EN

Evgören Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Mart 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 11 kişi iletişime geçti.
248 Müşteri Değerlendirmesi, 295 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10238 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10245 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10243 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evgören Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.7 - BURSA > İZMİR

Teşekkür ederim. Herhangi bir problem yaşanmadan tasima işini hallettiler.


20 Aralık 2022

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Ellerinize sağlık arkadaşlar. Hızlı ve kaliteli şekilde taşımayı gerçekleştirdiniz.


16 Aralık 2022

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Eşyalar paketlenip hızlı bir şekilde ve sağlam olarak taşındı memnun kaldık tüm ekibinizin ellerine sağlık.


10 Aralık 2022

Mükemmel 10 - KOCAELİ > BALIKESİR

Gebze'den Gebze içi ve Balıkesir Gönen'e eşyalarımızı taşıyan Evgören nakliyata özellikle Emrah beye ve ekibine çok teşekkürler, küçük bir sorun dahi yaşamadım, eşyaları itina ile taşıyorlar. Neyi nasıl isterseniz o şekilde yapıyorlar, fiyatları da gayet makul. Aklınızda eşyalarım zarar görür mü, işlerini baştan savma mı yapıyor? diye hiç düşünceniz olmasın... İşlerini severek yaptıkları her hallerinden belli, iyi ki sizleri tanıdım çok memnun kaldım... Bir daha taşınma işim olursa bu firmadan başka yere taşıtmam... Allah işinizi gücünüzü rast getirsin inş.


1 Aralık 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Taşınma sürecimizde hiç bir sorun yaşamadık, Emrah bey ve ekibine çok teşekkür ederiz.


14 Ekim 2022

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum.


10 Ekim 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Eşyamı sağlam bir şekilde zamanında teslim ettiler.


10 Ekim 2022

Mükemmel 9.8 - KOCAELİ > İZMİR

Teşekkürler ederim emeklerine.


5 Ekim 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Başından itibaren son derece saygılı ve düzgün bir iletişim kuran Emrah Bey söylediği gün ve saatte gelip kolilemeyi ve yüklemeyi düzgün bir şekilde yaptı, yine anlaştığımız gün ve saatte eşyalar indirildi, mobilya ve beyaz eşya montajları yapıldı. Paketleme ve taşıma sırasında hiçbir eşyamız zarar görmedi, kendisine ve ekibine teşekkür ederiz. Gönül rahatlığıyla eşyalarınızı emanet edebilirsiniz. Ancak "her şey dahil" hizmet almak istiyorsanız kolilerin boşaltılmasını ve beyaz eşya-mobilya dışındaki eşyaların da yerleştirilmesini ayrıca konuşmanız gerekir. Biz daha önceki taşınma deneyimimizden her şey dahil denince kolilerin boşaltılması dahil gibi anlamıştık başta. Ancak eşyalar geldikten sonra sözleşmede böyle bir şeyin belirtilmediğini ve hizmete dahil olmadığını anladık. Baştan konuşmadığımız için sorun olarak görmedik ama kolileme ve koli boşaltma dahil hizmet almak isteyenlerin buna göre anlaşma yapmasını öneririz.


19 Eylül 2022

Müthiş 8.9 - MUĞLA > İSTANBUL

Guruba çok teşekkür ederim hepsi çok ilgili ve güler yüzlü. Çok memnun kaldık yine taşınacağım ve yine kendileriyle iş yapacağım.


16 Eylül 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Çalışanları samimi ve işlerini sahiplenen arkadaşlardı genel olarak memnun kaldım.


7 Eylül 2022

Mükemmel 10 - MUĞLA > İSTANBUL

Emrah ve Vedat'a teşekkür ederiz. İşlerini ustaca, gayet iyi yapan, efendi, profesyonel ve dikkatli arkadaşlar.
Kesinlikle tavsiye ederim.


5 Eylül 2022

Mükemmel 10 - KOCAELİ > ERZURUM

Kocaeli Gebze’den Erzurum’a tayin sebebi ile eşyalarımı Evgören nakliyata taşıttım. Öncelikle bu sıkıntılı süreçte ev taşıma işimi tam söylendiği günde ve saatte önceden planlandığı gibi sorunsuz ve sıkıntısız özenle yaptıkları için başta Emrah bey olmak üzere diğer tüm ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar taşıma sürecinde kendilerinden ne istediysek eksiksiz yerine getirdiler. Kırmadan dökmeden tüm eşyalarım sağlam bir şekilde taşınıp yerleştirildi. Hepsinden Allah razı olsun. Ev taşıtacak arkadaşlar gönül rahatlığıyla Evgören Nakiyatı tercih edebilirler.


