YN

Yükseloğlu Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 21 Nisan 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KADIKÖY
109 Müşteri Değerlendirmesi, 139 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10105 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10107 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10107 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10108 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10105 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi

Yükseloğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - PENDİK > PENDİK

Pozitif yaklaşımları var. İşlerini severek yapıyorlar ve nazikler.
Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Yine taşıma hizmeti gerekli olsa bu firmayı tercih ederim.


14 Mart 2018

Mükemmel 10 - KARTAL > PENDİK

Evimi taşıtmadan önce stresliydim. Bir sürü eşya var nasıl taşınacak diye düşünüyordum. Yükseloğlu firması 6 kişi ile 3+1 evimi toplam 6-7 saat içersinde taşıdılar. Paketlemeleri başarılı ve insan ilişkileri kuvvetli arkadaşlardı. Eşyaları getirip atmıyorlar kurulumunu ve yerleşimini de yapıyorlar.


12 Mart 2018

Mükemmel 9.2 - MALTEPE > KADIKÖY

Bir kaç ufak çizik dışında sorunsuz bir taşınma oldu. Söyledikleri işi söz verdikleri şekilde yapan firmaya ve Bülent Bey'e teşekkür ediyorum.


8 Mart 2018

Mükemmel 10 - TUZLA > TUZLA

Firmanın gerek çalışanları ve gerekse Bülent bey oldukça kibar ve saygılı oldukları gibi, işlerini de gayet güzel yaptılar. Kendilerine çok teşekkür ederim. İyiler her zaman kazanır.


26 Şubat 2018

Çok iyi 8.3 - ÜMRANİYE > KARTAL

Genel olarak iyiydi.


21 Şubat 2018

Mükemmel 10 - YALOVA > MUĞLA

Bülent ve ekibi harika iş çıkardılar. Küçük eşyaların paketlemesini biz daha önceden yapmıştık. İlk teklifi verdiğimizde Bülent bey aradı ve nelerin nasıl gideceğini görüştük. Bütün mobilya ve beyaz eşyaları sardılar ve araca düzenli yüklediler. Ertesi sabah lokasyona vardılar ve bütün eşyaları ve mobilyaları eksiksiz eve taşıdılar. Teşekkürler Bülent ve ekibi.


8 Şubat 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > MALTEPE

Haklarını ödeyemeyeceğimiz firma. Bizim için en büyük problem olan taşınma kabusunu en aza indirgediler, taşınacağımız gün bölgenin pazarı olmasına rağmen küçük araçla 2 kere gelir gideriz dediler ve sitede verdikleri fiyatın dışında asla extra ücret talep etmediler. (küçük araç dedikleri bile önceden çalıştığımız firmaların büyük araçları metrekaresinde) 6 kişi 12 saat full çalıştılar ve her şeyi o kadar ince detay paketlediler ki bir bardağımız bile kırılmadı. Tekrar taşınacak olduğumuzda asla firma arayışına girmem, kesinlikle Yükseloğlu işinde bir numara, saygılı insanların çalıştığı en iyi firma diye düşünüyorum.


13 Ocak 2018

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > MALTEPE

Profesyonel...


10 Ocak 2018

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > MALTEPE

Çok güzel bir taşınma oldu. Teşekkür ederiz.


26 Kasım 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > ÜSKÜDAR

Saat 09.00da anlaştığımız araç 08.55te kapımdaydı.
5 kişi hep beraber hızlıca evi paketlemeye başladılar. Personel davranışı ve paketleme yetkinlikleri en çok beğendiğim kısımlardir.
İslerinde oldukça yetkin kişiler olduklarını söyleyebilirim. Tavsiye ederim.


18 Kasım 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > PENDİK

Çok hızlı, çok seri ve çok temiz çalışıyorlar. Tamamen müşteri odaklı çalışıyorlar. Umarım uzun bir süre taşınmam ama taşınırsam kesinlikle bu firmayı tercih ederim.


