YN

Yaşaroğlu Nakliyat

9.3 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 17 Kasım 2015
  • Bulunduğu Yer: ANTALYA / KEPEZ
Üyeliği Askıya Alınmıştır!
66 Müşteri Değerlendirmesi, 97 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9
  • Mükemmel
  • 9 - 1053 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.2
  • Mükemmel
  • 9 - 1055 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1058 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Çalışanlar
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 1058 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.3
  • Mükemmel
  • 9 - 1055 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 64 Kişi

Yaşaroğlu Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 9.3 - ANTALYA > BURSA

Yaşaroğlu nakliyata teşekkür ederim özverili, güvenli ve kaliteli bir taşıma gerçekleştirdikleri için. Özellikle Rauf Yaşaroğlu, evden eve nakliyat konusunda deneyimli ve tecrübeli olduğunu gösterdi ve eşyaları getirmesini istediğim zamanda bana ulaştırdı. Ayrıca ilgi ve samimiyetinden de memnun olduğumu söyleyebilirim. Kısacası evden eve nakliyat firması arıyorsanız Yaşaroğlu nakliyatı her zaman tercih edebilirsiniz.


23 Nisan 2017

Mükemmel 9.5 - MURATPAŞA > MURATPAŞA

Firmadan memnunum. Elemanlar canlı ve hızlı, dost vari, sadece unuttukları dubalarımı geri getirsinler yeterli.


21 Nisan 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Yaşaroğlu nakliyat çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Geçen sene de aynı firmayı tercih etmiştim, bu sene de beni şaşırtmadılar ve sıfır sorun ile mükemmel bir hizmet aldım. Herkese tavsiye ederim.


24 Mart 2017

Mükemmel 10 - MURATPAŞA > MANAVGAT

Hızlı ve güvenilir!!!


23 Mart 2017

Mükemmel 10 - KONYAALTI > ALANYA

Elinize sağlık, sıkıntısız, sorunsuz taşıdılar, çalışanları da güler yüzlü. Teşekkürler tavsiye ederim.


13 Mart 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Yaşaroğlu nakliyat firması tek kelimeyle muhteşem bir iş çıkardı. Ev taşıtacak arkadaşların bu firma ile irtibata geçmesini kesinlikle tavsiye ediyorum. Söz verdikleri zamanda eşyamı bütün önlemleri alarak ve tertemiz paketleyerek yeni evime kadar getirdiler ve yeni evde bir tane çizik ve çarpma bile olmadan teslim ettiler. Firma sahibi ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.


26 Şubat 2017

Mükemmel 10 - KONYAALTI > KONYAALTI

Oldukça memnun kaldık.


14 Şubat 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Yaşaroğlu ile İstanbul-Antalya şehirlerarası evden eve nakliye adına anlaştık. Kendilerinin ilk başta irtibata geçmesinden işin teslimine kadar gayet samimi, doğru ve dürüst bir hizmet aldım.
Şuana kadar farklı farklı illerden 4 şehirler arası taşınma yaşamış biri olarak şuana kadar aldığım ve ufacık bir kusur ya da olumsuzluk dahi söyleyemeyeceğim servislerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, taşımacılık hizmeti arayanlara da gözüm kapalı tavsiye ederim.
Sorumluluklarında olmamasına ve sorulmamasına rağmen, kendi işleri dışında montajı da herhangi bir beklenti içinde olmadan hallettikleri için, adam gibi yaklaşımları için sonuna kadar helal olsun diyebileceğim bir firma.
Sorun yaşamadım ama olabilirdi de. Herhangi bir eşyam kırılabilir, zarar görebilirdi de dünya hali. Ama Rauf Bey ve diğer arkadaşlar gibi yaklaşımı olan kişiler ile bunlar bile dert olmayacaktır, eminim. Sonuna kadar tavsiye ederim...!


19 Ocak 2017

Mükemmel 10 - KONYAALTI > KONYAALTI

Yaşar Bey işini iyi yapmaya çalışan dürüst ve özenli bir insan.
Bu sektörde zor bulunan işini seven bir ekibi var.
Her şeyden önemlisi zamanında ve temiz bir şekilde çalışıyorlar.

Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim, gelen ekip ile herhangi bir konuda uyuşmazlık yaşarsanız iki kardeş olarak yönetiyorlar işletmelerini direkt kendilerine ulaşırsanız çözüme ulaştırırlar.


10 Ekim 2016

Mükemmel 10 - KEPEZ > KEPEZ

Öncelikle bu evden eve nakliyat platformunun kuruluşunda emeği gaçen arkadaşlara teşekür ederim:
Ve eşyamı taşıyan YAŞAROĞLU NAKLİYAT'a Yaptıkları tititiz ve güler yüzlü çalışmalarından dolayı canı gönülden teşekürlerimi sunarım.
Gerçekten bir eşya ancak bu kadar temiz, düzeli sarılıp, taşınabilir eşyama herhangi bir ufak zarar bile verilmeden sağ salim taşıdılar.
Taşımada emeği geçen öncelikle YAŞAR OĞLU ve RAUF Bey'e ve bütün çalışanlar teşekkür ederim.


