DN

Delil Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 13 Şubat 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
185 Müşteri Değerlendirmesi, 223 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10165 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10175 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10180 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10177 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10175 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Delil Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Fiyat fayda dengesi çok iyiydi kesinlikle tavsiye ediyorum. İnan bey her şeyle tek tek ilgilendi tam zamanında gelip işe başladılar. Of bile demeden her isteğimizi yerine getirdiler. Ellerine sağlık çok güzel iş çıkardılar eşyalarımız sorunsuz ve temiz bir şekilde taşındı. Teşekkürler inan bey teşekkürler Enakliyat.


26 Mayıs 2018

Burada yazan yorumlara inanmanızı öneririm kendileri gayet muntazam taşıma ve paketleme yapıyorlar, kendilerine burası vasıtasıyla tekrardan teşekkür ediyorum. Ayrıca ilgi ve alakası için Enakliyat firmasını da tebrik ederim.


25 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - SARIYER > ŞİŞLİ

2017 Ekim ayında Etiler’den Şişli’ye de kendileri ile taşınmıştım. Kendi özel eşyalarını taşır gibi taşıdılar. Birbirlerine karşı iletişimleri de öyle nazikti ki, evinizde yabancı gibi hissetmiyorsunuz. TV ünitemde darbeli matkap gerekiyordu. Sökülebildi ancak montajını darbeli matkapları olmadığından yapamamışlardı, daha sonra kendimiz hallettik. Öyle bir şeye ihtiyaç varsa önceden belirtilirse yine yapabilirler diye düşünüyorum. Baştan sona iletişim, paketleme, taşıma çok başarılıydı. Bu defa İstinye’den Şişli’ye birkaç parça eşya taşıdım. Yine çok memnun kaldım. Bundan sonra bir tanıdığım taşınacak olsa düşünmeden tavsiye ederim. Mahcup olmayacağımı bilirim.


21 Mayıs 2018

İşlerini çok temiz, düzenli ve hızlıca yaptılar. Çok memnun kaldık. Yine taşınsak bu firma tercihimiz olur. Teşekkür ederiz.


15 Mayıs 2018

Hizmet taşıma zamanlama her şey çabuk ve güzeldi kesinlikle tavsiye ederim.


13 Mayıs 2018

Mükemmel 9 - ESENLER > AVCILAR

Güler yüzlü personel ve hızlı taşıma, teşekkür ederiz Delil nakliyat.


13 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAĞCILAR

Öncelikle beni mağdur etmeyen Enakliyat ailesine ve sonrada DELİL NAKLİYAT'a çok teşekkür ederim. Paketlemesiyle, taşımasıyla, iletişimi ve zamanlamasıyla çok güzel. Baş ağrıtmayan bir firma istiyorsanız "Delil nakliyat".
Enakliyat iyi ki sizin gibi kaliteli bir firmaya yönlendirmiş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, Delil nakliyatla ev taşımak süper.


6 Mayıs 2018

Tüm eşyaları özenli bir şekilde paketleyip taşıdılar, çok memnun kaldık.


1 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > SARIYER

Çok çalışkan ve düzgün kişilerdi. Özenle çalıştılar. Teşekkür ederiz.


23 Nisan 2018

Mükemmel 10 - AVCILAR > AVCILAR

Dün Delil Nakliyat ile evimizi taşıdık. Tam vaktinde geldiler. Çalışanların hepsi de çok iyi niyetli ve gerekenden çok daha fazlasını vererek çalıştılar. Dışarıdan marangoz getirerek yapmamız geren işleri bile biz teklif etmeden kendileri yaptılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.


15 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ESENLER > FATİH

Tamamen profesyonel bir ekip her eşyayı tamamen paketleyip hasarsız taşıdılar. Buzdolabı mutfak kapısından girmedi kendi işleri olmamasına rağmen mutfak kapısını çerçeveden söküp yerleştirdiler. Evde başka ustaların işinin bitmesini beklediler aldıkları tüm para son kuruşuna kadar Helal olsun. Tekrar taşınacağım zaman anlatacağım tek ekip.


5 Nisan 2018

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > KADIKÖY

Sabah tam zamanında gelip hızlı bir şekilde eşyalarımızı özenle topladılar. Elbise dolabının demontajını ve yeni evdeki montajını sorunsuz bir şekilde yaptılar. Beyaz eşyaları yeni evde güzelce yerleştirip bağlantılarını sorunsuz gerçekleştirdiler. Büyük eşyaların ve beyaz eşyaların paketlemesi özenli ve düzgündü, hiçbirine herhangi bir zarar gelmedi. Apartmanda herhangi bir hasar vermemek adına sakin bir şekilde eşyaları indirip çıkardılar. Memnun kalmadığımız herhangi bir durum olmadı. Tavsiye ederim, ellerine sağlık.


