YN

Yükseloğlu Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 21 Nisan 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KADIKÖY
109 Müşteri Değerlendirmesi, 139 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10105 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10107 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10107 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10108 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10105 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi

Yükseloğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.7 - MALTEPE > MALTEPE

Eşyamız çok olmasına rağmen şikayet etmeden geç vakitlere kadar çalıştınız. Teşekkür ederiz.


21 Haziran 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL


9 Haziran 2017

Mükemmel 9.7 - ATAŞEHİR > ÇEKMEKÖY

4 oda 1 salon evimi Ataşehir'den Çekmeköy'e taşıyan Yükseloğlu nakliyat şirketine teşekkür ediyorum.
Tüm çalışanları çok saygılı ve anlayışlı. Hiç bir şekilde size sorun yaratmadıkları gibi sorunlara da çözüm buluyorlar.
Sayelerinde taşınma stresimiz en aza inmiş oldu.
Mobilyalarda ufak tefek çizikler dışında 1 bardak bile kırılmadı.
Taşınacak herkese gözü kapalı tavsiye ediyorum. Hem de fiyatları uygun olması da artısı.
Sitede yorumları okurken doğru olup olmadıklarından şüphelenmiştim ama doğru olduğu ortaya çıktı.
Hiç düşünmeden bu şirket ile çalışabilirsiniz.


8 Haziran 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > KAĞITHANE

Herkese merhaba, öncelikle firmayı tercih ettiğim günden bugüne kadar her konuda destek olan Bülent beye özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Anlaştığımız tarih ve saatte ekipmanları ve elemanları ile hazır halde işlerine başladılar. Hiçbir eşyam zarar görmeden özveri ile çalıştılar. Tüm çevreme önerebileceğim bir firma, kesinlikle tavsiye ediyorum. Herkese kolaylıklar diliyorum. Saygılar.


7 Haziran 2017

Pazartesi sabahı olmasına rağmen tam saatinde 07.30 da geldiler. Gerçekten çok kibarlardı ve işlerinde ise oldukça uzmanlardı. Elimizi hiçbir şeye sürdürmeden profesyonel şekilde paketleme ve taşıma yaptılar .Firma sorumlusu Bülent Bey'in kibarlığı da takdire şayandı. Kendisine ve ekibine çok teşekkürler. Gerçekten nakliye sektöründe Yükseloğlu Nakliyat gibi bir firmanın olması çok sevindirici. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Bir daha ki taşınmamızda görüşmek üzere😊😊😊😊😊


29 Mayıs 2017


23 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - BEYKOZ > ÇEKMEKÖY

YÜKSELOĞLU... Bu arkadaşlar bir harika... Bülent Bey ve ekibine teşekkür ediyoruz. Tertemiz giyimli, kibar, çalışkan, dikkatli ve hızlılar. Hiçbir detayı atlamıyorlar. Bülent Bey ekibi mükemmel koordine ediyor. Başarılı bir iş bölümü ile kabusumuz olan taşınmamız mutlu sonla noktalandı. Topladılar, söktüler, taşıdılar, kurdular, yerleştirdiler. Üstelik eksiksiz ve sıfır hasarla... Kesinlikle tavsiye ediyorum. Enakliyat'a da bu hızlı ve güzel hizmet için teşekkürler...


16 Mayıs 2017

Çokmemnun kaldık demontaj ve montaj çok özenli yapıldı.
Gelen tekliflerden en yüksek rakamı teklif etmişlerdi eşya yeni olduğu için tercih ettim. Eşyalarımızda en ufak zarar ve çizik olmadı. BÜLENT Bey ve ekimine çok teşekkür ederim, taşıma yapacak üyelere tavsiye ediyorum.


6 Mayıs 2017

Başarılı bir taşıma Bülent beyi tebrik ediyorum. Taşıma işleri riskli ama telafisi yapılıyor, gerek ekip, gerek Bülent bey bana tüm konularda yardımcı oldu. Tavsiye ederim.


5 Mayıs 2017

Gerçekten hem kibarlıkları hem düzenli çalışmaları hem zamanlamaları her şeyiyle tek kelimeyle süperdi. Gebe olduğum için gerçekten hiçbir şeye dokunmadım. Sağ olsunlar yumurtalarımı bile kırmadan getirdiler:) yine taşınsam yine aynı firmayla çalışırdım. Teşekkür ederim. :)


3 Mayıs 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > ÜMRANİYE

Nakliye firması sabah erkenden geldi. Özellikle paketleme konusunda başarılı bir firma. Çalışanlar da iyi. İstenilen şeyleri yapıyorlar. Genel olarak iyi bir firma tavsiye ederim. Taşımada özenli ve temiz iş çıkardılar.


