UN

Ulaşım Nakliyat

9.5 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 6 Kasım 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAKIRKÖY
Bu hafta 26 kişi iletişime geçti.
303 Müşteri Değerlendirmesi, 556 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10258 Kişi
  • 7 - 831 Kişi
  • 1 - 614 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10279 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10281 Kişi
  • 7 - 812 Kişi
  • 1 - 610 Kişi
  • Çalışanlar
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10280 Kişi
  • 7 - 815 Kişi
  • 1 - 68 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10266 Kişi
  • 7 - 822 Kişi
  • 1 - 615 Kişi

Ulaşım Nakliyat Müşteri Yorumları

11/02/2019 Tarihinde Ulaşım nakliyat ile evden eve nakliyat alanında çalıştık. Dedikleri saatte gelmeleri, kaliteli ve özenli paketlemeleri, hızlı çalışmaları ve çalışanların güler yüzlü olması ve işlerini iyi yapmalarını takdirle karşılıyoruz. Eşyalarımızda hiç bir hasar olmadı. Verdikleri güvenin sonu kadar arkasında durdular. Emeklerini sonuna kadar hak ediyorlar. İlk kez tercih edeceklere tavsiye ediyorum. Güvenilir ve fiyat konusunda çok doğru bir seçim olacak.


13 Şubat 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > EDİRNE

Gayet memnun kaldık biz İstanbul'dan Edirne Keşan'a nakliyemiz oldu sorunsuz bir şekilde nakliyemiz oldu teşekkürler Ulaşım nakliyat.


12 Şubat 2019

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > BAKIRKÖY

Ulaşım nakliyata Enakliyat sitesi ile tanıştım Ulaşım nakliyat firması sahibi Ramazan bey beni aradı fiyat pazarlığımızdan sonra telefondaki samimiyetine güvenerek teklifini onayladım. 10.02.2018 sabah saat 8'de evde olacağını söyleyerek telefonu kapattım. Kendisine olan güveni beni oldukça rahatlatmıştı cumartesi sabahı dediği saate tam 8'de zile basarak beni bayağı şaşırttı. Kamyonu park ettikten sonra eşyaları hızla karınca misali paketlemeye ve bir yandan da kamyona taşımaya başladılar, bu arada Ramazan bey gardrop gibi eşyaları özenle sökmeye başladı. İşlerinde bayağı iyiydiler 3 saat gibi kısa zamanda eşyaların %90'ını kamyona özenle taşıdılar. Taşıyacağımız evin oraya geçtiğimizde de aynı özenle eşyalarımı indirmeye ve yerleştirmeye başladılar. Hilafsız söylüyorum hiç bir eşyama çizik veya zarar gelmeden eve yerleştirdiler. Helal olsun Ramazan beye ve tüm arkadaşlara, zaten bu kadar iyi olmalarının sebebi akraba şirketi olması, günü birlik insanlarla iş yapmaması.
RAMAZAN BEY VE EKİBİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 BEN BİR DAHA TAŞINMAK İSTEMİYORUM AMA BANA TAŞIMA SORAN İLK İNSANA GÖZÜM KAPALI TAVSİYE EDECEĞİM, SİZLERLE TANIŞMAK GÜZELDİ, ALLAH KOLAYLIK VERSİN.


11 Şubat 2019

Firma işini profesyonelce yapıyor, firma Sahibinden tutunda çalışanına kadar dürüst ve güvenilir. İşlerini çok seviyorlar, müşteriye davranışları mütevazilikleri süper, teşekkürler Ulaşım Nakliyat, güvenle iş verebilirsiniz. Ben çok memnun oldum tekrar işim olursa yine bu firma ile çalışırım.


8 Şubat 2019

Müthiş 8.7 - İSTANBUL > AYDIN

Gayet iyiydi.

Teşekkürler.


6 Şubat 2019

Mükemmel 10 - TUNCELİ > İSTANBUL

Zamanında, kaliteli ve ilgili hizmet. Başta Ramazan bey ve Erhan bey olmak üzere tüm personel kendi eşyalarıymış gibi özenle taşımayı gerçekleştirdiler ve sorulan bütün sorulara bıkmadan sıkılmadan gece gündüz demeden nezaket içinde cevap vermişlerdir üstelik diğer firmaların yarı fiyatına bu hizmet harika. Ulaşım nakliyata teşekkürler.


6 Şubat 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Zamanlama, güler yüz, iletişim, güvenilirlik bu saydığım her şeyin mükemmel olmasını sağlayan bu ekibe teşekkür ederim. Ben oldukça memnun kaldım bir daha ki taşınma durumumda mutlaka firmayı tercih edeceğimi belirtmek isterim.


6 Şubat 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

Gerçekten işini layıkıyla yapan bir firma ile çalışmak istiyorsanız Ramazan beyler ile çalışmanızı tavsiye ederim. Teklif aşamasında gelip yerinde görerek fiyatlandırma yaptılar. En ufak bir sorun yaşamadık.


4 Şubat 2019

Ulaşım nakliyat ile taşındık. Çalışanların ilgisi, zamanlaması, eşyalara özen göstermeleri gayet iyiydi. Sayelerinde sorunsuz ve rahat bir taşınma gerçekleştirdik. Teşekkür ediyorum kendilerine.


