EN

Evgören Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Mart 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
248 Müşteri Değerlendirmesi, 295 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10238 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10245 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10243 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evgören Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ATAŞEHİR

İstediğim saatte geldiler, çok titiz bir şekilde taşıma işlemi gerçekleşti.
Paketleme, kırmadan dökmeden taşıma ve on numara müşteri memnuniyeti.
Herkese tavsiye ederim.
Emrah Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum.


27 Nisan 2019

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Emrah Bey ve ekibini çok yormamıza rağmen onlar bizi yormadılar. Huzur içinde taşındık hatta 2 kere gidip gelmek durumunda kalınmasına rağmen hiç sorun çıkmadan günü bitirdik. Temiz bir taşınma oldu, tavsiye ediyorum. Teşekkürler.


15 Nisan 2019

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Emrah bey ve ekibine teşekkür ederim emeklerine sağlık, güvenilir arkadaşlar tavsiye edilir.


11 Nisan 2019

Evgören nakliyat eşyası bol 3+1 evimi gayet profesyonel bir şekilde toplayıp gayet titiz bir şekilde yeni eve taşıyıp monte ettiler. Bence bu tesadüf değil çalışanları gayet titiz ve dikkatli hareket ediyordu. Olası problemleri minimuma indirecek tedbirleri almaktan üşenmediler.

2 gün oldu eşyalarda bir deformasyana rastlamadık.

Kendilerine çok teşekkür ederim.


8 Nisan 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

Gayet kibar, hızlı ve düzenliydiler. Emeklerinden dolayı tüm ekibe teşekkür ederim.


8 Nisan 2019

Evgören nakliyatla anlaştım.Sabah istediğim saatte geldiler başta taşınma konusunda çok endişeliydik esyalarımız yeni olduğu için evgören nakliyat vedat bey ve kardeşi emrah bey ekibi olarak gelip eşyamı tek tek söküp özenle paketlediler gerçekden işinin ehli ve profesyoneller önceki magaza eşyamı getirip monte yapdılar ama emrah bey mobilyayı çok güzel kurdu size gelen teklifi hiç düşunmeden kabul edin işlerini çok temiz yapıyorlar ekibi güler yuzlu ve titiz kibar bir ekibi var çoook ama çoook memnun kaldık şiddetle herkese tafsiye ederim vedat beyin ekibine çok ama çok teşekkür ederim burda ne yazsam az bile Allah onlardan çok razı olsun kazandıgı paralar gerçekten helal olsun


5 Nisan 2019

EvGören nakliyat başarılı bir firma, makul fiyat garantisi, işinin ehli ve güler yüzlü arkadaşlar. Eşyalarımda hiç bir problem olmadan özenli bir şekilde taşıdılar bu yüzden Emrah bey ve ekinine çok teşekkürler.


4 Nisan 2019

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

Emrah Bey ve ekibine çok teşekkürler, iyi bir iş çıkardılar. Yeni evimizdeki bazı olumsuzluklara rağmen sabırla her şeyi aldıkları gibi teslim ettiler hatta bazılarını düzelterek. Eşyalarımız yeni olduğu için biraz endişeliydik ama çok hassas davrandılar. Paketleme çok özenliydi. Her şey için teşekkür ederiz, güvenle tercih edebilirsiniz. Bir daha taşınırsak ilk tercihimiz olacaklar.


29 Mart 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > KARTAL

Evgören nakliyata her şey için teşekkür ederiz, vaktinde iş aldılar ve güler yüzlü insanlar.
Sanki kendi eşyaları gibi düzenli ve istekli yaptılar her şeyi. 10 üzerinden 10.


27 Mart 2019

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Biz taşınırken çok endişeliydik eşyalarımız 1 senelikti fakat şuan doğru bir tercih yaptığımdan eminim. Hem paketleme hem taşıma konusunda oldukça profesyoneller. 3 kardeş olarak çalışıyorlar ve hemen planlama yapıp çok hızlı bi şekilde ilerliyorlar. Çok eşyamız olduğunu biz de toplanınca fark ettik ona rağmen hiç itiraz etmediler. Herkese tavsiye ediyorum hem güler yüzlü olmaları hem kibar olmaları da +10 puan. Buradan da tekrardan teşekkür ediyor, minnetlerimi sunuyorum.
Eğer size fiyat teklifi verdilerse çok düşünmeyin derim.


