UN

Ulaşım Nakliyat

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 6 Kasım 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY
Bugün 3 kişi, bu hafta 20 kişi iletişime geçti.
302 Müşteri Değerlendirmesi, 554 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10257 Kişi
  • 7 - 831 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10278 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10280 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10279 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10265 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 615 Kişi

Ulaşım Nakliyat Müşteri Yorumları


29 Eylül 2019

Mükemmel 10 - SARIYER > KAĞITHANE

Valla çok beğendim kesinlikle tavsiye ediyorum tertemiz iş yaptılar çok memnun kaldım


28 Eylül 2019

Mükemmel 10 - AVCILAR > AVCILAR

taşınma için en iyi firmayı bulmak istiyordum ancak bunun için hem sözünün eri hemde işinin ehli bir firma bulmak gerekiyordu öncelikle bu firma ile çalıştıkları için e nakliyatı tebrik ederim.ilk iletişime geçenlerden biri olan ulaşım nakliyat yetkilisi ramazan bey arayarak bize bu işin ehli olup yıllardır bu işi aile şirketi olarak yaptıklarını söylediler ve açıkçası bana güven verdiler. taşıma günü geçekten dedikleri gibi bütün mobilyaları tek tek anlattıkları gibi balonlu pat pat ile sardılar . evimizde bulunan ranza gardolap hatta duvar montajı olan televizyon ünitesini bile en iyi şekilde montaj ve demontajını yaptılar. telefonda söyledikleri gibi eşyamın fazlalığından dolayı en büyük araçları ile taşıma yaptılar buradan herkese gönül rahatlığıyla kesinlikle tavsiye ederim.


25 Eylül 2019

Mükemmel 10 - FATİH > FATİH

Ben defalarca taşıma şirketleri ile eşyalarımı taşıttım. Bu firma bu zamana dek gördüğüm en alakalı ve donanımlı firma. Açıkçası tam saatinde gelmeleri, dolap ve yatakları söküp montaj yapmaları çok profesyonelce. Bu insanlara gerçekten hakkettiği değeri vermek lazım. Sizleri alkışlıyorum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum. İşin ehli olana sevgilerimle...


21 Eylül 2019

Mükemmel 10 - SARIYER > BEŞİKTAŞ

Ulaşım Nakliyat ile bugün bir taşınmamız oldu kendilerinden çok memnun kaldık. Taşıma için teklif oluşturduğumuzda Ramazan bey firma olarak ilk iletişime geçen oldu, taşıma konusunda bize bilgi verdi taşımayı nasıl yaptıkları konusunda tek tek anlattılar ve yapıp yapmadıkları şeyleri açıkça söylemeleri gerçekten güven verdi. Fiyat olarak diğer firmalara göre daha uygundu. Taşıma için geldiklerinde 5 kişilik bir ekip hızlıca işe başladılar tüm eşyaları söyledikleri gibi paketleyip bütün mobilyaları söküp kamyona yüklediler. Aynı şekilde eşyaları çok kısa sürede itinalı ve düzgün bir şekilde indirdiler evimizdeki büyük eşyaların hepsini söylediğimiz gibi yerleştirdiler. Beyaz eşya ve mobilyaların hepsinin kurulumunu yaptılar, gerçekten işin ehli eleman ve ekipmanlarla çalışıyorlar. Taşıma bittikten sonrada Ramazan bey arayıp herhangi bir sorun veya yapabilecekleri bir şey var mı diye sorması memnuniyet vericiydi. Buradan kesinlikle Ulaşım nakliyatı herkese tavsiye ederim bir daha taşınacak olsam yine Ulaşım nakliyatı seçerim.


20 Eylül 2019

Firma çalışanları çok iyiydiler. Zamanlamaları harikaydı. 5-6 kişilik ekip ile 4 saatte yükleme ve indirme tamamlandı. Teşekkürler.


14 Eylül 2019

Çok iyi 8.2 - İSTANBUL > ANKARA

Çok kısa zamanda teklif verdiler, söz verdikleri zamanda geldiler, söz verdikleri fiyata taşıdılar...
Tek sorun paketleme ile ilgiliydi, hiçbir şey zarar görmemiş ama ürünler söyledikleri şekilde paketlenmemişti. Bunu saymazsak Sonuç itibariyle gayet memnun kaldık.


