DN

Delil Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 13 Şubat 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
185 Müşteri Değerlendirmesi, 223 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10165 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10175 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10180 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10177 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10175 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Delil Nakliyat Müşteri Yorumları

Tüm hizmetlerinden çok memnun kaldım. Yine nakliye ile işim olursa ilk tercihim Delil nakliye olacaktır.


29 Ocak 2018

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > BAĞCILAR

İnan beye ve ekibine her şey için çok teşekkür ederiz. Benim için çok stresli olan bu taşınma sürecini çok rahat bitirmemi sağladılar. Baştan sona tüm aşamalarda çok iyi iş sergilediler ve hiçbir eşyama zarar gelmedi. Kendi evleri gibi taşıyıp montaj işlerini de harika yaptılar, eskisinden de iyi oldu. Herkese tavsiye ederim Enakliyat'a da bu hizmet için teşekkürler.


27 Ocak 2018

Delil nakliyat işini düzgün yapan bir firma. Özenli bir şekilde beyaz ve büyük eşyalarımızı paketleyip 5 saatte evimizi taşıdılar. İlgi ve alakalarından dolayı buradan tekrar teşekkür ediyorum. Fiyat fayda dengesi çok iyi bir firma. Allah yollarını açık etin inşallah.


22 Ocak 2018

İşlerinin haklarını helaliyle veren, bütün aksiliklere rağmen sabırla 4-5 saat araçlarında nakliyeyi bekleyip her şeye rağmen çok güzel iş çıkardılar. Montajlamalar çok profesyonelce, henüz kolileri açmasak da kırıldıklarını pek sanmıyorum. Güler yüzlü, sakin ve işlerini severek yapan insanlar. Nakliye dışında ki montajlara bile yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ediyorum!


9 Ocak 2018

Emeklerine sağlık. Çok temiz ve titiz bir şekilde taşıma işlemi oldu. Ve fiyat olarak da tatmin edici. Teşekkürler.


5 Ocak 2018

Taşıma işlemleri tam randevu yapılan vakitte ve profesyonel bir nezaketli bir iletişim ile gerçekleşti. Her şey olması gerektiği gibi işledi. Hiç sıkılmadan ve özenle taşıdılar. Eşyalarım sarılarak ve dikkatle taşındı. Aceleci ve stresli değillerdi ve her şey tıkır tıkır işledi. Çamaşır makinem ters ve köşe bir yerdeydi. Hiç sıkılmadan ve sorgulamadan kendileri koymuş gibi çıkarttılar ve hayranlıkla izledim. Bu profesyonellik ve yardımlar için Şirin bey ve ekipteki adını bilmediğim tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Tavsiye ederim ve bir daha taşınırsam yine tercih ederim.


1 Ocak 2018

Ilgın bey ve ekibine çok tesekkurler. Hamd olsun sağ salim evimizi taşıdılar. Ekstra isteklerinizi bizi kırmadan kabul ettiler. Ellerine yureklerine sağlık.


15 Aralık 2017

Arkadaşlar gerçekten tam istediğim saatte geldiler ve tertemiz iş çıkardılar. Hepsinin teker teker ellerine sağlık.


22 Kasım 2017

Mükemmel 9.5 - ŞİŞLİ > BAĞCILAR

Genel olarak memnun kaldım, sadece büyük eşyaları demonte edip sonra montaj yoluna girselerdi daha az stresli bir taşıma gerçekleştirebilirlerdi diye düşünüyorum. Bir de kendi aralarında kendi ana dillerini konuşmalarında bir sıkıntı görmesem de acaba ne hakkında konuşuyorlar diye merak bazen de şüphe oluşmasına neden olabilirler, tavsiyem ellerinden geldiğince bu tavırdan vazgeçmeleri olacaktır.


16 Kasım 2017

Mükemmel 10 - ŞİŞLİ > SARIYER

Arkadaşlar sabah tam zamanında geldiler. Taşınma zamanına kadar her türlü sorunu, kafamdaki soru işaretlerini çözdüler. Ne zaman arasam açtılar telefonumu. Çalışanlar o kadar kibar ve nazikler ki. Her şeyi bir kenara bırakın gülerek işlerini yapıyorlar ki bu da işlerini severek ve isteyerek yaptıklarının göstergesi. Taşındığımız yerin merdivenleri dar olmasına rağmen bir kere bile şikayetçi olmadılar. Eşyaları sanki kendi eşyalarıymış gibi özenle ve dikkatle taşıdılar. Kafamızda büyütüp kendimize dert ettiğimiz taşınma işimizi o kadar kolay çözdüler ki taşınmanın bu kadar basit olacağını düşünmemiştik. Eşyalarımızı da yeni evde nereye istiyorsak yerleştirdiler ve kurdular. Her şey için teşekkürler Delil Nakliyat. Hiç düşünmeden, başka yere bakmadan kendilerini arayın, taşınma işinizi onlara bırakın. Böylesine bir yükü kolayca hallettiğiniz için tekrar teşekkürler.