2 Şubat 2019

Esenyurt'tan Küçükçekmece'ye taşınmak için tam vaktinde geldiler. 1.5 saatte evin tüm eşyalarını özel ambalajları ile araçlarına yükleyip yaklaşık olarak 2 saat gibi bir sürede de hem kurulumunu yaptılar hemde düzenli bir şekilde yerlerine yerleştirdiler. Yüzlerinin gülüyor olması ve her soruya cevap vermeleri benim için çok önemliydi. İyi ki ulaşım nakliyatı seçmişim. Bir daha taşınsam yine onlarla taşınırım. Aldıkları para sonuna kadar helal olsun. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.


1 Şubat 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

İstanbul’dan Antalya'ya taşındık.
Eşyalarım arasında plazma tv vardı.
O kadar iyi paketlenmiş ki tv de çizik bile yoktu.
Söz verdikleri günde getirdiler eşyaları.
İletişimde sorun yaşamadık.
Görüşecek ofisleri olmamasına rağmen çok güvenilir bir firma.
Tavsiye ederim...


30 Ocak 2019

Her şey olması gerektiği gibi gerçekleşti. Arkadaşlar eski evimi çok seri bir şekilde toplayıp yine aynı serilikte yeni evime taşıdılar. Bunu yaparken çok dikkatli davrandılar. Tek bir tane bir şeyim bile kırılmadı. Hassas ve güler yüzlü davranışları için Ramazan Bey ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim.


27 Ocak 2019

İlk başta tereddüt içindeydim ama firma benimle iletişime geçtikten sonra içim rahatladı. Taşınma süreci hiçte korktuğum gibi olmadı. Çok hızlı bir şekilde taşınmayı gerçekleştirdiler ve neredeyse sıfır hatayla hiçbir eşyamıza zarar gelmeden taşındık. Eşyaları paketlemeleri hatta bizim yanlış yaptığımız paketlemeleri dahi düzelttiler. Taşındığımız evde unuttuğumuz bir aynayı dahi taşınma bittikten sonra dönüp alıp getirip montajını yapmaları çok hoşuma gitti. Herkese tavsiye ediyorum. Taşınmayı kolay hale getiren bir firma. Ulaşım nakliyat ve çalışanlarına teşekkür ederim...


23 Ocak 2019

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ESENLER

Ekip çok özverili ve hızlı çalışıyor. Teşekkürler.


21 Ocak 2019

Firmayla anlaşmamızdan taşınma sonuna kadar her şeyden çok memnun kaldık. Taşınma işlemimiz sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Çalışan arkadaşlar da gayet becerikli ve anlayışlı kişilerdi. Taşınma tam vaktinde başladı ve vaat edilen sürede tamamlandı. Paketleme de gayet güzeldi. Yakınlarımıza da güvenle tavsiye edebiliriz. Kendilerine teşekkürü borç biliriz.


18 Ocak 2019

Mükemmel 10 - AVCILAR > EYÜPSULTAN

Sorunsuz bir şekilde taşındım teşekkür ederim.


18 Ocak 2019

Mükemmel 10 - ESENYURT > AVCILAR

Fiyat verdiklerinde açıkçası is konusunda endişelendim ama paketlemesi, hızları, titiz çalışmaları, tek bir kirik dökük olmadan işi tamamlamaları ile evini taşımak isteyenlerin gönül rahatlığıyla tercih edebilecekleri bir firma.


16 Ocak 2019

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > BAKIRKÖY

Zorlu çalışma şartlarında hiç strese girmeden işlerini en iyi yapan firma gerçekten.çok memnun kaldık.hiçbir eşyam korılıp dökülmedi,çizilmedi.hiçbir problem yaşamadık çok şükür.
Ayrıca almış olduğum en uygun fiyat teklifiydi.
İyiki Ulaşım Nakliyatı tercih etmişim.
Ellerinize sağlık tekrar teşekkür ediyorum.


13 Ocak 2019

Mükemmel 10 - SAKARYA > İSTANBUL

Ulaşım Nakliyata ve böyle bir firmayla beraber çalıştıkları için E Nakliyata çok tesekkür ederiz bir çok kez taşınmama raģmen böylesine iyi bir firmayı ilk defa gördüm iletisimleri cok duzgun gelen arkadaşlar gercekten cok iyiler esyalarin hepsini tek tek sarıyorlar mobilya montajı ve demontajıda gayet iyi kesinlikle bir daha taşinirsam Ulaşım Nakliyatı seçicem ve tanidiklarima kesinlikle tavsiye edicem ..


12 Ocak 2019

Mükemmel 10 - BEYLİKDÜZÜ > TUZLA

Uygun fiyata çok iyi hizmet verdiler hiçbir sıkıntı çıkarmadılar. Asansör bozulunca tek kelime şikayet etmeden o kadar eşyayı 2 kat yukarı sırtlarında taşıdılar. Çalışanların davranışları son derece anlayışlı idi. Hepsine tek tek teşekkür ederim.


10 Ocak 2019