GN

Gülhan Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 6 Ağustos 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bugün 1 kişi, bu hafta 3 kişi iletişime geçti.
236 Müşteri Değerlendirmesi, 283 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10219 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 67 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10221 Kişi
  • 7 - 814 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10228 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10227 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10219 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Gülhan Nakliyat Müşteri Yorumları

Taşıma tam zamanında gerçekleşti, ürünleri çok güzel paketleyip montajını yaptılar. Ayrıca iletişim konusunda bir problem yaşamadık. Genel olarak çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.


8 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - ŞİLE > ŞİLE

Kesinlikle mükemmel bir firma. Bizim 2 haftada yavaş yavaş topladığımız evi yarım saatte yüklediler. Elemanları çok hızlı ve işinin ehli. Taşımadan sonra çok titiz kurulum yaptılar. Çevremdeki herkese tavsiye ettim. Verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veriyorlar. Allah razı olsun. Emeğinize sağlık.


4 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Merhaba Gülhan firmasından nakliye talep ettim kendileri de çok yardımcı oldular ilgileri ve alakaları için çok teşekkür ederim. Kısa sürede evimizi taşıdılar. gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. Tekrardan teşekkür ederim.


1 Mayıs 2019

Mükemmel 10 - TUZLA > MALTEPE

Tuzla’dan Maltepe’ye taşınma hizmetini aldığımız Gülhan Nakliyat’tan son derece memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ederim. Hiç bir eşyamıza nokta zarar vermeden, montajını mobilyacı firmadan daha titizlikle ve çok hızlı bir şekilde çalıştılar. Saygı çerçevesinde işlerini profesyonelce yerine getirdiler. Tüm çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim arkadaşlar. Muhammed Bey’e, babasına ve ekipteki tüm arkadaşlara teşekkür ederim. 10 üzerinden 10.


27 Nisan 2019

Mükemmel 10 - SAKARYA > KOCAELİ

13/04/2019 tarihinde Sakarya Serdivan'dan Darıca'ya evimi taşıttım. Öncelikle Muhammed Bey, Ömer Bey ve Ekibine çok teşekkür ederim.

Daha önce yaşamış olduğum olumsuz deneyimlerin aksine, her konuda aşırı derecede başarılıydılar. Bütün sorularıma sabır ile cevap verdiler ve iletişimleri çok iyiydi.

Talep ettiğim gibi tam saat 7:30'da geldiler ve öğlen 2 olmadan taşınma işlemim tamamen bitti. Kalabalık bir ekip olması nedeniyle kısa sürede itina ile çalışabiliyorlar. Bütün eşyalarım düzenli ve güvenilir şekilde paketlenip taşındı. Kurulumlar özenle yapıldı. Hatta bozulmuş mobilyalarımı tamir bile ettiler:) Ayrıca bazı eşyalarımın kolileme işlemini tamamlayamamıştım. Sağ olsunlar onları da paketlediler.

İlk andan son ana kadar nazik, dürüst, güler yüzlü ve işini severek yapan tavırları nedeniyle tekrar teşekkür ederim.

Fiyat-Fayda dengesi ise diğer firmalara göre oldukça iyi. vermiş oldukları hizmet kalitesi aldıkları para ile kıyaslanamayacak derecededir. Bu nedenle gönül rahatlığıyla vermiş oldukları teklifi kabul edebilirsiniz. 3-5 kuruş fark için başka firmalara yönelip risk almayın.

Eskiden yaşadığım olumsuz deneyimler nedeniyle bende hep tereddüt ile yaklaşıyordum. Ama bundan sonra gözüm kapalı hem kendi evimi taşıtabileceğim hem de yakınlarıma önerebileceğim güzel insanların olduğu bir nakliye firması ile tanışmış oldum. Bu nedenle Enakliyat firmasına da teşekkür ederim. Gerçek yorumlar sayesinde doğru kararı vermemi sağladılar.


15 Nisan 2019

Mükemmel 10 - MALTEPE > ÜSKÜDAR

Özenli, dikkatli bir taşıma oldu, çok memnun kaldık, herkese tavsiye ederiz, başka bir zamana da kesinlikle taşınmamızı Gülhan Nakliyatla yapacağız, içiniz rahat ve güven duyarak taşımanızı yaptırabilirsiniz, teşekkürler Muhammed Bey ve sevgili ekibi!


12 Nisan 2019

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > MALTEPE

Gülhan Nakliyat'tan Muhammet bey ve ekibine, zamanında gelip tam da istediğim gibi güvenli bir şekilde paketleme yapıp yerleştirdikleri için teşekkür ederim. Gayet güzel bir taşıma gerçekleştirdiler.


