UN

Ulaşım Nakliyat

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 6 Kasım 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY
Bu hafta 18 kişi iletişime geçti.
302 Müşteri Değerlendirmesi, 554 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10257 Kişi
  • 7 - 831 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10278 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10280 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10279 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10265 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 615 Kişi

Ulaşım Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

"Abi biraz gecikeceğiz" "ooo burada çok eşya varmış!" "taşımada ufak tefek kırık dökük olur normal şeyler bunlar" gibi bahaneler ya da can sıkıcı cümleler duymamak için rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir nakliyat firması. Üstelikaldığınız hizmete göre en uygun fiyat ile. Teşekkürler Ramazan Bey.


28 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Ulaşım Nakliyat, ile İzmir'den İstanbul'a uygun fiyata ve temiz bir şekilde taşındık. Firma yetkilisi Ramazan bey bizi arayarak hayırlı olsun bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz dedi ve eşyalarımızın ne zaman alınacağı ve taşımanın ne zaman yapılacağı görüşüldü, dedikleri gün ulaşım ve nakliyat ekibi eşyalarımızı düzgün şekilde ambalajlayarak teslim aldılar, ertesi gün teslim ettiler. Ulaşım nakliyat ve bu firmada çalışan ekibe ayrı ayrı teşekkür ederim. Eşyalarımızı kendi eşyaları gibi koruyup kolladılar ve dedikleri gün ve saatte de teslim ettikleri için tüm ekibe teşekkür ederim.

Herkese Tavsiye Ederim.


24 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Nakliye ücreti diğer firmalara göre fazla uygun olduğu için biraz huzursuzdum. Ancak beyaz eşyalarımı güzelce paketleyip, söz verdikleri saatte teslim alıp, söz verdikleri saatte hızlıca teslim ettiler.

Hız, zamanlama ve ilgiden memnun kaldım.


23 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Firma uygun fiyatı, güler yüzlü hizmeti, dakikliği, eşyalara gösterdiği özen ile tercih edilesi. Eşyalarım sorunsuz şekilde teslim edildi. Üstelik diğer firmalardan çok daha uygun fiyata. Teşekkürler.


20 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Öncelikle bir kez daha tercih ettiğimiz Ulaşım Nakliyat ve Ramazan Bey'e çok teşekkür ederim. Kesinlikle aldığı ücretin hakkını fazlasıyla veriyorlar. Ramazan beyle öncesinde telefonla konuşup ücretsiz bir şekilde expertiz yapacaklarını söylediler ve eşyalar hakkında detaylıca bir konuşma yaptık. Evimize kalabalık bir ekip geldi ve hızlıca eşyaları yüklediler. Paketlemeyi çok iyi yaptılar. 2+1 evimizi eşyalarımız özel olmasına rağmen 3 saatte kamyona yüklediler. Ertesi gün sabah erkenden eşyalarımızı hızlıca indirdiler ve tüm mobilyalarımızı özenle kurdular, nakliye işinde riske girmeye gerek yok. Paketleme, montaj, demontaj ve taşıma sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi. İşin bizzat başında bulunmaları sebebiyle iletişim ve diğer konularda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Küçük detaylara bile ilgi ve alaka ile davranmaları işi önemsediklerini gösteriyor. Tekrar ihtiyacım olduğunda tercih edeceğim bir firma. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.


19 Ağustos 2020

Firma ve çalışanlar arasında büyük kopukluk var bilgi eksikliği vardı. İlk önce gelmeleri gereken saatten 1 saat sonra adrese ulaştılar. Firma gönderdiği çalışanlar demonte olabilecek şifonyerimi gelişigüzel sarıp taşıdılar bunun sonucunda rengi soyuldu bir kaç yerinden mutfak masamı da çizdiler onu da bizden olduğunu söylediler. Taşındığımız evin asansörünü kullandılar aracı da bina kapı ya dayadılar sorun olmadı ama yeni taşındığımız evin siteli olduğunu asansör küçük olduğunu dememize rağmen çalışanlar ayrı ayrı laf yaptılar. Firmanın eksikliğini bize dayatmaya çalıştılar. Firma da bizden ek ücret talep etti. Doğal olarak yaptığım beyanda ve bilgilerde net olduğum için karşılamadım. Eşyalarım çok özensiz taşındı. Allahtan bütün ince kırılacaklarımı falan her şeyi mi kolilemiştim. Az eşyama böyle taşındımsa detaylı ve çok eşyası olan fazlaca dikkat etsin. Taşınmak mı evet taşındım ama düzensiz oldu. Dikkatle inceleyin. Detayları mutlaka konuşun yoksa pahalıya patlayabilir.


15 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Ramazan Bey ve ekibine teşekkür ederim, İstanbul'dan Ankara'ya taşıdılar eşyalarımı, Perşembe akşamı yükleyip Cuma sabahına vakitlice geldiler, fiyat performans olarak memnun kaldım, herhangi bir zarar, çizilme olmadan hızlıca hallettiler. İlerde taşıma işim olursa ilk arayacağım firma olurlar artık. Ellerine sağlık tekrardan.


