GN

Gülhan Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 6 Ağustos 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Geçen hafta 9 kişi iletişime geçti.
236 Müşteri Değerlendirmesi, 283 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10219 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10221 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10228 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10227 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10219 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Gülhan Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - KARTAL > KADIKÖY

Büyük bir stres olan nakliye işini Gülhan Nakliyat ile kolay ve stressiz bir şekilde çözdük. Dediğimiz zamanda geldiler sorunsuz bir şekilde eşyalarımız paketlendi. Teşekkürler Muhammed bey her şey için.


22 Haziran 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > ARNAVUTKÖY

Mükemmel. Güler yüzlü profesyonel personelleriyle kaliteli hizmet veren firma. Herkese tavsiye ederim.


4 Mart 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > KARTAL

İşim gereği 8 yıl içerisinde bu 4. taşınmam oldu. Bu zamana kadar Gülhan Nakliyat dahil 4 firma ile evimi taşıdım. Ancak bu zamana kadar tanıdığım en HARİKA nakliye firması idi.
Sabah, konuştuğumuz zamanda hazır bir şekilde evimize gelip hemen işe başladılar. 4 kişi saat 9 da işe başlayıp saat 3 de işlerini bitirdiler. Bu kadar nazik, kibar, işinin ehli insanlar ile tanıştığım için çok memnun oldum. Hiç bir eşyamda hasar oluşmadı, aksine bir önceki taşınmada oluşan hasarları bile tamir etmeye çalıştılar.
Ömer abi, büyük Davut küçük Davut ve Yusuf'a sevgilerimi iletiyorum. Ellerinize kollarınıza sağlık. Tekrardan hakkınızı helal edin bize.


28 Şubat 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > PENDİK

Çok profesyonel ve tertemiz bir çalışma oldu. Arada işle ilgili taşımaları yönetiyoruz ancak ev için bu bir ilk oldu. Ancak diyebilirim ki bu iş böyle yapılır, arkadaşların ellerine sağlık.


20 Şubat 2017

Mükemmel 10 - BEYKOZ > ATAŞEHİR

Bizden kaynaklanan zamanlama sıkıntısına rağmen gayet güzel bir hizmet aldım, kendilerine teşekkür ediyorum.


4 Şubat 2017

Taşinma işini gercekten profesyonel yapan bir firmadır.

Taşınma işi gözünde büyeyen kişilerin fiyat olarak ucuza kaçmamaları durumunda gerçekten taşınma olayını unutsunlar göz açip kapayana kadar işleminiz tamamlanacaktır.

Firmanın yetkililerinden Davut Çimen gerçekten mesleğini değer vererek ve aynı değeri ev taşıyan kişiye vererek yapan bir yetkilidir.

Baştan herşey konuşuldumu mükemmel bir taşınma deneyimi yaşarsınız.

Olumsuz bir şey söylemek için neden arasınlar bile o nedeni bile bulamazsınız.

Bende evet bir olumsuzluk yaşandı, hem onlardan hem benden kaynaklanan bir sebepten dolayı oda, ben taşıncam yeri görmeden 100 mt mesafe var olduğunu sölemişlerdi ,bende firmaya öle demiştim mesafe 200 mt cıkınca bir olumsuzluk yaşandı, fakat onuda çift taraflı Davut Bey ve benım tarafımdan hızlıca çözüldü.

Bana biraz masraflı taşınmaya mal oldu fakat hiç sıkıntı yaşamadım ne paketlerken ne taşınırken.

Sonuç olarak en ucuz fiyat veren firmayi seçmeyip biraz yorumları araştırarak teklif seçerseniz bir sıkıntı yaşamazsınız.

Bu firma gerçekten bu işte mükemmel.


31 Ocak 2017

Mükemmel 10 - ÇEKMEKÖY > KARTAL

Şimdiye kadar taşıdığım en iyi nakliyat firmasıydı. Çok memnun kaldık. Hiç bir problem yaşamadık. Her şeyi en iyi şekilde yaptılar. Aklımıza gelmeyen ayrıntıları bile yaptılar.