2 Nisan 2019

Mükemmel 10 - İZMİR > KOCAELİ

Mükemmel ve sorunsuz bir taşıma gerçekleşti Gülhan nakliyata sonsuz teşekkür ederim Ömer ve Muhammet beye çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık iyi kazançlar dilerim.....


12 Mart 2019

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Ömer ve Muhammed abiler çok sağ olsunlar çok temiz ve güvenilir bir şekilde nakliye işimizi hallettiler. Gösterdikleri özveri ve emeklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim.


29 Ocak 2019

Her şey yolunda gitti. Herhangi bir sıkıntı çekmedik. Firmanın iletişimi iyiydi özellikle taşıma sonrasında sürekli geri dönüş yapıyorlardı. Kendilerine eşyalarımızı sağlam şekilde ulaştırdıkları için teşekkür ederiz


16 Kasım 2018

Mükemmel 9.5 - TUZLA > TUZLA

Taşınma için sabah zamanında geldiler. Paketleme işlemi kısa sürede bitti. Yeni taşındığım bina asansörü çalışmayınca merdivenle taşımak zorunda kaldılar. Bu işlem dolayısı ile ekstra ödeme yapıldı haklı olarak. Merdivenle taşıma yapıldığı için eşyalarda ufak tefek izler oluştu. Taşıma için teşekkür ederim.


22 Ekim 2018

Mükemmel 9.4 - İZMİR > İSTANBUL

Gülhan nakliyat firmasıyla ilgili bir problem yaşamadım. Eşyalar gayet düzgün teslim edildi.


5 Ekim 2018

Mükemmel 9.9 - İSTANBUL > İZMİR

..


17 Eylül 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > AYDIN

6 Eylül 2018 tarihinde evimi taşıdım ve bir çok kez işim gereği taşınmak zorunda kalmışımdır. Gülhan nakliyat şimdiye kadar ki anlaştığım firmaların en iyisiydi. Her şeyden önce güvenilir bir firma, anlaştığımız gün ve saatte evimi taşımaya geldiler. Yine ertesi gün anlaştığımız gün ve saatte gelip eşyaların kurulumunu yaptılar. Paketleme, taşıma ve kurulum işlemlerini çok iyi yaptılar çok da süratli yapıyorlar. Taşındığım evde eski eşyalarım vardı.Daha önce bahsetmemiş olmama rağmen o eşyalarımın da evden çıkarılmasını itiraz etmeden yaptılar. Gözümde çok büyüttüğüm taşınma işlemini çok kolay bir şekilde gerçekleştirdikleri için Gülhan nakliyat ekibine çok teşekkürler.


16 Eylül 2018

Mükemmel 10 - ADANA > İSTANBUL

Kırılacak eşyalarım vardı, sorunsuz şekilde geldi bu firmayla gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.


14 Eylül 2018

1+1 Evimi taşıdılar, gayet güzeldi hiçbir sıkıntı çıkmadı. Fiyatı 1 tık yüksek olsa da hakkını verdiklerini düşünüyorum. Masraftan kaçmak için daha büyük masrafa girmemelisiniz. Tavsiye edebilirim, memnun kaldım.


6 Eylül 2018

Mükemmel 10 - BEYKOZ > ŞİLE

Bir daha parça eşya da olsa, taşınmam gerekirse, yine aynı firma ile çalışırım. Muhammed ve David Beyler, son derece iş disiplini olan, dakik kişiler. İtinalı ve seri çalışıyorlar. Nakliye işi olan herkese tavsiye edeceğim. Çok memnun kaldım.
A.Orgun
Kumbara-Şile
İstanbul


8 Ağustos 2018

Mükemmel 9.8 - KADIKÖY > TUZLA

Ufak bir taşıma işlemi yaptırdım. Kesinlikle önerebilirim. Hiç sıkıntı olmadı. Son derece dürüst, temiz kişiler...


31 Temmuz 2018

Mükemmel 9.7 - ÜSKÜDAR > SANCAKTEPE

Ufak tefek aksilikler dışında sorun yaşamadık. Hızlı taşındık. Paketlemede sorun olmadı.


31 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - İZMİR > İSTANBUL

Firma çalışanları güler yüzlü,işlerini bilinçli yapan, becerikli ve elleri çabuk sorunsuz bir şekilde evimizi taşıdılar. Ellerine sağlık, Teşekkürler.


29 Temmuz 2018