27 Mart 2019

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

Ekip olarak harika iş çıkarttılar. Söyledikleri her şeyi yerine getirdiler, hiç bir sürpriz durumla karşılaşmadık. Ekstra isteklerimizi geri çevirmeden yerine getirdiler. Emrah Bey ve arkadaşları çok dikkatli, düzenli ve pratik çalışıyorlar. Hiç bir eşyamıza zarar gelmedi, taşınma işimizi kusursuz şekilde gerçekleştirdikleri için Evgören Nakliyat ekibine çok teşekkür ediyoruz..!


23 Mart 2019

Birkaç firmadan teklif aldım, yorumlara bakıp Evgören nakliyatı seçtim. İyi ki bu firma ile iş yapmışım, güler yüzlü, temiz, titiz ve özenle evi taşıdılar. Ve beklediğimden hızlı bitirdiler, gerçekten ellerine sağlık, teşekkür ederim.


17 Mart 2019

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > MALTEPE

Firmanın çalışanları harika insanlar. Hem samimi hem de güler yüzlü işini iyi bilen ve saygıyla davranan insanlar. Ayrıca taşınan insanin ruh halini de harika yönetiyorlar. İsmail, Emrah ve tüm ekip harika çalıştılar. Bu fiyata inanılmaz başarılı ve güzel servis. Tekrar tekrar çok teşekkürler. Ayrıca bu harika internet sitesini de tebrik ederim. Herkesin emeğine sağlık.


16 Mart 2019

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Firma çalışanları gayet başarılı ve mütavazi insanlar evinizi gönül rahatlığıyla taşıtabilirsiniz hiçbir ricamızı kırmadılar. Ellerine kollarına yürekletine sağlık EVGÖREN NAKLİYATI herekese tavsiye ediyorum.


12 Mart 2019

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Öncelikle Emrah bey ve ekibine gerçekten çok teşekkür ediyorum. Taşınmadan önceki yorumlarda da okumuştum ne kadar profesyonel olduklarını gerçekten taşınırken şahitte oldum hiçbir eşyama zarar gelmedi. zaten öyle bir muhafaza sistemleri var ki isteseler de bir şey olmaz sanırım:) Hem pratik hem düzenli hem de güvenilir ve sağlam taşıma istiyorsanız kesinlikle başka bir firmaya bakmayın derim. Tekrar teşekkürler ederim.


11 Mart 2019

Ev gör nakliyata çok teşekkür ederiz. Çalışan arkadaşlar ve Emrah bey bize çok yardımcı oldular ekstra taleplerimize rağmen bizi kırmadılar. Gerçekten iyi iş çıktı herkese çok çok teşekkür ederiz.


6 Mart 2019

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

Emrah bey ve genç ekibi çok profesyonel çalışıyorlar. Söyledikleri saatte başlayıp söz verdikleri saatte bitirdiler. Hiçbir eşyaya zarar gelmedi. Söküm, montaj, paketleme ve yerleştirme sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Bu kalitede iş için diğer firmalara göre çok uygun fiyat verdiler. Herkese EvgörEN nakliyatı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


3 Mart 2019

Mükemmel 9.1 - ATAŞEHİR > ATAŞEHİR

Söylenen saatte gelerek hızlıca evimiz taşındı.


2 Mart 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > KARTAL

Firma dediği saatte dediği gibi eşyalara zarar vermeden profesyonel bir taşıma gerçekleştirdiler. Ev Gör nakliyat Teşekkür ederim.


2 Mart 2019

Cok memnun kaldik bundan sonrasinda tavsiye edebilecegimiz bir hizmet aldik
Cok tesekkurler
Evgor nakliyat tesekkurler vedat bey ve ekibi harikaydi


26 Şubat 2019