YN

Yaşaroğlu Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 17 Kasım 2015
  • Bulunduğu Yer: ANTALYA / KEPEZ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
66 Müşteri Değerlendirmesi, 97 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1053 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1055 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1058 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1058 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1055 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Yaşaroğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.5 - KONYAALTI > KONYAALTI

Firmanın taşıma hizmetinden oldukça memnun kaldım. Her taşıma işleminde olabilecek bazı küçük sorunlar yaşansa da genel olarak sorunsuz ve vaat edilenin gerçekleştiği bir taşınma oldu. Firmaya teşekkür ederim, ayrıca taşınmayı düşünenlere de tavsiye ederim.


24 Nisan 2022

Mükemmel 10 - KONYAALTI > SERİK

Oldukça hızlı ve güvenli bir nakliye hizmeti sunuyorlar. Fazlasıyla memnun kaldık.


8 Haziran 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Gayet ilgili ve güzel bir firma, öncelikli olarak insana insan gibi davranmaları gayet güzel, müşteri memnuniyetini önemsiyorlar, aralarda sorunlar da olsa çözümcül yaklaşımlarda bulunmak güzel. Teşekkür ederim. Tavsiye ederim.


3 Mayıs 2021

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA


21 Temmuz 2020

Mükemmel 10 - ANTALYA > İSTANBUL

Ellerine sağlık, çok teşekkür ediyorum. Her şey sorunsuz bitti. Kesinlikle tavsiye ederim.


5 Aralık 2019

Mükemmel 9 - İSTANBUL > ANTALYA

Gerçekten işini hakkıyla yapan paradan ziyade ikili iletişime önem veren gerektiğinde yardımcı olmaktan çekinmeyen özverili çalışanlarıyla gönül rahatlığıyla iş yapabileceğiniz bi firma.


1 Eylül 2019

Mükemmel 9 - ANTALYA > İSTANBUL

Eşyalarım gayet temkinli taşındı, çalışanlar saygılı ve işini bilen insanlar. Zamanında yerine ulaştırdılar ve zarar ziyan olmadı. Yaşaroğlu nakliyata teşekkürler. Enakliyat'a ayrıca teşekkürler...


21 Ağustos 2019

Mükemmel 10 - ANTALYA > KOCAELİ

Merhabalar, daha önce yaptırdığım ev taşımasından ve yaşadıklarımdan olumsuz düşüncelerim olmasına rağmen, Yaşaroğlu firmasının Antalya'dan - Kocaeli'ye ev eşya taşımamızda, Başta Mehmet kardeşime Ve Hulk'a çok teşekkür ediyoruz. Ben bir uluslararsı Nakliye firma sahibi ve yöneticisi olarak, sektöründe içinde olmam dolayısıyla yapılan taşımadan baştan sona davranış ve her türlü hizmetlerinden eşim, çocuklarım ailece çok memnun kaldığımız ifade etmek istiyorum. Eşyalarımız son derece titizlikle zarar vermeden demonte edildi, paketlendi, ambalajlandı ve hiçbir zarar görmeden Kocaeli'deki evimize istediğimiz gün ve saatte yine zararsız bir şekilde nakledilip sıkıntısız bir şekilde istediğimiz şekilde montajları yapıldı. Dediğim gibi Bu sorunsuz ve son derece memnun kaldığımız bu taşımadan dolayı, şahsen Mehmet kardeşime ve ekibine tekrardan çok teşekkür eder, bol ve hayırlı işler dilerim.


9 Temmuz 2019

Müthiş 8.8 - ANTALYA > İSTANBUL

İyi olarak değerlendirebileceğim bir taşınma işlemiydi. Ekip genel olarak saygılı ve özveriliydi. Paketleme işleminin daha iyi yapılabileceğini düşünüyorum, bazı mobilya eşyaları sadece streçle sarıldı, ve koltuğum da ufak bir yara meydana geldi. Ayrıca taşındığım site yönetimiyle yaşanan problem sonucu ekstra para talep etmeleri de benim için ayrıca bir eksik nokta oldu. Bunları görmezden gelirsem işlerinde başarılı bir nakliye firması.


2 Kasım 2018

Montajlama eksiklikleri mevcut.
Taşıma ve paketleme sırasında taşınan eşyaların sağlamlığının korunması kötü.
Taşıma sırasında zarar gören eşyanın "zaten altta kalıyor, görünmüyor orası" gibi bir açıklamanın kabulünü sizlere bırakıyorum.


1 Ekim 2018

Mükemmel 10 - ANTALYA > İSTANBUL

İşlerini profesyonel olarak yapıyorlar, güler yüzlü ve çözüm odaklı olmaları beni çok mutlu etti. Dedikleri saatte geldiler, güzel bir şekilde eşyaları paketlediler. Sorunsuz olarak taşıma işlemimiz gerçekleşti. Başta Rauf bey olmak üzere hepsine teşekkür ederim.


