EN

Evgören Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Mart 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 1 kişi iletişime geçti.
248 Müşteri Değerlendirmesi, 295 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10238 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10245 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10243 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evgören Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

İşçilik ve hizmet muhteşem. Emrah abi önderliğinde kusursuz bir nakliyat oldu . Allah razı olsun. Kesinlikle tavsiye ederim. Net... !!!!


21 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - ÇAYIROVA > DARICA

Evgören nakliyat firması sahipleri ve çalışan personelden kesinlikle çok memnun kaldım, eşyamı özenli ve çok dikkatli bir şekilde demonte olanlar demonte yapıp nakliye gerçekleştikten sonra, özenle monte edilmesi mükemmel, çalışan personelin nakil aracı içerisinde özenli istif yapılması, nakil yapılan yerde ve eşya yüklemesi yapılırken ortak kullanım yerleri ve olan merdiven boşluklarında duvarlara zarar vermemeye özenle dikkat edildi, ayrıca taşıma sırasında çalışan personel ve firma sahipleri arasında mükemmel bir uyum vardı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı bereketli bol kazançlar versin inşaAllah.


18 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA


16 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - KOCAELİ > BALIKESİR

Her taşınma öncesi acaba doğru firma mı tereddütü yaşardım. Evgören Nakliyat ile bu tereddütü yaşamadık. Emrah bey ilk telefon görüşme anından itibaren güven veriyor. Verdiği bütün sözleri yerine getiriyor. Yaptıkları işe son derece saygılılar. Dolayısı ile müşterilerine de benzer şekilde saygılı yaklaşıyorlar. Bahane üretmek yerine iş üretiyor. Söz verdikleri saatte sabah 06:00’da geldiler. Anlaştıktan sonra gelişen değişiklikleri maliyet farkı istemeden kabul ettiler. İşlerini çok temiz yaptılar. Ricalarımızı kırmadılar ilave onları da yaptılar. Tek bir çizik kırık dökük eşyamız olmadı. Sorunsuz, güvenilir, işin ehli bir firma arıyorsanız hiç düşünmeden Evgören Nakliyat ile çalışmanızı tavsiye ederim. Kendileri ile gönül rahatlığı ile tekrar iş yapar ve etrafımdaki herkese tavsiye ederim. Bütün emekleri için kendilerine teşekkürler.


10 Ağustos 2020

Zamanında geldiler ve eşyalara hassas davrandılar.

Uyarı yapma ihtiyacı bile hissetmedim. Kendileri ne yapılması gerektiğini biliyorlardı.

Paketleme işlemlerini beklediğimden çok daha iyi yaptılar. Üşenmeden, tavır yapmadan ne istediysem yerine getirdiler.

Çarpma, kırma dökme olmadı.

Teşekkür ediyorum.


10 Ağustos 2020

8 ağustos tarihinde sorunsuz bir taşınma sağlandı. Ekibin hepsi profesyonel ve deneyimli. Bir önceki taşınmamda düzgün kurulamayan mobilyalarımı özenle söküp yeni evimde çok özenli bir şekilde kurdular ve eskisinden sağlam oldu. Özellikle kurulum ekibi çok bilgili ve özenli. Her bir eşyamı özenle sardılar ve hiç bir hasar vermeden naklettiler. Hiç aceleye getirmeden düzenli, tertipli ve çok dikkatli bir taşıma yaptılar. Ekip üyelerine tek tek teşekkür ederim. 10 Üzerinden 10 numara bir taşıma oldu.


10 Ağustos 2020

Mükemmel 9.2 - MALTEPE > KARTAL

Anlaştığımız saatte geldiler, titiz çalıştılar ve hiçbir eşyamız zarar görmedi. Taşıma öncesinde gelip taşıma noktalarını ve taşınacak eşyalar gördüler, fiyat konusunda bu şekilde karşılıklı anlaştık ve taşıma gününde ek masraf talep etmeden görevlerini layıkıyla yerine getirdiler. Başta Emrah Bey olmak üzere hepsine teşekkür ederiz.


