EN

Emsar Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 27 Şubat 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Bu hafta 2 kişi iletişime geçti.
271 Müşteri Değerlendirmesi, 399 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10204 Kişi
  • 7 - 837 Kişi
  • 1 - 630 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10237 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 616 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10249 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 618 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10232 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 616 Kişi

Emsar Nakliyat Müşteri Yorumları

Zamanında geldiler, çalışanlar da gayet iyilerdi, güler yüzlüydüler teşekkürler.


7 Eylül 2016

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > SANCAKTEPE

Oldukça memnun kaldım. Şehir içi taşıma yaptım. Ekip gayet kibar ve güleryüzlü. İşlerini hızlıca bitirip hiçbir sorun yaşatmadılar. Teşekkürler.


5 Eylül 2016


5 Eylül 2016

Normalin üstünde.


5 Eylül 2016

Mükemmel 10 - ÇEKMEKÖY > MALTEPE

O kadar çok memnun kaldım ki taşınan bütün dostlarıma tavsiye ediyorum...


4 Eylül 2016

Mükemmel 9.6 - BURSA > İSTANBUL

Firma olarak çalışanlarının güler yüzlü ve ilgili olması, işlerini zamanında ve titizlikle yapmaları, ayrıca taşıma esnasında eşyalara zarar verememeleri memnuniyet verici. Taşınacak herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edilecek bir firma.
Her şey için teşekkürler. 😊


26 Ağustos 2016

Mükemmel 9.9 - ATAŞEHİR > ATAŞEHİR

Gayet başarılı.


26 Ağustos 2016

Sabah erkenden geldiler, ekibin başında Yahya Bey vardı. Ekibe hakimdi, iyi yönlendirdi. Özellikle firma sahibi Zeki Bey, taşınma öncesinde bizi gayet iyi bilgilendirdi ve oldukça kibar bir beyefendi. Elleri çabuk ve genel olarak dikkatliler ancak gardolabımın askı borularını eski evde unutmuşlar, bir de yemek takımımın konsolunda paketleme hatasından dolayı ciddi ve derin bir çizik mevcut. Menteşelerin üzerine ahşap paneli koydukları için sürtünmeden dolayı hasar oluştu. Taşıma esnasında fark edip söyledim ancak daha önceden olmuştur dediler. 2 bardak ve 3 biblo dışında başka bir kırık dökük yok çok şükür (henüz kolilerimin tamamını açamadım). Taşınma işlerinin sıfır hasarla olamayacağını bildiğimden bu kadarla yırttığıma şükretmekten başka çarem yok. Yalnız taşıma bitti ve daha evden çıkmadan bana bir cep numarası verip, teşekkür mesajı yazmamı istediler. Ne yazacağıma varana kadar müdahale edip biraz sıkıştırdılar ve hoş olmadı açıkçası. İlk kez taşındığım için daha iyi bir firma var mıdır bilemiyorum ama okuduğum yorumlardan, insanların başlarına gelen olayları duyduktan sonra Emsar Nakliyat'ın verdiği fiyata göre iyi hizmet verdiğini düşünüyorum. Enakliyat'tan taşınma öncesi arayan müşteri temsilcisi takipte olacağını söylemişti ancak ne gün içinde ne de taşınmadan sonra kimse arayıp da her şey yolunda mı diye sormadı.


25 Ağustos 2016

Mükemmel 9.6 - BEŞİKTAŞ > SARIYER

Memnun kaldık, taşınırken ekstra isteklerimiz ortaya çıktı, bunları da ellerinden geldiğince karşıladılar.


22 Ağustos 2016

Mükemmel 10 - ESENYURT > BEŞİKTAŞ

Her şeyleriyle özenli, saygılı... Hiçbir şeye dokunmadan güven içinde yeni evime taşındım. Çok teşekkür ediyorum.


20 Ağustos 2016

Emsar nakliyattan her açıdan çok memnun kaldım. Hiçbir eşyamıza hiçbir zarar gelmedi. Her şey çok güzel paketlendi ve tüm çalışanlar çok saygılı ve güler yüzlüydü. Herkese tavsiye ederim.


17 Ağustos 2016

Sorunsuz bir nakliyat oldu. Teşekkürler.


17 Ağustos 2016

Başlarken evimizin belirtilenden büyük olduğunu ifade ettiler, içinde sadece masa olan geniş holü salon saydılar. Zorlayarak fiyat artırdılar (100TL). Oysa belirtilen eşyalar tamamıyla aynıydı. Ev isterse 10+1 olsun. Boş odaları taşımıyor, eşyaları taşıyorlar. Onu sindirdim. Ancak, yavaştılar ve özensizdiler. Oturma grubunun ayaklarından 2 tanesi çıkmadı, gardrobun iç bölmelerimi ve raflarını gelişigüzel ve hemde iç kaplamayı yaralayarak çivilemişler ve uğraşmak istememişler. Biz onlar gittikten sonra fsrkettik ve başkasına yaptırmak zorunda kaldık. Son birkaç yılda çok ev değiştirmek zorunda kaldım. Bu ekip en kötüsüydü.


