DN

Delil Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 13 Şubat 2017
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BAĞCILAR
185 Müşteri Değerlendirmesi, 223 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10165 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10175 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10180 Kişi
  • 7 - 83 Kişi
  • 1 - 62 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10177 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10175 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 62 Kişi

Delil Nakliyat Müşteri Yorumları

Bu firmadan çok memnun kaldım gerçekten. Eşyalarımı çok güzel taşıdılar, en ufak çizilme dahi olmadı gerçekten. Çok teşekkür ederim kendilerine.


21 Eylül 2017

Sabah tam zamanında geldiler ve her şey çok güzeldi. İlgili olmaları ve ekip arkadaşları dahi işinde çok iyiler, herkese tavsiye ediyorum.


20 Eylül 2017

Mükemmel 10 - BEYOĞLU > ESENYURT

Yahu adamlar zamanında geldi, güzel paketleme yaptı, hızlıca taşıdılar tamam da en son boşalttığımız evde tezgahta kalan çakmağı çantaya atıp getirmek nasıl bir dürüstlük nasıl bir işine bağlılıktır. Vallahi elinize kolunuza sağlık tüm ekibe ayrı ayrı teşekkür ederim. Sorunsuz ve hızlı biçimde taşındık. Eğer bir daha ihtiyacım olursa kesinlikle tercih ederim. Eşyalarımızda hiç hasar yok. Her şey sapasağlam geldi.


18 Eylül 2017

Firma ile anlaştığımız gibi zamanında geldi ve istediğimden daha güzel paketleyerek hızlı bir şekilde işi gerçekleştirdiler. Tüm montaj işlerini kendileri yaptı. Gerçekten efendi ve dürüst insanlardı. Taşıma işini yapan Delil nakliyata sonsuz teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.


18 Eylül 2017

Aldığımız uygun fiyat teklifinden sonra firma hakkında bilgi almak isterken sahibi İnan Abinin firmayı nasıl kurduğuna dair hikayesi çok samimi geldi. Sonrasında aldığı puanlara ve yorumlara bakarak Delil Nakliyatla çalışmaya karar verdik ve çok memnun kaldık. Güler yüzlü ve yardımsever çalışanları gayet titiz çalıştılar. Sadece streç ile sarılacak bazı eşyaları önceden belirtmeniz de yarar var. Bu konuda bizimde isteklerimizi dile getirdiğimizde hemen uyguladılar. Çalışanlar arasında iş bölümü var. Montaj ve bağlantı işleri de gayet başarılı. Taşındığımız ve taşınacağımız yerdeki komşularımızı rahatsız etmeden sessiz bir şekilde çalıştılar. Öğretmen bir çift olarak fiyat performans açısından çok memnun kaldık. Delil Nakliyatın tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.


29 Ağustos 2017

Enakliyat üzerinden birkaç firma ile görüştüğümde telefonda en güvenilir hissettiğim firma oldu. Delil firması için Yorumlar da çok iyiydi. Teklif verdiği fiyat ile yapılacak iş dengeli, hatta uygun fiyatlı bile demek yanlış olmaz. Taşımadan bir gün önce tekrar teyit için telefon ile aradılar, taşınma günü sabah saatinde zilimize bastılar. Hal, üslup, tavır, hizmet taşınma sürecimiz boyunca çok iyiydi. Evden eve paketlenecek şekilde taşınma anlaşmıştık. Sorunsuz şekilde taşınmayı tamamladık. Neredeyse Hiç bir eşyama zarar gelmedi, büyük sürpriz hasır tatil şapkamın ezilmiş olmasıydı :) Bütün eşyalarımın Delil firması tarafından toplanmış olup yeni evime çıkarılması içinde en büyük zararım bu oldu evet:)) Çalışanların kendi içlerindeki iletişim ve üslup da benim için çok önemlidir ve kesinlikle bu konuda çok iyiler, hem iyi yürekli insanlar, hem de birbirlerine de çok saygılılar, herkes işinde gücünde, asla evde bağrış çağrış yaratmadan işlerini bitirdiler. İşlerimiz ne yazık ki benim telefonda belirttiğimden daha çok emek gerektiriyormuş. Bir montaj ustası ilave getirebilirdik dediler. Taşınma saatimiz geç saatleri buldu, çok yoruldular, ancak yine de hiç kırıcı olmadılar, anlaştığımız ücretten fazlasını talep etmediler. Gelişime açık yanı olarak; paketlenen koli isimleri, oda isimleri daha detaylı yazılmalıydı. Neyse ki bence kolayca dikkat edilip düzeltilebilecek kritik. İnan bey ve ekibine tekrar çok teşekkür ederiz. Arkadaşlarımıza tavsiye etmeye şimdiden başladık bile biz :)))


29 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > SARIYER

İnan bey ve ekibi çok iyi iş çıkardılar, güler yüzlü bir ekip. Çalışkanlıkları sayesinde her şeyi ile sorunsuz bir taşıma gerçekleştirdik. Herkese tavsiye ederim.