9 Eylül 2019

Bu firma tam bir hayal kırıklığı oldu. Keşif yapmamıza gerek yok diyerek anlaşma yaptı. 12.00 de geleceğiz dediler, 15.00 civarı geldiler ve bir kısım eşyayı paketledikten sonra bu işi ancak 1200 tl ye yaparız diyerek daha önce verdiği fiyatın iki katını istedi. Defalarca taşınacak malzeme konusunda kendisini uyarmama, keşif yap dediğimde, (hatta site asansörünün, resimlerini dahi göndermeme karşın) gerek yok demesine karşılık, bu firma tam bir zaman kaybı. Bu tür firmalara çok dikkat etmek lazım.


4 Eylül 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Merhabalar 23 Ağustos Cuma akşamı Ramazan Bey ve ekibi çeyizlik eşyamı almaya geldi. Seri Ve düzgün bir şekilde araca yükleme yaptılar. O kadar çok eşyayı 1 saat içinde yüklediler:) Nakliyemiz İstanbul-Ankara arasında gerçekleşti. Bu sabah söz verdikleri saatte teslimatı gerçekleştirdiler. Çeyizlik eşya olduğu ve hassas davranıp çok iyi bir şekilde ilgilendikleri için Ramazan Bey ve ekibine buradan çok teşekkür ederim. Ulaşım nakliyat gayet samimi ve güvenilir. Fiyat-performans olarak da mükemmel. Çok uygun fiyata Harika bir hizmet alıyorsunuz. Tavsiye ederim. ☺️


24 Ağustos 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Firma çok ilgili. Zamanında teslimat yapıyor. Güvenilir ve anlayışlı. Hassasiyeti için çok teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ederim.


19 Ağustos 2019

MERHABALAR İSTANBULDA ŞEHİR İÇİNDE TAŞINACAK BAŞTA PLANLADIĞIMIZ BİR KAÇ PARÇA EŞYAMIZ VARDI ONUN İÇİN BU SİSTEM ÜZERİNDEN TEKLİF İSTEDİK EN HIZLI VE EN İLGİLİ FİRMA OLARAK TA ULAŞIM NAKLİYAT DAVRANDI HEM BAŞTA İLETİŞİME GEÇERKEN HEMDE DEVAMINDA TAŞINMA SÜRESİ BOYUNCA EN UFAK BİR SORUN ÇIKMADI AYRICA TAŞINMA GÜNÜ BİZDEN KAYNAKLANAN BAZI SORUNLAR KARŞISINDA DA GAYET DUYARLI VE YARDIMCI OLDULAR. BÜTÜN EŞYALARIMIZI GÜZEL BİR ŞEKİLDE TELEFONDA SÖYLENDİĞİ GİBİ SARIP PAKETLEDİLER HAZIR SIFIR PAKETTE BULUNAN MOBİLYAYIDA GAYET DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE KURDULAR DAHA ÖNCE ÇOK TAŞINDIM VE ULAŞIM NAKLİYAT İLE KARŞILAŞANA KADAR HER TAŞINMAMDA SORUN ÇIKMIŞTI ANCAK BU SEFER GAYET GÜLERYÜZLÜ ÇALIŞANLARA VE SICAKKANLI İNSANLARA DENK GELDİĞİM İÇİN E NAKLİYATA VE RAMAZAN BEYE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM
BURDAN HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.


9 Ağustos 2019

Yorumlara bakarak tercih ettik ama çok pişman olduk.


6 Ağustos 2019

Ulaşım nakliyat ile 27 Ağustos tarihinde Küçükçekmece Halkalı dan Bahçelievler e taşındım. Firma yetkilisi Ramazan bey sürecin başından sonuna çok güzel ilgilendi. Kendisi gelemedi fakat ekip arkadaşları kendisini aratmadı. Eşyalara gösterdikleri hassasiyet sanki kendi eşyalarını taşıyor düzeyindeydi. Taşınma bittikten sonra da arayıp ilgilenmeleri ve unuttuğumuz eşyalarımızı bile haber vermeleri güven vericiydi. Başta önyargılı olsamda Ulaşım nakliyat tüm önyargılarımı kırdı. Sabah 8de başlayıp 5 te tüm işi bitirdiler. Ramazan bey ve ekibine çok teşekkür ederiz. Tanıdıklarıma kesinlikle tavsiye edeceğim bir firma olmuşlardır.