14 Ağustos 2016

Taşınma sürecindeki en büyük korkumu yenmeme neden Emsar nakliyatın başta Zeki Bey olmak üzere tüm elemanlarına tek tek teşekkür ediyorum. İnanılmaz güvenilir, dakik, profesyonel ve samimi bir ekip. Konuştuğumuz saatten önce geldiler ve işlerini gayet titiz ve hızlı yaptılar. Paketlemeden taşıma de-monte, monte işlerini 1,5 saatte bitirip evi boşalttılar. Tek bir eşyaya çizik dahi olmadan zarar vermeden taşıdılar. (bulaşık makinesinde unuttuğum el yapımı kristal kadehler bile öyle taşındığı halde tek bir çizik bile yok). Kesinlikle ve kesinlikle tavsiye edeceğim tek firmadır. Eşyalarınızı Emsar Nakliyattan başkasına teslim etmeyin.


12 Ağustos 2016

Eşyalara çok zarar verdiler taşıma da deneyimli personel yok. Paketleme bir faciaydı. Ki asansör kullanılmasına rağmen .Resimlerini çekip burda yayınlamak lazım Nasıl zarar verdiklerini. Eşyalarınıza değer veriyorsanız sakın bu firmayla taşıma yapmayın. Buradaki yorumlar ne derece dogru bilemiyorum ancak ben yaşadığım deneyim korkuctu


10 Ağustos 2016

Mükemmel 9.6 - BURSA > İSTANBUL

Bursa'dan İstanbul'a 1+1 evimi taşıdım. Bursa'da kalıcı olacağımı düşündüğümden oldukça da hassas mobilyalarım vardı ve taşınma sürecinden çok kaygılıydım. Aslında başlangıçta da her şey negatif başladı. Zeki Bey 4-5 kişi geliriz demesine rağmen 3 kişi gelince biraz kaygılarım ve gerginlik arttı. Ama sonradan kendilerini tanıyınca endişelerimin ne kadar boş ve kaygılarımın ne kadar haksız olduğunu anladım.
Bir kere taşınacağım sitenin kesin uyulması gereken taşınma saatleri vardı. Bunu sağlamak için, aynı gün yaptıkları başka bir taşınmanın yorgunluğuna bakmadan, bir gün önce akşam gelerek eşyaları almaları büyük kolaylık sağladı. Diğer şirketler yanı gün yetişir abi tarzında beni çok da tatmin etmeyen yorumlarda bulunmuşlardı.
Eşyaları paketleyişlerindeki profesyonellik, sökülecek mobilyaları sökme ve sonra monte etmelerindeki ustalık takdir edilecek seviyede. Söz verdikleri her şeye uydular. Tek bir çizik bile olmadı ve tam saatinde yeni evime yerleştim. Bu sürecin bu kadar sorunsuz yürüyeceğini baştan bilseydim bu kadar dert ederek kendimi yormazdım.
Buradan Emsar Nakliyat'a ve Zeki Bey'e teşekkürlerimi sunuyorum. Yeniden taşınacak olsam tereddütsüz kendilerini seçerdim. Ayrıca iyi bir yorum yazmam konusunda da en ufak bir zorlamaları olmaması da ayrıca alçakgönüllülüklerini gösteriyor.
Buraya yazılan yorumların ne kadar pozitif olduğunu görünce, ilk başta bu kadar da olmaz, kesin bunları birileri iyi izlenim bıraksın diye özellikle yazdırıyor diyordum. Şu an kendim de böyle bir yorum yazınca insanların günahını almışım diyorum...


9 Ağustos 2016

Mükemmel 9.7 - EYÜPSULTAN > ŞİŞLİ

Firma çok hızlı ve dakikti. İletişim konusunda hiçbir sıkıntımız olmadı. Tekrar taşınma durumunda yine başvuracağım firma Emsar nakliyat olurdu. Tavsiye ederim.


1 Ağustos 2016

Mükemmel 9.8 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

Tavsiye ediyorum.


30 Temmuz 2016

Mükemmel 9.7 - MALTEPE > EYÜPSULTAN

Firma zamanlaması gayet iyiydi. Çalışanlar ve firma sahibi gayet olumlu ve güleryüzlüydü herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. Paketleme hizmeti iyi sadece birkaç parçada paketleme yapılmamış o da çok büyük sorun değil,montaj işleri başarılı. Genel olarak aldığı parayı hakeden bir firma tavsiye ederiz.


27 Temmuz 2016

Ekip çok iyi ve çok uyumluydu.
Zamanindan da erken geldiler ve çok çabuk paketlemeleri çok sağlam şekilde bitirdiler.
Çok kibar ve yardımcılar, net olmak için sürekli iletişim halindeydiler.
Çok temiz çalıştılar ve hiç bir hasar yaşanmadı.
Tüm ekibin ellerine, emeklerine sağlık.
%100 öneririz.


23 Temmuz 2016