EN

Evgören Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 7 Mart 2018
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 6 kişi iletişime geçti.
248 Müşteri Değerlendirmesi, 295 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10238 Kişi
  • 7 - 810 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10245 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10240 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10243 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 61 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10241 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 63 Kişi

Evgören Nakliyat Müşteri Yorumları

Müthiş 8.6 - İSTANBUL > ANTALYA

İstanbul'dan Antalya'ya ev taşıdık. Emrah bey ve ekibi tam zamanında geldiler, eşyaları hızlıca paketlediler, sağanak yağmura rağmen evi hızlıca toparladılar. Antalya'daki evimize asansör kurulması için çok uğraştılar, sonrasında imkansızı başarıp sırt taşıma yöntemiyle evi yerleştirdiler. Tüm montaj işlemleri kusursuz yapıldı, hiçbir eşyamız zarar görmeden sağ salim yerleştik. Sadece uzun taşımalarda bir gün sonra değil de ikinci günün sabahında geliniyormuş, biz bu durumu bilmediğimizden 2 gece otelde kaldık. Emrah bey ve ekibine çok teşekkür ederiz, ellerine sağlık 🙏🏼


28 Mart 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Zorlu bir süreçte ellerinden geleni yaptılar. Anlayışlı bir ekip. Her konuda yardımcı oldular. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.


10 Mart 2024

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > İZMİR

Bir öğretmen olarak başta tedirgindim acaba eşyalar zarar görür mü, sonradan fiyat değişimi olur mu diye ama Emrah bey olsun, Vedat bey, Ramazan ve Furkan bey çok özverili ve düzenli çalışarak sorunsuz bir şekilde perşembe günü İstanbul'dan eşyalarımızı alıp, cuma sabah sorunsuz bir şekilde geldiler, kurulumları yapıp teslim ettiler. Ellerine sağlık. Bir dahaki taşınmam yine buradan olur. Herkese öneririm.


4 Şubat 2024

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Eşyalarımı özenle paketleyip kurulumunu sağladılar, tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. İşini severek yapan gayet saygılı ve kibar insanlar belirttikleri saatte geldiler dikkatli ve hızlı bir şekilde nakliye işlemini gerçekleştirdiler, emeğinize sağlık tekrardan herkese tavsiye ediyorum. Firma yetkilisi Emrah beye taşınmada yardımcı olan Faruk beye Yunus beye ilgisinden dolayı her şey için teşekkür ederim.


3 Şubat 2024

Mükemmel 10 - KOCAELİ > ANTALYA

Daha önce 5-6 kez taşınmış ve her taşınmada çeşitli sorunlar yaşamış biri olarak Evgören nakliyat firması şu ana kadar taşınmamı yapan firmalar arasında en iyisiydi. Mutfak gereçleri, televizyon gibi hassas, kırılabilir eşyalar başta olmak üzere, tüm eşyaları özenle paketlemeleri, eşya taşıma işine söyledikleri zamanda başlamaları, daha önceki nakliyat firmaları gibi başta konuşulan ücret haricinde ek ücret istememeleri, nakliyat kalitesine göre piyasadaki emsallerine göre çok avantajlı fiyat vermeleri bu firmayı benim gözümde şu ana kadarki en iyi ev nakliyat firması olmasında ana etkenlerdir. Emrah Bey ve Vedat Bey, üzerlerinde böyle bir sorumluluk olmamasına rağmen, özellikle dolaplarıma ilave vidalarla eskisinden daha sağlam yapmaları, taşındığım evdeki eksikliklerin giderilmesinde bile, ellerindeki imkanlar dahilinde yardımcı olmaları takdire şayandır. Ben, sorunsuz bir taşınmaya razı iken, dolaplarımdaki eskiden var olan sorunların da giderilerek sağlamlaştırılmasına çok teşekkür ederim. Verdiğiniz emekler için Allah razı olsun, hakkınızı helal edin, paranızın bereketini görün. Evini taşıyacak kişilere kesinlikle tavsiye ederim, fazla firmayla görüşüp vakit kaybetmek istemiyorlarsa, firmanın kaç yıldır bu işi yaptığına, kaç taşınma yaptığına, puanlamasına, yorumlara bakarak bile tartışmasız seçilecek bir nakliyat firması olarak güvenebilirler, gönül rahatlığıyla nakliye işlerini verebilirler diye düşünüyorum.