5 Nisan 2018

Merhaba. Firma çok ilgili ve zamanında önce geldi. İş takibi oldukça iyi. Eşya taşıma konusunda tecrübeleri gerçekten çok iyi. Ani ihtiyaç halinde tedarik konusundaki yardımları ve mobilya avize gibi sökülmesi gereken ev eşyalarında siz söylemeden her şeyi önceden planlayıp yapıyorlar. Çok memnun kaldık. Teşekkürler.


4 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ESENYURT > SULTANGAZİ

Allah hepinizden razı olsun. Paketleme olsun, fiyat olsun, işçilik olsun her türlü bu zor günümde, parasızlığımda her türlü imkanı bize sağladılar.


1 Nisan 2018

Çok memnun kaldık özellikle Yılmaz beyin özverili davranışları ve ilgisinden, herkese tavsiye ediyoruz. :)
Çok teşekkürler Delil Nakliyata ve enakliyat.com.tr’ye.


9 Mart 2018

Müthiş 8.9 - ŞİŞLİ > KADIKÖY

Artıları:
Konuşulan gün için tam zamanında gelip işe başladılar.
Hiç mırın kırın etmediler, tekrardan pazarlık söz konusu dahi olmadı. Baştaki fiyat neyse o.
Kırılan küçük bir ayna için ücretini ödemeyi teklif ettiler ben kabul etmedim.
Gardolapta raflarda bir iki modifikasyon istedim ustalar güler yüzlü ve iyi niyetli yardımcı oldular. Mobilyaları güzel şekilde monte ettiler.
Çalışanların çoğu(hepsi değil) kibar ve yardımcı insanlar. Eşyaları özenle taşıdılar.
Söyledikleri gibi 3+1 ev taşımaya uygun araçla geldiler.
Fiyata göre aldığınız hizmet orantılı. Ufak pürüzler hariç genel olarak memnun kaldım. Bir problem gördüğünüzde İnan beyle iletişime geçerseniz tüm sorunlara bir çözüm bulunur.


Eksileri: Ben her şeyi siz paketleyeceksiniz diye konuşmama rağmen eşim dayanamayıp eşyaların yarısından çoğunu paketlemişti. Buna rağmen 2+1 evin taşınma işi (Şişli -> Kadıköy), sağanak yağmurun da etkisiyle akşam 7 ye kadar devam etti.
Elemanların hepsi aynı özellikte değil aralarında bir tane kötü niyetli olduğunu düşündüğüm bir çalışan vardı. Hasar gören bir mobilyaya, hasar gözle bariz şekilde görülmesine rağmen, "sağlam abi bu", "senin mobilyanın modeli böyle", "zemin yamuk" gibi saçma bahaneler uydurdu. Neyse ki diğer ustalar da müdahale edip sorunu giderdi. Taşınma işi bittikten sonar bir mobilyada daha problem olduğunu fark ettim onu artık kendim onaracağım.
Banyoyu kolilerken diş fırçalarının, tarakların üstüne yerdeki havluyu koymuşlar. Kolilemede yer yer böyle özensizlikler olabiliyor, daha dikkatli olmaları lazım.


8 Mart 2018

Mükemmel 10 - ESENYURT > ESENYURT

Çok memnun kaldım. Hızlı ve hasarsız şekilde eşyalarım teslim edildi. Anlayışlı ve kibar elemanlarından özellikle çok memnun kaldım.


25 Şubat 2018

Bu ekibi bana arkadaşım tavsiye etti.
İnanılmaz iyi insanlar kesinlikle tavsiye ederim. İnan bey ve ekibi kesinlikle mahcup etmez.


23 Şubat 2018

Mükemmel 9.8 - SARIYER > BEŞİKTAŞ

Firma zamanında geldi. Çıkan ufak tefek sorunları da şikayet etmeden çözüm odaklı olarak halletti. İletişimde olduğumuz İnan Bey oldukça ilgili ve düzgün bir arkadaş. Nazar boncuğu diyeceğimiz bir iki dokunma haricinde iyi bir taşıma diyebilirim. Öneririm.


21 Şubat 2018

İnan Bey gayet iyi niyetli olsa da, eşyalara epeyce hasar verdiler.


14 Şubat 2018