26 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KARTAL

Söyledikleri saatte geldiler, iletişimleri güzeldi, aceleye getirmeden sakin ve kontrollü bir şekilde paketleme yapıp taşımayı gerçekleştirdiler. Eşyalarımız herhangi bir zarar görmeden taşındı. Fiyat performans olarak memnun kaldık. Yakın çevremize de tavsiye ederiz.


18 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - KARTAL > TUZLA

Mükemmel sözü yetersiz kalır. Bugüne kadar defalarca taşındım ve şunu söyleyebilirim ki en iyisi Evgören nakliyat. Tüm eşyalar en güzel şekilde paketlenerek taşındı. En ufak bir çizik bile olmadı. Tüm çalışanlarına ve başından beri iletişimde olduğumuz Emrah Bey'e saygılı ve içten davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun.Her seferinde başka bir firmayla taşınmıştım ama bundan sonra bir daha taşınacak olsam tereddütsüz Evgören nakliyat tercih ederim.


16 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - GEBZE > GEBZE

Tek cümle ile özetleyecek olursam bundan iyisi olamaz ama tek cümle ile bu denli kaliteli hizmeti özetleyemeyeceğim.

Öncelikle şunu söyleyeyim: Eğer benim gibi hayatında ilk kez taşınıyorsanız, şikayet sitelerindeki envaiçeşit olumsuz yorumu okuyup evham yaptıysanız ve yıl 2020 olmuş yok mu şu işin güvenilir bir çözümü diye hayıflanıyorsanız, varmış ve iyi ki de ilanıma teklif vermiş.

Eğer bu yorumu okuyorsanız demek ki hem malınıza kıymet veriyorsunuz hemde her yönüyle güvenilir bir firma arıyorsunuz. Madem bu yorum tavsiye niteliğinde o halde kesinlikle tavsiye ediyorum.

Aklınızda olan veya olması gereken 4 sorunun cevabını tecrübelerime dayanarak vereyim:

1)Eşyama zarar gelecek mi? Beyaz eşyada çizik bile yok, mobilyalar toz bile olmadı. Tüm mobilya ve beyaz eşyayı köşelerine battaniye ile destek sağlandıktan sonra kalın baloncuklu ambalajlar (adını bilmiyorum eğer varsa) ile kaplayıp öyle taşıyorlar.

2) Dolandırılır mıyım (Ben en çok bu konuya hassastım)? Enakliyat üzerinden onayladığım tekliften 1 kuruş fazlasını talep etmediler.

3) Tamam eşyaları kaplıyorlar da, onca demontaj-montaj işi var, işinin ehli midir? Bazı eşyalarım eskisinden daha iyi: Yemek masası yıllardır sallanır durur, Emrah bey sağ olsun eski montaj hatasını gösterdi ve dahası uygun vida temin ederek sorunu ortadan kaldırdı (tekrar teşekkür ederim)

4) Beklenmedik bir durum olursa tutumları ne olacak, yarı yolda kalır mıyım? Salon takımımızı ilk eşya heyecanı ile baya bir kaba almıştık. İşbu ya üçlü koltuk koridordan salona girmedi. Sağ olsunlar, bize ne biz ta 4. Kata kadar çıkardık küçücük evine kocaman koltuğu alırken düşünseydin deyip pekala gidebilirlerdi fakat koltuğu bahçeye indirip balkondan halat sarkıttılar ve can siperane bir şekilde koltukları balkon kapısından içeri aldılar.

Tüm bunlara ek olarak ne saygıda ne de iş ahlakında en ufak kusur işlemediler. Her birine tekrar teşekkürü bir borç bilirim ve ileride tekrar Evgören Nakliyat ile çalışmak istediğimi taahhüt ederim.


15 Temmuz 2020

Mükemmel 9.8 - SANCAKTEPE > TUZLA

Emrah bey ve ekibine teşekkür ederim.


