DN

Delil Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 13 Şubat 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
185 Müşteri Değerlendirmesi, 223 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10165 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10175 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10180 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10177 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10175 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Delil Nakliyat Müşteri Yorumları

Sorunsuz bir şekilde taşımamız gerçekleşti. İnan bey ve ailesine çok teşekkürler. Tavsiye edebilirim.


28 Temmuz 2017

Güler yüzlü çalışanları olan bir firma, eşyalarım zarar görmeden yeni evime yerleştirildi ve kurulumları yapıldı. Çok kez taşındım ama ilk defa bir firmadan bu kadar memnun kaldım.


26 Temmuz 2017

Çok memnun kaldım arkadaşlar ilgili, çalışkan ve işini bilen arkadaşlardı. Emeğinize sağlık.


23 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - KAĞITHANE > SARIYER

Merhaba ben de bir çoğumuzun yaptığı gibi, yorumlara da bakarak Delil nakliyat ile anlaştım. İnan Bey ilk görüşmemizden itibaren her konuda destek oldu. Ekibin uzmanlığı, insanlığı ve iletişimi kesinlikle harika. Düşünmeden evinizi ve eşyalarınızı güvenle onlara emanet edebilirsiniz. Ben evde yalnız bile bıraktım gönül rahatlığıyla. Bütün çizikleri tek tek gösterdiler. Bir tane bardağım bile kırılmadı. Hiçbir ricamızı geri çevirmediler. Bir haftadır nasıl olacak diye kara kara düşünürken bütün yükü itinayla omuzladılar. Bu fiyata bu kadar özenli temiz bir hizmet beklemiyordum. İyi ki onları seçmişim. Buradan da tekrar teşekkür ediyorum harikaydılar👍🏻👍🏻


18 Temmuz 2017

Firma yetkililerinin davranışı, iletişimi, taleplere yanıtları gayet iyiydi. Fiyat fayda açısından kesinlikle tavsiye ederim.
Eksik gördüğünüz veya ayrıca yapacağınız taleplere özellikle İnan beyin olumlu ve çözüm odaklı yaklaşımı takdir edilecek türdendi.
Her şey için teşekkürler.


17 Temmuz 2017

İlk andan itibaren taşınmaya dair endişelerimi kaliteli hizmet anlayışıyla gideren İnan bey ve ekibine çok teşekkür ederim. Hızlı ve sorunsuz hizmet almak isteyen herkese tavsiye ediyorum. Hiçbir isteğimizi geri çevirmeden özenle işlerini yaptılar.


14 Temmuz 2017

Başka bir firmayla anlaşmıştık. Son bir saat kala arayıp iptal ettiklerini, gelemeyeceklerini söylediler. Hemen Enakliyat'tan Sümeyye hanımla görüştük. Kendisi bir ekibi yönlendireceğini söyledi. Hiç umudum yoktu, yarına kaldı diye düşünüyordum. Saat 16'da Delil Nakliyat'tan İnan Bey aradı. Hemen gelebileceklerini söyledi ve çok çabuk geldiler. Her şeyi tek tek özenli bir şekilde paketlediler. Hızlı bir şekilde evi boşalttılar. Hepsi efendi ve ağırbaşlı arkadaşlar. Kırma dökme vs olmadan süreci tamamladık. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Çok memnun kaldım. Nakliye işinde artık tek tercihim. Sümeyye Hanım'a da ayrıca teşekkürler. Mesaisi bitmek üzere olmasına rağmen ilgilendi. Taşıma esnasında defalarca arayıp bir sorun olup olmadığını sordu. Hem enakliyat.com.tr'den, hemde Delil Nakliyat'tan çok memnun kaldım. Herkese teşekkürler.


13 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Gerçekten işini hakkıyla yapan en iyilerinden birisi diyebilirim. Arkadaşlarım, dostlarım için tavsiye edebileceğim çok iyi bir firma. Teşekkür ederim.


7 Temmuz 2017

Çok dikkatli ve özverili bir şekilde sökme, paketleme, taşıma ve yerinde montaj yaptılar. Başta İnan bey olmak üzere tüm ekip çok kibardı. Ne dediysek yaptılar, bize hiç zorluk çıkartmadılar. Taşınma öncesi yerinde keşif yapmaları onları diğer firmaların önüne taşıyor. Herkese tavsiye ederim.


4 Temmuz 2017

Mükemmel 9.1 - ESENYURT > BEYLİKDÜZÜ

Söz verdikleri saatte geldiler ve eşyalarıma hiçbir zarar vermeden sapasağlam taşıdılar. Güler yüzlü bir ekiple çalışan Delil Nakliyata teşekkür ederim.


2 Temmuz 2017

İlgileri ve alakaları için özellikle teşekkür ediyorum. Ekstradan yardım etmeleri dahada muazzam, her şey için teşekkür ederiz. Şüphesiz tercih edebileceğiniz bir nakliyat firması, biz çok memnun kaldık.


