EN

Emsar Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 27 Şubat 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
271 Müşteri Değerlendirmesi, 399 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10204 Kişi
  • 7 - 837 Kişi
  • 1 - 630 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10237 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 616 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10249 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 618 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10232 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 616 Kişi

Emsar Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.8 - AVCILAR > BEŞİKTAŞ

Bu yorumu taşınma konusunda benimle aynı kaygıları paylaşan hiç tanımadığım insanlara yardımcı olması niyetiyle yazıyorum...
Sürece Ekşi sözlükte evden eve nakliyat tecrübelerini okuyarak başladım. Berbatlardı. Ama nakliye işlemi yüzünden taşınmaktan vazgeçemeyeceğim için biri ile anlaşmak zorundaydım. Enakliyat'tan haberdar oldum. Biraz araştırdım ancak yeteri kadar güveni hissedemedim. Siteye yazdım. Dönüş sağladılar. Detaylıca cevaplar aldım. Bu ilgi biraz daha onlara güvenmemi sağladı. Teşekkür ederim.
Emsar nakliyat ne en ucuz teklifi verdi ne en pahalısını; makullerdi. Yorumları okudum buradan. Dedim ki "eş dost yorumudur." Sonra Ekşi sözlük'e taşınma deneyimini anlatan ve isteyene firma ismi verebileceğini yazan bir yazara mesaj attım. Sordum firmayı. Oradan da Emsar cevabı gelince bu sitedeki yüzlerce yorumdan çok daha etkili oldu. Direk onay verdim tekliflerine. Anlaştık Emsar ile. Firma sahibi ile konuştuk. 7:30-8:00 gibi oradayız dediler. 7:20 de kapıdaydılar. Zeki bey, Çinli Ömer, sakin güç Baki, Soner ve ibo... Söz verdikleri gibi 5 kişiydiler. Tüm detayları önceden açıkça konuşmuştuk. Söyledikleri her şeyi, zamanında yaptılar. Hassas olduğum mobilyaları söyledim. Dikkate aldılar. Birbirlerini uyardılar. İstanbul'un en lanet havalarından birinde kan ter içinde kalarak tek bir ters söz-tavır olmadan aslan gibi taşıdılar. Beşiktaş'taki ev asansörsüz bir binanın 4. katıydı. Asma kat yapısından dolayı ilk başta 33 basamak çıkıyorlardı. Sonra 16+16. Tek bir ses yine çıkmadı. İnsan gücüne dayalı bir sektör nihayetinde, işleri zor, hava berbat. Mobilyalarda sıfıra yakın hata var. Bir tabak kırılmış bir de kase. Canları sağ olsun. Benim ve yakın çevremin nakliye sorunu Emsar kapanmadığı sürece çözülmüştür. Tek yanlışları navigasyonu Soner'e kullandırtmak :) İnsan olarak da sevdim; kendilerini bilen, mahçup tavırlı insanlardı. Hepsine selam olsun. Zeki beyi tanımazdım, bundan sonra da iş olmadıkça görüşmeyeceğiz, bu yorum sizler için yazılmıştır. Birinize faydam olursa ne ala.


9 Ağustos 2017

Mükemmel 9.8 - ESENYURT > BEYLİKDÜZÜ

Herşey mükemmeldi hatta mobilyayı aldığım yerin ustalarından daha hızlı montaj yaptılar yüzleri bile asılmadı hiç , ellerine sağlık herşey için teşekkürler


5 Ağustos 2017

Mükemmel 9 - FATİH > FATİH

Arkadaşların ellerine sağlık. 1 sen içinde 3. taşınmayı gerçekleştirdim. Diğer ikisinde bir kaç sıkıntı olmuştu. Bunda sorunsuz bir şekilde halletik. Tavsiye ederim.


2 Ağustos 2017

Mükemmel 9.8 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Zeki bey ve ekibi belirlediğimiz saatte eve geldiler. İtinayla eşyaları paketlediler. Dikkatlice taşıyarak en az hasarla eşyaları yeni eve getirdiler ve taşıma işini bitirdiler. İlk defa taşınacaklar, taşınma esnasında üzerine titredikleri kısımları Zeki beyle paylaşsınlar. Kendisi seve seve sizin şüphelerinizi silecektir.


