EN

Emsar Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 27 Şubat 2015
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
Bugün 1 kişi, geçen hafta 22 kişi iletişime geçti.
271 Müşteri Değerlendirmesi, 399 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    8.9
  • Müthiş
  • 9 - 10204 Kişi
  • 7 - 837 Kişi
  • 1 - 630 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10237 Kişi
  • 7 - 818 Kişi
  • 1 - 616 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10249 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 611 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10242 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 618 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 10232 Kişi
  • 7 - 823 Kişi
  • 1 - 616 Kişi

Emsar Nakliyat Müşteri Yorumları

Yahya ve ekibine çok teşekkür ederiz. Oldukça hızlı, güvenli taşımanın yanında son derece güler yüzlü arkadaşlar. Özel mobilyalarımı çizmeden sağlam bir şekilde taşıdılar. Başarılar dilerim.


7 Şubat 2016

Zeki Bey ve ekibine teşekkür ederiz. Sabah anlaştığımız gibi erken saatte geldiler. Hiçbir kaba davranışla karşılaşmadık. Zeki Bey güler yüzlü bir insan. Hızlı ve sorunsuz bir taşınma oldu. Montaj başarılıydı sadece avize ve TV ünite RAF ve üst dolapların montajı bana kaldı. Fiyat performans olarak gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.


7 Şubat 2016

Mükemmel 10 - ESENYURT > ÜSKÜDAR


5 Şubat 2016

Tüm arkadaşların eline sağlık istediğimiz gibi sağlıklı, düzgün, temiz bir iş oldu. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim, hayırlı işler dilerim.


4 Şubat 2016

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > ŞİŞLİ

Taşınmamız sona erdikten sonra Enakliyat internet sitesinden bulduğum Emsar Nakliyat'ı seçerek ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Firma sahibi Zeki Bey bana Yahya Bey ve ekibini göndereceğini söyledi. Sabah söyledikleri saatten 20 dakika erken bile geldiler.
Ben her şeyi kendim kolilemeyi seçmiştim. 20 tane koliyi (4'ü sırf kitap ve haliyle çok ağır) ve tüm mobilyaları güzelce sararak eski evimden yeni evime taşıdılar. Eski evimdeki güvenlik saat 9:00'dan önce eşya taşıyamazsınız demesine rağmen hiç şikayet etmeden evde eşya paketleyip saatini beklediler. Yeni apartmanımda başka bir daire benimle aynı anda daire boşaltıyormuş, merdivendeki trafik için bile söylenmediler. Demem o ki onlardan kaynaklanmayan ve benim de elimde olamayan ufak tefek aksiliklerde bile hiç seslerini çıkarmadan gayet profesyonel bir iş çıkardılar ve güler yüzlerini hiç esirgemediler.
Öğlen 13:00'da tüm eşyalar eve girmiş, mobilyalar yerlerine yerleşmiş, sökülen gardroplarım tekrar kurulmuştu bile. Bir tane tabağım bile kırılmadan, bir mobilyam bile hasar almadan taşınmış oldum. Yahya Bey ve ekibine tekrardan çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık. Şimdiden herkese kendilerinden bahsediyorum, bir dahaki taşınmada şüphesiz tekrar onlarla çalışacağım. Emsar Nakliyat'ı herkese tavsiye ederim.


3 Şubat 2016

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > BEYOĞLU

Mecidiyeköy'den Halıcıoğlu'na evimizi taşıdık ve gerçekten çok iyi bir nakliye hizmeti aldığımıza inanıyoruz. Annem ve babam 30 yıldan sonra ilk kez taşınıyorlar ve çok telaşlılardı fakat taşınma bittiği zaman bile arkadaşlar sürekli yardımcı olabilecekleri başka konu olup olmadığını sorarak bizimle ilgilendiler ve toplamda yaklaşık 5 saatte bitirdiler. Aldıkları yorum ve puanları sonuna kadar hakediyorlar, hiç düşünmeden seçebilirsiniz. Zeki Bey başta olmak üzere bize yardımcı olan tüm arkadaşlara tekrar çok teşekkürler.


2 Şubat 2016

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > MALTEPE

Her şey son derece özenli ve çok hızlı bir şekilde taşındı; çok teşekkür ediyoruz.


31 Ocak 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KÜTAHYA

Emsar nakliyattan memnun kaldık. Teşekkürler.


31 Ocak 2016

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Emsar nakliyat Zeki Bey ile taşındım. Çok güler yüzlü ve iyi bir insan. Kolilemeyi kendim yaptığım için ayrıntı veremem ama taşınma sorunsuz geçti. Memnun kaldım.


31 Ocak 2016

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > MALTEPE

Yahya bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Toplamalı olmasına rağmen hızlı ve çabuktu kendileri ile çalışılmasını tavsiye ederim.