11 Ağustos 2020

Müthiş 8.8 - ANKARA > İSTANBUL

Ulaşım nakliyatla anlaşmıştık. Kendilerinin bize göndermiş olduğu arkadaşlardan çok memnun kaldık. Daha önce başka bir siteden bulduğumuz firmadan canımız yandığı için açıkçası çok tedirgindik. Ancak taşınma günü söz verdikleri saatte gelip 2.5 saatte kamyonun kapılarını kapatıp, ertesi günü sabah saat 7-8 arası gelip gene karınca gibi çalışıp kısa sürede bitirdiler. Çalışanlar hem güler yüzlü hem de saygılılardı. Hiç bir eşyamız kırılmadan geldi... Bir sonraki taşınma için sözleştik, teşekkürler Paşa. teşekkürler ulaşım nakliyat.


9 Ağustos 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Merhaba,
Öncelikle evimi a'dan z'ye elimi sürmeden taşındığını belirteyim. Fiyat istediğimde eşyaların paketleneceğini de yazdığımda çok uçuk rakamlar geldi. Ulaşım nakliyat ise en uygun rakamla teklifte bulundu. Verilen saatte arkadaşlar kalabalık bir şekilde geldi ve tahmin ettiğimden daha kısa bir sürede her şey Beylikdüzü'nde 12.katta bulunan evimden araca yüklendi. Kırılacak eşyalarınızı kendiniz özenle nasıl sarıp paketlerseniz, arkadaşlarda aynı şekilde paketlediler. Hatta çok hassas olanları kırılmasın diye bezlerle sarıp paketlediler. Taşındığım Balıkesir'deki evimde ise Bina yeni yeni olduğundan elektrik ve asansör olmamasına rağmen çok güzel bir şekilde eşyalarım 3. kattaki evime taşındı. Çalışanlar sıcak insanlar, hiç bir olumsuzluk yaratmadılar. Taşınma için uçuk rakamlar ödemenize gerek yok, tereddüt etmeden Ulaşım nakliyat'ı tercih edebilirsiniz. Ulaşım Nakliyat çalışanlarına verdikleri güzel hizmetten dolayı teşekkür ediyorum.


3 Ağustos 2020

Mükemmel 9.6 - ANKARA > İSTANBUL

Ankara'dan İstanbul'a taşınma işini hem uygun bir fiyata hem de düzgün bir şekilde yaptılar. Eşyalarım istediğim saatte sorunsuz bir şekilde taşındı. Kesinlikle tavsiye ederim.


31 Temmuz 2020

Ulaşım nakliyat ve ekibine çok teşekkür ederim... Tüm evi demontaj ve montaj dahil olarak 6 saatte hiç bir eşyama hasar vermeden taşıdılar. Bütün dostlarıma tavsiye edeceğim. Bir kez daha taşınacak olsam yine bu firmayı tercih edeceğim.


26 Temmuz 2020

İşlerini gerçekten çok düzgün yapan bir ekip, aldıkları ücreti kuruşuna kadar hak ediyorlar. Saygılı ve anlayışlı bir ekip, emeklerinize sağlık. Aldıkları ücrette gayet uygun, kesinlikle tavsiye ederim.


26 Temmuz 2020

Ulaşım Nakliyatın genç girişimcisi ve sorumluluk sahibi Ramazan Bey ve ekibindeki paketlemecisinden tesisatçısına, elektrikçisinden marangozuna ve yük taşıyanlarına kadar zamanında ve kısa sürede ev eşyasını sorunsuz bir şekilde taşıdıklarından dolayı teşekkür ederim.


24 Temmuz 2020

Ulaşım nakliyat için söyleyeceğim bu kadar özverili ve düzgün çalışan bir firma. Çok dikkatliler, paketlemeleri çok iyi, çok iyi organize oluyorlar. Emeklerinin hakkını inşallah ben ödeyebilmişimdir hepsinden Allah razı olsun.


18 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Bu firma ile ikinci kez iş yaptım. Bir öncekinde olduğu gibi bu sefer de gayet iyi çalıştılar. Ben çok memnun kaldım.


16 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Uygun bir fiyata anlaştığım Ulaşım nakliyattan Ramazan bey ile nakliyatla ilgili ne anlaştıysak aynen yerine getirdiler. Çalışanları paketleme, taşıma, mobilyaların sökülüp kurulmasında hepsi işin ehliydiler ve gayet iyiydiler. Yaptıkları temiz ve sağlam iş nedeniyle Ulaşım nakliyat çalışanlarına teşekkür ediyorum.


15 Temmuz 2020

Yüksek beklentiye gerek yok.


13 Temmuz 2020

Yüklemeye dedikleri saatten 1 saat geç başladılar. Koca kamyonu 2 kişi ile indirdiler. İndirme akşam 7 de bitti. O gün hiç bir düzenleme yapamadık. Başta fiyatta anlaşılmasına rağmen Eşyalar çok diye ve indirme mesafesi fazla diye iki kere fiyat artırım talebinde bulundular.
Yorumsuz olanları anlatayım istedim. Karar sizin...


11 Temmuz 2020

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > ANKARA


9 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - AYDIN > İSTANBUL

Elinize emeğinize sağlık, zamanlama harika, iletişim ve hizmetinizden çok memnun kaldık. İşinizin uzmanısınız, yolunuz açık ve bereketli olsun.


1 Temmuz 2020