14 Kasım 2017

Güler yüzlü, çalışkan, güvenilir, düzgün insanlardan oluşan bir ekip. Koltuklarım çok ağırdı, çok eşyamız vardı. Geldiler çatal kaşığa kadar topladılar, paketlediler. Hiç sorun yaşamadık. Çok Teşekkür ederim.


4 Kasım 2017

Mükemmel 10 - SARIYER > ŞİŞLİ

Biz aldığımız hizmetten çok memnun kaldık kesinlikle herkese Delil Nakliyatı tavsiye ediyoruz. Tam anlaştığımız saatte geldiler, paketleme, yükleme ve indirme işlemleri yaklaşık 2 saatte tamamlandı.

Her eşyamızı öyle özenle paketlediler ki hiçbir ürünümüz zarar görmeden taşınmayı başardık. Hem fiyatın uygunluğundan hem de aldığımız hizmetten çok memnun kaldık.

Hiç tereddüt etmeden Delil Nakliyat firması ile çalışabilirsiniz.
İnan bey ve ekibine çok teşekkür ederiz.


1 Kasım 2017

Mükemmel 9.8 - GÜNGÖREN > BAKIRKÖY

Site üzerinden açtığım ihaleye yaklaşık 24 adet firma teklif verdi, içlerinden 3 firma belirledim ve hepsinin tüm yorumlarını okudum ve Delil Nakliyat firmasında karar kıldım. Açıkçası beklediğimden
çok çok daha iyi bir şekilde eşyalarımızı taşıdılar, en ufak bir çizik dahi olmadı hiç bir eşyamızda.

Zamanlamaları mükemmel, randevulaşılan saatten önce geldiler. Saat 7 de 2+1 evimi taşımaya başladılar ve saat 12:30 da yeni evime tüm eşyaları eksiksiz bir şekilde taşıdılar.

Firma çalışanları gayet iyi arkadaşlar, hatta ekstra olarak yemek masamı ve sandalyelerini evimize yakın oturan anneme götürdüler ve oradaki yemek masası ve sandalyeleri evime taşıdılar.

Sıkıntısız bir taşınma işlemi gerçekleştirdikleri için tüm Delil Nakliye çalışanlarına teşekkür ederim. Aldıkları paranın son kuruşuna kadar helal olsun.


31 Ekim 2017

Arkadaşlar zamanında gelip düzgün bir şekilde taşımayı gerçekleştirdiler.
Güler yüzlü ve nazik olmaları memnuniyetle karşıladık.
Çalışmalarında başarılar dileriz.


23 Ekim 2017

Ben çok memnun kaldım. Arkadaşlar işinin ehli, eşyalarımda hiç bir zarar olmadı.
Kesinlikle tavsiye ederim.


22 Ekim 2017

Mükemmel 10 - BAĞCILAR > KAĞITHANE

Muhteşem! Dedikleri saatte geldiler. Nazikler ve özenliler.

Ayrıca; bazı eşyalarda bizden kaynaklı bir takım sorunlar çıktı, mecbur olmadıkları halde çok hızlı çözüm ürettiler.

Gönlünüz rahat olsun bu işi iyi biliyorlar!!


14 Ekim 2017

Tahminimden daha kısa sürede tüm işlemler bitti. Hiç bir eşyamda çizik ve deformasyon olmadı. Çok teşekkür ederim.


2 Ekim 2017

Hayatımda ilk kez evimi taşıdım ve üstelik taşınma esnasında işim nedeniyle adreste bulunamadım. Her şey anlaştığımız şekilde gerçekleşti. Şahsen tanışmasam da eşimin anlatımı ile firma çalışanlarını çok sevdim ve kendilerine çok teşekkür ediyorum...


27 Eylül 2017

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > ESENYURT

Arkadaşlar mükemmel bir şekilde taşıma yaptılar. Ben onlardan memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. Böyle dürüst insanlarla çalışmak güzeldi.


24 Eylül 2017

Mükemmel 10 - BEYLİKDÜZÜ > KARTAL

Güvenilir, hızlı, saygılı, bu işin uzmanı.


22 Eylül 2017