21 Eylül 2016

Mükemmel 10 - KEPEZ > KEPEZ

Yaşaroğlu nakliyata ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim.


20 Eylül 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Teşekür ederim, arkadaşlar ilgilendiler. Paketleme, taşıma, montaj harika oldu. Tavsiye ederim, 10 numara 5 yıldız, Rauf YaŞar Bey'e teşekür ederim.


28 Temmuz 2016

Taşınma esnasında berjer tekli koltuğun dersini yırtmışlar ve de görmeyelim diye üstüne eşya koymuşlar. Hasarın karşılanması için ne Enakliyat ne de Yaşaroğlu nakliyat firması ilgilendi çok pişmanım bu firmaya güvendiğim için.


24 Temmuz 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

İstanbul'dan Antalya'ya taşındık. Gayet memnun kaldık, işlerini severek yapıyorlar.


23 Temmuz 2016

Mükemmel 9.5 - ANTALYA > İZMİR

Sadece beyaz eşyaları, gardırobu, masa ve vitrin gibi çok büyük eşyaları sarıyorlar. Kitaplar, mutfak eşyaları, giysiler, müzik seti, biblo gibi küçük eşyaları kendiniz koli yapıyorsunuz, bunlara karışmıyorlar...

Samimi ve sıcak kanlı insanlar oldukları için her şeyi rahatlıkla konuşabilirsiniz... Bütün detayları önceden konuşursanız da hiç sorun yaşamazsınız...

Satış sözleşmesi ve sigorta yapıldı. Faturayı da aldım. Fiyat konuşurken KDV'nin dahil olup olmadığını önceden öğrenmelisiniz...

Rauf Bey ve arkadaşları genel olarak bize sorun yaşatmadılar... Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum...


29 Haziran 2016

Müthiş 8.7 - İSTANBUL > ANTALYA

Başta Rauf Bey olmak üzere, çalışan arkadaşlara çok teşekür ediyorum. Zamanında gelindi, eşyalar yüklenip zararsıs bir şekilde Antalya'da eve teslim edildi. Yaşar nakliyat gerçekden profesyonel olarak çalışıyor. Fiyat olarak da diğerlerine göre çok iyi.


21 Mayıs 2016

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Günümüz şartlarında bu tür evden eve taşınma, ürün gönderme işlemlerinde insanlar tanımadığı insanlara, firmalara karşı önyargılı ve güvensiz olurlar. Ama bu düşüncemizin yanlış olduğunu bize ispat eden özveriyle ve güler yüzle hizmet veren Yaşaroğlu nakliyata teşekkür ediyorum. Gerçekten hızlı ve güvenli ,uygun fiyata bir sevkiyat sağladılar. Bize bu hizmeti sağlayan Enakliyat'a ayrıca teşekkür ediyorum.
Her şey on numara beş yıldız oldu. 👏👏👏


28 Nisan 2016

Mükemmel 10 - ANTALYA > ANKARA

Merhabalar, öncelikle bu siteyi kuran ve hizmet sağlıyan arkadaşlara teşekkür ederim. Gelelim anlaşmış olduğum YAŞAROĞLU NAKLİYAT firmasına, gerçekten ilgi, alaka, zamanlama, paketleme, iş bilgisi gerçekten yüksek ve işlerinde çok başarılılar. Ne söylüyorlarsa ve ne konuşup anlaşıyorsanız hepsini eksiksiz yerine getiriyorlar. Firma yetkilisi RAUF abime bütün anlaşmamızı eksiksiz yerine getirdikleri için ve ayrıca bütün ekibin güler yüzlü olmasından dolayı teşekkür ederim. İnşallah hep böle hizmet vermeye devam etmeleri diliği ile. O kadar sıcak kanlı insanlarki gerçekten herkesin taşınırken mutlaka denemesini tavsiye ederim. Tekrar tekrar teşekkür eder iyiçalışmalar dilerim. TÜM EKİBE SELAMLAR.


15 Nisan 2016

Mükemmel 9.8 - MURATPAŞA > MURATPAŞA

Taşınacağımız gün 5 kişi zamanında geldiler. Çok memnun kaldım. Hiçbir şeyim kırılmadan, deforme olmadan, ağır masif mobilyalar demontaj ve montajlarını yaptılar. Sitede belirtmediğim ufak tefek şeylerin taşınmasında da gayet anlayışlı davrandılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. En uygun fiyatla en iyi şekilde taşınmam gerçekleşti. Tavsiye ediyorum.


15 Nisan 2016

Mükemmel 10 - ANTALYA > İSTANBUL

Rauf Bey ve ekibine titizlikleri ve dikkatleri için çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz sorunsuz bir taşıma oldu. İlk defa böyle bir işe girişmeme rağmen aklımda tek bir soru işareti bırakmamak için ellerinden geleni yaptılar. Herkese tavsiye ediyorum.


16 Mart 2016