EN

Emsar Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 27 Şubat 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
271 Müşteri Değerlendirmesi, 399 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10204 Kişi
  • 7 - 837 Kişi
  • 1 - 630 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10237 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 616 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10249 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 618 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10232 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 616 Kişi

Emsar Nakliyat Müşteri Yorumları

Paketleme biraz zayıf ama çok dikkat ettiler taşırken o yüzden bir sorun oluşmadı. Fiyat politikaları gayet uygun, ilgilenen herkese çok teşekkürler, bu firmayı tavsiye ederim.


4 Nisan 2018

Mükemmel 10 - SARIYER > SARIYER

Çok kısa sürede eşyalar herhangi bir zarar vermeden taşıma işlemi gerçekleşti, tavsiye ederim.


3 Nisan 2018

Açıkçası çok şaşırdım nedeni ise haftalar öncesinde evin resimleri ve toplam eşyadan bahsetmeme rağmen gelen araç eşyalarımın hepsini almadı. Bazılarını ben kendi aracımla götürmek zorunda kaldım. Taşımayı balkondan yaptıklarından dolayı bulaşık makinamın üzerine çıktılar ve taşınmadan 2 gün sonra kullanmaya çalıştığımda bulaşık makinamın çalışmadığını anladık tabi iş işten geçmişti. Paketleme kötü olduğundan bazı tabaklarım kırılmış, avizeleri söken arkadaş sökme değil kabloları dibinden kesip avizeleri indirmiş. Taşıma yaptığım ev kendimin bir de tavandan elektrik kablosu uzatmaları yaptırmak zorunda kalacağım. Yani hayal kırıklığı yaşadım. Kişilik ve davranış olarak hepsi iyi niyetli ve güler yüzlü insanlar ama iş anlamında daha çok çaba göstermeleri gerek.


21 Mart 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

En iyi fiyatı veren firmaydı. gerçekten o fiyata bu hizmet çok iyi. asansöre sığmayan eşyalar vardı hiç sorun çıkarmadılar.
az fiyata çok hizmet gördüğüm gerçekten mahçup oldum.


16 Mart 2018


6 Mart 2018

Mükemmel 9 - ADANA > İSTANBUL

17 Şubat 2018 de Adana 3.kattan İstanbul 5.kata ev eşyalarımızı taşıttık. Mobilya ve beyaz eşyalarımızı mükemmel paketlediler. Eşyaların taşınmasında büyük bir titizlik gösterdiler. Taşınma işinden çok memnun kaldık. Taşınmak isteyenlere tavsiye ederiz. Emsar nakliyat firmasına da teşekkür ederim.


1 Mart 2018

Mükemmel 10 - ZEYTİNBURNU > ESENLER

Emsar nakliyattan çok memnun kaldım ve herkese çok öneririm. Şu ana kadar görüp görebileceğim en iyi firma gerek tavırları gerek sakinlikleri ve size her türlü yardımcı olmaya çalışması. Çalışanların kaliteli ve kibar olması işini iyi yapması süper!!!


23 Ocak 2018

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Oldukça başarılı ve profesyonelce işini yapan yurdumun güzel insanları.


5 Ocak 2018

Şirket ofisimizin taşınma işlemleri için Zeki Bey ile anlaştık. Taşımada oluşan ufak tefek sıkıntılar haricinde herhangi bir sorun yaşamadık. Zamanlamaları çok iyiydi, beklediğimiz saatten de erken geldiler. Özetle aldığımız hizmetten memnun kaldık, tavsiye ederiz.


2 Ocak 2018

Firma ile telefon iletişimi çok iyiydi ve her şey görüşüldüğü gibi yapıldı. Söylenen saatte gelindi, araç plakası verildi, nasıl anlaşıldıysa o şekilde gelindi ve çalışanlar da saygılı ve işlerini titizlikle yaptı. Kırılacak mutfak eşyalarımı ve gardrobumu kendim koliledim onun dışındaki her şeyin paketlemesi ve yerleştirilmesi firma tarafından titizlikle yapıldı. Özellikle de Montaj gerektiren eşyalar gayet güzel yerine uygun yapıldı. Kesinlikle tavsiye edebilirim. Teşekkürler Emsar Nakliyat...


2 Ocak 2018

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > MERSİN

Dedikleri zamanda teslimatı yaptılar ve iletişimleri iyiydi.


3 Aralık 2017

Sorunsuz ve hızlı bir taşınma oldu; fiyat açısından da uygundu.
Arkadaşlar da sessiz, sakin, işini yapan iyi niyetli insanlardı.
Teşekkürler.


18 Kasım 2017

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > BURSA

Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle mobilya söküp yeniden takma konusunda çok yardımları oldu. Dolap ve koltuğumda ki eskiden kalan sıkıntıları bile tamir ettiler. Eşyalarımı hasarsız taşıdılar. Daha ne istenir. Tekrar teşekkürler.


