UN

Ulaşım Nakliyat

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 6 Kasım 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY
Bu hafta 26 kişi iletişime geçti.
303 Müşteri Değerlendirmesi, 556 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10258 Kişi
  • 7 - 831 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10279 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10281 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10280 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10266 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 615 Kişi

Ulaşım Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MALATYA

Deneyimli elemanları ve güler yüzleri için arkadaşlara teşekkür ediyorum...


6 Nisan 2019

Mükemmel 10 - ESENYURT > SARIYER

Taşınma işi beni düşündürüyordu çok stres olmuştum. Çünkü taşınma işim karışıktı biraz. Aynı anda evimin eşyalarının büyük bir kısmının alibeyköye bir kısmınında sarıyere gitmesi gerekiyordu.Uzun araştırmalar sonucu ulaşım nakliyatı buldum. Ramazan Beyle tanıştım. Bütün eşyalarımı istediğim gibi taşıyabileceklerini söylediler. Söz verdikleri saatte geldiler hızlıca işe koyuldular ve çok profesyonel şekilde eşyalarımı paketleyip taşıdılar. Elbiselerimizi getirdikleri elbise dolabında taşıdılar. Bizim evde normalden çok daha fazla dolap vardı. Bütün dolapları zarar vermeden söküp paketleyip yeni yerlerde eskisinden daha sağlam bir şekilde monte ettiler. Eşyalarım en ufak zarar görmeden vaktinde, hızlı ve sağlam bir şekilde taşındı. Ben ve ailem çok memnum kaldık. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. Ramazan Beye ve ekibine çok teşekkür ederiz.


6 Nisan 2019

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > BAKIRKÖY

Firma çalışanları çok yardımsever ve kibar insanlar. Ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar ve çok sistemli ve seri bir şekilde çalıştılar. Bu zorlu süreçte eşim ve ben çok memnun kaldık. Ulaşım nakliyat firmasına Ramazan bey ve çalışma arkadaşları nezdinde çok teşekkür ediyorum.


2 Nisan 2019

Firma yetkilileri zamanında adreste oldular. Masa ve sandalyelerimiz sarılmadan indirildi, masanın üst kısmı araçta sarıldı. Verdikleri hizmet için teşekkür ederim.


1 Nisan 2019

Mükemmel 10 - TEKİRDAĞ > İSTANBUL

Merhabalar öncelikle her şey konuşulduğu gibi çok dikkatli ve düzenli bir şekilde çalışıldı.Zamanla mükemmeldi geç kalınmadı. En ufak bir kırık ya da kayıp eşyam olmadı. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. her şey için çok teşekkür ederiz. iyi ki Ulaşım Nakliyatı tercih etmişiz.


1 Nisan 2019

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAKIRKÖY


30 Mart 2019

Çok iyi bir şekilde tüm evimi taşıdılar. Güler yüzlü, çalışkan insanlar ve fiyat da diğer firmalara nazaran çok daha uygundu teşekkürler Ulaşım nakliyat.


29 Mart 2019

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > MERSİN

Firma ve çalışanlarından çok memnun kaldım. Son derece profesyonel ve ilgili bir personel ile karşılaştım. Buzdolabımı İstanbul'dan zamanında teslim alıp ve Mersine zamanında teslim etmelerini takdir ettim. Paketlemeleri de çok başarılı... Buradan Ramazan ve Mehmet beye sonsuz teşekkür ederim. İyi ki sizi tanıdım ve iyi ki sizinle çalıştım. Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.


27 Mart 2019

Kırılacak eşyalarımı kendim paketledim.

Mobilyalar Paketlendi.

Ortalıkta kalan ufak tefek eşyalar varillere dolduruldu.

Fiyatına göre iyi bir taşınma gerçekleşti.

Çalışanların davranışı iyiydi.


21 Mart 2019

Mükemmel 9 - İSTANBUL > AYDIN

Ulaşım Nakliyat, Aydın bölgesine göndermemiz gereken parça eşyalarımız için vermiş oldukları teklif bize uygun geldi ve onayladık.Firma yetkilisi sayın Ramazan Taşdemir hemen bizi arayarak hayırlı olsun bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederim dedi ve eşyalarımızın ne zaman alınacağı ve sevkiyatın ne zaman yapılacağı görüşüldü, dedikleri gün firma yetkililerinden Tuncer bey ve ekibi eşyalarımızı düzgün şekilde ambalajlayarak teslim aldılar,, Farklı yerlerden ve bazı taşıma firmalarında yaşanan olumsuzluklar beni bayağı tedirgin etti,, ancak Ulaşım nakliyat ve bu firmada çalışan ekibe ayrı ayrı teşekkür ederim. sevkiyatı sağ salim götüren kaptanımız Ömer Uray'ada ayrıca teşekkür ederim.Eşyalarımız kendi eşyaları gibi koruyup kolladılar ve dedikleri gün ve saat'te teslim ettikleri için tüm ekibe teşekkür ederim.