12 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Tereddütsüz çalışabileceğiniz bir firma. Tüm elemanları işlerini çok iyi yapıyor. Sözleştiğimiz saatte işlerine başlamışlardı. Özenle paketlediler ve taşıdılar. Hiç bir mobilyama zarar gelmedi. Her şey için teşekkür ediyorum.


30 Haziran 2020

Belki sitedeki en iyi nakliyat firmasına denk geldim. Her şey dört dörtlük çok teşekkür ederiz.


22 Haziran 2020

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Evgören Nakliyat firması çalışanları işini özveri ile samimi, dört dörtlük layıkıyla yaptı. Bütün ürünlerimi tek tek özenle paketleyip özenle tek bir çizik dahi olmadan taşıdılar. Çocuk odam iki katlı demonteidi tek tek söküp özenle paketleyip taşıdılar ve aynı şekildi birleşimini yaptılar. Buzdolabım gardırop buzdolabı 3-4 kez kalın pat pat köpüklerle sarıp köşelerine köşebentle muhafaza edip taşımasını yaptılar en ufak bir çizik, darbe oluşmadı. Teşekkürler Evgören Nekliyat...


22 Haziran 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Enakliyat'ı çok sıkıntılı taşımalar yaşadığım için tesadüf sonucu buldum ve buradan bir sürü teklif aldım. Bu tekliflerin içerisinde hem yorumlarıyla hem performansıyla gözüme çarpan Evgören nakliyat'ı seçtim. Daha önce çok sıkıntılı taşımalar yaşadığım için yine tereddüt içerisindeydim. İlk defa hem insan olarak yaklaşımlarıyla hem de profesyonellikleriyle çok memnun kaldığım bir nakliyat firması oldu. Emrah bey ve ekibi tek bir çizik olmadan eşyalarımızı en ince ayrıntısına kadar ambalajladılar ve herhangi bir eşyamız kaybolmadı veya zarar görmedi. Ayrıca hassas cam eşyalarımız vardı onlar bile özel battaniyelere sarıldı. Bana sabah 6.30'da geliriz dediler ve 6.30'da geldiler; bu kadarına pes. Herkese canı gönülden tavsiye ediyorum ve kendilerine de çok teşekkür ediyorum.
Eviniz mi taşınacak? tereddüt etmeden Evgören Nakliyatı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.


4 Haziran 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAKARYA

Emrah bey ve ekibi, şehirlerarası olmasına rağmen, uygun fiyatlı bir bütçeyle, tam saatinde gelip başlayarak, özenle çalışarak ve neredeyse her istediğimizi anlayışla karşılayarak çalıştılar. Tavsiye ederim.


3 Haziran 2020

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Öncelikle Vedat bey ve ekibi sabah erken geldiler, gelir gelmez işe başladılar. Her şeyi çok özenle paketlediler ve araca yüklediler. Mobilyayı özenle söküp paketlediler ve diğer eve geçtik.
Eşyamı özenle eve yerleştirdiler her şeyi kurdular. Evgören nakliyat ve çalışanlara sonsuz teşekkür ederim, hiç düşünmeden Evgören nakliyatı kabul edin. Güler yüzlüler ve ne dediysek hiç ikiletmediler. Herkese tavsiye ederim, hakkınızı helal edin, elinize emeğinize sağlık.


1 Haziran 2020


29 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Bir çok kez evimi taşıtmak durumunda kaldım. Fakat yaşadığımız en keyifli taşınmaydı diyebilirim. Bütün eşyalarımı özenle sarıp taşıdılar. Paketlemeler de montaj da gayet başarılıydı. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.


29 Mayıs 2020

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KADIKÖY

Emrah Bey ve ekibine öncelikle işlerine gösterdikleri hassasiyet ve özenden dolayı teşekkür ederim. Anlaştığımız saate tam zamanında riayet ettiler. Eşyaların montajında da güzel bir hizmet verdiler. Gönül rahatlığıyla eşyalarınızın nakliyatını Evgören Nakliyat aracılığıyla halledebilirsiniz.


29 Mayıs 2020