EN

Evgören Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Mart 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
248 Müşteri Değerlendirmesi, 295 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10238 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10245 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10243 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evgören Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Evgören Nakliyat harika. İyiki tercihimi bu yönde kullanmışım. Zamanlama, paketleme, güleryüzlü yaklaşım ve sorununuzu paylaşma konusunda çok iyiler. Eşyalarım henüz gideceği adrese ulaşmadı ama içim çok rahat.
Teşekkürler Evgören Nakliyat.
Ayrıca E-Nakliyat ıda kutlamak isterim. Sürekli arayarak sormaları ve takip etmeleri çok güzel. Teşekkür ederim.


28 Eylül 2019

Mükemmel 10 - KARTAL > PENDİK

Öncelikle Emrah bey ve ekibine tekrar teşekkür ederim. Söz verdikleri gibi titiz ve özverili bir çalışma yürüttüler. Çok eşyamız yok dedik ancak fazladan bir çok eşya çıkmasına rağmen güler yüzlerini eksik etmediler. Eşyaların her birini dikkatli bir şekilde paketleyip yerleştirdiler. Taşımada kırık çizik tek bir eşya çıkmamasının yanı sıra mobilyaların kurulumu da dikkatli ve düzgün yapıldı. Evini taşıyacak herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


22 Eylül 2019

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KADIKÖY

Çok titiz çalıştılar. Zamanında taşıma yaptılar. Taşınacak her parçayı çok titiz paketliyor ve dikkatli taşıyorlar. Taşınacak evde de aynı titizlikle yerleştirmeyi yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim kendilerini.


21 Eylül 2019

Buradan öncelikle Enakliyat'a teşekkür ederim ve Evgören nakliyatla anlaştım eşyam az dememe rağmen eşyam baya fazla çıktı ama arkadaşlar geldi hiç bir sorun çıkarmadılar. Ben paketleme yapıp Depoya kaldıracaktım ama yetiştiremedim ama sağ olsun Emrah ve Vedat kardeşler birde ekibi hepsini paketlediler ve arabaya yüklediler hiç bir sorun bile olmadı, ben çok memnun kaldım. Buradan herkese de söylüyorum hiç düşünmeden teklifi kabul edin. Ellerine sağlık Evgören nakliyatın ben çok memnun kaldım, herkes de memnun kalır bu firmadan buna emin ola bilirsiniz.


20 Eylül 2019

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > MALTEPE

Lütfen okuyunuz!!!
Bu kadar nakliye firması arasında karar vermek zor bir süreç haline gelir, hepimizin aklındaki sorular birbirine benzer ancak kısaca ben size o gün olan bir hadiseden bahsetmek istiyorum ki bu, güven konusu açısından çok önemli. Taşınma sürecinden bir gün önce anlaşmak için Emrah bey ile telefonda görüştük kendisi o anda hastanedeydi ve eşinin doğum yapması bekleniyormuş, ne zaman taşınmak istersiniz dedi bende yarın için planlamıştım ama sizin şu an durum farklı dedim. Bunun üzerine ben sabah orada olacağım dedi ve 18.09.2019 Ataköy'de ki eve 6 kişilik ekip ile sabah geldiler. Tabi aklımdaydı sordum Emrah Bey'e doğum gerçekleşti mi diye, yok olmadı bu gün bekleniyor kısmetse dedi o zaman başka gün yapalım dedim, kendisi aynı şu şekilde cevap verdi ben size söz verdim ben arada haberini alırım dedi ve işe başladılar. Saatler ilerledikçe müthiş bir tempo ile güler yüzün eksik olmadığı profesyonel bir ekibinin olmasına ek olarak böyle işini sahiplenmiş, sizi yarı yolda bırakmayacak bu güzel insanlara rastlamam benim için şanstı. O kadar net söylüyorum ki bu güzel aile şirketini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.


19 Eylül 2019

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Emrah Bey ve ekibi gerçekten çok titiz ve sağlam çalıştılar. Gerekli bir kaç küçük iş içinde yardımcı oldu. Paketleme ve taşıma mükemmeldi. Firma olarak hizmet verdikleri sürece herkese tavsiye edeceğim.


17 Eylül 2019

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ÜMRANİYE

Hizmet çok guzeldi. Çalışanlar guler yuzluydu.