1 Ağustos 2017

Zeki bey ve arkadaşlarına teşekkür ederim. Fiyat konusunda da üzmüyorlar, eşya taşıma ve paketleme çok iyi hiç bir eşyam hasar görmedi veya kirlenmedi. Kurulumundan taşımasına kadar özenli davrandılar, teşekkür ediyorum kendilerine.


31 Temmuz 2017

Taşımaya gelen arkadaşlar çok saygılı ve titiz davrandılar. Bazı şeyleri iki kere yaptılar ama şikayet etmediler. Teşekkür ediyoruz.


31 Temmuz 2017

Gerekli özeni göstererek taşıdıkları için teşekkür ediyoruz, tavsiye ederiz.


24 Temmuz 2017

Zeki beye ve iş arkadaşlarına eşya yükleme esnasında gösterdikleri itinaya ve samimiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Ev eşyalarım zamanında ve sapa sağlam yeni evime ulaştı. Gönül rahatlığı Zeki beyle iş yapabilirsiniz. Herkese mutlu huzurlu ve sağlıklı yuvalar dilerim.


14 Temmuz 2017

İlk taşınma deneyimim olduğu için çok korkuyordum fakat Emsar Nakliyat çalışanları müthiş dikkatleri ve çalışma azimleriyle bu endişemin yersiz olduğunu bana kanıtladılar. Her şey için teşekkürler.


13 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - GÜNGÖREN > ŞİŞLİ

Hiçbir hasar görmeden tüm eşyalarım çok kısa bir sürede taşındı. Çalışanların emeklerine sağlık... Çok teşekkür ederiz, kesinlikle tavsiye ediyorum...


10 Temmuz 2017

Paketleme konusunda; binanın içine ve kutuların içine dökülmüş mutfak malzemelerim oldu.
Demontaj - montaj konusunda: yatağımın iki tane çekmecesi yanlış monte edilmiş durumda, parçalardan birinde de kırılma olmuş. İlk anda fark edemedim. Ayrıca yatak odamın duvar kağıdında sürtünmeden dolayı yırtılma oluştu.

Yükün indirildiği yer ile benim bina arasında 30-40 m kadar mesafe vardı. Normalde 20m sonrası metre başına ekstra ücrete tabi olduğunu söylediler ama benden ekstra ücret almadılar.

Yatağıma gelen zararı normal karşılayamıyorum maalesef. Çok acele etmeye gerek yoktu, yanlış demonte olduğu bariz olduğu halde, düzelteceklerine öylece bırakıp gittiler.

1+1 için verdiğim ücret normal olduğu halde ücretin düşük olduğunu sürekli dile getirmelerinden rahatsız oldum. Kaldı ki eşyam da azdı.

Helal hoş olsun ama bir daha taşınacak olsam tercih etmem.


9 Temmuz 2017

İlgi ve alakası, işini takibi, müşteri ile diyaloğu, zamanlaması ve işine gösterdiği özen ile İstanbul içinde bulabileceğiniz ve fiyat kıyaslaması ile daha da memnun kalacağınız bir firma. Zeki beye teşekkürler. Daha önceki acı tecrübemizden sonra Emsar nakliyattan memnun kaldık.


8 Haziran 2017

Emsar nakliyat firması ile taşınmaktan ve tanışmaktan mutluluk duydum. İlk görüşmemizden taşınma işlemi bitene kadarki süre zarfında tüm sorularıma cevap vererek destek oldular. Çok itinalı bir şekilde eşyalarım paketlendi ve aynı itina ile taşındı ve yerlerine kuruldu. Hiç bir sorun yaşamadım. Bundan sonra taşınmak için Emsar nakliyatı tercih edeceğim. Ve iyi bir taşınma hizmeti almak isteyen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Emin olun siz de en az benim kadar memnun kalacaksınız.
Enakliyat sitesi ve Emsar nakliyat firmasına teşekkür ederim.
Saygı ve selamlarımla.


