ÖN

Özteknik Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 8 Temmuz 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bu hafta 2 kişi iletişime geçti.
347 Müşteri Değerlendirmesi, 540 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10322 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10336 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10337 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10337 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10319 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Özteknik Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - SAMSUN > İSTANBUL

Tek kelime sorunsuz taşınma. Bütün arkadaşlara teşekkür ederim.


1 Ağustos 2018

Müthiş 8.8 - İSTANBUL > İZMİR

Çalışanlar ve firma iletişimi çok güzeldi. Paketlenen eşyalar çok özenle paketlendi fakat sonlara doğru paketlenmeden taşınan dolap kapakları vs çizilmişlerdi. Bir de buzdolabı, çamaşır makinesi vb beyaz eşyaların ayaklarına daha çok dikkat etmeleri gerekiyor. Benim beyaz eşyalarımın ayakları zarar gördü. Taşınma esnasında ufak tefek sorunlar olması çok normal, firmanın samimiyeti ve enerjisi güzeldi.


31 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > İZMİR

Çok pratik ve dikkatli şekilde taşıdılar ayrıca fiyat olarak da çok uygun. Eşyalarımız söylenenden fazla çıkmasına rağmen herhangi bir ekstra ücret de çıkarmadılar, hepsine teşekkür ederim.


27 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Son derece memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim. Bir dediğimizi iki etmediler. Paketleme, taşıma ve montaj dikkat idi. Muhammet bey ve genç ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.


16 Temmuz 2018

Mükemmel 9.7 - İSTANBUL > ANTALYA

76 yaşındaki babam ve 74 yaşındaki annemin Bostancı'daki 2+1 evlerini (3+1 eşyaları vardı :) Alanya/Antalya taşınma işlemimizi sorunsuz, sıkıntısız şekilde gerçekleştirdiler. Öncelikle Zafer çimen bey'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Telefonla konuşmamızın ardından zafer bey eve gelip eşyaları gördü değerlendirdi, 2 gün sonra sabah anlaştığımız saatten yarım saat önce ekibi ile hazırdı. Mükemmel şekilde paketleyerek güle oynaya eşyalarımızı söktüler, ambalajladılar ve kamyona yüklediler. Eşya değerimizin üzerinde sigorta poliçemizi, sözleşmemizi ve faturamızı verdiler ve kendileri ile vedalaştık. Alanya'ya belirttiği günde ve saatte geldiler. Alanya'da sadece 76. yaşındaki babam ve 74 yaşındaki annem vardı, biz gidemedik. Zafer beyle yeni apartmanın 3.katına asansör ile taşınması konusunda daha önce anlaşmıştık; fakat apartman yöneticisi asansörün elektriğini kesti. Zafer bey ve ekibi 35 derece sıcakta en küçük parçasını bile merdivenden taşımak zorunda kaldılar. Buna rağmen bizden tek kuruş fark istemediler. Tv ünitemizi, mobilyalarımızı, çamaşır ve bulaşık makinamızı sorunsuz şekilde kurdular ve çalıştırdılar. Bir evlat olarak annemizin ve babamızın yanında olamasak da Zafer bey söz verdiği gibi kendi annem ve babam gibi yardımcı olurum abi sözünün arkasında sonuna kadar durdu. Zafer çimen bey ve ekibine çok teşekkür ederim.


10 Temmuz 2018

Mükemmel 9.7 - ANKARA > İSTANBUL

Arkadaşlar gayet gayretli ve çalışkanlardı. Saatinde geldiler, elamanları gelmeyince 2 kişi taşıdılar ve iyi de çalıştılar. Boşaltmada 4 kişilerdi ve hızlı boşalttılar. Ben memnun kaldım, ilgililerdi. Özellikle Diyar iyi çalışıyor hemde güzel sanatlar okuyor bravo.


10 Temmuz 2018

Mükemmel 10 - KADIKÖY > KADIKÖY

Tam konuştuğumuz zamanda geldiler. Eşyaları tam olması gerektiği gibi paketlediler, taşıdılar ve montaj işlemlerini yaptılar. Hızlı ve özverili davrandılar. Oldukça memnun kaldık.


2 Temmuz 2018

Mükemmel 9.1 - ÜMRANİYE > ÜMRANİYE

Hızlı ve düzenli bir şekilde çalıştılar, oldukça memnun kaldık tavsiye ederiz.


22 Haziran 2018

İyiki Özteknik Evdeneve Nakliyat ile çalışmışım. Sabah söyledikleri saatten önce bile geldiler ve taşıma işlemi bitene kadar güler yüzlü ve saygılı davrandılar. İşkerinde pröfösyöneller kurulum montaj gayet iyi on numara herkeze tavsiye ediyorum başka firmalaru aramanıza gerek yok


21 Haziran 2018

Mükemmel 10 - MALTEPE > KADIKÖY

Başka nakliyat firması düşünmeyin fiyat kalite çok iyi gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.