26 Ocak 2017

Müthiş 8.7 - KADIKÖY > MALTEPE

Gülhan Nakliyat'ı mobilyalara gösterilen özen yorumlarından sonra büyük bir dolabım olduğu için tercih ettim. Öne olumsuz yön ile başlayacağım. Dolabın sökülüp takılmasından sonra sorun olmaması en önemli şeydi. Dolabımın tamamen sökülmesini bekliyordum ancak sadece kapağı söküldü. Bu şekilde olunca haliyle uzun ve geniş parçalar kapılardan geçerken hasar görmüş. Birleşim yerleri ezilmiş bir parçasının arka kenarında da 2 3 cm lik bir kırık var. Kapaklar takıldıktan sonra da sürgülü kapak zor kayıyor ve tam kapanmıyor. Ayrıca yeni evin kapısında ve pervazında da çizikler olmuş. Lambaları sökerken bazılarını klemensin önünden değil arkasından kesmişler. Ayrıca lambaları yeni adreste takmıyorlar. Taşınma işlemi için ihaleyi açarken eşyaların boyutlarına varana kadar son derece detaylı bir liste yazmıştım. Buna göre bir teklif verildi ancak benden evin fotoğraflarını istediler ve gönderdiğimde fiyatın artacağını söylediler. Fotoğrafını görmek ile listeden okumak bir değilmiş öyle dendi. Pazarlık ile fiyatı sabit tuttum ama böyle bir istekle gelindi.
Olumlu yönlerine gelirsek tam dedikleri saatte adresimde oldular. Yukarıda bahsettiğim gardrop haricinde hasar görmüş hiç bir eşyam yok. Mutfak eşyalarını ben toplayacağım demiştim. Tabağımı çanağımı topladım elektrikli aletler ve tencelereler kalmıştı. Bunları da benim toplamam gerekiyormuş mutfağı toplayacağım deyince. Ben sadece hepsini tezgahın üstüne çıkartmıştım. Kendileri kolilediler götürdüler. Çalışanların birbirleri ile iletişimi iyi. Bana karşı da gayet kibardılar. Elleri çabuk. Toplam 4.5 saat içinde taşınma işlemim bitmişti.


15 Aralık 2016

Mükemmel 10 - TUZLA > ÜSKÜDAR

Tekrardan teşekkür ederiz, hiç sıkıntı yaşamadan Tuzla'dan Üsküdar'a eşyalarımızı taşıdık. Paketleme ve taşıma esnasında gerçekten titizdiler.


4 Aralık 2016

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > BEYOĞLU

Daha önce hizmet almadığım bir kanal olduğu için tereddütlüydüm. Davut ve Muhammet kardeşler kalabalık ekiple geldiler. Park sıkıntımız olmasına rağmen çözümcü yaklaştılar kendi mahallemdeki araçları bile erken saat olmasına rağmen kendileri arayarak park alanı yarattılar. Saat 8.30 da başlayan toplama ne zaman bitti anlamadık. Mükemmel derecede hızlı, seri, pozitif, düzgün ve efendi insanlar. İşlerini çok iyi biliyorlar. Monte, demonte, paketleme vs. Hiçbir konuda sıkıntı yaşamadan keyifle taşınma işlemimiz bitti. Gerçek anlamda hiç tereddüt etmeden firmayı tercih edebilirsiniz, özellikle bu arkadaşlarımızla çalışırsanız bizim kadar şanslı olabilirsiniz. Enakliyat sitesine de taşıma sürecindeki takipleri için teşekkürler.


3 Aralık 2016

Çok disiplinli ve profesyonel arkadaşlarla çalıştık. En ufak bir tatsızlık yaşamadık. Her şey için teşekkürler.


29 Kasım 2016

Mükemmel 10 - DÜZCE > İSTANBUL

Bugün Düzce'ye tam dedikleri saatte erkenden geldiler. 2, 3 saat içinde bütün evimi toparladılar, tüm eşyalarımı özenle topladılar ve araca yerleştirdiler. Bizle iletişimleri olsun işlerini zamanında ve titiz yapmaları olsun her anlamda çok profesyonellerdi. Gülhan nakliyatla çalıştığımız için eşim ve ben çok memnunuz. Eşyalarım yeniydi ve zarar gelir korkusu vardi, çok şükür tek bir çizik bile olmadan yeni evime taşındık. Çalışanlara özellikle Ömer abiye ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. Herkese tavsiye ederim, bu kadar emeğe ve ilgiye anlaştığımız fiyat da diğer tekliflerin arasında neredeyse en uygunuydu.


25 Kasım 2016

Mükemmel 9.2 - KARTAL > ÜSKÜDAR

Taşımaya gelen arkadaşlar gerçekten duyarlı, kibar ve iletişim becerileri kuvvetli insanlar. Baştan sona sorunsuz bir taşıma süreci yaşadık. Gelen arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.