30 Haziran 2017

Birçok kere ev taşımış ve işin nasıl yapıldığını bilen birisi olarak firmaya on numara beş yıldız veriyorum. İletişim, anlayış, sorunlara çözüm her şey çok iyiydi. Firma hızlı, çalışanlar gayet saygılı ve kesinlikle arsız değil. Standart nakliyeciler gibi iki dakikada bir para koparmaya çalışmak yerine sorunlara çözüm buldular, bizim eksikliklerimizi bile gideriyorlar. O kadar memnun kaldım ki hemen emlakçıma reklamını yaptım. İnan Bey çok iyi ve çalışkan bir insan. Delil Nakliyat anlatılmaz yaşanır :)


29 Haziran 2017

Anlaşma öncesi gelip keşif yapmaları artı oldu. Hangi eşyanın nasıl taşınacağı(asansör/merdiven) netlik kazandı. Böylelikle taşınma günü fiyat konusunda havada kalan herhangi bir şey yaşamadık.
Taşınma günü, söz verdikleri saatte geldiler. Taşınma esnasında en ufak bir eşyaya kadar çok ciddi şekilde paketleme yaptılar. (hatta bazı parçaları hem bez hem köpük ile paketlediler.) Taşınma esnasında da aceleci davranmadılar. Hızlı olup biran önce bitirelim şeklinde bir tavırları olmayıp sağlam ve düzgün bir taşıma yapma önceliğindeler.
Demontaj/Montaj gerektiren ürünlerimi bire bir kendi vidaları/aparatları ile mükemmel bir şekilde kurdular. Benim talebim üzerine, tv ünitesinin duvara montajını mükemmel bir şekilde yaptılar.
Sonuç olarak, bir çay bardağı bile kırılmadan, bir komidin bile çizilmeden tüm evi taşıdılar.
Her bir çalışan kendi işine ve müşteriye karşı çok saygılıydı. Tamamen kendi işlerine odaklanmış bir şekilde profesyonelce işlerini yapmaktalar.
Delil Nakliyat gönül rahatlığı ile önerebileceğim ve ihtiyaç durumunda öncelikli tercihim olacaktır.
Tekrar, tüm çalışanlarına teşekkürler.


29 Haziran 2017

Ben taşıma esnasında yanlarında değildim fakat eşim çok memnun kalmış, hem insanlık olarak hem yaptıkları işin titizliği olarak. Eşyalarımda çizik bile yok:) teşekkür ederim hepinize... Darısı kendi evimdeki taşımaya:)


28 Haziran 2017

Mükemmel 10 - SARIYER > SARIYER

Herkese tavsiye ederim. İnanılmaz güzel insanlar ve işlerini en iyi şekilde yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ederim. Yine taşınırsam onlarla çalışırım!!


17 Haziran 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

En baştan anlatmak gerekirse, ilk gün iletişime geçtikten sonra hemen ekspertiz için geldiler ve o ilgi alakaya anlaşmamak mümkün değildi. Taşınma günü dedikleri saatten 10 dk önce hazır bulundular ve 9. Kattaki evimi hayatımda görmediğim bir şekilde eşyalarımı paketleyip 2 saat içinde kamyona yüklediler. İstanbul'dan Çanakkale'ye 6 saatte geldik ve inanılmaz bir hızla kamyonu tahliye edip bütün montajları çok hızlı bir şekilde yaptılar. Bu fiyata bu hizmet ve alaka aklıma gelmezdi. Her şey için çok teşekkür ederiz. Bir daha taşınsam bir daha arayacağım tek firmadır. Şiddetle tavsiye ederim.


15 Haziran 2017

İrtibata geçtiğimiz andan itibaren seviyeli ve müşteri memnuniyetini gözeten bir iletişim kurdular.
Söyledikleri saatte geldiler.
Kendi eşyalarını taşıma hassasiyeti ile taşıdılar.(evde buldukları parayı teslim etmeleri güvenilirlikleri açısından kayda değer bir davranış)
Tüm Delil nakliyat ekibine teşekkür ederim.
Ev taşıyacaklara gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Enakliyat görevlileri de taşıma süresice bizimle irtibat halindeydiler.


14 Haziran 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > BEŞİKTAŞ

Delil nakliyata ve gelen ekibe her şey için teşekkür ederim. Vaktinde gelip söyledikleri her şeye harfiyen uyarak gayet titiz ve temiz bir iş çıkardılar.


13 Haziran 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > TEKİRDAĞ

Tam söyledikleri saatte geldiler, evdeki eşyalarıma benden daha fazla kıymet verdikleri her davranışlarından belliydi. Çok güzel paketleme yaptılar ve çok hızlı bir şekilde yüklediler. Taşıdığım eve her şeyi istediğim yere yerleştirip kurulumlarını yaptılar. Belki 10. kezdir ev taşıyorum ama böyle düzenli çalışan bir firmaya ilk kez denk geldim. Üstelik diğer firmaların verdiği fiyatın üçte birini aldılar. Hem maddi olarak yormadılar hemde çok kaliteli hizmet verdiler kendileri, çok teşekkür ediyorum.


7 Haziran 2017

Delil nakliyatta çalışan personel gayet saygılıydılar. Müşterinin isteklerini yerine getirmeye, müşteriyi memnun etmeye çalışan bir firma.
Eşya taşırken biraz daha özen gösterirlerse İstanbul'da sayılı firmalardan olabilirler. Yemek masamı söküp taşımaları gerekirken komple taşıdılar ve baya zarar verdiler. Başka küçük hasarlarda oldu fakat genel itibariyle memnun kalacağınız, kesinlikle sıkıntı yaşamayacağınız insanlar. Tekrar ev taşırsam kesinlikle kendilerini çağırırım. Tavsiye ederim.


6 Haziran 2017