3 Kasım 2017

Mükemmel 9.5 - ÜSKÜDAR > MALTEPE

Üsküdar'dan Maltepe'ye ev nakliye hizmeti aldık. Çalışanlar saygılı ve özenli davrandılar. Sabah anlaştığımız saatten de önce binanın önünde bekliyorlardı. Paketleme ve taşıma toplam 4,5 saatte bitti. Sonradan kitapların çok iyi paketlenmediğini fark ettik (kolilere düzgün yerleştirilmediği için kapakları/sayfaları yamulmuştu). Onun dışında tüm eşyalar sağlam bir biçimde teslim edildi. Dolap ve koltuk montajları oldukça düzgün yapıldı. Çok teşekkür ederiz.


5 Ekim 2017

Müthiş 8.7 - PENDİK > PENDİK

Gayet güler yüzlü bir hizmet aldığımızı söyleyebilirim. Taşınma sırasında birçok şey yerine getirildi, yalnızca demonte edilen bazı dolap ve rafların matkaplarının olmaması dolayısıyla yapılmaması işlerimi aksattı. Matkaplarının bulunmaması bizim açımızdan şaşırtıcı oldu. Diğer anlamda gayet güzel bir taşınma işlemi oldu.


4 Ekim 2017

Mükemmel 9.8 - ÜMRANİYE > BEYKOZ

Oldukça başarılı bir nakliye firması.
+ Söz verdikleri zamanda gelip başladılar.
+ İyi paketleme yaptılar. Paketleme nedeniyle zarar gören eşya olmadı.
+ Demontaj ve montajı sorunsuz tamamladılar.
+ Bina içinde taşımada dikkatli davrandılar. Çarpma vs pek olmadı.
+ Çalışanlar iyi niyetli ve güler yüzlüydü. Taşınmanın son saatlerinde bile uflama/puflama, atarlanma olmadı. Tüm gün aralıksız çalıştılar.
- Kişi sayısı az gibiydi, ama onu da aralıksız ve uzun süre çalışarak kendi içlerinde halletmiş oldular.
Sonuç olarak iyi iş çıkardılar. Tavsiye ediyorum.


3 Ekim 2017

Mükemmel 9.8 - KARTAL > KARTAL

Firma çalışanları tam zamanında hatta yarım saat önce geldiler ve özenle paketlediler. Baştan sona özveri ve iyi niyet anlayışıyla hareket ettiler. Yakın bir lokasyondan başka bir eşyam alınması gerekti bunu da nezaketle karşılayıp yerine getirdiler. İlk defa çalıştığım için ön yargılarım vardı sağ olsunlar iyi bir şekilde, titiz çalışarak bu ön yargılarımı pozitife çevirdiler. Gerçekten teşekkür ediyorum.
Tebrikler.


26 Eylül 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > MALTEPE

5 saatte tüm işi güzel ve dikkatli bir şekilde tamamladılar. Hiçbir eşyama zarar gelmedi ve çok saygılıydılar. Bu firma ile çalıştığım için çok memnunum.


25 Eylül 2017

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > MALTEPE

Tüm eşyalarım yeni evime aynı düzen içerisinde yerleştirildi. Zamanlama, paketleme, montaj ve özen çok iyiydi... Teşekkürler.


23 Eylül 2017

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > KARTAL

Gerçekten 10 numara işçilikleri var. Hiçbir eşyama zarar gelmedi. Tüm eşyaların demontajı ve montajında tek bir vida bile kaybolmadı ve hasar olmadı. Tabaklar ve bardaklar sapasağlam. Çok teşekkür ederim firmaya ve firma çalışanlarına. Ahmet bey ve Köksal beye ayrıca teşekkür ederim. Hiçbir şeye yapmam demedi.


22 Eylül 2017

Mükemmel 9.4 - BAŞAKŞEHİR > MALTEPE

Yükseloğulları nakliyata çok teşekkür ederim, çok memnun kaldık. Hiçbir sorun yaşamadık. Ekip çok iyiydi ve güler yüzlüydü. İşlerini severek yaptıkları belli :) Herkese tavsiye ederim :)


20 Eylül 2017

Çok iyi 8.4 - KADIKÖY > KADIKÖY

Genel olarak memnun kaldık. Çalışanlar her konuda yardımcı oldular. Olumsuz olarak belirtebileceğim tek nokta, dolaplar tekrar monte edildikten sonra sürme kapılı dolabımızın tam olarak kapanmadığını fark ettik. Montaj çok başarılı olmamış.Bunun dışındaki konularla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadık.


15 Eylül 2017