EN

Evgören Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Mart 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 11 kişi iletişime geçti.
248 Müşteri Değerlendirmesi, 295 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10238 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10245 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10243 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evgören Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ANTALYA > İSTANBUL

Muhteşem bir nakliyat firması, anlayışlı elemanlar, anında mesaja cevap veren ve sıkıntılı dönemlerde anlayışlı, güler yüzlü ve sabırlı elemanlı bu firmaya gerçekten teşekkür ederim.
Zamanında Antalya'dan geldiler eşyaları aldılar ve İstanbul'da teslim ettiler. Yine işim olursa muhakkak ve kesin bu şirketle işbirliği yaparım ve herkese de öneririm.


8 Mayıs 2022

Mükemmel 9.9 - İSTANBUL > ANTALYA

Sözleştiğimiz gibi zamanında geldiler ve 3 saat içerisinde gayet temiz ve dikkatli bir şekilde hasarsız yükleme işlemini tamamladılar. Boşaltma işleminde de aynı şekilde dikkatli davrandılar ve zamanında geldiler. Sorunsuz ve hasarsız bir şekilde her şey halloldu. Gönül rahatlığı ile taşınma hizmeti alabilirsiniz.


5 Mayıs 2022

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > ANTALYA

İstanbul Tuzla’dan Antalya’ya taşıma için anlaştık. Taşıma gayet iyi bir şekilde gerçekleşti. Herhangi bir sorun yaşamadık. Emrah bey ve ekip arkadaşları hem çözüm odaklı hareket etti hem de ricalarımızı kırmadılar. Bir daha taşınırken mutlaka iletişime geçerim. Tekrar Evgören nakliyat firmasına teşekkür ederim.


3 Mayıs 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Emeğinize sağlık. Eşyalarım çiziksiz ulaştı. Her detay ile ilgilendiler. Güzel iş, güzel insanlar...👍


6 Nisan 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Söz verdikleri gibi taşıdılar. Öncesinde konuşup ufak tefek ayrıntıları netleştirip düzgün hizmet veriyorlar. Bu enflasyon koşullarında hem güler yüzlü hem anlayışlı hem de uygun fiyata işlerini yapıyorlar. Güle güle harcayın. Tekerinize taş değmesin. Taşıtmak isteyenler de düşünmeden tercih edebilirsiniz. Emrah beye, Vedat beye saygılar.


5 Nisan 2022

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > ANTALYA

İstanbul’dan Antalya iline parça eşyam vardı. Paketleme bana aitti, evden eve nakliye için Evgören nakliyat ile anlaştık. Nakliye söylenilen vakitte gerçekleşti, tüm eşyalarım eksiksiz ve zarar görmeden tarafıma ulaştı. Bana verilen tekliften çok daha ekonomik bir fiyata anlaştık sağ olsunlar benim fiyat teklifimi kırmadılar🙏 Ellerinize emeklerinize sağlık, hayırlı işler diliyorum.


4 Nisan 2022

Mükemmel 10 - KOCAELİ > ANTALYA

Mesele ev eşyasını taşıtmak ise bunu herkese yaptırabilirsiniz. Fakat Evgören nakliyat söz verdikleri günde ve saatte gelip, çok dikkatli şekilde evimi taşıdılar. Son derece saygılı işin uzmanı olan Emrah ve arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ediyorum.
Eşyalarınızı Evgören nakliyata güven içinde teslim edebilirsiniz.


3 Nisan 2022

24.03.2022 tarihinde taşıma hizmeti aldım. Emrah ve İsmail abi başta olmak üzere tüm ekip profesyoneldi. 2+1 tüm evi 2 saatte yüklediler. Çok hızlı ve planlı çalışıyorlar. Görevleri olmamasına rağmen ev içerisinde tonla iş yaptılar diyebilirim. Eski beyaz eşyaların sökümünden taşınacağımız evdeki mobilyaların dışarıya taşınmasına dahi yardım ettiler. Eskiden kastım taşındığımız ev eşyalıydı ve o eşyaların sökümünü de yaptılar. Boşaltılan evin kontrolü taşınılacak evin kontrolü hepsinde profesyoneldiler. Ellerine sağlık herkese tavsiye ederim.


