YN

Yükseloğlu Nakliyat

9.9 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 21 Nisan 2016
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KADIKÖY
109 Müşteri Değerlendirmesi, 139 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10105 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10107 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10107 Kişi
  • 7 - 82 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Çalışanlar
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10108 Kişi
  • 7 - 81 Kişi
  • 1 - 60 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10105 Kişi
  • 7 - 84 Kişi
  • 1 - 60 Kişi

Yükseloğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.8 - KOCAELİ > İZMİR

Zamanından önce gelerek disiplinli olduklarını belli eden, ahlaklı ve efendi çalışanlara sahip bir firma. Biz memnun kaldık, tavsiye ederiz. Teşekkür ederiz.


7 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Arkadaşlar gözünüzü kapatın başka firma aramayın. Firmalar sigorta yapıyor ama o sigorta sadece kamyonun yolda kaza, yağmalanması vb gibi durumlarda eşya bedelini ödüyor. Mesela taşıyan kişi elinden tv yi düşürüp kırdı ne olacak diye sorduğumda 10 civarı yüksek puanlı firma karşılayamayız cevabını verirken bu firma biz karşılıyoruz diyip Enakliyat üzerindeki tamamen bizleri koruyan taşıma sözleşmesini imzalayan tek firmaydı. Çokta güzel ilgilenip paketleme yapıp eşyalarımızı zamanında ne anlaştıysak o şekilde İstanbul'dan İzmir'e taşıdılar, yaptıkları işin hakkını verdiler.


6 Eylül 2017

Mükemmel 10 - KARTAL > TUZLA

Özetle herkese tavsiye ederim. Hızlı, pratik, kibar ve sorun çözmeye odaklı olarak çalıştılar.


5 Eylül 2017

Sabah 8'de tam anlaştığımız zamanda geldiler. Son derece profesyoneller. Geldikleri gibi hemen işe başladılar. Son derece titiz çalıştılar. Bir tane bile bardak kırmadan taşımayı tamamladılar. Fiyat konusunda şüphelerim vardı ama sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir firma.


28 Ağustos 2017

Mükemmel 9.2 - ANTALYA > İSTANBUL

Her şeyimizi güzelce paketlediler, dolabı söktüler. Yerine varınca da montelediler. Uygun fiyata başımız ağrımadan taşındık. Tavsiye ederim. Ahmet bey ve ekibine taşımadaki özverileri için teşekkür ederiz.


25 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - PENDİK > TUZLA

Taşıma süresi hariç her şey çok iyiydi. Taşıma süresi çok uzun geldi.


25 Ağustos 2017

Firma tam belirtilen saatte ve tam ekipmanla geldi. Gelen arkadaşlar çok saygılı ve çalışkandılar.
Evimi hızlı ve hiçbir eşyama zarar vermeden taşıdılar.
Evini taşıtacak herkese Yükseloğlu Nakliyat'ı tavsiye ederim.


14 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - TUZLA > BEYLİKDÜZÜ

TUZLA BEYLİKDÜZÜ arası nakliyatımızda dedikleri saatte gelip hiç durmadan çalışan ekibe çok teşekkür ederim. Beklediğimizden daha iyi bir paketleme ve hizmet gördük. Her şey mükemmeldi tavsiye eder ve yeniden teşekkür ederiz :)


13 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Şirket çok iyiydi. Her şeyi zamanında yaptılar. Tüm mutfak eşyalarını ve kitapları kolilediler. Hiçbir kırık veya kayıp olmadı. Güvenilir ve saygılıydılar. Şehirler arası taşınacaklar gönül rahatlığı ile tercih edebilirler. Bülent bey ve diğer çalışanlara teşekkürler.
Ayrıca gece gündüz kara kara düşündüğüm taşınma işini kolaylaştıran Enakliyat'a da çok teşekkür ederim. Rahat bir nefes aldım.👍


9 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

İstanbul'dan Bursa'ya eksiksiz nakliye hizmeti için Bülent bey ve ekibine teşekkürler. Çalışanları son derece saygılı ve işine hakimdi. Belirttikleri gün ve zamanda taşımaya başladılar. Planladığımız saatte işlerini tamamladılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


4 Ağustos 2017

Mükemmel 9.9 - KARTAL > PENDİK

Öncelikle kendilerine çok teşekkür ederim. Sabah saat 08:00'da geleceklerdi sabah saat 07:30'da kapımızdalardı. Çalışan arkadaşlar gayet işinin ehli ve çok profesyonel bir şekilde çalışıyorlar. İş dışında hiçbir konuyla ilgili konuşmadıkları gibi gayet sessiz ve hızlı çalışıyorlar. Hiçbir eşyam zarar görmediği gibi her iki evde de ne duvarlarda ne de kapılarda bir çizik dahi olmadı. Bir daha taşınmam gerekirse kesinlikle başka firma aramam, tanıdığım tanımadığım herkese önerebileceğim bir nakliye firması kesinlikle Yükseloğlu Nakliyedir.


