YN

Yaşaroğlu Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 17 Kasım 2015
  • Bulunduğu Yer: ANTALYA / KEPEZ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
66 Müşteri Değerlendirmesi, 97 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1053 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1055 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1058 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1058 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1055 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Yaşaroğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Merhaba,
Ev taşıması için gelen arkadaşlar çok güzel bir şekilde paketleyip taşımayı gerçekleştirdiler. Sıkıntılı bir durum yaşanmamıştır. Buradan da teşekkür ederim kendilerine, kolaylar gelsin.


25 Aralık 2017

Mükemmel 10 - ANTALYA > İSTANBUL

Her şey mükemmeldi teşekkürler.


14 Aralık 2017

Mükemmel 9 - İSTANBUL > ANTALYA

Paketleme taşıma ve tekrar kurmada ellerine sağlık gayet güzel iş çıkardılar. Bundan sonraki dönemlerde de kendileri ile tereddüt etmeden taşıma işi için iletişime geçebilirim. Tekrar teşekkür ederim.


25 Ekim 2017

Mükemmel 10 - MURATPAŞA > KEPEZ

Daha önce bir kaç kez başka firmalardan ev taşıtmıştım. Ve her nakliye sonrası problemlerle karşılaştım. İşim gereği iki sende bir ev taşımak zorunda kalıyorum. İlk defa problemsiz, tertemiz ve işini ciddiye alan bir firmayla karşılaştım. Gerek güler yüzlü tavırları gerek eşyalarınızı kendi eşyaları gibi özenle koruyup nakliyesini gerçekleştiren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Verdiğim ücretin hakkını verdiğiniz için ve özellikle ilgi alakalarından dolayı Sn. Rauf beye çok teşekkür ederim. Kesinlikle rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir firma, gözünüz gerçekten arkada kalmaz...


12 Ekim 2017

Başka bir firma yönlendirildi. Ondan da %50 memnun sayılırız.


8 Ekim 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ISPARTA

Gayet başarılı bir nakliye oldu. Arkadaşlar saygılı, güler yüzlü ve işlerini gayet ciddiye alıyorlardı.


22 Eylül 2017

Mükemmel 9.1 - İSTANBUL > ANTALYA

Paketleme, taşıma, ilgi ve alaka yeterince iyi, kesinlikle pişman olmayacağınız bir tercih. Benim eşyalarım sıfır olmasına rağmen minimum hasarla İstanbul'dan Antalya'ya geldi bence kesinlikle bir teklif alın derim.


16 Eylül 2017

Müthiş 8.8 - KONYAALTI > FİNİKE

Teşekkürler.


12 Eylül 2017

Mükemmel 10 - ANTALYA > ANKARA

Antalya'dan Ankara'ya eşya taşıma işlemim başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Eşyaları istifleme ve montaj işlemleri seri bir şekilde yapılmıştır. Teşekkürler.


26 Ağustos 2017

Bugün Afyon İstanbul arası ev taşıma işini mükemmel bir şekilde yerine getiren Yaşaroğlu nakliyata teşekkür ediyorum. Firma aracı çok iyi, içi temiz, yan duvarlar halıfleks kaplı. Firma paketlemesi çok özenli. Bant izlerini bile dikkatle çıkarmaları takdire şayan. Rauf bey mobilya montajını dikkatli yapıyor. Hele ki bir Ahmet arkadaş var yaralı parmağına rağmen maşallah canavar gibi. Anlaşınca onu da isteyin. Özetle bir sonraki taşımam olursa tekrar teklif almayı isterim.


25 Ağustos 2017

Konuştuğumuz saatte geldiler, gayet güzel paketleme, kolileme ve sökme işlerini yaptılar. Dürüst bir firma, gene taşınacak olsam bu firmayı tercih ederim.


24 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Taşınmadan önce ve sonrasında ki ilgi alakaları çok üst düzeydeydi. Söyledikleri saatte gelip eşyaları çok güzel bir şekilde paketlediler. Hiç bir eşyam zarar görmeden yükleme işlemini yaptılar. Yeni evime söyledikleri zamanda getirdiler. En ufak bir sıkıntı yaşatmadılar. Rauf bey ve kardeşi İsmail beye çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle gözünüz arkada kalmadan nakliye işlerinizi yaptırabilirsiniz. Ellerine sağlık.