24 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Sevgili Rauf abi ve yanında getirdiği bizi hiç üzmeyen hatta stresimizi hafifletmek için o yoğunlukta bile hoşluklar yapan ekibi size en içten va samimi duygularımızla teşekkürlerimizi iletmek isteriz. Kendi ailemiz gibi her eşyamıza sahip çıkıp her şeyi en eksiksiz ve en hızlı şekilde paketlediler. Hiç bir eşyamızı kırmadılar dökmediler işin en başında kafamızdaki tüm korkularımızı yenmemizi sağladılar Allah razı olsun. Nakliye işinde ve insanı ilişkileri konusundaki başarılarından dolayı kendilerini artık aile nakliyecimiz olarak görüyoruz. Kusursuz hizmet nakliyeci kalite.. Teşekkür ederiz Rauf abi ve ekibi... (Ahmet kardeşim kanla başla alnının teriyle çalıştın hakkını helal et :) )


23 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - KEPEZ > KEPEZ

Sabah söz verdikleri saatte geldiler. Eşyaların sökülmesi, paketlenmesi her şey kusursuzdu. Taşınma çok ciddi bir iş ve bu firma işini gerçekten çok ciddi ve özenle yapıyor. Eşyalarımda en ufak bir çizik dahi olmadı. Şiddetle tavsiye edilir.


6 Temmuz 2018

Firma İle iletişim koordinasyonu başarılıydı. Anlaşılan zamanda geldi taşıma işleminde profesyonel ellere teslim ettiğimizi hissetirdiler. Araç muayene işinden dolayı afyon indirme süresi biraz uzamış olsa da bir yıl içinde böyle bir sorunu başkaları yaşamayacak demektir. İndirme esasında ve yerleştirme sürecinde makul süre de çalıştılar. Şehirlerarası eşya taşınma işi beni korkutmuş olmasına rağmen yaşar beyin pozitif tutumu işleri kolaylaştırdı. Yaşar beyin profesyonelliğine güvenin. Bir başka taşınmada görüşmek üzere.


29 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

İstanbul'dan Antalya'ya tek çizik bile olmadan tüm montaj ve paketleme dahil her şeyi yapıp güler yüzleri ile memnun bırakabilen nadir insanlar. Evimde bana gereken musluk borusuna kadar işleri bu olmamasına rağmen gidip alıp, tamir edip ayrıldılar. Çok şaşırdım. Gerçekten. Bu devirde işini bu kadar severek yapan saygılı insanların olması, huzur verici. Artık Biliyorum ki bir yakınımın dahi bir taşınma işi olursa gözüm arkada kalmadan Rauf bey ve ekibine teslim ederim. Helal olsun Allah emeklerinin karşılığını gani gani almalarını nasip etsin.


26 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

İlk başta bir takım şüphelerim vardı, çünkü fiyatı en uygun olan nakliyat firmasıydı. Fakat, aldığım hizmetten tam manasıyla memnun kaldım. Madde madde sayayım;
- Çalışanlar kibar ve efendi insanlardı.
- Fiyat/performans (Fiyat/Fayda) oranı güzeldi.
- Taşınmayla ilgili baştan sona sürekli olarak kendim ek bir çaba göstermeden benimle iletişime geçip bilgilendirdiler.
- Sessiz ve temizce eşyalar taşındı.
- Tam dedikleri vakitte gelip teslim aldılar ve teslim ettiler.
- Bütün eşyalarım sağlam ve tam bir şekilde taşındı.

Genel olarak tavsiye ediyorum. Yine olsa, yine onlarla anlaşırdım. Teşekkürler...


26 Nisan 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Her şey kusursuzdu... Teşekkürler.


9 Nisan 2018

Çalışanların hepsi emektar insanlar ve canla başla çalıştılar, ona diyecek sözüm yok ancak hayatımda ilk kez böyle bir taşıma sistemi görüyorum. Taşınma öncesi özellikle, paketlenme ve ambalajlamanın özenli, temiz ve düzgün yapılmasını istediğimi ve bu konudaki hassasiyetimi belirtmeme rağmen ne bir poşet, ne bir ambalaj, ne düzgün bir kutu görebildik. Bu anlamda hiç profesyonel değillerdi. Market kolileri ve birkaç battaniye, birde beyaz eşyalar için kullandıkları ambalaj haricinde geri kalan her şeyi evden ellerine geçirdikleri çarşaf, örtü, nevresim ne varsa onlara sararak taşıdılar. Örneğin kıyafetleri özel, temiz bir kutuya değil dolaptan aldıkları çift kişilik nevresimin üstüne atıp, bohça gibi bağlayıp öyle taşımışlar! Koltuk örtülerine de ellerine geçirdiklerini atıp bağlayıp öyle taşımışlar. Hatta bu esnada örtüler yırtılmış. Ve taşınma bittiğinde bir koca yığın kirli örtü, çarşaf, nevresim yıkanmak için beni bekliyordu. Üç günde ancak yıkadım! Uyardığımızda ise kusura bakmayın, elimizde yoktu ondan öyle oldu diye bir açıklama yaptılar.


5 Şubat 2018

Mükemmel 10 - KOCAELİ > ANTALYA

Benim eşyalarım daha önce çok pişman olduğum edepola şirketindeydi eşyalarım kırılmıştı. Yaşaroğlu nakliyat çok iyi paketleme yapıyor. Getirdikleri evimde eşyalarım büyük olduğundan kapıdan girişi zordu, camdan aldılar ve en ufak bir zarar getirmediler.
Her şey için teşekkür ederim.


3 Ocak 2018

Mükemmel 9.2 - KEPEZ > KEPEZ

Firma ile anlaştığımız saatte geldiler, eşyaların paketlenmesi ve istiflenmesi gayet iyiydi, fiyat denge oranı gayet normal, personel iyi çalışıyor, kim ne yapacağını gayet iyi biliyordu, tam bir ekip çalışması uyguluyorlar. Nakliye arayan herkese önerebileceğiniz bir firma.


27 Aralık 2017