15 Eylül 2019

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > BEYKOZ

Öncelikli olarak Emrah Bey ve ekibine teşekkür ederim. Tüm eşyalarımız özverili ve düzenli bir şekilde yeni evimize taşındı. Özellikle ekstra istemiş olduğumuz hizmetler konusunda da bizi üzmeden ellerinden geldiğince yardımcı oldular. Enakliyat üzerinden yorumlara bakarak Evgören Nakliyat ile evimizi taşıma kararı aldık. İlk olarak yapılan yorumların neredeyse tümünün olumlu olması biraz gözümüzü korkutmuştu ama yapılan yorumları sonuna kadar hak eden bir firma olduklarını düşünüyorum. Kaliteli profesyonel hizmet almak istiyorsanız gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Tüm eşyalarımız sorunsuz bir şekilde taşındı.


8 Eylül 2019

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Buradan öncelikle Evgören nakliyat ekibinin hepsine teşekkür ederim. Zamanında gelip her şeyi en ufak sehpasına varıncaya kadar özenle paketleyip nakliyatımızı gerçekleştirdiler. Tek bir bardağımız bile kırılmadan olabilecek en kısa zamanda ve güvenle taşınma işlemimizi sorunsuz halletmemize yardımcı oldular. Her bir elemanı ayrı saygılı ve güler yüzlü Evgören ailesini bol bereketli işler dilerim. Her kuruşu hak ediyorlar.


8 Eylül 2019

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Doğru iletişim ve zamanında bir iş oldu. Çalışanlar eşyalara maksimum özen göstererek hasarsız taşıma gerçekleşti. Emekleri için çok teşekkür ederim. Şiddetle tavsiye ediyorum.


4 Eylül 2019

Mükemmel 10 - KARTAL > PENDİK

Ekip bir kaç gün önce keşif yaptı. Yazdıklarıma rağmen tekrar üzerinden geçip neler yapılacak kontrol etti. Taşıma günü tam zamanın da gelindi, her şey eksiksiz paketlendi. Hiç bir şeyi ikilemeden, her şeyi ilk talebim de göz önünde bulundurdular. Özel bir masam vardı kırılma ihtimaline karşı iki kere kamyonla gidip gelme pahasına önce onu götürüp sonra kalan eşyaları taşıdılar. Her şeyi nereye istersem oraya eksiksiz taşıdılar benim mallarıma en az benim kadar dikkat ettiklerini gördüm. Çok fazla yorum yazmam. Bu firmaya Enakliyat üzerinden ulaştım. Yorumlar üzerinden ulaştım. Çok memnun kaldım. O yüzden yorum yazmak istedim, herkese tavsiye ederim. Bugüne kadar birçok şirket kullandım ama ilk kez sorunsuz, stressiz bir taşıma oldu.


2 Eylül 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > ÜMRANİYE

Oldukça profesyonel çalışıyorlar. Hiçbir eşyaya mobilyaya zarar gelmeden zamanında taşıma ve kurulum yaptılar. Oldukça saygılı ve dikkatliler. Aldıkları ücreti sonuna kadar hak ediyorlar. Ev nakliye ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.


26 Ağustos 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > SARIYER

Tüm ekibin emeklerine sağlık. Kendi eşyalarıymış gibi taşıdılar.
Eğer eşyalarıma bir şey olmasın, her şey söz verildiği gibi olsun istiyorsanız başka bir firmaya bakmanıza gerek yok.


6 Ağustos 2019

Mükemmel 9.7 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Taşınmaya birkaç gün kala taşınma gününü 1 gün ötelemek istediklerini belirttiler. Sıkışık bir zamanda olduklarını anlayış beklediklerini söylediler. İkinci planda hem erken geldiler hem de oldukça başarılı bir taşıma gerçekleştirdiler. Emrah Bey ve ekibine gerçekten teşekkür ederim. Taşınma gününü ötelesinler için önyargı oluşmuştu ancak taşınma günü apartmanın önüne aracın yanaşması için araç sahibi bulmaktan tutun da kapılardan sığmayan eşyaları sığdırmak için türlü çözümler üretmeye kadar her konuda ilgilendiler. Üstelik her biri kibarlardı. Gün öteleme olayı da kadı kızındaki kusur niteliğinde oldu benim için. Taşınacak olan arkadaşlarıma, dostlarıma kesinlikle tavsiye edeceğim.. Umarım tekrar taşınmam ama yine taşınacak olsam Emrah Bey ve ekibini tercih ederim. Tekrar teşekkürler.


