EN

Emsar Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 27 Şubat 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Bu hafta 4 kişi iletişime geçti.
271 Müşteri Değerlendirmesi, 399 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10204 Kişi
  • 7 - 837 Kişi
  • 1 - 630 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10237 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 616 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10249 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 618 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10232 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 616 Kişi

Emsar Nakliyat Müşteri Yorumları


16 Mayıs 2016

Ekip çalışanlarının hepsi işini bilen, güleryüzlü ve çalışkan insanlardı. Sorunsuz bir taşınma oldu hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Hiç düşünmeden Emsar nakliyat (Zeki Bey)'ı tercih edebilirsiniz...


15 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - EYÜPSULTAN > ESENYURT

Zamanlaması ve iletişimiyle oldukça güvenilir bir firma.


13 Mayıs 2016

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun. Çok temiz, kaliteli ve ucuza iş yapıyorlar herkese tavsiye ederim.


9 Mayıs 2016

Başta Emsar Nakliyat, Yahya Bey ve ekibine, Metin Bey'e çok teşekkür ederim ve mobilyamıza gösterdiği hassasiyetten dolayı. Ayrıca samimiyetlerinin ve ustalıklarından dolayı çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. Herkese tavsiye ederim. Teşekkürler herkese.


9 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

Çok teşekkür ederim Zeki Bey. Yahya Bey çok yardımcı oldu hiç sıkıntı yaşamadık. Arkadaşlar da son derece güler yüzlüydü. Daha sonrasında tekrardan çalışmak dileğiyle.


9 Mayıs 2016

Tamamen memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.


7 Mayıs 2016

Mükemmel 9.8 - BEYOĞLU > KAĞITHANE

Her şey yolunda gitti, memnun kaldım. Tavsiye ederim.


4 Mayıs 2016

Bizi hiç kırmadılar. Gönül rahatlığı ile kullanılabilecek bir firma. Elemanların gerçekten yorgun olmalarına rağmen, güleryüzle çalışmaları, surat asmamaları ayrıca hoşumuza gitti.


4 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Sadece, yazacağım bu madde ile ne kadar hassas iş yaptıklarını anlayabilirsiniz.

Önceden bilgim olduğu için kutulama işini kendim yaptım. 20 adet karton koli hazırladım ki altı tane demiştim taşınma öncesinde. Hiç bir sorun çıkarmadan kabul ettiler.
Evet, kolileri çok iyi hazırladım ancak sadece bir kolide balonlu naylon poşetim bittiği için ince buzdolabı poşetlerine koyduğum şişe ve kavanozlar vardı. Tam bir koli dolusu şişe.
İstanbul Şişli'den Yalova Altınova'ya geldik. Hem deniz geçtik hem karadan gittik.
Dolap, baza, masa vb. her şeyi söktükleri gibi taktılar. Olabilecek en hızlı ve en temiz işçilikle yeni evime yerleştim. Heyecanla şişe kolisini açtım. Hiç abartısız söylüyorum.
Tek bir şişe kırılmamıştı. Ayrıca içinde beş tane üç Tb'lık harddisk ve LCD monitorde çizik veya hasar olmadan geldi.

Fiyat teklifini de on dk içinde vermişlerdi ve teklif veren yirmi firma içinde en uygunuydu.

Zeki Bey'e ve ekibine bu taşıma işindeki performansları için özellikle teşekkür ederim.


4 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > MALTEPE

Yahya Bey ve ekibine çok teşekkürler. Temiz, hızlı ve güvenli taşımalarından dolayı teşekkür ederim.


1 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > KAĞITHANE

Başta Emsar Nakliyat olarak ve Yahya Bey ve ekibi çok iyi bir hizmet verdiler. 4 kapaklı dolabımızı çok güzel paketleyip, de monte edip yeni evde eskisinden daha iyi monte ettiler. Ürünleri çok özenli muhafaza ettiler ve hiçbir zarar gelmeden ürünler taşındı. Aklımızda ilk başta soru işareti olmasına karşın sonuç mükemmeldi. İş esnasında onlara yardım etmeye çalışsak da, tüm işi kendileri yaptılar ve yardımımıza ihtiyaç duymadılar. Herkese tavsiye ediyorum.


1 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Merhabalar bugün Emsar nakliyat tarafından 4 arkadaş, Fener yolu mahallesinden, Kadıköy'deki eve taşıma yapıldı, tüm arkadaşlardan çok memnun kaldık, eşyalarımızı söylenen saate gelip çok düzgün, hızlı ve pratik taşıdılar, çok teşekkür ederiz. Bu firmayı taşıma yapacak tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum, gönül rahatlığı ile.


1 Mayıs 2016

Tüm taşınma sürecinden çok memnun kaldık. Zeki Bey ve arkadaşları çok kibar ve anlayışlı davrandılar, hiçbir problemle karşılaşmadık. Erkenden geldiler, tüm eşyalarım istediğim şekilde paketlendi, hiçbir eşyam zarar görmedi. Yerleştirmede de çok özenli davrandılar, ekstradan istediğim şeyler bile sorun olmadı. Keyifli bir taşınma süreciydi. Tekrar kendileriyle çalışmak istiyoruz. Çok teşekkür ederiz!