31 Temmuz 2019

Ulaşım Nakliyat ile iletişime geçtikten sonra fiyat ve taşınma konusunda anlaştık 29.07.2019 pazartesi günü Ulaşım Nakliyat ile evimi taşıdım.
Ramazan Bey ve ekibi sabah, tam vaktinde gelerek işe koyuldular. Tam donanımlı ve yeterli personel ile beraber güzel bir iş çıkararak, hasarsız bir şekilde taşıma işini gerçekleştirdiler. bütün mobilyalarımızı balonlu pat pat ile güzel bir şekilde paketlediler söyledikleri gibi beyaz eşyaların tesisatını yaptılar evdeki zor mobilyaların montaj demontajını çok profesyonelce çok hızlı hallettiler . telefonda söylenilen ekipman kamyon malzeme ve diğer ufak detayların hepsini yerine getirdiler güler yüzlü ve sıcak kanlı oldukları için Kendilerine teşekkür ediyor ve herkese tavsiye ediyorum


29 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Her şey çok güzeldi. Teşekkürler.


26 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > RİZE

hizmetlerinden çok memnun kaldım, eşyalarımı hiç bekletmeden zamanında sağ salim teslim ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.


21 Temmuz 2019

Öncelikle evimi taşımaya gelen Ulaşım Nakliyat ekibine ve Ramazan Bey'e çok teşekkür ederim. Kesinlikle aldığı paranın hakkını fazlasıyla veriyorlar. Ramazan beyle öncesinde telefonla konuşup ücretsiz bir şekilde expertiz
yapacaklarını söyledi eşyalar hakkında fikir alışverişi yaptık. Evime 5 kişi geldi ve hepsi deyim yerindeyse arı gibi çalıştı. Paketlemeyi çok iyi yaptılar. 2+1 evimi eşyalarım çok ve özel olmasına rağmen 3 saatte kamyona yüklediler. 2 saatte de yeni evime indirdiler. Nakliye işinde riske girmeye gerek yok.Paketleme, montaj-demontaj, taşıma sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi. duvar montajı televizyonu ve duvar aynasını bile titizlikle duvara monte ettiler Elbise dolapları vb küçük detaylar bile işi önemsediklerini gösteriyor. Tekrar ihtiyacım olduğunda tercih edeceğim bir firma.kesinlikle herkese tavsiye ederim .


21 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

Anlaşılan zaman içinde çok iyi organizasyonla hasarsız ve makul bi fiyatla eşyalarımı taşıyan bu firma ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum... Bu piyasa şartlarında işini doğru ve dürüst yapan insanların olduğunu bilmek mutluluk verici.


17 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - SARIYER > SARIYER

13 Temmuz günü taşınmamızı Ulaşım nakliyat firmasıyla gerçekleştirdik. Çıkış yapacağımız evin olduğu sitenin girişi ve yolları çok sıkıntılı olmasına rağmen firma elinden gelen tüm özveriyi göstererek uygun bir çözümle geldi. Gelen arkadaşların da özverili yaklaşımları ve extra talepte bulunmamaları bizleri çok rahatlattı. Ev ile site girişi arası 300-400 metre olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadan taşınmamızı gerçekleştirdik. Başta Ramazan bey olmak üzere tüm ekibe teşekkürlerimi sunarım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim bir firmadır.


16 Temmuz 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Ulaşım nakliyat firması ile kısmi eşya taşınması işlemim başarılı bir şekilde tamamlandı. Eşyalar çok güzel, hiçbir zarar görmeyecek ve kirlenmeyecek şekilde paketlendi. Firma yetkilisi Ramazan bey, sürekli iletişim kurdu. Kararlaştırılan gün ve saatte geldiler. Çalışanlar çok saygılı ve uyumluydular. Hiçbir müdahaleye gerek kalmadan, işlerini profesyonelce en iyi şekilde yaptılar. Verdikleri fiyat da en uygun fiyattı. Çok memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


7 Temmuz 2019