EN

Emsar Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 27 Şubat 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
271 Müşteri Değerlendirmesi, 399 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10204 Kişi
  • 7 - 837 Kişi
  • 1 - 630 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10237 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 616 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10249 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 618 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10232 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 616 Kişi

Emsar Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - KADIKÖY > SARIYER

Çok memnun kaldık teşekkürler.


4 Nisan 2017

Zeki bey ve ekibine teşekkür ederim. Her şey yolunda, zamanında ve sorunsuz gerçekleşti.


19 Mart 2017

Mükemmel 9.2 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Arkadaşlar zamanında geldiler, süratli çalıştılar, çok dar merdivenlerde çalışmalarına rağmen eşyalarda asgari düzeyde çarpma, sürtünmeye neden oldular ve işin başından sonuna kadar iyi bir iletişim kurdular. Taşıma işlerinizi güvenle yaptırabilirsiniz. Bir tek, aşağıda belirttiğim iki hususta isteklerinizi önceden açıkça iletmenizi tavsiye ederim:

1- Açtığım ihaleye teklif veren firmalar arasında en yüksek teklif veren %50'lik kısımda oldukları için belirtiyorum, yoksa yazmazdım: İşin uzmanı değilim ama taşımada standart olarak balonlu naylon kullanılabilirdi (belki telefonda isteseniz o yönde hazırlıklı gelirler, ben akıl etmedim). Hassas büyük eşyalar için ayrılmış battaniye stoku sınırlı olduğu için, bazı eşyalar battaniyesiz indirildi, ister istemez köşeler, kenarlarda asgari düzeyde de olsa çizik oluştu. Bu benim için çok önemli bir nokta değil ama dediğim gibi ücret diğer firmalara göre nispeten yüksek olduğu için insan taşıma esnasında kullanılan materyallerin de taşınan eşyalar için en yüksek güvenliği sağlayan materyaller arasından seçilmesini umuyor.

2- Paketleme, istifleme konusunda daha hassas davranılabilir. Mesela banyodan çıkan akar nitelikteki ürünler (kremler, şampuanlar vs.) için daha iyi bir çözüm üretilebilir. Bunlardan bazıları, banyodaki çeşitli kıyafet, havlu, kirliler ile birlikte istiflenmiş. Bazı kremler ezilme sonucu boşalmış vs. (benim aklıma gelen, içi bölmeli özel karton kutular üretilip, bu tarz akar ürünler bu tip karton kutularda taşınabilir).

Eleştiri bölümünü açıklayıcı olmak için uzun tuttum, yoksa aldığım hizmetten memnunum, başkalarına da tavsiye ederim.


15 Mart 2017

28/2/2017 tarihinde Güngören'den Bahçelievler'e Emsar nakliyat firmasıyla taşındık. zeki bey ve ekibi olarak tüm arkadaşların özverileri, güler yüzleri sayesinde kabusum olan bir olay tereyağından kıl çeker gibi gerçekleşti, gerçekten dört dörtlük bir firma. Her şey için kendilerine teşekkür ediyorum.


2 Mart 2017

Göktürk'ten Ümraniye'ye yapmış olduğumuz taşınma işleminde kendilerinden destek aldık. Açıkçası Enakliyat'ı ilk defa kullanacak olmanın ve firmayı bilmemenin vermiş olduğu bir tedirginlik vardı. Fakat hiç tedirgin olmamıza gerek yokmuş. Emsar nakliyat taşınma gününü gerçekleştireceğimiz gün sabah sabah dokuzda anlaşmış olmamıza rağmen 8:30da kapımızda hazırdı. Zaman kazandığımız için inanılmaz mutlu olduk. Eşyalarımız hiç zarar görmeden taşındı. Öncelikle başta Zeki bey'e ve tüm ekibine candan destekleri için teşekkür ederiz. Kendilerinin iletişimi enerjileri de çok yüksekti. Şiddetle tavsiye ediyoruz.


27 Şubat 2017

Yan binaya taşındığımız için araca yükleme indirme yapılmadı. Normalde battaniye ve kalın streç film kullanıyorlar ama birkaç eşyayı sarmadan etmeden götürmüşler, onun haricinde bir kusurları olmadı. Evden kırılan dökülen hiçbir eşya olmadı. Paketleme işinin hepsini yaptılar, avizelere kadar söktüler. Cüzi bir ücret karşılığında ekstra bir taşıma işine de yardımcı oldular.


25 Şubat 2017

Çalışan arkadaşların hepsi üstün bir gayret sarf etti. Evin bulunduğu konum itibariyle birçok zorlukla karşılaşılmasına rağmen işleri eksiksiz bitirdiler. Tek sorun belirtmeme ve kolilerin üzerine hangi odaya gitmesi gerektiğini yazmama rağmen her şeyi buldukları boşluklara bıraktılar. O da Zeki Beyin biran önce bitirip gitmek istemesinden kaynaklıydı sanırım. Sonuçta sorunsuz bir taşınma oldu. Arkadaşlara teşekkür ederim.