15 Ekim 2023

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > SAKARYA

Genel olarak iyiydi.


12 Eylül 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TRABZON

Gayet ilgili işini çok iyi yapan iletişimleri düzgün güvenilir bir firma.emekerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Nakliyatta en iyi firmalardan biri. Kesinlikle tercih edilebilir.


20 Ağustos 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

İstanbul’dan Samsun’a taşınmak için destek aldık ve çok memnun kaldık. Farklı firmalardan teklif gelse de müşteri yorumları memnuniyeti, fiyat performans ve çözüm odaklı iletişimleri tercih etmemizi sağladı.
Konuşulan gün ve saatte gelindi, ürünlerin paketlemesi yapılırken uzman oldukları için bir çok konuda bizi doğru bir şekilde yönlendirdiler. Bu yaklaşım insana gerçekten güven veriyor.

Ürünlerimizi yeni evimize yerleştirirken de kurulumları yapılırken de titizlikle tüm süreç tamamlandı.

Sonuç olarak gönül rahatlığıyla hizmet alınacak, disiplinli, titiz ve güven veren bir firma.

Vedat bey’e ve Emrah bey’e teşekkürlerimi sunuyorum.


18 Ağustos 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

İstanbul'dan, İzmir Seferihisar'a eşyalarımı taşımak için bir kaç yerden fiyat aldım. Benzer fiyat verenlerde vardı. Ancak Vedat Bey ile yaptığım telefon konuşmasından sonra en çok güven veren firma olduğuna karar verdim. Eşyalarım paketlendikten sonra ne kadar isabetli karar verdiğimi anladım. Eşyalarımı bir süreliğine Seferihisar da bir depoya koyduk. Eşyaları çok sistemli bir şekilde istiflediler. Gözü kapalı eşyalarınızı teslim edebilirsiniz. Vedat Bey ve ekibine dikkatli ve sistematik çalışmaları tekrar teşekkür ediyorum.


7 Ağustos 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

7 farklı firmadan teklif aldım. En düşük teklif kendilerinin teklifiydi fakat sahip olduğu tüketici yorumları ve referansları en yüksek firmaydı. Bu yüzden seçimim kendileri oldu.

İstanbul-Samsun arası eşyalarımı taşıdılar.
Bardak, tabak halinde kırılmış, hasar görmüş eşyam yok, kaldı ki bunların paketlenmesi de bana ait olduğu için o konuda sorumluluğu üzerime alıyorum. Özellikle mobilya ve beyaz eşyalarım düzgün bir şekilde, hasarsız bir şekilde taşındi.

Arkadaşların ilgi, alakaları son derece samimi, is çözücüydü. Şehirlerarası nakliye konusunun çok ciddi bir mesele olduğunu bilerek işlerini özenle yaptı arkadaşlar.

Giderken de, varış yerimde de vinç asansör kullandık. İstanbul'da toplanmaya 5 kişi geldiler. 2 kişi Samsun'a malzemeleri taşıdı ve Samsun'da ki 3 kişilik ekipleriyle beraber toplam 5 kişi de malzemeleri indirdiler.

İlgi alakaları için Emrah Bey ve ekibine çok teşekkür ederim.


28 Mayıs 2023

Mükemmel 10 - ANTALYA > BURSA

Antalya'dan Bursa'ya tek bir tabağım bile kırılmadan taşındım. Paketleme ve taşımadaki hassasiyet mükemmel. İş bilgisayarım,kasam ve ekranımdan çok tedirgindim. Hiç bir sorun olmadı. Her bir ürünüm sanki pamuklara sarmışcasına yeni evime teslim edildi. Şanssızlık olarak yağmur ve rüzgar gibi kötü hava koşullarına karşı stresimizi azaltan Vedat Bey'e profesyonel ve ılımlı yaklaşımı için ekstra teşekkür ediyorum. Emrah bey ve ekibi gerçekten çok özveriyle çalışıyorlar.Kesinlikle çevreme önereceğim bir nakliye firması.Her şey için teşekkürler.


17 Nisan 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KONYA

Geçen ay arkadaşımın evini mükemmel bir şekilde taşımışlardı. Onun tavsiyesiyle Evgören Nakliyatı tercih ettik. Emrah Bey ve ekibi tam verdikleri zamanda geldiler. Hızlı ve profesyonel bir şekilde organize olarak eşyalarımızı paketleyip aynı titizlikle yeni evimize yerleştirdiler. Hiçbir eşyamız zarar görmedi.

