UN

Ulaşım Nakliyat

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 6 Kasım 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY
Bugün 2 kişi, bu hafta 19 kişi iletişime geçti.
302 Müşteri Değerlendirmesi, 554 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10257 Kişi
  • 7 - 831 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10278 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10280 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10279 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10265 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 615 Kişi

Ulaşım Nakliyat Müşteri Yorumları

Tecrübeleri ve hızları ile beni şaşırttılar, tek bir eşyama zarar vermeden işlerini tam zamanında ve mükemmel gerçekleştirdiler. Bir kere taşındım ama hiç bir şey yapmadım, el bile sürmedim, işlerinin ehliler gözüm kapalı tavsiye ederim. Hepsinden Allah razı olsun.


29 Aralık 2019

Mükemmel 10 - ESENYURT > ARNAVUTKÖY

Bu zor zamanımızda çok başarılı ve titizlikle taşınmamızı gerçekleştirdik. Kesinlikle tavsiye ederim.


28 Aralık 2019

Baştan sona her şey son derece profesyoneldi. Sabah tam anlaştığımız saatte geldiler. Çok hızlı bir şekilde taşınmaya başladılar ve her an önceden olacak sorunlar ve olası sorunlar hakkında bizi bilgilendirdiler. Çok düzenli, seri ve dikkatli şekilde hiç bir ürünüme zarar vermeden taşımayı gerçekleştirdiler. Güler yüzlü ve çok saygılıydı her biri. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Biz iyi ki ulaşım nakliyat firmasını seçmişiz. Bizi böylesine çalışkan ve özverili bir şirketle buluşturduğu için enakliyat.com.tr'ye teşekkür ediyorum.


27 Aralık 2019

Nasıl olacak nasıl taşınırız diye düşünürken birde güvenilir bir firma ile bu işi yapma kaygısı vardı. Buradakilere yorumlara dayanarak karar verdiğimiz ulaşım nakliyat harika bir iş gerçekleştirdi. Çalışanların güler yüzü, nezaketi ve bir o kadar içten oluşları da günün şansıydı bizim için. Her şey için tüm ekibe teşekkürler. Biz bir sonraki taşınma için sözleştik bile siz de gönül rahatlığı ile taşınma işini onlara bırakın :)


16 Aralık 2019

Mükemmel 9.8 - KAĞITHANE > KAĞITHANE

Anlaştığımız vakitte geldiler, seri bir şekilde eşyaları paketlendi. Gayet kibar, güler yüzlü işin de de iyi bir ekip ile taşınma işlemi sorunsuz gerçekleşti. Yine taşınsam yine tercih ederim.


14 Aralık 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Ulaşım Nakliyat şehirler arası taşıma konusunda ne kadar uzman olduğunu bugün yapılan taşınma işleminde gösterdi.
Zaman yönetimi, etkili iletişim, pratik ve çözüm odaklı olarak sabah başlayan iş disiplini ile işlerini eksiksiz tamamladılar. Eşyaları son derece dikkatli olarak taşıdılar ve taşımayı sorunsuz tamamladılar. Değerli destekleri ve iş ahlakları için tüm Ulaşım Nakliyat ekibine teşekkür ederim. Bundan sonraki işlerimizde de tercih Ulaşım Nakliyat olacaktır...


22 Kasım 2019

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > ÇATALCA

Gelen arkadaşlar tam profesyonel tam zamanında gelip işleri en iyi şekilde yaptılar, en ufak bir eşyama zarar vermeden yeni evimize kurdular kendilerine buradan da teşekkür ediyorum.


17 Kasım 2019

Mükemmel 9 - ESENYURT > ESENYURT

Her şey planlandığı gibiydi.


17 Kasım 2019

Başarılı ve sorunsuz bir taşınma oldu. Teşekkürler.


6 Kasım 2019

Ben evimin böyle rahat taşınacağını hiç düşünmüyordum, her şey müthiş geçti. Paketleme, yükleme iyi davranışları, montaj ve demontaj işleri hep mükemmel, zararsız, çiziksiz geçti kesinlikle bu firmayla taşınmayı tevsiye ederim. Teşekkürler Enakliyat bu firmayı bulmama vesile olduğun için.


3 Kasım 2019

Bundan sonraki şirket ve şahıs işlerimde tek adres, düzgün paketleme, zamanında iletişimi ve düzgün insanlar.