16 Mayıs 2017

Mükemmel 9.9 - BURSA > İSTANBUL

Zamanında ve profesyonel bir şekilde taşıma hizmetini yerine getirdiler. Sağ olsunlar evden aşağıya gitmesi gereken bir kaç ekstra eşya için de yardımcı oldular. Tekrar taşınma durumum söz konusu olur ise gözü kapalı kendileri ile iletişime geçmeyi düşünürüm.


9 Mayıs 2017

Firma çalışanları elinden gelen gayreti gösterdi. Hiçbir eşyam kırılmadı.


2 Mayıs 2017

Her şey tam zamanında ve sorunsuzdu. Çalışanlar saygılı ve çalışkandı, sonrasındaki taşınma ve taşımalarımda yine bu firma ile çalışmak isterim.


27 Nisan 2017

Daha önceden bir referans almadığımız, sadece Enakliyat üzerinden inceleyerek ve Enakliyat tarafından tavsiye edilmesi üzerine anlaştığımız bir firmaydı.
İşler iyi giderken pek bir problem yoktu ancak işler ters gitmeye başlayınca yaklaşımları bizi pek hoşnut etmedi.

Küçük eşyaları biz, büyük eşyaları onlar paketleyecek şekilde anlaştık. Arkadaşlardan biri, büyük bir parçayı sırtında taşırken yanından geçtiği balonlu naylona sarılı olan komidin lambasının bir tanesine sırtındaki eşyayı çarparak düşürüp kırılmasına sebep oldu. (Kırılan parça bir takımının parçasıydı) Biz de firma yetkilisine durumu açıklayarak “bu işin böyle lakayıt bir şekilde yapılmaması gerektiğini daha dikkatli olmaları gerektiğini“ söylediğimizde bize “gerekli dikkati gösterdiklerini, daha işin başında olduğumuzu ve gerekirse vazgeçebileceğimizi” söyledi. O an için işlerini yapmalarını ancak daha dikkatli olmalarını söyledik.

Yemek masamızın ayakları, valizimiz vb. bizim paketlenmesini istediğimiz parçaları bir türlü paketlemek istemediler, her birini 3 - 4 kere uyardıktan sonra zorla, söylenerek ve alelade bir şekilde paketlediler.

Taşındığımız evde boyası bitmiş tavanda ve duvar kağıdı olan bir duvarda eşya çarptı. Boyutu küçükte olsa tavanda, beton gözükecek kadar zarar oluştu. Kendilerinin boya için “bölge henüz inşaat durumunda, illaki usta bulursunuz” şeklindeki önerileri de bir değişikti. Komidinin camında küçükte olsa çizilme oluştu… Salondaki sehpa bir yere sürtülmüş zannedersem, paketi sıyrılmış kenarı hafiften çizilmiş.

Sonuç olarak insan gücüyle yük taşımacılığı yapılıyor, zahmetli bir iş ile uğraşıyorlar, ufak tefek problemler olacaktır. Belki bizim beklentimiz gereğinden fazla olabilir ancak özellikle baştaki anlayışsız ve biz özür beklerken takındıkları nahoş tavırları, paketlemedeki kendi standartları dışındaki isteklerimize zoraki ve istemeyerek tepki vermeleri, taşındığımız evdeki ufak tefek de olsa eve verilen zararlar ve bunlara yaklaşımları bizi memnun etmedi.


27 Nisan 2017

Zamanında ve hızlı taşımacılık, gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Emeği geçen, itina ile özenli paketleme yapan ve çözüm odaklı çalışan tüm ekip arkadaşlarına teşekkürler.


16 Nisan 2017

Taşınmadan önce bir çok arkadaşım kendi tecrübelerini anlatmıştı, şu eşyayı çöpe attık, şu eşya kırıldı falan diye herkesin bir anısı varmış.
Bizim bu firmadan almış olduğumuz hizmette hiç bir sorunla karşılaşmadık. Eşya meselesinde ise, bozuk bir çekmecemizi tamir ettiler, vitrinin montaj yerlerinde problem çıkmıştı, onları sağlamlaştırdılar. Yani eşyalarımızı eskisinden daha sağlam bir şekilde yeni evimize taşıdılar, Teşekkür ederiz.


6 Nisan 2017


4 Nisan 2017