.
Taşınma esnasında problem yaşamadık.
Marangoz arkadaş söküm ve montaj işlerini çok iyi yaptı. Hatta mobilyaları kuran ekipten bile daha hızlı ve iyiydi diyebilirim.

Sorunsuz bir taşınma oldu. Kendilerine destekleri için teşekkür ediyorum.


8 Ocak 2021

Mükemmel 10 - GEBZE > GEBZE

Söylendiği saate geldi. Her şeyi paketlediler 2 saat içinde taşınmam gerçekleşti. Hiç bir kırık veya çizik oluşmadı. Evgören nakliyat firmasına ve Emrah beye çok teşekkür ederiz.


28 Aralık 2020

Mükemmel 9.8 - KARTAL > KARTAL

Merhaba,

Öncelikle Evgören nakliyattan Emrah kardeşim ve ekibine teşekkür ederim. Çok hızlı ve güzel bir taşıma işlemi ile bizi yeni evimize taşıdılar. Çok parçalı büyük birkaç dolabım vardı (yatak odası, ayakkabılık vb.). Sağ olsunlar sorunsuz bir şekilde monte demonte işlemi yaptılar. Herkesin çok önemsediği ve taşınırken en fazla korktuğu beyaz eşyalar da sorunsuz bir şekilde güzel bir paketleme ile taşındı. Emrah beye tekrar teşekkür ederim. Ayrıca Enakliyat ekibine de ilgisi için teşekkür ederim.


25 Aralık 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Taşınmamız gerçekleşeli bir gün oldu ancak sıcağı sıcağına yazmak, teşekkür etmek istedim. Evgören nakliyat'tan Emrah bey ve ekibi bize tahmin edemeyeceğimiz kadar konforlu bir taşınma sağladı.

Öncelikle anlaştığımız saatten bir saat önce kapıdaydılar. Taşınmamız sokağa çıkma kısıtlamasının olacağı güne denk geldiği için bize bir saat avantaj sağlamış oldular. Mobilyalarımızın demontesi, dolap içi eşyaların paketlenmesi ve yüklenmesini ışık hızı ile gerçekleştirmelerine rağmen yeni eve geldiğimizde ne bir çizik ne bir bardak kırılması, tek bir hasar dahi yoktu. Bundan da ziyade mobilyalarımızı eskisinden çok daha sağlam bir şekilde monte edip mevcut hasarları biz söylemeden gidermişler. O karmakarışık ortamda isteklerimizi, ricalarımızı tek seferde anlayıp kafamızı rahatlattılar. Anlaşmamıza dahil olmayan ekstra bir çok işi kendi istekleriyle tamamladılar. O kadar temiz ve düzenli çalıştılar ki ortalık bir anlığına dahi karışmadı, tıkanmadı. Kendilerinin işleri bitmeden biz yeni evin mutfak eşyalarını dahi yerleştirmeyi bitirmiştik bu düzen sayesinde. Yüzlerce kiloluk eşyaları taşımalarına rağmen o kadar motiveydiler ki o aralıkta kedilerimizi dahi sevdiler.

Taşınma günü stresini sayelerinde zerre kadar hissetmedik. Yeni evin içine eşyalar taşınırken ne duvarlara ne kapılara hiç bir zarar gelmedi. Son derece usta ve profesyoneller, yaptıkları her işi özel maharetle tamamlıyorlar. Fiyatta ne anlaştıysanız onu ödersiniz, ekstra fiyat veya sürpriz ödeme gibi şeyler yok. Mahremiyete gösterdikleri özen için de ayrıca teşekkürler. Kazandıklarının kat ve kat fazlasını hak ediyorlar, helali hoş olsun. Evgören nakliyatı tercih eden kimsenin gözü arkada kalmaz, hayalinizdeki taşınma sürecini tamamlamak için mutlaka Evgören nakliyat ile çalışın. Kendilerine tekrar teşekkür ederim.


1 Aralık 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Öncelikle Emrah Bey, Vedat Bey ve Yunus Bey'e ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Eşyalarımızı kendi eşyaları gibi görüp hassasiyet ile işlem yaptılar. Sözleştiğimiz saatten daha erken buluşma noktasına gelip bizi beklediler. Paketleme konusunda uzmanlaşmışlar, her türlü ihtiyacı hemen giderebiliyorlar. Taşıma işlemi minimum gürültü ile komşulara hiç rahatsızlık vermeden tamamlandı. Ayrıca pratik bir şekilde tüm bağlantıları hızlıca tamamladılar. Ekip güler yüzlü ve kibar insanlardan oluşuyor. Daha önceki tecrübelerimizde, sigara paketi isteyen, enerjimiz bitti yiyecek içecek lazım diyen, taşıma bitmeden bahşiş almaya çalışan insanlar gördük. Emrah Bey ve ekibi sadece işine odaklanmış ve işini layıkıyla tertemiz disiplinli bir şekilde yapan bir ekip.

