ÖN

Özteknik Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 8 Temmuz 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 2 kişi iletişime geçti.
347 Müşteri Değerlendirmesi, 540 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10322 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10336 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10337 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10337 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10319 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Özteknik Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANTALYA

Istanbuldan antalyaya evimizi taşıdık her türlü sorunu kendileri çözdü küçük asansörümüzden inmeyen büyük eşyalarımızı 15 kattan merdivenden aşağı sorunsuz indirdiler antalyadaki evimize yine site ile ilgili sorun çıkınca malesef sırtlarında ve kolileri apartman asansörü ve merdivenden ile çıkarmak zorunda kaldılar ve şikâyet etmeden işlerini aksaksız yaptılar zamanlamaları super ve aksaksız kamyonlari,paketlemeleri mukemel deniz beyin mobilyalarınızı sökme ve kurma hızını anlayamayacaksınız çok hızlı ve profesyonel calisiyorlar yeterki siz isteğinizi belirtin başta zafer ve muhammed bey ve deniz beye ve tüm arkadaşlara çok tessekkür ederiz.


28 Nisan 2018

Mükemmel 9.8 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

Muhammet Bey daha ilk iletişim anından itibaren pozitif ve yapıcı yaklaşımıyla taşınma işleminin sorunsuz yürütülmesine çok yardımcı oldu. Ekipteki arkadaşlar da yine aynı şekilde hep güler yüzlü ve yardımcıydılar, Özteknik firmasına ve Muhammed Bey'e teşekkür ediyoruz.


24 Nisan 2018

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Ankara Eryaman’dan İstanbul Erenköy’e taşındım. Firma yetkilileri bana kolaylık olsun diye planlanan günden bir gün önce eşyaları toplamak için geldiler. Büyük kısmını o gün kalanları da taşınma günü sabahı paketlediler. Kullanılan tüm malzeme yeniydi. Kusursuz paketlendi. İstanbul’da sabah sekizde eşyaları indirmeye başladılar. Biz gürültü olur, apartman halkı söylenir diye düşünürken tek bir ses bile çıkmadan tüm eşyalar taşındı ve kuruldu. Komşularımız da 25 yıllık binada ilk kez bu kadar sessiz ve kusursuz bir taşınma gördüklerini söylediler.
Ekip çok eğlenceli, dost canlısı ve mükemmeliyetçi. Evinize dostunuz gelmiş gibi hissediyorsunuz. Güle oynaya taşındık. Taşındığımı fark etmedim bile. Her şey için teşekkür ederiz.


15 Nisan 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > ANKARA

Sağ olun. Elleriniz dert görmesin. Şahsım adına çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.


15 Nisan 2018

Mükemmel 9 - ÜSKÜDAR > ÜSKÜDAR

Zafer ustanın el çabukluğu, becerisi bir çok mobilya problemimizi halletse de, montaj sırasında temizliğe dikkat edilmemesi, açık renkli mobilyalarımı ciddi anlamda kirletti. En azından montaj sırasında kanepe altlarına bir şeyler serilebilirdi. Montaj sırasında eksik vidalamalara müdahale etmek durumunda kaldım. Onun dışında zamanlama, iletişim, hal ve hareketler gayet iyiydi. Anlaşma dahilinde olmamasında rağmen bazı mutfak eşyalarımı teker teker paketlemeleri, bizim pek iyi paketleyemediğimiz eşyalarımızı tekrar paketlemeleri güzel bir ayrıntı oldu. Genel anlamda tavsiye edilebilir bir deneyimdi.


6 Nisan 2018

Mükemmel 9.9 - KARTAL > ÜMRANİYE

Verilen zamandan daha önce geldiler ve paketleme, dolapların sökülüp takılması, çalışanların ciddiyeti ve verdikleri güven stresimizin azalması ve rahatlıkla işimizin tamamlanmasını sağladı, Muhammed Bey ve ekibine çok teşekkür ederim.


2 Nisan 2018

Cuma günü görüştük cumartesi için anlaştık. Tam anlaştığımız gibi cumartesi 8:00 de geldiler. Seri bir şekilde hiçbir eşyamıza zarar vermeden paketlediler. Taşıdıkları evde bütün montajları yaptılar. Hiçbir eşyamızda hasar kırık hatta çizik bile olmadı. Ayrıca 3+1 bir evi paketleyip taşımanın yorgunluğuna rağmen son ana karar işlerini güler yüzle yaptılar. Her şey için Çok teşekkür ederiz. Herkese tavsiye edeceğiz. Biz de umarım gerekmez ama taşınırsak tekrar kesinlikle tercih ederiz.


