TN

Türkiyem Nakliyat

9.7 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 12 Temmuz 2020
  • Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇANKAYA
Bugün 1 kişi, geçen hafta 5 kişi iletişime geçti.
165 Müşteri Değerlendirmesi, 257 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10148 Kişi
  • 7 - 811 Kişi
  • 1 - 66 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10154 Kişi
  • 7 - 87 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10154 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 65 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10156 Kişi
  • 7 - 85 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.4
  • Mükemmel
  • 9 - 10150 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Türkiyem Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - ANKARA > SİİRT

Evimi Ankara'dan Siirt'e taşıdılar. Yasin bey, Emrah bey, Ercan bey ve Taner beye teşekkür ederim...


7 Eylül 2021

Mükemmel 10 - MANİSA > ANKARA

Öncelikle Türkiyem Nakliyat'la taşındığım için çok memnun kaldım. Manisa'dan Ankara’ya Türkiyem Nakliyat ile evimi taşıdım. Başta firma yetkilisi Yasin bey olmak üzere taşıma işi için gelen Yasin, Muhammed ve Samet isimli arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Her şey konuştuğumuz ve anlaştığımız şekilde gerçekleşti. Zamanında gelip zamanında eşyaları yerleştirdiler. Çalışanlar titiz ve tamamen müşteriye yardımcı olmak için gayret gösterdiler. Bütün eşyaları getirdikleri gibi en ince ayrıntısına kadar yeni evimizde de kurdular. Türkiyem Nakliyat ailecek bize oldukça güven verdi. Taşınma esnasında bir iki eşyamız yanlışlıkla hafif zarar gördü fakat zararı gidermek adına Yasin bey ve ekibi çok ilgilendi ve mukabilinde ödemesini de yaptılar. İlgi ve alakaları için hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir hizmet aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile taşınacak herkese bu firmayı öneririm.


3 Eylül 2021

Mükemmel 9.6 - IĞDIR > ANKARA

İşlerini iyi yapıyorlar.


30 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Zamanla geldiler, hiç bir şeye zarar vermeden nakliyat tamamlandı.


27 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > TEKİRDAĞ

Her şey hızlı ve düzenli bir şekilde yapıldı. Gayet memnun oldum.


25 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > KIRKLARELİ

Yasin Bey ve ekibine çok teşekkür ediyorum. 7'nci kez ev taşıyorum hiç bu kadar memnun kalmadım. Zamanında, hızlı ve özenli bir şekilde taşıdılar. Kurulum esnasında söylediğim her şeyi eksiksiz yerine getirdiler. Çalışanları saygıda kusur etmediler. İletişimde hiç sıkıntı yaşamadım. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.


24 Ağustos 2021

Mükemmel 9.6 - İZMİR > ANKARA

İzmir’den Ankara’ya Türkiyem Nakliyat ile taşındım. Başta şirket yetkilisi Yasin bey olmak üzere taşıma işi için gelen Ömer, Celal ve Selçuk isimli arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Her şey konuştuğumuz ve anlaştığımız şekilde gerçekleşti. Çalışanlar güler yüzlü, titiz ve tamamen müşteriye yardımcı olmak için can siperane iş yaptılar. En ufak bir eşyam zarar görmedi. Müşteriye oldukça güven veriyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Enakliyat sitesi de konuyu yakinen takip etti. Çok güzel bir hizmet. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Gönül rahatlığı ile öneririm.


20 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > AYDIN


19 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > ADANA

Öncelikle Türkiyem Nakliyatı seçtiğim için çok huzurlu ve mutluyum. Yasin bey her zaman iletesim de oldu, Ersin, Emin ve Muhammed kardeşim'den allah razı olsun çok hızlı ve cizik dahi olmadan evimizi Ankaradan adanaya tasidilar yalnızca tek bir koltuğumun ayak kisminda ufak bir cizik var ki bu böylesine bir taşıma icin hic bir şey değil emeklerine yüreklerine sağlık Herkese tavsiye ederim. Taşima isinde Ankara ilinde fiyat performans bir şirket gönül rahatlığıyla tercih edip eşyalarınızı emanet edebilirsiniz


19 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

Ankara’dan İzmir’e Türkiyem Nakliyat ile taşındım. Başta Taşınma işlemlerinde ekibin başında olan Yasin bey olmak üzere taşıma işi için gelen Samet, Ahmet ve Salim isimli arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çalışanlar güler yüzlü, titiz ve tamamen müşteriye yardımcı olmak için gayret gösterdiler çok efendi ve saygılıydılar. Taşınma esnasında bulaşık makinemde ufak bir sorun yaşandı firma yetkilileri konuyla gerçekten ilgilendi ve servis tarafından çıkarılan tutarı tarafıma hemen EFT yaptılar. Firmanın ismine zarar getirmemek için gösterdiği çaba açısından önemli. Müşteriye oldukça güven veriyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı işler diliyorum.


