TN

Türkiyem Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 12 Temmuz 2020
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA
Bu hafta 5 kişi iletişime geçti.
165 Müşteri Değerlendirmesi, 257 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10148 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10154 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10154 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10156 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10150 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Türkiyem Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Güzel işçilik ve zamanlama tutarlılığı için teşekkürler. Memnun kaldım.


30 Haziran 2021

Mükemmel 10 - KEÇİÖREN > ÇANKAYA

Çalışan arkadaşlar çok saygılıydı ve işlerini temiz yaptılar öğlen ortasında taşıma işlemi bitmişti ve bir bardağım dahi kırılmadan getirdiler. Teşekkür ediyorum.


24 Haziran 2021

Mükemmel 9.6 - KEÇİÖREN > ÇANKAYA

Çok memnun kaldım eşyaları çok özenle ve zamanında taşıdılar. Taşıyan arkadaşlar çok kibar, saygılı ve hızlıydılar. Çok teşekkür ediyorum.


10 Haziran 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > KOCAELİ

Türkiyem firmasından çok memnun kaldım, şoför ayrı ilgiliydi çalışanlar ayrı ilgileniyor. Çok hızlılardı, hayatımda gördüğüm en hızlı taşımacılar. Çok güzel paketlediler her şeyden memnun kaldım, herkese de tavsiye ederim. Buradan tekrardan teşekkür ediyorum hem fiyatı uygundu hem de hizmeti kaliteliydi.


9 Haziran 2021

Ekibin tamamı genç, dinamik ve kendi personeli olup, hepsi çok saygılı çocuklardı. Hem paketleme hem de taşıma sırasında ne eşyalara, ne de eve zarar vermeden hızlı bir şekilde taşıma işlemini gerçekleştirdiler. Türkiyem Nakliyata teşekkür ederiz.


4 Mayıs 2021

Genel olarak dikkatlilerdi ancak acele yüzünden hasarlar da olmadı değil, özellikle beyaz eşyalarda ezilmeler oldu, taşıma sırasında da evin kapı ve tabanlarda çizilmeler, ezilmeler oldu. Sıkıntıların sebebi ise çok acele çalışmaları, eşyaları ben kolilemiştim zaten yarım günde bitti taşıma yani acele etmeye gerek bir durum yoktu. Daha yavaş ve özenli olunsa hasar olsa dahi çok önemsemezdim.


4 Mayıs 2021

Yorumu yazmıştım. Ardından firma bana ulaştı ve memnuniyetsizliğimi gidermek için uğraştılar. Eksik eleman için bir kısım ücret iadesi teklif ettiler. Hasar gören eşyalar için gelip inceleme, tamirat, gerekli olan noktada değişim yapacaklar. Müşterilerinin memnuniyetini gerçekten çok önemsiyorlar.

Taşınacaklara deneyimimden yola çıkarak şunları söyleyebilirim:
1. Eşyalar araca yüklenmeden önce fotoğraflarını alın, demontaj yapan kişiden gördüğü herhangi bir hasarı size söylemesini isteyin.
2. Paketleme yapılırken mobilyaların ayaklarının da korunduğundan emin olun.
3. Eşyalar taşındıktan sonra fotoğraflarını alın. Taşınma esnasında eşyanın durumunu takip etmek mümkün olmayabilir.
4. Herhangi bir hasar varsa direkt firmaya ulaşın, çok iyi ilgileniyorlar. Ben bana söylenmeyen bir hasarı fark ettiğim için sinirle kendilerini aramadan yorum yazmış bulundum.
5. Firmayı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.


18 Nisan 2021

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Hızlı bir şekilde taşıdılar.


13 Nisan 2021

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Merhaba, abartıyorum sanılmasın. 24 kez taşındım, ülkenin bir ucundan diğer ucuna. Ancak çok çok iddialı olan firmaların neredeyse tamamı mağdur etti. Bu kadar iyi hizmet aldığım tek firma. Ellerine sağlık diyorum hepsinin. İyi çalışmalar diliyorum.


5 Nisan 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Tebrik ederim. Güzel organizasyon yapılıyor. Güvenilir site diyebilirim.


31 Mart 2021

Mükemmel 10 - AMASYA > ANKARA

Süper saygılı, nazik, pratik ve hızlılar. Aile şirketi zaten. Telefonda Yasin Bey ile sahada kardeşleri Yılmaz ve Celal Bey'ler işlerini gerekli ciddiyette güzelce yaptılar sağ olsunlar. Ayrıca anlaşılan fiyattan da 1 kuruş fazla talep etmediler. Eşya fazlalığından yakınmadılar. Yani mevzuyu hiç sulandırmadılar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.