1 Nisan 2018

Mükemmel 10 - SİVAS > İSTANBUL

Öncelikle firma sahibi Zafer ve Muhammet beyler çok kibar ve gerçekten düzgün insanlar. Telefonda ve yüz yüze kibar ve içten konuşuyorlar. Önemsedikleri şey paradan ziyade müşteri memnuniyeti. Örneğin ben fiyat alırken 1. kat yazmıştım fakat sonrasında ev değişti 4. kat oldu. Normal bir firma fiyatı artırır fakat bana sadece "canın sağ olsun abi" deyip üste para istemediler bile. eşya taşınmasından 10 gün önce konuşup anlaştık ve bu süre içerisinde Muhammet bey hiç irtibatı kesmedi, hep iletişimde olup bilgilendirme yaptı. Başka firmaya gerek yok gönül rahatlığıyla taşınabilirsiniz. :)


30 Mart 2018

Mükemmel 10 - SAMSUN > İSTANBUL

Merhaba, memur olduğum için şimdiye kadar 3 kez taşındım. Bir önceki taşınma deneyimimden dolayı çok çekiniyordum ancak Muhammet bey ve Zafer beyden Allah razı olsun, bütün süreci mükemmel idare ettiler. Paketleme taşıma zamanlama demontaj montaj vs hepsinde zaten çok özenli ve iyilerdi kendi eşyalarını taşıyor gibi taşıyorlardı. Daha da önemlisi karşılıklı konuşarak her türlü sorunu halledebileceğiniz insanlar. Gönül rahatlığıyla eşyalarınızı teslim edebileceğiniz bir firma. Muhtemelen en az bir kez daha taşınırım ve o zaman taşınma esnasında yanlarında bile durmaya gerek duymuyorum.


19 Mart 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SAMSUN

Öncelikle Muhammet bey ve tüm Özteknik nakliyat ekibine ilgi, alaka, profesyonel hizmet kalitesi ve her konudaki hassasiyetlerinden dolayı çok çok teşekkür ederim. İlk önce kendi çevrem olmak üzere herkese tavsiye ederim... Ne bekliyorsanız onu size veriyorlar. Saat, zaman konusunda bazı endişelerim vardı, daha önce çalışmadığım bir firmaydı ama bu konuda gerçekten bu kadar dakik, zamanında gelen sanki kendi eşyalarını taşırcasına paketleyen özen ve itina gösteren, güler yüzlü, verilen parayı sonuna kadar hak eden, düzgün bir ekibi olan iyi bir firma... 16 mart İstanbul'dan yüklenen eşyalarım sıfır hata ile 17 martta Sinop’ta kurularak teslim aldım. Tüm ekibe tekrar teşekkür eder herkese tavsiye ederim. Saygılarımla...


18 Mart 2018

Mükemmel 10 - TUZLA > ATAŞEHİR

O kadar rahat bir taşınma oldu ki anlatamam. Zafer Bey ve ekibine çok ama çok teşekkür ederim eşyalarımızda ne bir hasar ne de bir kaybolma söz konusu oldu. Gerçekten bu kadar kaliteli bir hizmet daha önce görmemiştim. Umarım bu son taşınma hikayem olur ama yine taşınırsam kesinlikle tekrar tercih edeceğim. Tekrardan emeklerinden ve kaliteli hizmet vermelerinden dolayı Zafer Bey ve ekine çok teşekkür ederim.


16 Mart 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > HATAY

Tayin dolayısıyla İstanbul’dan Hatay’a taşındık. Dedikleri saatte eşyaları aldılar, dedikleri fiyatın dışına çıkmadılar. Stresli olan taşınma sürecinin kontrolünün kendilerinde olduğunu profesyonel bir şekilde hissettirdiler. Paketleme ve taşıma işlemlerinin her aşaması son derece özenliydi. Sökme ve kurulum sorunsuz. İletişim ve güler yüz fevkalade. Taşınma işlemleri sırasında kafanız rahat olsun istiyorsanız şiddetle tavsiyemdir.


27 Şubat 2018

Mükemmel 9.3 - BEŞİKTAŞ > KADIKÖY

İstanbul’da Teşvikiye’den Bostancı’ya gerçekleştirdiğimiz taşınmada hiçbir sorun çıkmadı. 5 kişilik ekip sözleştiğimiz saatten 15 dakika önce gelip hazır bir şekilde bekledi ve yine önceden belirttikleri saat civarında işi bitirdiler. Normalde yapmak zorunda olmadıkları 1-2 mobilya işini de ricamız üzerine hiç itirazda bulunmadan yaptılar. Eşyalarımız arasındaki yarım kap yoğurt ve 4 adet yumurta bile hiç zarar görmeden nakliye edildi. Tüm ekip çok canayakın ve saygılıydı. Teşekkür ederiz.