23 Ağustos 2022

Çok iyi 8.4 - İSTANBUL > ANTALYA

Özellikle Abdullah beyin çabalarıyla eşyamızı taşıdık. Fiyatı oldukça makuldü, iki katı kadar para isteyen nakliye firmalarından bir eksiği olduğunu düşünmüyorum.


18 Ağustos 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

İstanbul’dan Ankara’ya evimi taşıyacaktım yaklaşık 15 tane farklı nakliye şirketi ile iletişime geçtim, yorumlarını okudum hiçbirine ikna olmadım. Evgören Nakliyattan Emrah Bey ile telefonda konuştuk eşyalarımı bana özel araçla taşımasını, paketleme işlerinin hepsini(mutfak-kıyafet-süs eşyası) onların yapmasını istedim, pazarlığımızı yaptık günü kararlaştırdık ama 3-4 gün boyunca sürekli aradım ve kafama takılan yorumlarda okuduğum her şeyi sordum bana görüntüler, videolar attı sorularımı cevapladı ikna etti beni. Taşınma günü geldi çattı 6 kişilik ekiple geldiler hepsi gayet kibar ,saygılı ve işlerinde profesyonel kişilerdi. Güzelce bana anlattığı gibi her eşyamı itana ile sarıp, paketlediler. Ertesi gün Ankara’ya geldi eşyam, site girişinde müteahhit firmanın yaptığı yol çöktü aracın tekerleği çukura saplandı 4 saat aracın kurtarılması ile uğraşıldı çok şükür araçta da eşyada da bir sıkıntı yoktu. Sonra araç binaya yaklaştı taşınma işlemi başladı 1 saat sonra elektrik kesilmesi sonucu asansörler durdu, site yönetimi eşya taşıma asansörünün peyzaj alanına girmesine izin vermediği için mecburen elektriğin gelmesini beklediler 2 saat sabırla tekrar teşekkür ederim. Sonra bazı eşyalarım asansöre sığmadığı için 10 kat merdivenden taşıdılar ve hiç zorluk çıkarmadılar. Günün sonunda bu kadar olumsuzluğa rağmen hiç yüzlerini düşürmeden, gayet saygılı ve kibar bir şekilde bütün eşyamın kurulumunu yaptılar gece 1 de işleri bitti ve hiç bir eşyamda bir tane bile çizik yoktu bir tane bile bardağım kırılmadan taşınma işlemini tamamladılar. Tekrar taşınacak olursam hiç şüphesiz Evgören Nakliyat ile taşınırım, herkese de tavsiye ederim. Emrah bey tekrar teşekkürler, ellerinize, emeğinize sağlık.


7 Ağustos 2022

Çalışanlarıyla iletişim kurmak biraz zorlasa da fiyat performans dengesi başarılı.


6 Ağustos 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Evgören nakliyata bu zorlu sürecimizde, hayatımızı kolaylaştırdıkları için teşekkür ederiz. Ankara-istanbul arası taşınma sürecimizde gerek fiyat teklifleri ve gerek ilgilerinden çok memnun kaldık. Emrah bey titizlikle bu süreçte bizlere çok yardımcı oldu, eşyaların paketlemesi çok özenli ve düzgün yapıldı. Taşınma süreci zamanlaması planlandığı gibi başladı ve tamamlandı. Eşyalarımız çok düzgün bir şekilde yeni evimize nakledildi. Evgören nakliyat ve tüm ekibine teşekkürlerimizi iletiriz. Bizlere bu süreçte her konuda yardımcı oldular ve kendi evlerini taşıyormuş gibi ilgilendiler. 👏👏👏👏👏👏👏👏


11 Haziran 2022

Mükemmel 9.8 - MUĞLA > İSTANBUL

Vedat bey ve kardeşine canı gönülden teşekkür ederiz. İletişimleri çok güçlü. Tüm isteklerimizi bizi kırmayıp ellerinden geldiğince yaptılar.
İstanbul Fethiye İstanbul taşıması gerçekleştirdik. Çok memnun kaldık.
Tavsiye ederiz.


19 Mayıs 2022

Mükemmel 9 - İSTANBUL > MUĞLA

Sorunsuz bir taşınmaydı, teşekkür ederiz.


16 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - BURDUR > İSTANBUL

Akdeniz-Marmara Bölgesi parça eşya taşıması yaptık kendileriyle. Çözüm odaklı, iyi niyetli yaklaşımları ve nezaketleri için çok teşekkür ederim. Tekrar birlikte çalışabilmek temennisiyle iş hayatlarında başarılar diliyorum.


14 Mayıs 2022