27 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ÇANAKKALE

İstanbul'dan Çanakkale'ye taşınmada Delil Nakliyat hizmetinden yararlandım. Kolilerde yırtık yok, bir bardak bile kırılmamış. Daire içinde duvarlara ve merdivenlere zarar vermeden taşıdılar. Dakik ve alakalı bir firma. Tavsiye ederim.


25 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - SARIYER > BAĞCILAR

1 yıldır İstanbul'dayım ve bu süreç içinde ben, annem veya kardeşim toplam 6-7 kez ya evi ve ofisi tam taşıdık yada parça taşıması yapıldı farklı taşıyıcılar ile. Delil nakliyat annemin evini taşıdı bu sefer. Hepimiz çok memnun kaldık, hem çok saygılı ve güler yüzlü insanlarla karşılaştık hemde yaptıkları işi hızlı ve titizlikle yaptılar. Bundan sonraki taşınmalarımızı Delil Nakliyat ile gerçekleştireceğiz ve taşınmak isteyenlere referans olacağız. Delil Nakliyata ve enakliyata.com.tr'ye teşekkürler.


22 Ağustos 2017

En ufak bir sorun yaşamadan evimi taşıdım. Firma çalışanları işlerinde dikkatli ve ustalar. İsteklerinizi dikkate alıyorlar. İşlerine özen gösteriyorlar. Hatta hasarlı mobilyalarımı bile montaj sırasında onardılar. Herkese öneriyorum bu fiyata bu kalite şaşırtıcı.


14 Ağustos 2017

Güler yüzlü ve işini iyi yapan bir ekip. Söyledikleri saatte gelip itinayla çalıştılar. Ekstra olarak rica ettiğimiz şeylerde de yardımcı oldular. Taşınırken gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.


12 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - ESENLER > ŞİŞLİ

AMACIMIZ ÖNCE DOST KAZANMAK...
Sıkıntılı bir dönem yaşadığımız bir süreçte, birde ev taşıma işimiz çıktı...
enakliyat.com.tr üzerinden, Delil Nakliyat Firması ile irtibat kurdum.
Firma yetkilisi İnan Bey ile ilk telefon konuşmamızda, samimiyeti, yakın davranışı yanında, işlerini iyi yapan insanlar hissini sonuna kadar hissettim. Ve en önemlisi, İnan Bey'in bu söyledikleri harfiyen evimin taşınması esnasında yaşandı.
İnan Bey'in şu sözü de ayrıca beni çok etkiledi; "İşimizi en iyi şekilde yapmamaya maksimum gayret göstermemiz dışında ana prensibimiz, dost kazanmaktır."
Ve ben tüm samimiyetimle söylüyorum ki, ben ve ailem işini çok iyi yapan bir firmaya sahip olmak dışında, çok iyi dostlar kazandık. Delil Nakliyat'ın tüm ekibi, öncelikle çok saygılı, güler yüzlü ve işlerini en iyi şekilde yapmanın peşindeler. Buradan tüm ekibe ALLAH RAZI OLSUN diyorum...
Taşınma esnasında ayrıldığımız evin site yönetimindeki bir abimiz, Delil Nakliyat çalışanlarının performansını görünce hemen irtibat numaralarını almış ki araç gittikten sonra bende görüşlerimi yönetici abime anlattım... Ayrıca taşındığımız evin bina içi fiziksel şartları zor olmasına rağmen o yüzlerindeki gülümseme hiç gitmediği gibi ANNEME "ANACIĞIM, yardımcı olacağımız ne varsa elimizden geleni yaparız. Lütfen söyleyin." demişler. Ve de yapmışlar sağ olsunlar...
ANNEM ile telefonda görüştüm, "ALLAH ONLARDAN razı olsun lafı hiç ağzından düşmedi. Hepsine teşekkür etti...
Bu sıkıntılı sürecimizde ek sıkıntı olan, ev taşıma işinin tüm yükünü üzerimizden alan, Delil Nakliyat'ın tüm çalışanlarına sonsuz teşekkürler ediyorum. Ne dedilerse aynen yaptılar. İşlerini, çok zor olmasına rağmen kendilerine keyif yapmaları, müşteri memnuniyeti için ellerinden geleni yapmak, hemde en iyi şekilde yapmak için gayret göstermeleri ve tabi güler yüzleri ve samimiyetlerinden dolayı, Delil Nakliyat'ı hem sizlere hemde yakın çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum...
Tekrar tekrar teşekkürler...
Yolunuz ve bahtınız hep açık olsun...


