EN

Evgören Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Mart 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 11 kişi iletişime geçti.
248 Müşteri Değerlendirmesi, 295 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10238 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10245 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10243 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evgören Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Emrah ve Vedat beye çok teşekkür ederim. Annemin evini Ankara’dan İstanbul’a sorunsuz taşıdılar. Hem paketleme hem taşıma hızlı ve sistemli bir şekilde yapıldı. Hangi eşya nereye, nasıl kurulacak, ne şekilde olacak sordular ve dikkatli bir şekilde yeni eve yerleştirdiler. Evinizi güvenle bırakabileceğiniz saygılı ve temiz bir ekiple çalışıyorlar.


13 Kasım 2021

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > BOLU

Arkadaşlar sıcakkanlı, çalışkan, saygılı ve işlerini severek yapıyorlar. Çalışma şekillerini gördükten sonra gözüm arkada kalmadı. Fiyatını da uygun verdiler. Emrah Bey ve ekibine teşekkür ediyoruz.


11 Kasım 2021

Mükemmel 10 - MALTEPE > ÜSKÜDAR

Kesinlikle çok kaliteli bir hizmet. İletişim olarak çok samimi. Ürünler tam olarak olduğu gibi her şeyiyle eksiksiz taşındı. İşinde ustalar, tüm işlemi profesyonel bir şekilde gerçekleştirdiler. Güvenilir ve samimi bir firma. Tercih etmenizi kesinlikle öneririm.


10 Kasım 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Emrah bey, Vedat bey, İsmail bey, İbrahim beye sonsuz teşekkür ederim. Hiçbir şekilde bizi üzmediler, her detayı bizim unuttuğumuz kendileri hallettiler olumsuz en ufak bir sıkıntı yaşamadık. Taşıma, yükleme, montaj hatta taşınan eşyalar dışında da farklı birçok eşyamızı taşıyıp hallettiler. Dolabımın içimdeki bozulacak şeyleri dahi onlar düşünmüş. Stressiz, sıkıntısız, sözünün arkasında duran firma ama öncelikle insanlıklarından dolayı teşekkür ederim. Başka firma aramanıza gerek yok gönül rahatlığı ile evinizi emanet edebilirsiniz. Hatta şöyle ki evimizi taşırken arkadaşlar biz eşimle dışarı çıkıp işlerimizi hallettik evimizi eşyalarımızı kedilerimizi emanet ettik. Haklarını bize helal etsinler her şey için teşekkürler. Gözünüz kapalı tekliflerini onaylayın uğraşmayın.


6 Kasım 2021

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > BURSA

Bugüne kadar 5 kez ev taşıdım, ilk defa bu kadar çok mutlu huzurlu taşındım.
Evgör Nakliyat, Emrah Bey ve ekibi işlerini profesyonel olarak, saygılı, ahlaklı, kibar, dikkatli, hassas, hiç bir eşyam zarar görmeden şehirlerarası taşıdılar zamanında sözlerini tuttular.
Kendilerine her şey için çok teşekkür ederim, herkese kesinlikle tavsiye ederim. Saygılar.


25 Ekim 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Neredeyse aldığım en uygun fiyat teklifine mükemmel bir hizmet aldım. Arkadaşların iletişimi gayet iyi. Taşımayı kendilerinin verdikleri saatten bile çok daha erken bitirdiler. Dolap kurulumu yaparken daha önceden arızalı olan gardrobu da düzelttiler. Firmaya tekrar teşekkürler.


24 Ekim 2021

Enakliyat'ın artık kıdemli müşterisi sayılırım ikinci defa kullandım ve ikinci defa çok memnun kaldım. Enakliyat'ın bana önerdiği bu firma gerçekten tam bir fiyat performans canavarı çıktı. İlk başta farklı bir firma seçmiştim ama evin detaylarını öğrenince yan çizdiler. Hemen Enakliyat ile görüştüm ve benim için Evgören nakliyatın en uygun firma olduğunu söylediler ben de kendilerine güvendim. Söyledikleri vakitte gelmezler herhalde biraz gecikirler diye düşünerek evdeki kalan işlerle uğraştığım sırada telefon sessizde kalmış sabah kendilerini 20 dakika beklettim. Hem dakikler hem de benim bu hatamla ilgili hiç laf yapmadılar daha önemlisi taşınmanın tüm evrelerinde hiç laf yapmadılar yani taşınma işimle birlikte taşınma stresini de minimuma indirdiler. Mobilyacı usta işinin uzmanı, çok hızlı bir şekilde demonte etti. Diğer arkadaşlar da hızlıca yerleştirdi. Araca sığmaz diye biraz kaygılıydım ama ekip eşya yerleştirme konusunda da çok uzman. Özetle işler sessiz sedasız halloldu. Beni Pendik'ten Başakşehir'e sorunsuz taşıdılar. Bu iş taşıma işi sıfır hata diye birşey olmaz ama gerçekten mobilyada gözle görülür hiç bir kusur yok ve mobilyaların ustalara sormak lazım ama gerçekten zor mobilyalar ellerine sağlık çok güzel oldu.