29 Nisan 2016

Mükemmel 10 - AVCILAR > AVCILAR

السلام عليكم (Selâmun Âleykum)
Benim gibi uzun süre aradan sonra taşınma sorunu ile karşı karşıya kalanlar için faydası olması için görüşlerimi bildirmek istedim. Çünkü ben de internet ortamında tanıştığım "Enakliyat" forum sayesinde teklif aldığım, firmaların müşteri yorumları ve uygun fiyatından etkilenerek "Emsar Nakliyat"ı seçtim ve anlaştım. İki artı bir daireden yaklaşık 80 koli eşyam 3. kattan 3. kata merdivenle taşındı. Kütübhanemdeki kitapların da bulunduğu koliler çok ağır olmasına rağmen, gerek Zeki, Salih, Evren ve diğer kardeşlerin taşıdıklarını ben izlerken yoruldum. Evet taşıma sonunda küçük çaplı bazı sıkıntılar olsa da, eskimiş eşyalarımın çokluğu, kurulumu ve arkadaşların başarılı çalışmaları, yardımsever ve ilgilenmeleri karşısında canları sağolsun, helal olsun. Aldıkları parayı sonuna kadar helal ettiler.
Tek üzülüp hayıflandığım, taşınmadan dolayı evimin müsait olmaması hasebiyle kardeşlere ikramda bulunamadım. Onlar da beni anlayışla karşılayacaklarını umut ediyorum. Tekrar taşınacak olsam veya taşınacak tanıdıklarıma ısrarla "Emsar Nakliyat"ı seçmelerini öneririm. Fi emanillah.


27 Nisan 2016

Mükemmel 9.7 - BAŞAKŞEHİR > FATİH

Fiyat ve kalite.

Firma zamanında kapıdaydı. Tüm arkadaşlar yakından ilgili alakalı. Her işte olduğu gibi ne beklediğiniz de önemli tabiki. Ben tüm eşyalarımı önceki taşınmalarımdan tecrübe olarak kutulamıştım, kırılacakları ayrı renkte bant ve koli ile işaretlemiştim. İlk evde giriş kattan diğer eve giriş üsütünden 4. kata tek problem yaşamadan taşındım. Hatta gardolap ayarı için tekrar gelirmisiniz dediğimde tek kelime etmeden geldiler ilgilendirler sağolsunlar.
İlgili ve tecrüeli bir firma kesinlikle tavsiye ederim.


20 Nisan 2016

Mükemmel 9.7 - ESENLER > ESENLER

Öncelikle böyle bir hizmeti sundukları için site yönetimine teşekkür ediyorum. İlk taşınmam olduğu için bazı tereddütlerim vardı. Kimle ve neyle karşılaşacağımı bilmiyordum. Lakin Zeki Bey ve çalışma arkadaşları samimi tavırları ve profesyonel hizmetleri ile kafamdaki bütün soru işaretlerini silip attılar. Çalışanlar laf dinleyen ve işini önemseyen kişiler. Sizin eşyalarınızı sizden çok düşünüyorlar. Aldıkları parayı sonuna kadar hak ettiler. Bundan sonraki gerek benim gerekse çevremdekilerin taşınma işlemlerinde çalışacağım yegane nakiye firması olarak kaldılar.
Çok teşekkürler.


18 Nisan 2016

Firma vaktinde geldi. Söylemediğimiz eşyaları bile sorunsuz taşıdılar. Çok memnun kaldım, zaten daha önceden bu firmayı kullanan arkadaşlar tavsiye etmişti ben de herkese Emsar nakliyatı tavsiye ederim.


14 Nisan 2016

Fiyat/hizmet oranına bakıldığında gayet mantıklı bir seçim. Kendilerine teşekkür ederim, zarar-ziyan olmadan her şeyi hallettiler. Bu firma ile taşınacaklara küçük bir not; paketlemeyi kendim yapacağım seçeneğini seçerseniz sadece büyük mobilyaların taşınacağı anlamına geliyor. Ben tüm cam eşyayı paketlemiştim ancak tencere-tava kalmıştı, ancak bu iş için tek bir koli bile getirmemişlerdi. Hepsini daha sonra ben kendim taşıdım. Keza kıyafetleri de öyle. Askıdaki elbise taşımak için dolapları yok, isterseniz ücreti karşılığında getiriyorlar.


11 Nisan 2016

Mükemmel 10 - KAĞITHANE > ÜSKÜDAR

Başta Zeki abi Yahya abi ve ekibi olarak, dedikleri saatte gelip, hızlı bir şekilde tertemiz, sorunsuz bir şekilde nakliyemi gerçekleştirdikleri için çok teşekkür ederim. Paralarının hakkını sonuna kadar hakediyorlar. Nakliyemde vazgeçilmez isim Emsar nakliye olacaktır. Kibarlığı ve hoş sohbeti için Yahya abimize de çok teşekkür ederim. Düşünmeden en iyi fiyatı alıp Emsar nakliyatı tercih edebilirsiniz.


4 Nisan 2016