13 Kasım 2016

Yurt dışına taşınma planımızdan dolayı eşyalarımızı bir depoya taşıma ihtiyacımız doğdu. Sitedeki yorumlara dayanarak Muhammed Beyler ile çalışmaya karar verdik. Verdiğimiz kararda yanılmadığımızı gördük. Ben işin başında bulunmadığım için bizzat göremedim ama eşimin telefonda anlattıkları bana Muhammed Beylerin işlerinin ne kadar ehli olduklarını anlamama yetti. Her şeyi ile dört dörtlük bir iş çıkarmışlar. Zamanlama, paketleme, demontaj vs. konularda hiçbir sorun yaşanmadan hallolmuş işler.
Gözüm arkada kalmıştı ama şu anda içim çok rahat. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim Gülhan nakliyatı. Tekrar ellerinize sağlık diyorum kendilerine bu vesile ile.


22 Ekim 2016

Çok iyi 8.1 - KADIKÖY > MALTEPE

Arkadaşlar buluşma zamanından 30 dk önce kapıda hazır bekliyorlardı. Geldikleri kamyon güzel,temiz ve bakımlıydı.. Çalışanlar gayet saygılıydı. Eşyalarım oldukça güzel ve sağlam paketlendi. Hiçbir eşyam çizilip kırılmadı.. Çok memnun kaldım.. Bana gelen tekliflerin arasında Gülhan nakliyeden daha ucuz teklifler de vardı. Fakat verilen tekliflerin yorumlarını okuduğumda en doğru tercihin Gülhan nakliyat olabileceğine karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım çünkü 8:30 da taşınma işlemi başladı 14:30 da diğer evime yerleşmiştim ve bana sadece giysilerimi dolaplara yerleştirmek kaldı.. Gerisini siz düşünün .. :) Tavsiye ederim...


17 Ekim 2016

Mükemmel 9 - ESENYURT > KADIKÖY

Zamanında geliş, güzel paketleme, sorunsuz ve hasarsız taşıma ayrıca güler yüz.
Daha ne beklenebilir, teşekkürler.


4 Ekim 2016

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > ÜSKÜDAR

Son 16 yılda maalesef 7. kez taşındım. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, Gülhan Nakliyat ile taşınmam, şimdiye kadar yaşadığım en sorunsuz ve en rahat taşınma oldu. Evden eve nakliyat boyunca en ufak bir sorun bile yaşamadım. Çalışanlar çok disiplinli idi, başından sonuna kadar hiç şikayet etmeden sessizce ve hızlıca çalıştılar. Hiç bir şeye itiraz etmediler, benimle tartışmadılar, herhangi bir eşyayı kırıp dökmediler, gürültü vb ile komşuları rahatsız etmediler. Böyle bir kalite ve disiplin için fiyat da bence gayet makul idi.

Taşınma gibi gayet sorunlu bir süreci bu kadar kolay ve basit bir hale getirdikleri, tüketiciye böyle bir kolaylık yarattıkları için Enakliyat.com.tr sitesine de ayrıca teşekkür etmek isterim.

Umarım daha uzun yıllar taşınmak zorunda kalmam ama olur da tekrar taşınmam gerekirse artık adres bellidir.


28 Eylül 2016

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Söyledikleri saatten 30 dakika önce geldiler. Taşıma konusunda çok dikkatli ve titiz çalışma yaptılar. Rakamla uyuşmayan bir hizmet veriyorlar. Fazlasını hak ediyorlar. Temiz çocuklar, çalışmalarının devamını diliyorum. Teşekkürler saygılarımla.


26 Eylül 2016

Ben doktorum ve işim gereği titiziimdir, İstanbul Levent'ten Ataşehir'e taşındım.
Öncelikle GÜLHAN nakliyat çalışanlarına kibar ve saygılı oldukları için teşekkür ediyorum.
Sabah tam zamandında hatta söyledikleri saatten 15 dk. önce geldiler. 3+1 evin tamamını 3,5 - 4 saatte topladılar. Yeni evde kurulumda gayet hızlı oldu. Hatta dolabımın birisinin artık çürüyen vidaları için çözüm bulup dolabı kurdular ve hiçbir sıkıntı yaratmadılar.
Herşeyi özenle, dikkatle, tek tek topladılar. Eşyaların toplanması ve kurulmasında gereken hassasiyeti gösterdiler.
Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
Tekrar tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.


16 Eylül 2016

Eşyalarımızın ambalajlanması, taşınması ve montajı tamamen sorunsuzdu.
Tüm Gülhan nakliyat çalışanlarına ve yönetimine çok teşekkür ederim. Herkese nakliyat konusunda tereddütsüz tavsiye ederim.
Enakliyat sitesine çok teşekkürler.
Sizlerden hizmet almak memnuniyet verici...


11 Eylül 2016