10 Kasım 2017

Çalışanlar gittikten sonra kolileri açmaya başlayınca işin gerçek yüzüyle karşılaştım. Banyo kolisindeki tuvalet çöpünün içinden kremlerim çıktı mesela, ne bir poşet, ne bir kağıda sarılmış. Yüzüme sürdüğüm kremlerin tuvalet çöpünün içinden çıkmasından bahsediyorum. Ayrıca yine banyodaki ıslak yer havlusunun askıdaki temiz havlularla üst üste koyulmuş olması, eşimin traş köpüğünün bütün kolinin içine yayılması filan da cabası. Bununla birlikte dolapta bulunan askılı kıyafetlerin kolilere tıkılmış olduğunu gördüm. Normalde profesyonel bir nakliye firmasıysanız eğer, askıdaki kıyafetler için ayrı bir taşıma dolabınız olur, böylece o özel kıyafetler kırışmadan taşınabilir.

Mutfak kolilerinde de durum farklı değildi. Tabaklar o kadar ince kağıtlarla sarılmıştı ki, taşınan mesafe yakın olmasa sanırım bir sürü kırılan olurdu ki bardaklardan 2-3 tanesi kırılmıştı zaten.

Çekmece içlerini de kolilerin içine öylece boca etmişlerdi. En azından bir çekmece içini bir poşete koyup koliye koysalardı yerleştirirken bu kadar uğraşmak zorunda kalmazdık.

Son olarak işi bitirip ücreti aldıklarında "Bahşiş de içinde mi?" gibi bir soru yönelttiler. Sürpriz fiyatlarla karşılaşmamak için interneti seçmiştik, dolayısıyla bahşiş de vermedik. Kaldı ki yapılan işi gördüğümüzde nasıl bir bahşiş isteyebildiklerini anlayamadık.

Ayrıca eşim mutfak eşyalarının toplandığı sırada mutfağa girince, taşımacı arkadaşlardan birinin buzdolabından soda alıp açmaya çalıştığını, bir diğerinin ise teazgahtaki muzlardan yediğini görmüş. Helali hoş olsun elbette sakınacak değiliz ama her şeyin bir adabı vardır, nezaketen önce sorumlası gerekir. Bu rahatlık nereden geliyor? Aynı rahatlığı diğer eşyalarım için de göstermediklerini ben nereden bileceğim?

Özetle ödediğimiz miktar karşılığı aldığımız hizmetten kesinlikle memnun kalmadık. Firmayı bir daha kesinlikle tercih etmeyeceğim gibi kimseye de önermiyorum.


23 Ekim 2017

Zamanlama, iletişim, montaj işleri oldukça iyiydi. Paketlemeyi firma yaptı ve bir çok kadehim bardağım vs kırılmıştı. Paketleme konusunda daha özenli olabilirlerdi.


10 Ekim 2017

Mükemmel firma... Hasarsız paketleme, taşıma ve kurulum hizmeti... Paranın hakkını sonuna kadar verdiler.


2 Ekim 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Okursanız çok sevinirim :)
Enakliyat sitesine ihale başlattığımda 10 tane teklif geldi. Bunlardan bütçeme uygun olan 2500-3250 arasında idi.
Bu firmalarda 3250 TL veren firma küçük kamyonunun olmadığını, küçük kamyona fazla gelen eşyaların ya aracın üstüne yada arkasına bağlayacağını söyledi bende nasıl olur dedim ve kabul etmedim(ismini hatırlasam yazacaktım!)Daha sonra 2600 TL teklif veren VARYAP aradım Cemil Bey bana whatsapp fotoları istedi, gönderdim. Fatura isteyince 3050 TL fiyata çıkardı!!!!
Bende kabul etmedim İYİKİ KABUL ETMEMİŞİŞİM :)
Bir diğer güvenilir firma olan ve 2500 TL teklif veren EMSAR NAKLİYATI aradım. Zeki Bey ile görüştüm bana fatura istersem 2750 TL olduğunu söyledi. Bunun sebebinin fatura kesilirse KDV nin dahil olacağını söyledi, tamam dedim. VARYAP gibi 3050 TL yapmadılar.
Sizi sıktım biliyorum :(
En can alıcı noktaya geleyim. Emsar Nakliyattan gelip 3+1 olan evimin eşyalarımı 4. kattan asansörsüz alıp 3. kattaki Bursa'daki evime yine asansörsüz çıkarttılar :(( ve BİR TEK SORUN BİLE ÇIKARTMADILAR...
Onlar o eşyaları taşırken onlara o kadar üzüldüm ki :(
Bende sizin gibi çok eşyalarıma bir şey olmamasına dikkat eden biriyim. İyi ki diğer firmalarda sorun çıkmış :)
Çok memnun kaldım. Kesinlikle bir daha taşınırsam Emsar Nakliyatı seçeceğim. :)


2 Eylül 2017


29 Ağustos 2017

Mükemmel 9.9 - ANKARA > İSTANBUL

Gayet rahat bir nakliye oldu, teşekkürler.


25 Ağustos 2017

Mükemmel 9.8 - ŞANLIURFA > İSTANBUL

Öncelikle Salih Bey, Kasım Bey, Özcan Bey ve Zeki Beye teşekkür ederim. Söylenen zamanda taşıma işlemine başlanıldı ve eşyalarım çok kısa bir sürede, özenle paketlenip araca yüklendi. Eşyamın çok olmasına rağmen toplanmada ve kurmada herhangi bir kırılma dökülme olmadı.
Fiyat uygunluğu ve taşıma kalitesi olarak Emsar Nakliyatı tebrik ediyorum.


11 Ağustos 2017