21 Ekim 2021

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Bajaj Dominar motor taşıması sorunsuz tamamlanmıştır, teşekkürler.


13 Eylül 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Enakliyat logosu olması beni çok mutlu etti. Sabah erkenden gelip eşyaları güzel bir şekilde A’dan Z’ye her şeyi paketliyip arabaya yerleştirdiler ve ben Emrah beye eşyam az dedim ama eşyam haddinden fazla çıktı ve bana kesinlikle eşyan çokmuş gibi hiç bir kelime bile etmediler. Emeklerine sağlık, sözünde duran, özverili ve saygılılar. Çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim, tekrardan haklarını helal etsinler Evgören nakliyat.


10 Eylül 2021

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ŞİLE

Gerçekten çok profesyonel ve konuştuğumuz gibi bir taşıma süreci oldu. Taşıyan arkadaşlar gayet profesyonel ve kibardı. Her şey için teşekkür ederim.


8 Eylül 2021

Mükemmel 9.6 - BAŞAKŞEHİR > KADIKÖY

Kesinlikle evinizi teslim edin oturun kahvenizi için.
Tek tek paketleyip sabırla taşıdılar, gerçekten çok teşekkür ederim.


18 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

Ev taşınmak dünyanın herhalde en stresli işlerinden biri. Emrah Bey ve ekibine gerçekten ne kadar teşekkür etsek az. İstanbul'dan Çanakkale'ye eşyalarımızı ve hatıralarımızı hiçbir zarar vermeden, kendi eşyalarını taşır gibi taşıdılar, bizi hiç yormadılar. Kendi arlarında şakalaşarak, hiç üflemeden, bizi strese sokmadan, mükemmel bir iş çıkardılar. Bundan sonra başka bir şirket ile taşıma yaptırmayı hayal bile edemem. Size tavsiyem eğer iki şirket arasında kalırsanız düşünmeden Evgören nakliyatı seçin, pişman olmayacaksınız.


13 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Emrah Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Oldukça dikkatli ve özenli çalıştılar. İçiniz rahat bir şekilde firma ile iş yapabilirsiniz, gözünüz arkada kalmayacaktır.


2 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Emrah bey ve ekibi çok profesyonel bir çalışma çıkardılar.
Tekrar tercih edeceğim nadir firmalardan.
Kendilerine teşekkür ederim.


31 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - KOCAELİ > EDİRNE

Her şey için teşekkürler Enakliyat.
Tam zamanında gelindi, temiz ve güzel işçilikti.


28 Temmuz 2021

Gerçekten profesyonel taşımacılık yapan bir firma, gönül rahatlığı ile nakliye işlerinizi verebilirsiniz. Titizlikle taşıma yapıyorlar Emrah bey ve ekibine tekrar teşekkür ederim.


26 Temmuz 2021

Zamanında gelip hızlı ve dikkatli bir şekilde taşıdılar.


11 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Enakliyat logolu araçla geldiler. Eşyalar ve yeni boyanmış duvarlar için hassas davrandıkları için çok teşekkürler. Çok memnun kaldık. Ellerine sağlık.


5 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Almış olduğum hizmetten son derece memnun kaldım. İstanbul’dan Bursa’ya 13 Haziran 2021 tarihinde taşındım, son derece işlerinde başarılı ve çok yardımcı oldular. Paketleme ve yeniden montaj yapıldı, kesinlikle hiç tereddüt etmeden tercih edin mükemmel bir nakliye hizmeti verdiler.


13 Haziran 2021

Mükemmel 9.6 - KARTAL > PENDİK

Çok memnun kaldık. Arkadaşlar işlerini hakkıyla yapıyorlar. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar.


22 Mayıs 2021