GN

Gülhan Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 6 Ağustos 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Geçen hafta 9 kişi iletişime geçti.
236 Müşteri Değerlendirmesi, 283 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10219 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10221 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10228 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10227 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10219 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Gülhan Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > KARTAL

Gözümde büyüttüğüm taşınma işini problemsiz bir şekilde hallettiler. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir firma. Hepsine teşekkür ediyorum


15 Ağustos 2016

Mükemmel 9.8 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

Zamanında gelip, zamanında sorunsuz olarak işi tamamladılar. Eşyalar düzgün şekilde paketlendi ve zarar verilmeden teslim edildi. Fiyat/fayda bakımından oldukça iyi bir tercihti.


15 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > ŞİLE

Genel olarak memnun kaldım.Muhammed bey ve arkadaşlara teşekkürler


6 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - PENDİK > BAĞCILAR

Doktor olmamdan ve kiracılık durumumdan dolayı 6 kere ev taşıdım. Her taşıyan nakliyecinin bir kusuru oluştu(mobilyam kırıldı, duvarım çizildi, çalışanlar peşime yapıştı). Gülhan nakliyattan Muhammed ve Davut kardeşler güler yüzlü ve terbiyeli çalışma ekibiyle tüm eşyalarımı hem düzgün taşıdılar hem de güzel montaj yaptılar, bir çalışanı dahi yanıma gelip bir şey istemedi. Evde unuttuğum ankastre set üstü ocağım için (evim Kurtköy'deydi) Samandıra'dan geri döndüler. Gülhan nakliyenin tüm çalışanlarının eline sağlık. Düşük fiyata ucuz işçilikle eşyalarınızı ve sinirinizi boşuna bozmayın kaliteyi seçin.


31 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - BURSA > İSTANBUL

Enakliyat'a böyle bir servis verdiği için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yararlı bir hizmet.

Başta Muhammed Çimen olmak üzere Gülhan Nakliyat ekibine çok çok teşekkür ediyorum.

Çok erken bir saat olmasına rağmen sabah eşyaları almaya zamanında geldiler. Son derece profesyonel ve hizmet odaklı çalışma şekillerine hayran kaldım. Bu kadarını beklemiyordum. Beklentilerimizin çok üzerinde bir hizmet sergilediler.


25 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Teşekkürler Enakliyat ve GÜLHAN nakliyat. Söylenilen saatten önce gelip, saatini kapıda bekleyerek ve kimseyi rahatsız etmeden bekleyerek ayarlıyorlar. Tamamen kendi işlerinde uzman olan arkadaşlar, kısa zaman içinde bütün işlemleri hallederek taşınma işini yerine getirdiler. Yine çalışan arkadaşlar belirtilen adrese, belirtilen saatte eşyaları getirip istenilen şekilde monte ederek helallik isteyerek ayrıldılar. GÜLHAN nakliyata çok teşekkür ederim ve diğer firmalar nasıldır bilmiyorum ama GÜLHAN nakliyat bundan sonraki taşınma işlerimde de tercih edeceğim firmadır.(eşyaları titizlikle demontaj edip, çizilme ya da kırılmaya mahal vermeyecek şekilde paketlediler. O kadar titiz insanız ancak bu arkadaşlar inanın sizlere en iyi hizmeti veriyorlar). Aklınıza takılan ne varsa arayın sorun yardım ediyorlar. Ben eşyalarımı 1 ay depolarında muhafaza ettirdim, ve depo işlemleri için ayrıca teşekkür ediyorum(depolarında eşyalarınızı istediğiniz süre kadar muhafaza etme hizmetleri de var). Bu 4.kez nakliyat hizmeti alışım ancak ilk kez böyle bir firma ile karşılaştım; başarılı taşıma, titizlik, güler yüz ve iyi bir hizmet. Çok sağ olun arkadaşlar.


25 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - KARTAL > TUZLA

Firma zamanında geldi. Dedikleri gibi paketlemeyi yaptılar. Temiz çalıştılar. Vakit kaybetmeden evi temiz bir şekilde yerleştiren Muhammed Bey ile gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.