Taşınma işleminizi Evgören Nakliyat firmasına rahatlıkla emanet edebilirsiniz. Tekrar teşekkürler.


27 Kasım 2020

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KARTAL

Piyasadaki en uygun fiyat teklifini sunarak harika hizmet veren Evgören nakliyata teşekkür ederiz. Tüm tanıdıklarıma gönül rahatlığı ile tavsiye edeceğim.


17 Kasım 2020

Sabah istediğimiz saatte geldiler, isteklerimizi hiç kırmadan ne dediysek yaptılar.

Herkese tavsiye ederim Evgören nakliyatı, tekrardan teşekkür ederim.


11 Kasım 2020

Benim hayat felsefem; ilk defa tanıştığın bir insanı sevmek zorunda değilsin, ama o bir insan olduğu için ona Saygı duymak en güzel davranıştır. İşte bu düşünceyle Evgören Nakliyat ekip lideri Emrah Yılmaz bey başta olmak üzere tüm ekibe öncelikle bir insan olarak saygım sonsuz ve işlerini yaparken her anın(zamanın) ve her eşyanın değerini bilmeleri ve işlerinin değerini bilmeleri en güzel özellikleri olarak gördüm.

Taşınmak için anlaşmış olduğumuz tarih ve saate uyumlu olarak çalışmaları, biz uyuya kaldığımız için bizi ekip olarak sabırla dışarıda bekledikleri için, taşınma işlemleri sırasında her soruma ve yorumuma güler yüzle cevap verdikleri için, eşya montajı ve odalara yerleşmesi ve bilgi paylaşımı konusunda göstermiş oldukları sabırları için, her bir ricamda güler yüzle, samimiyetle cevap verip yaptıkları için son olarak işlerini karşılıklı Saygı içinde yaptıkları için Evgören Nakliyat Emrah Yılmaz ve Ekibine sonsuz teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun. Ben sizden memnun oldum, her şey için çok Teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimle.


1 Kasım 2020

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ÜMRANİYE

Emrah Bey ve ekibine gönülden teşekkür ederim. Paketleme kusursuzdu. Tek bir parça eşyamız bile kırılmadı. Mobilya montaj ve demontaj işleri mükemmelce yapıldı. Hiçbir isteğimizi kırmadan yaptılar. Sabah söz verdikleri saatten 15 dk erken gelip, hemen işe koyuldular. Gün içerisinde 1 dakika bile boş durmadılar. Çok fazla eşyamız olmasına rağ Gün içerisinde 1 dakika bile boş durmadılar. Şahsen kolay beğenen biri değilimdir ama tüm taşınma işlerinde Evgören nakliyatı kesinlikle tavsiye ederim.


28 Ekim 2020

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Planladığımızdan önce başlayarak titiz çalışıldı. Eşyalar özenle paketlenip yerleştirildi.

Teşekkürler.


9 Ekim 2020

Mükemmel 9.2 - TUZLA > PENDİK

Ellerinize, emeğinize sağlık. Arkadaşlar biraz geç geldi ama işi zamanında bitirdiler. İşlerinde uzmanlar. Güzelce paketleyip tüm eşyalarımızı gayet uygun bir fiyata hasarsız taşıdılar. Teşekkürler.


5 Ekim 2020

Mükemmel 10 - TUZLA > MALTEPE

Zamanında gelindi, eşyalar zarar görmeden taşındı, teşekkür ederiz.


25 Eylül 2020

Mükemmel 10 - PENDİK > KADIKÖY

Ağır koltuklarımızı ve beyaz eşyalaramızı aşırı pratik ve dikkatli taşıdılar. Yeni evde de özenle ve fikir değişikliklerimize katlanarak istediğimiz yerlere bıraktılar. Çalışanların yaklaşımı ve itinası, çözüm önerileri ile taşınma olayımız çok kolaylaştı. Eski sitemizde gürültü şikayetleri hep olmasına rağmen gösterdikleri özenle sorunsuz taşındık. Tüm çalışanlarına teşekkürler.


24 Eylül 2020

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL


20 Eylül 2020

Mükemmel 10 - SAMSUN > İSTANBUL

Çok memnun kaldık, gerçekten çok yardımcı oldular, ekip çok beyefendi.
Her konuda kolaylık sağladılar.
Tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.


19 Eylül 2020

Oldukça hızlı ve temiz çalıştılar. Fiyatlandırma da gayet iyiydi. İşinin ehli insanlar. Gönül rahatlığıyla eşya taşıtabilirsiniz.


11 Eylül 2020