26 Temmuz 2017

Yükseloğlu nakliyat firmasıyla hiç sorunsuz ve zamanında taşındık. Çalışan arkadaşlar çok saygılıydı. Biz çok memnun kaldık. Tekrar taşınmamız gerekirse Yükseloğlunu tercih ederiz.


26 Temmuz 2017

Arkadaşlar işinin ehli, bütün işi müthiş bir özveri ile tamamladılar. Eşyalarda en ufak bir hasar oluşmadı. İleride tekrar çalışmak isteyeceğim bir firma. Teşekkürler.


16 Temmuz 2017

Mükemmel 9.1 - İSTANBUL > AYDIN

40 derece sıcak havaya ve daracık merdivenlere rağmen güzel ve sorunsuz bir taşınma oldu.
Herkese tavsiye ederim.


13 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - YALOVA > KOCAELİ

Daha önce de evden eve taşıma hizmeti aldım başka firmalardan ancak Enakliyat ve Yükseloğlu Nakliyat ile çalıştıktan sonra bakış açımız çok değişti. Arkadaşlar istediğimiz saatten önce gelip kapıda hazır bulunmuşlar. Birbirlerine davranışları, bize davranışları çok iyiydi, güler yüzlü arkadaşlardı. Eşyalarımızda bir tane bile kırık veya çizik oluşmadı, gönül rahatlığı ile bu firmayı önerebiliriz herkese.
Taşınmak istemeyiz ama bir daha olursa adres belli Yükseloğlu Nakliyat :)


8 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY


5 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > PENDİK

Çalışanlar çok saygılıydı. Gördüğüm en temiz nakliyat firması. Bir daha taşınırsam yine aynı firmayla taşınırım. Taşınırken hiç bir şeye dokunmadım hızlı bir şekilde paketleyip taşımayı gerçekleştirdiler. Kendilerine buradan ayrıca teşekkür ediyorum.


1 Temmuz 2017

Mükemmel 9.7 - MALTEPE > MALTEPE

Firmanın tüm çalışanlarından, verdikleri hizmetlerin tamamından çok memnun kaldık.
Taşınmak isteyen herkese tavsiye ederiz.


30 Haziran 2017

Mükemmel 9.4 - MALTEPE > ÜSKÜDAR

Yükseloğlu Nakliyat ile 23 Haziran Cuma günü İstanbul Küçükyalı'dan İstanbul Çengelköy'e evimizi taşıdık.
İlk iletişimden taşınmanın sonuna dek tüm ekip olarak çok profesyonel çalıştılar. Sabah 8:00'den önce gelip bizi uyandırmamak için aşağıda beklemiş olmaları bile ne kadar düşünceli olduklarını gösteriyor.
Sabah 8:15'de başlayan taşınmamız saat 14:00 itibariyle paketleme, demontaj, montaj işlemleri dahil olmak üzere bitmişti.
Çok teşekkür ederiz. Yükseloğlu Nakliyat'ı değerlendirenlerin hiç tereddüt etmeden firma ile çalışmalarını tavsiye ederiz. Özellikle fiyat-fayda dengesinde verdikleri kaliteli hizmet sayesinde kesinlikle öne çıkan bir firma.
Enakliyat'a da böyle firmalar ile çalıştığı için ayrıca teşekkür ederiz.


28 Haziran 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

İlk kez internet aracılığı ile bulduğum bir nakliyat firması ile çalışacağımdan dolayı çok endişeliydim. Fakat geldiklerinden gitmelerine kadar güler yüz, saygı ve ilgi dışında hiçbir yanlış görmedim. Eşyalarımdan biri bile zarar görmeden büyük bir özen ve dikkatle taşınma işimi kolaylaştırdılar. Yeni evimde ise defalarca yer değiştirdiğim eşyalarımı sabırla yerleştirdiler. Tüm ekibe teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ediyorum.


23 Haziran 2017