20 Mart 2021

Mükemmel 9.2 - ÇANKIRI > ANKARA

Çalışanlar nazik ve profesyoneller. Hızlı ve güvenli bir şekilde taşınmayı sonlandırdılar.


16 Mart 2021

Mükemmel 10 - BURSA > ANKARA

Öncelikte şunu söylemeliyim iyi ki tercih etmişim diyerek başlayabilirim.

Eşyaların paketlenmesi ile ilgili telefonda bayağı bir anlatmıştı firma yetkilisi fakat işi almak için o kadar çok anlattığını düşünmüştüm ama gerçekten ne söylediyse o şekilde paketleme işlemi yapıldı. Kalın balonlu naylonlar ve battaniyelere sarıldı tüm eşyalar zaman olarak dedikleri gün ve saatte taşıma işlemi başladı ve dedikleri saatte eşyalar sorunsuz bir şekilde indirilip teslim edildi. Çalışanların davranışına gelince gayet güler yüzlü ve olumlu, işinin ehli oldukları bariz belli. Eşyayı tutmasından, paketlenmesinden, taşımasından yani anlayacağınız kahveden 2-3 kişi getirip eşya taşımıyorlar.

Şunu söylemeliyim ki bir daha taşınacak olursam yine aynı firmayı tercih ederim. Gönül rahatlığıyla eşyanızı taşıtmak için anlaşabilirsiniz. Öyle ki ben başlarında dursun diye arkadaşımı çağırmıştım ama gerek kalmadı, sadece onlara ayak bağı olduğumuzu fark edip dışarıya çıktık. :) İnanın siz evde olmasanız bile aynı özenle paketleyip taşıyorlar, tecrübe ettim. :)

Aldığınız para sonuna kadar helal olsun, iyi çalışmalar.


11 Şubat 2021

Müthiş 8.7 - >


29 Aralık 2020

Mükemmel 10 - ÇANKAYA > ÇANKAYA

Son derece nezaketli bir ekip, güler yüzlü ve dikkatli bir taşıma gerçekleştirdik.


16 Aralık 2020

Mükemmel 10 - BURSA > ANKARA

Bursa'dan Ankara'ya taşındım. Eşyalarım yeniydi ve gerçekten çok güzel ambalajlayıp taşıdılar, eşyalarım hiç zarar görmedi gayet de güzel ilgilendiler. Gönül rahatlığıyla anlaşabilirsiniz.


18 Kasım 2020

Mükemmel 10 - ANKARA > MUĞLA

Tüm kolileme, yerleştirme, montaj ve marangozluk işlerini hızlı ve sorunsuz bir şekilde yaptılar. Fiyat fayda dengesi iyi bir firma.


9 Kasım 2020

Mükemmel 10 - ANKARA > ANTALYA

Şimdiye kadar profesyonel görünümlü ancak sonradan beni hayal kırıklığına uğratan çok firma ile çalıştım. Ancak Türkiyem Nakliyat ile her şey nerdeyse sorunsuzca halledildi. Taşımadan yerleştirmeye iletişimden tavırlarına kadar her şey olması gerektiğinden daha da iyiydi. Kendilerine teşekkür ediyor ve güvenilir firma arayan herkese kendilerini şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta eşyalarımızın paketlenmesini beğendikleri için kendilerinden kartvizit isteyen komşularımızın da varlığından sonradan haberdar olduk. Teşekkürler her şey için.


5 Kasım 2020

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

Bir nakliyat firmasından beklenecek her şey var. Yasin bey gelip eşyaları gördü ekspertizini yaptı. Gün ve fiyat netleştirildi. Söz verilen günde büyükçe bir araç gelip eşyalar yüklendi. Paketlemede Streç film ve pat pat kullanıldı. Yükleme de olsun indirmede olsun Çalışanlar hızlı, saygılı, dikkatliydi. Söz verilen zamanda eşyalarım yeni yerine getirildi, montajı güzelce yapıldı. Ben çok memnun kaldım. Ekibe teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.


10 Ekim 2020

Mükemmel 10 - ANKARA > TEKİRDAĞ

Şimdiye kadarki gördüğüm en iyi paketleme. Ayrıca nakliyenin başından sonuna kadar ilgileri çok hoşuma gitti.


9 Ekim 2020