18 Ağustos 2021

Mükemmel 9.8 - ANKARA > İSTANBUL

Biz memnun kaldık. Tavsiye ederim. Genel anlamda başarılı bir taşımacılık oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.


12 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

Gelen kişiler eşyaları özenle paketlediler ve araca yerleştirdiler. Kibar davrandılar. Aldığım hizmetten memnun kaldım.


11 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > DENİZLİ

Çalışan arkadaşların ellerine sağlık, eşyamı temiz ve titizlikle taşıdılar çalışanlara teşekkür ederim, herkese tavsiye ederim.


4 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > ANTALYA

Çalışan arkadaşlardan çok memnun kaldım işlerini ustalıkla yapıyorlar bana yapacak bir iş bırakmadılar. İnsanlarla iletişimleri çok iyi, evsahibine sormadan eşyaları yerinden almıyorlar firma olarak çok memnun kaldım. Arkadaşlarıma tavsiye edeceğim bir firma, çalışan arkadaşların emeklerine sağlık hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah bol kazançlar versin.


2 Ağustos 2021

Mükemmel 9.2 - ANKARA > BURSA

Tüm firma çalışanlarına teşekkür ederim. Bir iki ufak tefek sıkıntı dışında gayet başarılı bir taşınma oldu. Kolay kolay nakliyat tavsiyesi yapmam ama taşınacak arkadaşlara önerebilirim.


2 Ağustos 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > İZMİR

Firma tam zamanında geldi ve gayet ciddi bir şekilde çalıştılar ellerine sağlık, teşekkür ederiz. Fakat eşyayı görmelerine rağmen planlama hatası yaparak 1 adet kanepemin arabalarına sığmadığını söyleyerek taşımadılar. Biraz daha dikkatli ve hesaplı çalışmaları gerekiyor, teşekkürler.


27 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > DİYARBAKIR

Ankara Siirt arası evimin taşıma işini yapan Adem bey ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Sahte firmaların sonradan fiyat arttırdıkları ve insanı enayi yerine koydukları bir zamanda TÜRKİYEM Nakliyat'a ve eşyaları düzenli olarak taşıyarak sadece kendi işini layıkıyla yapan firma çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Ellerinize ve yüreğinize sağlık. ALLAH işinizi rast getirsin İnşaallah.


12 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > GAZİANTEP

Bu şirket 20 yıllık memuriyet hayatımda iş yaptığım en iyi şirket oldu.
Yasin Bey ilk görüşmeden sonra expertize geldi, yerinde eşyaları görüp fiyat konusunda anlaştık yazılı ve sözlü anlaşmanın her şartına uydular.

Dakik, eksiksiz ve hasarsız çalışmaları için Ersin ve Ömer ustalara ayrıca teşekkürler.

Kısaca mükemmel çalışan şirketi herkese tavsiye ederim.


9 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > DİYARBAKIR

Tek tek yorumlara bakarak araştırma sonucu Türkiyem nakliyatla taşıma kararına vardık. Gönül rahatlığıyla bu firmayı tercih edebilirsiniz. Paketleme, taşıma ve iletişim gayet iyi kırık, dökük, ezik vs. hiçbir sorun olmadı. Firma olarak bu işi profesyonelce yapıyorlar. Yasin bey ve ekibine teşekkür ederim...


7 Temmuz 2021

Mükemmel 10 - ANKARA > MARDİN

Deneyimi ve tecrübesi ile yıllara meydan okuyan bir nakliyat firması. Yasin bey yönetiminde titizlik ve temizlik açısından oldukça iyi çalışan, oldukça kibar ve özenliler. Zaman açısından eşyalarımızı getiren Tuncay abi ve ekibine teşekkürler, çalışkan bir firma ailesi diyebilirim.


6 Temmuz 2021