28 Nisan 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Zamanlama, paketleme, özen, titizlik, iletişim, saygı ve nezaket mükemmel.
Enakliyat'a beni böyle bir firma ile tanıştırdığı için çok teşekkürler!
Bülent ve Orhan Beylere hususan teşekkürler. Sadece işini yapan profesyonel insanlar. Taşınma sürecini tamamen sorunsuz yönettiler. Eşyalara herhangi bir zarar vermediler. Yükseloğlu Nakliyat'ı herkese kesinlikle tavsiye ederim.


12 Nisan 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > MALTEPE

Taşınma kararı verip, enakliyat.com.tr den teklifleri aldığımda, ilk önce fiyatlardan ziyade yorumlara baktım. Aldığı az sayıda yorumun hepsi olumlu ve 10 puan olan Yükseloğlu Nakliyat dikkatimi çekti. Hiç mi şikayeti yok taşınanların, olur mu öyle diye düşündüm ilk önce... Ortalarda fiyat vermişlerdi. Daha önceki taşınmamda sorun yaşadığım için çekinerek de olsa kararımı verdim ve kaporamı yatırdım. Yükseloğlu Nakliyatdan Bülent Bey hemen benimle irtibata geçerek ilave bilgiler ve konum bilgilerini aldı ve taşınma günümüz olan Pazar günü için sözleşip telefonu kapattık. Boşaltacağım dairenin site yönetimi 10:00 dan önce taşınmaya izin vermediği için sabah 9:00 da gelen ekip paketlemeyi başlatarak 10:00 da taşımaya başladı. Çok fazla eşyam olduğu ve taşındığım yerdeki sokaktaki araçların engellemesi yüzünden taşınma biraz uzun sürdü. Ama ilk defa kavgasız, gürültüsüz ve sıkıntısız bir taşınma gerçekleştirdim. Tüm isteklerimize olumlu yanıt vererek zor günümüzü kolaya çeviren, uyum içinde, bağırmadan, çağırmadan çalışarak huzur içinde ve kimseyi rahatsız etmeden taşınmamıza yardımcı olan, başta Ahmet bey olmak üzere tüm Yükseloğlu Nakliyat ekibine teşekkür ederim. Tekrar taşınacak olsam, yine kendilerini seçerim.


11 Nisan 2017

Arkadaşlar tam saatinde geldiler. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Yükseloğlu nakliyat tanışmaktan ve çalışmaktan memnun kaldık. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebiliriz.


11 Nisan 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > KADIKÖY

Yükseloğlu nakliyat ile ilk defa taşındık ve gerçekten çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim.


5 Nisan 2017

Mükemmel 9.8 - ATAŞEHİR > ATAŞEHİR

Arkadaşlar belirtilen saatte geldiler. Hızlı aksiyon alıp başarılı şekilde taşıdılar. Firma sahibi ve taşıyan arkadaşlar bize karşı çok saygılı ve olumluydular. Kesinlikle tavsiye ederim.


1 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MUĞLA

Aldığı olumlu yorumları tamamen hak eden bir firma. Gözümüzde büyüttüğümüz zor bir taşınma sürecini en kolay şekilde yaşadık. Çalışanların profesyonelliği dikkat çekiciydi. Bundan sonra tek çalışacağım firmadır. Teşekkür ederim.


18 Mart 2017

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > SARIYER

Gelen arkadaşlar eşyaları oldukça özenli bir şekilde taşıdılar. Firma ile iletişim, zamanlama ve çalışanlar olmak üzere hepsi çok iyiydi. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir firma.


15 Mart 2017

Mükemmel 10 - BEŞİKTAŞ > BEYOĞLU

Çok temiz, titiz ve saygılı elemanlar, çok rahat bir taşınma oldu. Firmaya ve Enakliyat'a teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.


11 Mart 2017

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Konuştuğumuz gibi dedikleri saatte geldiler. Her şey mükemmeldi. Tüm eşyalarımız tamamen ve güzelce sarıldı yüklendi. Hiçbir eşyamıza zarar gelmedi. Yükseloğlu nakliyat ile gönül rahatlığı ile evinizi taşıtabilirsiniz. Ben çok ev taşıdım ama onlar kadar iyisine denk gelmemiştim. Her şey için Bülent bey ve ekibine teşekkür ederim.


4 Mart 2017