9 Şubat 2017

Hiç bir eşyama zarar gelmeden sorunsuz ve hızlı bir şekilde taşındım. Ekip Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Yakınlarıma da tavsiye edeceğim.


7 Şubat 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ATAŞEHİR

Taşımadan gayet memnun kaldım. En ufak bir problem olmadan taşıma işlemini tamamladılar. Fiyat ve hizmet kalitesi uygun. Kesinlikle tercih edebilirsiniz.


6 Şubat 2017

Mükemmel 10 - SARIYER > SARIYER

Bütün ekibin ellerine sağlık, tam zamanında gelip çok titizlikle eşyaları taşıdılar.
Ekibin hepsi güler yüzlü ve çok efendiler. Gönül rahatlığı ile siz de çalışabilirsiniz.
Bir daha taşınacak olsam ilk arayacaklarım.
Size ve Enakliyat'a sonsuz teşekkürler.


31 Ocak 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > SARIYER

Vaktinde geldiler, hızlıca taşıdılar, güler yüzlüydüler, en ufak hasar bile meydana gelmedi. Her şey çok kolay oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.


25 Ocak 2017

Çok hızlı ve rahat bir taşınma oldu, firmaya teşekkürler.


20 Ocak 2017

Mükemmel 10 - MALTEPE > MALTEPE

07 Ocak 2017 Cumartesi taşıyacağım evi hava muhalefeti nedeniyle 08 Ocak 2017 Pazar günü taşımamda büyük yardımları olan ve müşterisinin isteğini ikiletmeden bir sonraki güne taşımayı kabul eden EMSAR ZEKİ NAKLİYAT firmasına çok teşekkür ediyorum.

İşim gereği sürekli tayinlerden dolayı evimi taşıdım. Ancak, bu kadar kaliteli hizmet veren bir firma daha görmedim.

Öncelikle şirketin sahibi Zeki Beye ve onun kardeşleri Salih, Ömer, Baran ve ismini şimdi hatırlayamadığım diğer arkadaşların tamamına öncelikle davranışları, nezaketleri, daha sonra taşınan eşyaya göstermiş oldukları dikkati için çok teşekkürlerimi sunarım.

İyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanımışım.

Bu arada Enakliyat firmasından Sümeyye Hanıma da ayrıca teşekkür ederim.


10 Ocak 2017

Mükemmel 10 - SARIYER > ŞİŞLİ

Sitedeki yorumlar üzerine ulaştım kendilerine. Teşekkür ediyorum, pişman olmadım. Taşınmayı düşünenlere tavsiye ederim.


2 Ocak 2017

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAĞCILAR

Verilen en uygun fiyatlardan biriydi aldığı yorum ve puanlarla fiyat performans olarak en iyi firma diyebilirim. Uygun fiyata hızlı ve temiz bi taşınma süreci oldu. Gelen arkadaşlar da son derece efendi ve saygılıydılar. Aklınızda soru işareti olmadan güvenebilirsiniz...


18 Aralık 2016

Mükemmel 10 - ESENLER > BAĞCILAR

Firma ve çalışanları çok nazik ve aynı zamanda her şeyde çok dikkatliydiler. Çok memnun kaldım, hiçbir zararım olmadı.


12 Aralık 2016

Mükemmel 9.3 - FATİH > SARIYER

Memnun kaldık, taşınmak isteyenler gönül rahatlığıyla seçebilirler.


25 Kasım 2016

Mükemmel 9.2 - TUZLA > ESENYURT

Baki bey ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. İletişim, zamanlama, çalışanların davranışları çok iyiydi. Paketleme mükemmele yakındı.


21 Kasım 2016

Herhangi bir sorun yaşamadım.


17 Kasım 2016

Sabah 06:00'da ekibin gelmesi üzerine anlaşmıştık. Ekip 08:45'te geldi. Tabi bu geç kalma sebebiyle sokakta ayarladığımız yere kamyon yanaşamadı. Dolayısıyla trafik içerisinde son derece gergin bir taşınma süreci oldu. Yine dolayısıyla Yahya beyin hem paketleme hem de aracı oradan oraya çekme işlemleriyle uğraşması gerekti. Neticede canla başla çalışan kişi yine Yahya bey oldu fakat ekibini dışardan aldığı 2 kişi sebebiyle taşınma veriminde problem vardır. Eşyaların neredeyse hepsini kendimiz paketlediğimiz için (Büyük parçaların streçlenmeleri hariç) büyük sıkıntı yaşamadık. Sadece bir küçük kase hasar gördü. Çalıştırınca göreceğimizi belirttik fakat "bir şey olmaz" diyerek sorun görmezden gelindi.


11 Kasım 2016