31 Ocak 2016

Bu firma ile anlaştığıma pişman oldum.
En başından kırmızı pıt pıt ile mobilyalarımın sarılmasını istediğimi belirttim her konuda anlaştık ancak eve geldiler yeteri kadar pıt pıt getirmemişler, taşınma esnasında fırınımı normal taşıyorlardı bazı mobilyalarımı da bu şekilde arabaya yüklemişler o esnada evde değildim.
Geldiğimde gördüklerim karşısında şaşırdım neden böyle indiriyorsunuz bu şekilde anlaşmadık dedim firmanın sahibinin kardeşi biz böyle taşıyoruz sizin istediklerinizi yaparsak akşama kadar bitmez dedi istemiyorsanız yapmayalım dedi bende yapmayın dedim ve araba yarıya kadar doluyken eşyalarımı geri evime çıkarttılar ve beni mağdur ettiler.
Pazartesi firma hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.
Kesinlikle bu firma güvenilir değil çok dikkat edin.


30 Ocak 2016

Mükemmel 9.8 - MALTEPE > MALTEPE

Rahat bir taşınma oldu tavsiye ederim.


29 Ocak 2016

Mükemmel 10 - AVCILAR > AVCILAR

Emeğinize sağlık her şey için teşekkür ederiz.


25 Ocak 2016


24 Ocak 2016

Zamanlama çok iyi, eşyalarımız hiç zarar görmedi, paketlemede sanırım kısa mesafe olduğu için streç film kullandılar, eve çıkarma esnasında sadece duvarlarda çizik oldu, montaj işlemleri başaralı genel anlamda uygun fiyata temiz ve rahat bir taşıma oldu. Ayrıca taşımada Enakliyat ile iletişim halindeydik, bu siteden de taşıyanlardan da Allah razı olsun...


17 Ocak 2016

Her konuda çok yardımcı bir ekipti. Zamanında ve özenle taşıdlar eşyaları. Eşya yerleştirme konusunda ufak tefek ekstra ricalarımızı dahi kırmadılar. Online kapora ödemesi sırasında Enakliyat sitesinden kaynaklı iki kez ödeme yapmışım; Farkında değilken arayıp bildirdiler... Bir sonraki taşınmamda ilk teklif alacağım firmadır, tavsiye ederim... Her birine tekrar teşekkür ediyorum.


15 Ocak 2016

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAĞCILAR

Başta Ensar nakliyat ve çalışanları olmak üzere ilgili ve güleryüzlü bir hizmet aldım herkese tavsiye ediyorum pişman olamazsınız. Ekstra işlerden bile ücret almadılar, özellikle şoförümüz Yahya Bey'e ayrıca teşekkür ederim.


12 Ocak 2016

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > BAKIRKÖY

Şüphesiz güvenip tercih edebilirsiniz. İçiniz rahat olsun. Biz çok memnun kaldık. Kusursuz ve tam bir evden eve nakliyat hizmeti için kesinlikle öneririyorum. Eşyalarınızı kendi eşyaları gibi koruyup kolluyorlar. Sıfır hasarla üstelik 2 tur anlaşmamıza rağmen eşyalar sığmadı ve 3 turda taşındı ev. İnternet üzerinden tesadüfen bulduğum Enakliyat sitesi üzerinden 23 teklif aldık. Güvenilir yorumları dolayısıyla 'Emsar Nakliyat'ı seçtik. Kesinlikle yanılmamışız. Bundan sonraki her türlü taşımamızı Emsar Nakliyat ile yapacağız. Eşyalarımız, kolilerimiz, yüklerimiz çok fazlaydı. Onlar taşıdıkça biz kolileyip yenisini yapıyorduk:) Üstelik son turda yağmur yağmasına rağmen çalıştı arkadaşlar. Ne bir surat asıklığı nede herhangi bir itiraz olmadı. Başladıkları işi bitirmeden bırakmıyorlar. Verilen taahhütlerin tamamı yerine getirildi. Ödemelerini tam yaptık ve ertesi gün söz verdikleri gibi gelip dolaplarımızı kurdular. Kesinlikle samimi, dürüst ve güvenilirler. Ailecek Baba ve oğulları canla başla çalışıyorlar. Haklarını ödeyemeyiz. Her konuda anlayışlı ve yardımcı olan Emsar nakliyat çalışanlarının emeklerine sağlık, buradan tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.


11 Ocak 2016

Mükemmel 10 - KADIKÖY > ÜSKÜDAR

Emsar Nakliyata, Yahya bey ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. Bütün dağınıklığımızı toplayıp yeni evimize taşınmamızı sağladılar. Tavsiye ederim.


11 Ocak 2016

Özellikle Yahya Bey'e ve ekibine çok teşekkür ederim. Birçok defa evden eve nakliyat yapmamıza rağmen ilk defe hizmetten memnun kaldık. Gerçekten temiz ve düzenli bir ekip, taşınacak insanlara tavsiye ederim. Yahya Bey'e bir kez daha teşekkür ederim.


9 Ocak 2016