GN

Gülhan Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 6 Ağustos 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bugün 1 kişi, bu hafta 5 kişi iletişime geçti.
236 Müşteri Değerlendirmesi, 283 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10219 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10221 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10228 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10227 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10219 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Gülhan Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Eşyalarımın paketlenmesi ve yerleştirilme süresi çok kısa sürdü. Bunda arkadaşların özverili, dikkatli ve profesyonel davranışları etkendir. Aile şirketi olmaları da bunun artısı.
Eğer gönül rahatlığıyla, strese girmeden rahat bir taşınma süreci istiyorsanız mutlaka arkadaşlarla iletişime geçin sonrasına karışmayın.
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Elinize kolunuza sağlık.


1 Mart 2018

Mükemmel 10 - YALOVA > İSTANBUL

Bugüne kadar taşıma firmalarından çok çekmiş biriydim fakat bu kez hiçbir problem yaşamadım çok şükür. İşlerini gayet iyi yapan, güler yüzlü ve dakik bir firma tekrar teşekkür ederim...


10 Şubat 2018

Mükemmel 10 - PENDİK > TUZLA

İşini bilen, seri ve profesyonel bir ekiple, taşınma işimiz eziyet olmaktan çıktı... Herkese tavsiye ediyoruz... Emeklerine sağlık...🙏🙏🙏✌️✌️


23 Ocak 2018

Mükemmel 10 - TUZLA > SANCAKTEPE

Gülhan nakliyatı seçtiğim için pişman değilim. Çok titiz ve özenle çalışıyorlar, güler yüzlü ve kibar insanlar, çok memnun kaldım ve bir daha taşınacak olursam kesinlikle Gülhan nakliyatı tercih ederdim ve arkadaşıma, dostuma kesinlikle öneririm. Teşekkür ederim Gülhan nakliyat 👍


7 Ocak 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

İstanbul'dan İzmir'e ev eşyalarımı getirdiler. Sağ olsun arkadaşlar çok yardımcı oldu ve herhangi bir problem yaşamadım. Teşekkürler.


2 Ocak 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

Çok memnun kaldım süper bir ekip çalışması. Esyalarım İstanbul'dan Mesin'e sözleştiğimiz tarihte teslim edildi. İyi puanlama aldıkları için bu firmayı seçtim, gerçekten fiyat ve çalışma displini mükemmel bir firma. Eşyalarım hassas ve değerliydi hepisini verdiğim gibi aldım. Ayrica biraz zor biri oldum halde bana son derece sabırlı ve nazik davrandılar. Bir daha taşınacak olursam yine Gülhan firmasını seçerim. Tüm ekibe tekrar teşekkür ediyorum. Tabi bize aracı olan Enakliyat'a da teşekkürler.


19 Aralık 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Sorunsuz bir taşınma oldu.


11 Aralık 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Gülhan nakliyatın hizmet kalitesinden çok memnun oldum. Eşya taşınma esnasında herhangi bir uyarı yapmama gerek kalmadı, son derece titiz ve seri çalıştılar, eşyaya ve evin duvarlarına hiçbir şekilde zarar vermediler. Eğer tekrar taşıma işlemine ihtiyaç duysaydım tekrar Gülhan nakliyatı seçerdim. Kendilerine içtenlikle teşekkür ederim.


3 Aralık 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Sökme, paketleme, araç yükleme, taşıma, tekrar kurma ve ev yerleştirme tamamen sıkıntısız ve olabilecek en iyi düzeyde yapıldı. Personelin güler yüzü, anlayışı, hiçbir şeye itiraz etmeyişi mükemmel. Tekrar ev taşıyacak olsam yine bu firma ile taşırım.


26 Kasım 2017

Taşınma kabus gibi görünse de bu firma işini gerçekten çok iyi yapıyor. 9. kattan aşağı nasıl iner dediğim koca koltukları tek kişi indirdi. Evimi 2,5 saat kadar kısa bir sürede boşalttılar, yeni evime de 2,5 saat kadar kısa bir sürede taşıdılar. Tüm çalışanlar çok kibar, güler yüzlü ve çok hızlılar. Paketleme, söküp takma hepsi çok profesyonelce, Muhammet bey ve ekibine çok teşekkür ederim, herkese kesinlikle tavsiye ederim. Zaten yorumlarına baktığınızda siz de göreceksiniz, tüm yorumlar 4 yada 5 yıldız.


14 Kasım 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > PENDİK

3.kez evden eve nakliyat firması ile evimi taşıyorum ama Gülhan nakliyat kadar hızlı, sağlam ve usta taşımacı hiç görmedim. Saat 7:30 da başladıkları işi 12:30 da bitirdiler hemde dört dörtlük ve sorunsuz şekilde, kesinlikle tavsiye ederim. Gülhan nakliyat ve ekibine de bir kez daha teşekkür ederim.


29 Ekim 2017

Taşıma öncesi her şeyi tüm detayları ile istişare edin, her iki taraf için de sorun olmaması için. Asansör var deyip geçmeyin genişliğini de kontrol edin, buzdolabı sığmadı merdivenden indirdiler sağ olsunlar. Mobilya montaj işçiliği çok düzgün, ekstra bir talebimiz oldu sağ olsunlar geri çevirmediler.