16 Şubat 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > DENİZLİ

Çok yardımsever ve sıcakkanlı insanlarla sorunsuz bir taşınma oldu. Zamanlama, planlama her şey mükemmeldi. İşiniz hep rast gelsin!


6 Şubat 2018

Mükemmel 9.8 - ANKARA > İSTANBUL

Firma ile iletişim kuvvetli, yerinde ve zamanında sözleştiğimiz yerde işe başlandı, eşya teslimatında da yine zamanlama ve planlama iyi yapıldı. Eşyaları özenle topladılar ve paketlediler. Eşyaları taşırken özenle taşıdılar çevreye rahatsızlık vermeden eşyaları teslim ettiler. Sessiz ve düzenli çalıştılar. Tek sıkıntı eşya teslim edildikten sonra mobilyalardan bir tanesi bozuldu ama bu daha önceki taşınmadan kaynaklı olabileceği için bu konuda olumsuz not vermek adaletsizlik olur. Güvenebileceğiniz bir firma, tavsiye ederim.


5 Şubat 2018

Mükemmel 10 - KOCAELİ > İSTANBUL

Depodan eşyalarımızı alıp evimize güvenle yerleştirdiler.
Muhammed bey ve ekibi hızlı ve seri iş yapan gayretli ve becerikli şekilde hareket ediyorlar.
Sağ olsun problem yaşamadan temiz dolaplarımız da kurulu bir şekilde yerleştik.
Bir daha taşınırsam yine tercih edeceğim.
Bu arada geç öğrendim ama uygun fiyatlı depo çözümleri var ihtiyacı olan iletişime geçsin.


4 Şubat 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KAĞITHANE

Enakliyat üzerinden gelen birçok teklif arasında hem puanın yüksek olması hem güzel yorumlar hem de fiyat sebebiyle Özteknik nakliyat firmasını seçtik ve taşınma sonrası çok doğru bir karar verdiğimizi anladık. Kendilerinden çok memnun kaldık. Şu sebeplerden dolayı Özteknik Nakliyat'ı öneriyorum:

* Kendilerini seçtiğimiz ilk andan itibaren sürekli bizimle iletişim halinde kaldılar, çok ilgili bir şekilde davrandılar.
* Tam olarak belirttiğimiz saatte gelip, tüm eşyaları kısa bir sürede yükleyip, taşıdılar.
* Eşyalar Anadolu yakasından Avrupa yakasına taşınmasına rağmen tek bir bardak dâhi kırılmadı, eşyalarımız çok güvenli bir şekilde taşındı.
* Yeni evde de montaj işlerini çok profesyonel bir şekilde hallettiler.
* Tüm eşyaları paket üzerinde yazan yerlere koymaları da yerleştirmek açısından bize epey kolaylık sağladı.
* Çalışanların davranışları da çok yardımsever ve profesyoneldi.
* Taşınma esnasında en çok endişe edilen konulardan biri de güvendir, bu güveni çok iyi bir şekilde hissettirdiler.

Bu sebeplerden dolayı çevremde taşınmak isteyenlere kendilerini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Bundan sonraki taşınma işlerinde de mutlaka kendilerini tercih edeceğim. Enakliyat'a da ilgilerinden dolayı teşekkürler.


1 Şubat 2018

Çok iyi 8 - İSTANBUL > ANKARA

İşlerinde son derece profesyonel, istekli ve ilgili 4 kişi, parça nakliye hizmeti aldım. Memnun kaldım. Tavsiye ederim Özteknik firmasını. Teşekkürler.


30 Ocak 2018

Mükemmel 10 - ÇEKMEKÖY > ÜSKÜDAR

Paketleme, taşıma zamanlaması ve hizmetinden çok memnun kaldım. Çalışanların davranışları da iyiydi. Herhangi bir aksaklık yaşamadan çok hızlı bir şekilde taşındım. Tavsiye ediyorum.


28 Ocak 2018

Mükemmel 10 - BAKIRKÖY > KADIKÖY

Özteknik nakliyat, gerek iletişim, gerek paketleme konusundaki hassasiyetleri, gerek eşyaların söküm takımındaki becerileri konusunda alanında fark yaratan bir firma. Sıfır zayiat ile taşınma işlemimizi gerçekleştirdik. Çalışanların güler yüzü ve becerileri takdire şayandır. Fiyat performans olarak ise mükemmel ötesi. Eğer taşınacaksınız Özteknik nakliyat ile çalışmanızı şiddetle tavsiye ederim. Buradan da arkadaşların hepsine bir kez daha tek tek teşekkür ediyorum.


22 Ocak 2018