9 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Çok güzel bir iş yaptılar bu Ramazan ayında. Asansör arızası dolaysıyla hiç bir şey demeden dördüncü kata kadar eşyaları çıkardılar ve hiç bir eşya ya zarar vermeden.
Gülhan nakliyata güvenebilirsiniz.


2 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > SİLİVRİ

Eşya taşıma işlemi oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştirildi ve herhangi bir sorun yaşamadık. Ekip oldukça iyi ve güler yüzlüydü. Hizmet almayı düşünenlere tavsiye ederim.


30 Haziran 2016

Mükemmel 9.7 - ÇEKMEKÖY > ÜMRANİYE

Selam arkadaşlar, taşınırken yorumlara dikkat ettim ve sizler de dikkat edin. Gülhan nakliyat Muhammet Bey tam söyledikleri saatte (sabah 07:30) geldiler 4 kişilerdi çabuk ve seri şekilde paketlendi ve sorunsuz bir şekilde taşıdılar. Fiyat olarak da uygundu, tavsiye ederim.


27 Haziran 2016

Tam zamanında gelip işi düzgün ve kimseyi rahatsız etmeden yaptılar. Teşekür ederim.


4 Haziran 2016

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > TOKAT

Çok pratik ve hızlı bir ekipti, memnun kaldık.


1 Haziran 2016

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KADIKÖY

Taşıma işlemi çok hızlı ve çok güzel geçti, arkadaşların eline sağlık. Tavsiye edeceğim ve bir sonraki sefer çalışacağım firma.


30 Mayıs 2016

Gelen arkadaşların ellerine sağlık, çok memnun kaldım. Eşyaların taşınmasında ve yerleşiminde sağolsunlar hiç sıkıntı çıkartmadılar. Gülhan taşımacılığı herkese tavsiye ederim!


7 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KARTAL

Gülhan Nakliyat firmasından bugün almış olduğum evden eve nakliyat hizmeti gerçekten mükemmel bir deneyimdi. Kendileri gayet dakik, inanılmaz titiz ve çok uygun fiyat ile hizmet veriyorlar. Muahmmet Bey'in yaptığı extra hizmetlere rağmen benden extra ücret talep etmemesi büyük incelikti. Eğer kaliteli, titiz, hizli ve sorunsuz nakliye istiyorsanız. GÜLHAN Nakliyati mutlaka deneyin.


31 Mart 2016

Mükemmel 9.6 - TUZLA > TUZLA

A dan z'ye taşıma için anlaştım. İğneye kadar topladılar minik bir sıkıntı dışında memnun kaldım. (koltuğun bir ayağı kırıldı, merdivenler dardı bunada şükür dedim)


30 Mart 2016

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > İZMİR

Memnun kaldık, tavsiye ederiz.


18 Mart 2016

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > ANTALYA

Muhammed Beyin ilgili davranışı, ekipteki arkadaşların süratli çalışması için teşekkür ederim. Sabah çok erken satte gelip öğlen olmadan işlerini bitirip yola çıktılar. Düşünmeden eşyalarınızı emanet edebileceğiniz bir ekip. Herkese tavsiye ederim.


6 Mart 2016

Mükemmel 9.3 - MALTEPE > KARTAL

Zamanlama gayet iyi, hızlılar. Klozet kapağı kırılmasaydı her şey çok daha güzeldi, yine de aldığım hizmetten memnun kaldım.


6 Mart 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > DENİZLİ

Özellikle mobilyası az ama kitabı çok olan bir evim olduğundan kitaplarımı, mutfağımı ve özel eşyalarımı kendim koliledim, hurçladım.
Zamanında geldiler, her konuda yardımcı oldular. Hiçbir şey kırılmadı veya kaybolmadı. Eşyaları taşırken evlere hiçbir zarar vermediler.
Güzel insanlar – "sıkıntı yok" diyerek beni sakinleştirdiler. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.


25 Ocak 2016