18 Ekim 2017

Mükemmel 9.3 - ESENLER > ESENLER

Gelen arkadaşlar son derece saygılı, dürüst ve düzgün insanlar. Kısa sayılabilecek bir zamanda işlerini bitirdiler. Bizim için çok büyük bir sıkıntı olan, yaklaşık 200 kg lık bir standı yaklaşık 200 metre öteye şikayet etmeden hasarsız bir şekilde götürdüler. Kısaca personel konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ancak tek sıkıntı şu oldu. IKEA'nın GALANT model dolabını sadece tek kişi taşımaya çalışmış. O esnada dolap yere düşmüş ve ciddi hasar görmüş. Bunun sebebini temizlikçilerin yerleri silmiş olmaları neticesinde arkadaşlarının ayağının kayması olarak açıkladılar. Fakat, bu model dolabı tanıyanlar iyi bilir ki, tek kişinin taşıyabileceği cinsten bir şey değildir. İki kişinin taşıması daha uygundur. Bunun dışında hiçbir problemle karşılaşmadık. Bu ufak sıkıntı dışında doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum.


9 Ekim 2017

Çok iyi 8 - İSTANBUL > RİZE

3+1 oturduğumuz ev için verilen ücret, değerlendirme sonrasında 4+2 lik eşyamız olduğu belirtilerek arttırıldı. Haksız da sayılmazlar çünkü gerçekten eşyamız fazla idi bu nedenle ücrette biz de artış yaptık. Tüm kütüphanedeki kitapları ve tüm mutfağı kendimiz paketledik fakat bundan bir indirim olmadı. Biz zaten paketlemeyi taşındıktan sonraki düzenlilik için ve eşyaların kırılma ve yıpranma ihtimalini azaltmak için yapmıştık. Firma tüm randevulara zamanında geldi. Fakat geldiklerinde getirdikleri kamyonun içerisinde başka bir ailenin eşyaları daha vardı, az bir eşya idi fakat bizim eşyalarımız kamyona sığmadı ve çok sıkışık yerleştirildi ve sığmayan yaklaşık 10 parça eşya kamyonun arkasından çıkartılan bir uzatmaya sabitlenip etrafı bandajlanarak taşınmak zorunda kaldı. Artık son anda değişiklik yapılamayacağından mecburen razı olduk ama fiyat bu durumda farklı konuşulurdu. Daha da önemlisi bundan bize bahsedilmesi gerekirdi. Bu sıkışıklık içerisinde mobilyalardan birinin üst süsleme tahtası kırıldı, mutfak robotu kırıldı ve tüm kıyafetler istif istif taşındığı için (tek taşıma alanı getirilmişti) tekrar ütülemeden giyilemez hale geldi. Bu sorunları bildirdiğimizde "Birçok aile nazar değmesin diye kendileri bazı eşyaları kırıyor, siz buna şükretmelisiniz" dendi ki tüm konuşmalarımız arasında saygısızca olan tek cümle bu idi. Bir gün önceden gelip kütüphaneyi ve bazı mobilyaları söktüler ki bir gün sonrasında taşıması kolay olsun. Saat 10:00 İstanbul'da kamyona paketleme başladı yaklaşık 14:30 'da paketleme bitti, cumartesi Rize'de saat 11:00 da kamyondan eşyalar indirilmeye başlandı. Fiyatlara KDV dahil olmuyor, garanti yaptırmak istediğinizde KDV li fiyat + garanti eklenince fiyat belirgin artıyor ama biz bu şekilde yaptırdık. Birçok mobilyada özensiz tekrar takma olduğunu (dolapların tam oturmaması, çekmecelerin boşta durması vb) sonradan fark ettik. Duvara monte ürünleri tekrardan duvara montelemiyorlar ve tabii ki lambaları, avizeleri takmıyorlar. Selamlar....


4 Ekim 2017

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > ADALAR

Benim taşınma fobim vardi fakat Muhammed bey ve ekibiyle bu fobimi yendim. Çok memnun kaldım teşekkür ederim.


2 Ekim 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > SANCAKTEPE

Çalıştığım en profesyonel taşıma firması, taşınma sürecindeki en sıkıntılı aşamayı sayelerinde problemsiz aştık.

Teşekkür ederim.


19 Eylül 2017

Mükemmel 9 - KARTAL > KARTAL

Arkadaşlar tam zamanında geldi. Pratik bir şekilde eşyaları toparlayıp yine hızlıca adrese götürdüler. Herhangi bir kırık, dökük olmadı. Aksine problemli bir 6 kapılı dolabı kullanılır hale dahi getirdiler. Özellikle tavsiye ediyorum.


14 Eylül 2017

Muhammed Bey ve ekibi ile evimizi taşıdık, özverileri ve zamanlamaları çok iyiydi. Nakliyat firmaları hakkındaki tüm önyargılarımı boşa çıkardı diyebilirim. İtina ile paketlemeleri ve taşımalardaki hassasiyetleri inanılmaz iyiydi. Her şey için çok memnun kaldık, çok teşekkürler.


13 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - SANCAKTEPE > PENDİK

Gerçekten güzel işti, tavsiye ederim. İletişim olsun, iş özeni olsun, hiç problem çıkmadı. Zamanında ve temiz iş oldu. 😉


9 Temmuz 2017

Gerçekten çok dürüst bir firma, arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Davranışları mükemmeldi.
Teşekkürler.


3 Temmuz 2017