29 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Merhaba,
Evgören Nakliyat firması ile yolumun kesişmesi gerçekten büyük şans benim için.
İşlerini yapmaları, iletişimleri benim gibi tek başına kadın olarak ev taşıyan biri olarak çok kıymetli. Bu işe ayırdığım iki günüm sayelerinde stressiz ve keyifli geçti. Bundan sonraki tüm nakliyat montaj işlerimde arayağım ilk ve tek firma kendileri. Ayrıca belirtmek isterim kutu sayım belirttiğim sayıdan fazla çıktı ve bunu anlayışla karşıladılar 🙏🏻
Başarılarının devamını diliyorum.
Her şey için çok teşekkür ederim.🙏🏻
Burcu


28 Temmuz 2019

Mükemmel 9.5 - KADIKÖY > ATAŞEHİR

Firmadan oldukça memnun kaldık. Anlaşılan gün ve saatte iş başladı. Temiz ve özenli çalışıldı. Tüm çalışanlar saygılı ve kibardı. Taşıma öncesinde ve sırasında güven sıkıntısı yaşamadık. Tüm kırılacak paketlemesini ve askılı eşyaları firma topladı. Firma kaynaklı herhangi bir eşya kaybı/kırılması/deforme olması yaşanmadı.


22 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Emrah bey tüm isteklerimiz ile ilgilendi ve en uygun fiyatı ve garantiyi sundular. Oldukça temiz çalıştılar eşyalarım çok ağır ve hassas olmasına rağmen hiç sorun olmadı. Kesinlikle çok memnun kaldık. Fiyat, kalite ve samimiyet açısından çok iyi bir firma çok teşekkür ederim.


29 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - DARICA > DARICA

Dedikleri saatte geldiler dedikleri saatte bitirdiler, paketleme, montaj ve demontaj işlemi çok temiz yaptılar ve bir çizik dahi olmadan taşıma işlemi bitti. Elbise dolapları getirmelerini istemiştim askılı elbiselerimiz bu dolaplara yerleştirildi böylece elbiselerimizin ütüsü bile bozulmadı. Her şeyi 10 üzerinden 10 paketlendi, dolaplarım kurulduktan sonra elbiseleri kendileri astılar, eşyalarımda bir çizik dahi olmadı bu kadar profesyonel bir ekip, çok dikkatli çalıştılar, ne konuştuysak hepsini aynı şekilde yaptılar Vedat ve Emrah iki kardeş ne dediysem hiç üşenmeden hepsini yaptılar buradan Evgören nakliyata çok teşekkür ederim. Diğer firmalara göre fiyatları biraz yukarıda ama aldıkları parayı fazlasıyla hak ediyorlar Eğer size teklif verildiyse hiç düşünmeden kabul edin hiç kusur olamadan taşıma bitti tekrardan Evgören ailesine teşekkürler ederim emeğinize sağlık.


12 Mayıs 2019

Mükemmel 9.5 - TUZLA > TUZLA

Emrah beye çok teşekkür ederim. Taşınma öncesi ve sonrası sürekli iletişim kurdu. Ben taşınma işleminde bütün eşyaların paketlemesini firma tarafından yapılmasını istedim eşyalar tek tek paketlenip koli halinde ambalajlanıp sağlam şekilde teslim ettiler memnun kaldım teşekkürler tekrar.


5 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - BEYKOZ > ÜSKÜDAR

Tam saatinde 4 kisilik cok efendi bir ekip geldi,hızlıca evi kontrol edip cok basarili bir sekilde toparlayip cok guzelce paketlediler. Bircok eksigimizi giderdiler. Ne rica ettiysek yaptilar ve ekstra ucret almadilar. Hicbir sekilde işi aksatmadan cok özenli calistilar. Hicbir esyam ve tasima sirasinda bina icleri zarar gormedi. Aldiklari ucret sonuna kadar helal olsun. Tekrar boyle bir işim olursa "evgören nakliyat"i tercih ederim. İyiki sizinle calistik. Basarilarinizin devamini dilerim. Hayirli bereketli işler dilerim. Emrah Bey ve ekibine sonsuz tesekkur ederim.


29 Nisan 2019