20 Mart 2019

Mükemmel 10 - BURSA > İSTANBUL

17.03.2019 tarihinde Bursa Mustafakemalpaşa'dan İstanbul Tuzla'ya Ulaşım nakliyat firmasıyla ev taşıdım. Taşınma sürecinde herhangi bir aksaklık yaşamadım. Eşyalar sağlam ve eksiksiz bir şekilde elime ulaştı. Personellerin samimi ve içten yaklaşımları, insana güven veren davranışları bizi daha çok mutlu etti. Buradan bir kez daha kendilerine teşekkür eder, hiç tereddüt etmeden Ulaşım nakliyatı tercih etmenizi tavsiye ederim.


18 Mart 2019

Merhaba ulaşım nakliyat la daha öncede iş yaptım bu ikinci işimiz Harika insanlar samimi dürüst ahlaklı çalışkan ve yardımsever işlerini çok iyi yapıyorlar çok memnunum yine işim olursa yine çalışırım teşekkürler tüm ulaşım nakliyat çalışanlarına


12 Mart 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > AYDIN

Aldığınız para helal olsun, ilk defa eşyalarım sapasağlam ve çok hızlı bir şekilde elime ulaştı.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.


5 Mart 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > AYDIN

Ramazan Bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Dedikleri saatte eşyaları titiz bir şekilde paketleyip, işlemleri tertemiz bir şekilde tamamlayıp, eşyalarımızı sağ salim ulaşması gereken noktaya ulaştırdılar. Çok memnun kaldık.


5 Mart 2019

bugün taşınma işlememiz tamamlandı iyiki ulaşım nakliyatı tercih etmişiz gerçekten dörtlük dörtlüktü herşey hem kendileri çok efendi hem yaptıkları işte cok pratik ve çözüm odaklı çalışarak dedikleri zamanda bitirdiler. bizde cok fazla dolap eşya olmasına rağmen hiçbirine hiçbir zarar gelmeden tüm kurulum yapıldı. aldıkları paradan daha fazlasını hakediyolar kesinlikle hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz ve asla gözünüz arkada kalmasın. tekrar teşekkürler tüm çevreme tanıdıklarma ilk önerceğim firma sizsiniz bundan önce defalarca taşınmış ve defalarca taşıma şirketleriyle muhattap olmuş biri olarak yeriniz ve emeğiniz bende ayrı olcak.


27 Şubat 2019

Firma söz verdiği saatte randevuya geldiler. Özel eşyalarımızı paketlediğimiz bir çok paketi pek dikkatli taşımasalar da genelde verdikleri hizmetten memnun kaldık. İlgilerine teşekkür ederiz.


26 Şubat 2019

Kıyafetler için askılı dolap gelecekti, gelmedi. Battaniyeye sardılar.
Onun haricinde genel olarak memnun kaldık. Sonraki seferde de kullanabiliriz.


26 Şubat 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > AYDIN

Ulaşım Nakliyat ile ilk kez taşıma yaptım. İşini zamanında ve temiz yapan, uygun fiyatlı, evden eve aktarım sağladı. Söz verdiği gün ve saatte teslim aldı ve aynen teslim etti. Güler yüzlü ve yardımsever dürüst çalışanlarına da ayrıca teşekkür ederim. Gözünüz kapalı hizmet alabilirsiniz.


21 Şubat 2019

Eski taşımacılarımız paketleme yapmıyor, eşyalarımıza zarar veriyordu. Başka firmalar da çok yüksek meblalar sunuyordu. Ulaşım nakliyatla tanıştığımıza çok memnunuz. Çalışanlar saygılı, eşyalarımız paketlendi ve zarar görmedi. Tekrar taşınma durumumuz oksa tekrar ulaşım nakliyatı tercih edeceğiz...


17 Şubat 2019

Mükemmel 10 - ESENYURT > AVCILAR

Çok memnun kaldık. Gelen arkadaşlar 1 saat gibi kısa bir sürede özenle paketleyip taşıdılar. Teşekkür ederim.


14 Şubat 2019