Sadece iş anlamında değil iletişimleriyle, muhabbetleriyle dört dörtlük ekip. Diğer yorumlardan da anlaşıldığı gibi her taşımalarını aynı kaliteyle yapıyorlar. Biz çok memnun kaldık size de gönül rahatlığıyla Evgören Nakliyat'ı tavsiye ederiz.

Teşekkürler Evgören Nakliyat Ekibi.


2 Nisan 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KONYA

Keşke 11, 12, 13 yıldız olsa da verebilsek, 10 yıldız bu insanlığa, meslek ahlakına, dürüstlüğe az. Böyle kişiler yaptığı her işte başarılı olur, muadillerinden olumlu yönde ayrılır. Nitekim Emrah bey ve ekibi de öyle. Allah yolunuzu açık etsin gerçekten, iyi insanlarla karşılaştırsın, işiniz rast gitsin. Herkese gözü kapalı tavsiye ederim kesinlikle. Mükemmel insanlık, mükemmel iş, daha ne olsun.


31 Mart 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Bu siteden birçok teklif aldım, bazısı açıklamayı dahi okumadan ezbere teklif göndermişlerdi. Emrah beyle görüşünce samimiyetini hissettim ve taşıma konusunda anlaştık. İlk kez bir ustanın söylediği saatte geldiğini gördüm,sabah 8de geliriz dediler tam 8de işe başladılar. Teslim saatleriİstanbul-Ankara arası hasarsız ve eksiksiz teslim edildi. Çok memnun kaldık. Emrah bey ve ekibini tanıdığım için çok mutluyum, çevremizde ihtiyacı olan varsa kesinlikle önerebileceğimiz güvenilir bir firma. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar. ON NUMARA BEŞŞŞ YILDIZZZ. Her şey için teşekkür ederiz.


25 Mart 2023

Mükemmel 10 - ANKARA > TEKİRDAĞ

Her şey çok güzeldi Emrah ve Vedat beye teşekkürler. Çizik dahi olmadan teslim ettiler.


9 Mart 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Evgören Nakliyat’ı İstanbul’dan Ankara’ya evimi taşımak için tercih ettim. Çalışan personeller çok anlayışlıydı, mobilyalarımızı demonte ederken ve eşyalarımızı taşırken kendi evlerini taşıyor gibilerdi. Hiçbir eşyamda hasar, kırık veya çizik dahi oluşmadı. Firmanın anlayışlılığı, saatlere riayeti, ve profesyonelliği benim için önemli kriterlerdi. Bu anlamda Evgören Nakliyat ile taşınma deneyimimden çok memnun kaldım, herkese öneririm. Teşekkürler Enakliyat!


8 Mart 2023

Şimdiye kadar bir çok taşınma yaşadım farklı farklı firmalar ile yaşadığım tecrübelere dayanarak en iyi firma Evgören nakliye şdi. Çok teşekkürler


7 Mart 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MANİSA

Gayet güzel bir şekilde paketleme işlemi yapıldı. Zamanında teslimat ve hızlı taşıma yaptılar Bülent abiyede ayrıca ilgi ve özenli çalışmasından dolayı teşekkür ederim güncel fiyatlara göre gayet iyi bir firma.


3 Mart 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KIRŞEHİR

Gerçekten çok memnun kaldık bu kadar hızlıı bu kadar güler yüzlü bir ekip herkese tavsiye ediyorım istanbuldan kırşehire taşınma yaptık ve herşey sapa sağlam teşekkürler☺️


1 Mart 2023

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Taşınma işlemini ilk defa deneyimleyen birisi olarak aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Emrah bey ve ekibi çok düzenli işlerinde usta olmuş insanlar. Siz ne olduğunu anlamadan gerekli hazırlıkları yapıp taşımaya başlıyorlar. Verilen saatte geldiler ve sorunsuz bir şekilde işlemleri tamamladılar. Paketleme ve montaj işlemleri sorunsuz yapıldı çizik dahi olmadı mobilyalarımızda. Verilen hizmet taleplerimizi sonuna kadar karşıladı. Birdaha nasip olursa firma araştırmama gerek kalmadı. Hepsine teşekkür ederim.


29 Ocak 2023