23 Ağustos 2017

TEŞEKKÜRLER YAŞAROĞLU
10 NUMARA 5 YILDIZ

Önce insanlık ve güven. Telefonda ilk konuştuğumda bu adam yamuk yapmaz, işini düzgün yapar hissi verdi. Anlaştık ve taşınmayı gerçekleştirdik. Söz verdiği gibi, zamanlama süper, eksiği yok fazlası var. Koliler yerinde, her türlü detay düşünülmüş, çizilebilecek veya kırılabilecek her şey özenle patpatlarla vb. şeylerle sarıldı.
Taşımada acele etmediler, iş sağlam olsun, müşteri rahat olsun pozisyonundalar.
Her istenilene tamam dediler ve dikkat ettiler.
Sağ olsun Rauf bey bizi hiç kırmadı.
Dolaplar özenle söküldü ve takıldı.
Eşyalar yeni eve taşınınca, istenilen her şeyi yaptılar ve istenilen her eşyayı yerli yerine yerleştirdiler. Dolapları itinayla monte ettiler. Evden ayrılmakta ve eşyaları taşımakta acele etmediler.
Afyon'dan İstanbul'a taşındım. İki gün muhataplığım oldu. Önceden herhangi bir tanımışlığım yoktu. Taşınacak eş dost çıkarsa mutlaka Yaşaroğlunu tavsiye edeceğim.
Küçük bir unutkanlık sebebiyle Afyon'da bir eşyam kaldı. Ertesi gün özel otomobille eşyayı Rauf bey kapıma getirdi. Bir tane de pense hediye edip gittiler:) Daha ne olsun.
Araç eşya taşıma için özel olarak tasarlanmış. Ekip kendi daimi ekibi. Yeğenleriyle beraber iş yapıyor. Dışarıdan işçi olmadığı için de kendisine yamuk yapacak kimse yok. Güven, emniyet ve insanlık. Teşekkürler Rauf bey ve ekibi.


9 Ağustos 2017

Mükemmel 9.8 - İSTANBUL > ANTALYA

İlk şehirler arası taşınmamız sorunsuz şekilde geçti. Eve gelip paketleme ve araca yerleştirme 3 saat gibi kısa bir sürede yapıldı. 2 gün içinde de eşyalar yeni evimize teslim edildi.


2 Ağustos 2017

Rauf Bey ve ekibine özenli taşımaları için çok teşekkür ederiz. Eşyaları çok güzel istifliyorlar, kırılan dökülen bir şey olmadı o nedenle. Mutfak olduğu gibi duruyordu geldiklerinde çok hızlı bir şekilde paketleme işlerini tamamladılar, mobilyaları seri şekilde demonte ettiler, özetle ekip uyumlu ve işlerinde iyiler. Siz taşınacağınız tarihleri belirleyin gerisini onlara bırakın...


31 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Firma sorumluları irtibata geçtiğimiz andan itibaren eşyaların nasıl ve hangi şartlarda taşınacanağını ayrıntılı ve samimi bir dille anlatarak gerekli ilgiyi gösterdiler. Daha sonra da istediğimiz gün ve saatte eşyamızı İstanbul'dan alarak Antalya'ya getirdi. Çoğunlukla çeyiz eşyası olduğu için zarar geleceğinden korkmuştum ama aracı kontrol ettiğimde firma yetkilisinin dediği gibi Araca eşyalar çok dikkatli ve özenli bi şekilde yerleştirilmişti. Eşyaları çok seri bir şekilde evde istediğimiz odaya taşıdılar. Kurulması gereken eşyaları kurdular. Tekrar paketleri açarak kırılacak eşyalara baktım ama en ufak bir çizik bile yoktu. İşlerini en iyi şekilde, sorunsuz olarak yapan bir firma. Ellerine sağlık.


29 Temmuz 2017

Fiyat kalite dengesi olarak bakıldığında iyi.


10 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Taşınacak arkadaşlara tavsiye ederim. En uygun fiyata sorunsuz bir şekilde taşındım. Enakliyat olsun taşıyıcı firma Yaşaroğlu olsun benimle her aşamada sürekli iletişim halindeydiler, hiç bir sorun yaşamadım. Ben bir şehirden başka bir şehire taşındım. Şehirler arası evini taşıyacak memur arkadaşlara tavsiye ederim, hiç başka arayışlara girmeyin Enakliyat sitesi sizin için en uygun yer bence. Yaşaroğlu firması da en uygun fiyata profesyonelce evinizi taşıyacak, size hiç bir sorun yaşatmayacak bir firma.


7 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - ANTALYA > ÇANAKKALE

Her şey başta anlaştığımız gibi yapıldı. Taşınma sürecinde ilgi ve alaka üst düzeydeydi. Eşyalarımıza kendi eşyaları gibi özen gösterdiler. Gayet memnun kaldık.


2 Temmuz 2017

Rauf Bey ve ekibine göstermiş oldukları itina için teşekkür ediyorum. Anlaştığımız zamanda taşınma işlemi başlatıldı. Eşyalarımın taşındığı kamyon dorsesi, ev taşıma için özel olarak hazırlanmıştı. Her hangi bir problem yaşamadım. Sağolsun TV'yi duvara montajını da kendileri yaptı. Gönyeye alamadık ama sonradan ben o sorunu çözdüm :)


23 Haziran 2017