2 Kasım 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Ulaşım nakliyat ile evimi İstanbul'dan Bursa'ya taşıdım. Firma sahibine ve çalışanlara göstermiş oldukları hassasiyet ve özenden dolayı çok teşekkür ederim. Gayet cana yakın iyi insanlar ve bu işin ehli insanlar Tartışmasız herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir firmadır. Her şey için çok teşekkürler...


28 Ekim 2019

Mükemmel 9.5 - EDİRNE > İSTANBUL

Dedikleri saatte geldiler. Kırılan, çizilen hiç bir şey olmadan evimi taşıdılar. Ben çok. Memnun kaldım. Tavsiye ederim.


24 Ekim 2019

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > BAKIRKÖY

Çalışma öncesi ve sonrasında davranışlarıyla tam profesyonel bir taşıma firmasıdır. İşlerini titizlik içinde ve eksiksiz olarak tamamladılar. Ramazan bey ve tüm ekibe teşekkür ediyorum. Tereddütsüz olarak tercih edebilirsiniz.


18 Ekim 2019

Herkese gözüm hiç arkada kalmadan tavsiye edebieleceğim, işini ciddiyetle ve kusursuz yapan bir firma. Açıkçası bu kadar iyi bir hizmet beklemiyordum. 3500 lira teklif veren firmalar varken bu arkadaşlar 1700 lira teklif vermişti ve maddi imkansızlıklar sebebiyle kendilerinin teklifini kabul ettim. Iyı ki bu firmayı seçmişim. Anlaştığımız fiyatın üzerine ekstra bir sürü daha hizmet alıp ( gardırop ve beyaz eşyaların demontaj-montaj işlemleri) tek bir kuruş ekstra ücret talep etmediler. Ve hatta o telaşla yemek ısmarlamayı bile unutmuşuz ve tüm gün eşya taşıyıp yorulmuşken akşamına iş bittiğinde bu konuyla ilgili bile tek kelime etmediler. Bu konuda da kendilerine ben özür borçluyum. İş takibi ve gösterdikleri özen için ne kadar teşekkür etsem az.


14 Ekim 2019

İlk göürşmeden itibaren ilgi ve alaka çok iyi seviyedeydi.Tehid edilen saatte gelip hızlıca taşımaya başladılar.Sökme ve Kurulum İşleri gayet başarılıydı.eşyamın fazla olmasına rağmen zaman kaybetmediler ve beklediğimden daha erken zamanda taşınma işimi hallettiler.Memnun edici bir taşınma gerçekleştirdim.Tekrar Teşekkür ederim.Çalışanların emeğine sağlık.


14 Ekim 2019

Herşeyden çok memnun kaldım. İşlerini oldukça iyi yaptılar...


8 Ekim 2019

Mükemmel 10 - SİLİVRİ > ESENYURT

Ulaşım Nakliyat ile bir taşınmamız oldu kendilerinden çok memnun kaldık. Taşıma için teklif oluşturduğumuzda Ramazan bey firma olarak ilk iletişime geçenlerdendi taşıma konusunda bize bilgi verdi taşımayı nasıl yaptıkları konusunda genel olarak anlattılar ve yapıp yapmadıkları şeyleri açıkça söylemeleri gerçekten güven verdi. Fiyat olarak diğer firmalara göre çok daha daha uygundu. Taşıma için geldiklerinde 5 kişilik bir ekip hemen işe başladılar tüm eşyaları söyledikleri şekilde paketleyip bütün mobilyaları söküp kamyona yüklediler. Aynı şekilde eşyaları çok kısa sürede itinalı ve düzgün bir şekilde indirdiler. Beyaz eşya ve mobilyaların hepsinin kurulumunu gaye iyi şekilde yaptılar, gerçekten işin ehli eleman ve ekipmanlarla çalışıyorlar. Taşıma bittikten sonrada Ramazan bey herhangi bir sorun veya yapabilecekleri bir şey var mı diye sorması memnuniyet vericiydi. Buradan kesinlikle Ulaşım nakliyatı herkese tavsiye ederim bir daha taşınacak olursam yine Ulaşım nakliyatı seçerim.


1 Ekim 2019

Zamanında geldiler. Güzel paketleme yapıp hızlıca ve dikkatlice taşıdılar. Tavsiye ederim.


1 Ekim 2019

Esenyurttan zeytinburnuna evimi hasarsız ve sorunsuz şekilde taşıdılar.Hatta daha önceki taşımada yanlış monte edilen mobilyalarımı bile ellerinden geldikçe düzelttiler.Gerçekten kaliteli bir hizmet veriyorlar.Tavsiye ederim..


30 Eylül 2019