10 Ağustos 2017

Taşıma başlamadan önce dahi gösterdikleri nezaket bile bu şirket ile taşıma için yeterli iken günlerce yapamadığımız işi bir çırpıda halletmeleri ve montaj konusundaki deneyimleri sayesinde çok iyi bir taşınma süreci atlattık. İnan bey ve çalışma arkadaşları gerçek anlamda nakliyat firmalarının olması gereken hali gibi. Hiç düşünmeden çalışın derim.


8 Ağustos 2017

Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim


5 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - FATİH > KADIKÖY

Öncelikle bizi bu firmaya seçmeye iten en önemli etken, firma sahiplerinin ( İnan Bey, Aziz Bey ve ismini şu anda hatırlayamadığım değerli diğer ekip arkadaşları) kendileri hakkında yazmış oldukları samimi yazısı oldu. Akabinde yorumları da okuduğumuzda kararımızı vermiştik. Site üzerinden firmayı onayladıktan hemen sonra iletişime geçmeleri, saha çalışması yapmaları, ve özellikle dürüst ve samimi yaklaşımları bu güzel aile şirketine karşı güvenimizi daha da artırdı. Daha uygun teklif veren firmalar arasından yine makul fiyat veren Delil Nakliyat'ı seçtiğimiz için çok memnunuz.
Zamanlamaları tamdı. Ayrıca Fatih'teki evler hem eski hem de asansörsüz olmasına, apartman merdivenlerinin dar olmasına rağmen, tüm eşyaları sanki kendi evlerini taşır gibi itinayla paketleyip, indirdiler. Taşındığımız evde de aynı özeni gösterdiler. Mesaileri bitmesine rağmen yine de her bir eşyanın kontrolünü tek tek yaptılar.
En çok endişe ettiğimiz durumlardan biri de bizim için 9 aylık bebeğin rahatsız olabileceği durumların yaşanması idi ancak, taşınacağımız evde ilk olarak ince düşünerek bebeğin odasını yerleştirdiler. Böylelikle bebek herhangi bir rahatsızlık hissetmeden uyuyabildi.
Ayrıca kendi içlerindeki iletişimleri hem kuvvetli hem de çok saygılıydı. Aynı saygıyı bizlere de gösterdiler.
Kesinlikle yorumlara güvenebilirsiniz. Tüm taşınmalarda gönül rahatlığı ile Delil Nakliyat ile çalışabilirsiniz.
İnan Bey'e ve ailesine çok teşekkür ediyoruz, bizlerden hiç bir emeğini ve hizmetini esirgemedikleri için


4 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > BAKIRKÖY

Inan beye sonsuz teşekkür


4 Ağustos 2017

Öncelikle İnan bey ve ekibine teşekkür ediyorum, 3+1 bol çeşitli eşyalarımızı özenle taşıdılar. Bir aksilik yaşanmadı, ekstra isteklerimizi de geri çevirmeden profesyonelce yaklaşarak çözüme ulaştırdılar...


3 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Aynı güne iki iş sığdırmaya çalışmamaları eşyaları gayet özenle paketlemeleri ve çalışanların kibarlıklarıyla çok memnun kaldık. Hiçbir problem yaşamadan taşınmamızı gerçekleştiren Delil nakliyat yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.


1 Ağustos 2017

Artılar:
1. Aile şirketi, güven verme, saygılı davranış biçimi.
2. Fiyat-fayda dengesi açısından yeterli paketleme.
3. Gayretli ve istekli yaklaşım.
4. Sonradan çıkan talepler karşısında iyi niyetli çaba ve esneklik gösterme.

Gelişmeye Açık Hizmetler:
1. Enakliyat yorumunun birlikte yazılması talebi.
2. Çok önemli olmamakla birlikte bazı eşyaların (ayna, avize, tablo, sandalye vs.) montajının yapılmaması.

Eksiklikleri tamamlama ve işinde daha iyi olma gayreti ile birlikte yakın gelecekte kurumsal bir işletme olma yolunda olduklarını düşünüyorum. Başarılar dilerim.


1 Ağustos 2017

Konuştuğumuz saatte geldiler, tum esyalarimi ozenle paketlediler hicbiri hasar görmemis, bardaktan tutun piyanoma kadar tüm eşyalarım özenle taşındı ve kuruldu. Ilginiz ve çalışmanız için teşekkür ederim çok memnun kaldım.


30 Temmuz 2017