24 Mart 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Öncelikle sabrınız ve dikkatiniz için çok teşekkür ederiz. Başından beri hep güler yüzlü ve tüm isteklerimizi dikkatle dinleyerek aksiyon aldınız. Hava muhalefetinden dolayı beklemek zorunda kalan eşyalarımız için her gün itinayla bilgilendirmeniz içinde ayrı teşekkür ederiz. Ancak tabi ki de en büyük teşekkürümüz İstanbul'dan Fethiye'ye olan yolculukta eşyalarımız özenle paketlenip yine varış yerinde aynı özenle kurulup taşınmasına.


17 Mart 2022

Mükemmel 10 - ANTALYA > İSTANBUL

Zamanında ve düzenli prensiple çalışan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.


23 Şubat 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Merhabalar,
Evgören nakliyat ailesine yardımları için teşekkür ediyoruz. Hızlı ve özenli paketleme yaptılar. Herhangi bir eşyamızda veya evimizde sorun olmadı. İşini bilen ve severek yapan kişiler. Söyledikleri saatte geldiler, topladılar ve teslim ettiler. İstanbul Antalya arası için tercih ettik ve hiç pişmanlık yaşamadık. Uzun yolda eşyalarımızda hiç bir sıkıntı çıkmadan geldi. İçten insanlar, kendi eşyalarını taşıyormuş gibi taşıdılar.


21 Şubat 2022

Çok kaliteliydi firma çiziksiz taşındık. Kesinlikle öneririm hepsi işinde uzmandı. Bütün ekibe teşekkürler.


6 Şubat 2022

Mükemmel 10 - SAKARYA > BALIKESİR

Gerçekten hizmet aldığımız en iyi taşıma firmasıydı. Daha önce 2 defa taşınmıştık ve mutlaka sıkıntılar çıkmıştı. Ama bu defa sıfır hasar ile tüm eşyalarımızı eksiksiz ve çok büyük bir özenle taşıdılar. Tüm ülke kara teslim olmuşken, bizi küçük bebeğimiz ile taşınma sürecinde zor durumda bırakmamak adına ekstra asansör hizmeti verip hızlıca taşıdılar. Tüm paketleme işlemi çok çok özenliydi. Demonte sırasında mobilyaların kusurları varsa tek tek gösteriliyor ve kurulum işleri gayet güzel şekilde yapılıyor. Çok samimi ve iş bilen insanlar. Bir çok ekstra işi (asansör için pimapen sökme gibi) hiçbir talepte bulunmadan yaptı. Ayrıca aile şirketi bu yüzden gayet uyumlu çalışıyorlar. Her anlamda çok memnun kaldık. Fiyat olarakta oldukça uygun bir fiyata taşıdılar. Daha ucuz sadece iki firma vardı ancak yorumlara güvenerek onlarla taşındık ve doğru karar verdiğimizi gördük. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. İşimizi bu kadar kolaylaştırdıkları için tekrar tekrar teşekkür ederiz.


22 Ocak 2022

Mükemmel 10 - İSTANBUL > YALOVA

Emrah bey ve ekibine sonsuz teşekkürler.
Zamanında ve sorunsuz bir şekilde işlerini severek yapan bir ekiple çalışmak bizleri de mutlu etti. Tekrardan teşekkürler.


17 Ocak 2022

Mükemmel 10 - SAKARYA > İSTANBUL

Sakarya Kocaali'den İstanbul'a taşınma mızı yaptılar EMRAH bey ve VEDAT beye ilgilerinden ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim herkese de EVGÖREN Nakliyatı tavsiye ederim.


13 Ocak 2022

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Ekibe çok teşekkür ederim. İşlerini özenle yaptılar tamamen problemsiz bir taşıma oldu. Korkuyordum taşınmaktan ama ekip iyi olunca korkulacak bir şey olmadığını deneyimledim. Bir sonraki seferde tekrar aynı ekiple çalışmayı düşünüyorum.


1 Ocak 2022

Mükemmel 9.1 - İSTANBUL > SAMSUN


13 Aralık 2021

Mükemmel 9.2 - İSTANBUL > BOLU

Başta Emrah ve Vedat beye ve ekibine teşekkür ediyorum. Önceden ilettiğimiz taleplerimizi ve taşınma esnasında profesyonelce davranışları ve iş disiplininden dolayı tebrik ediyorum. Ellerinize sağlık Evgören ailesi...


8 Aralık 2021

Mükemmel 10 - KARTAL > PENDİK

Emrah bey ve ekibine titiz hassas çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederim.


25 Kasım 2021

Mükemmel 10 - ÇORUM > İSTANBUL

Emrah bey ve ekibine teşekkürler ederim zamanında geldiler ve evi güzelce taşıdılar, herkese tavsiye ederim.


20 Kasım 2021