20 Haziran 2018

Mükemmel 10 - ÜMRANİYE > ÜSKÜDAR

18/06/2018 tarihinde gerçekleşen taşınma işlemi için yaklaşık bir ay önceden anlaşmıştık. Sürekli telefon ile irtibat halinde olup bilgi alışverişinde bulunuldu ve taşınma günü belirtilen saatte hazırdılar. 5 kişi eve girer girmez öyle temiz planlı ve programlı çalıştılar ki tüm paketleme eşya sökme işlemleri dahil 1 buçuk saatte taşımaya hazır hale getirildi. Eşyalarda en ufak çizik dahi olmadan toplam 3 buçuk saatte tüm taşınma işlemlerim bitirildi. Hızlarına ve titizliklerine hayran kaldığımı belirtmeden geçilmeyecek bir hizmet aldım. Aklımda soru işareti olanlar gözleri kapalı güvenebilir ve eşyalarını teslim edebilirler. Emeklerinize sağlık çok teşekkür ediyorum.


20 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Gelen arkadaş ve firmadan çok memnun kaldım.
Çok dikkatli ve mütevaziydiler.
Söyledikleri gün götürdüler.
Her şey için teşekkürler iyi çalışmalar.


20 Haziran 2018

Dedikleri zamanda geldiler. Eşyaları çok iyi paketleyip çok güzel yerleştirdiler. Bir dediğimizi iki etmediler. Yağmur yağmasına rağmen işlerini aksatmadan yaptılar. Fiyat olarak da çok iyi hizmet olarak da çok iyiydiler. Kendi tecrübeme dayanarak şunu söyleyebilirim çok memnun kalacaksınız. Bir taşınma işim daha olsa veya çevremde biri taşınacak olsa kesinlikle öneririm.


19 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BALIKESİR

Çalışanlarının güler yüzlülüğü, paketleme, zamanlama ve eşyanın itina ile taşınması konusunda hiçbir problem yaşamadım. Evini taşıyacak olan arkadaşlara firmayı tavsiye edebilirim. Sevgili Muhammed'e, Zafer abiye ve diğer arkadaşlara da emeklerinden dolayı (ayrıca Enakliyat'a da bizleri bu denli iyi firmalarla buluşturduğu için) teşekkür ederim.


18 Haziran 2018

Çok iyi 8.2 - İZMİR > İSTANBUL

Zamanlama ve çalışanların davranışları çok güzeldi. Ama eşyanın çok olduğu söylenip, fiyat arttırdılar, fark ödemek zorunda kaldık. Çamaşır makinamızın kazanı taşıma sırasında düşmüş, tamir gerekti. Onun dışında güzeldi.


9 Haziran 2018

Söylenilen saatten 5 dakika önce geldiler, eğlenceli ve hızlı çalışan bir ekip, 2 saatte taşınıp eşyaları yerleştirdiler. Hasarsız ve sıkıntısız tamamlandı. İşlerinde lider olmayı hedeflemiş bir ekip. Herkese tavsiye ederim kendilerine çok teşekkür ediyoruz.


9 Haziran 2018

Mükemmel 10 - İSTANBUL > SİVAS

Parça eşyamı memlekete gönderemiyordum. Nakliye ambarları taşıma için değerinden yüksek bir bedel istiyorlardı. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile "enakliyat.com.tr" sitesinden ÖZTEKNİK NAKLİYAT firması ile tanıştım. Çok teşekkür ederim. Geldiler ve evimden eşyaları aldılar ve tam zamanında istenilen yere bıraktılar. Eşyaya herhangi bir zarar gelmedi. Ayrıca, çok da ekonomik oldu. Bundan sonraki taşıma ve gönderimlerimde bu yöntemi kullanacağım. Tavsiye ediyorum.


23 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - ÜSKÜDAR > KADIKÖY

Güler yüzlü ve profesyonel bir hizmet aldık. Tekrar taşınacak olsak Özteknik ile taşınırız.


9 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - ŞIRNAK > SAKARYA

Şırnak Silopi'den Adapazarı'na geçen hafta ev taşıdık, herkese tavsiye edebilirim, müşteri memnuniyetini ön plana koydukları çok belli olan bir firma. Silopi'deki eve eşyalar yüklenirken gitmedim bile, en ufak bir sorun çıkmadan bitirdiler işi. Bir iki sene sonra bir daha taşınacağım yine Özteknik’i tercih edeceğim.


3 Mayıs 2018

Mükemmel 10 - KARTAL > SANCAKTEPE

İşini çok düzgün yapan, aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir firma. Firma çalışanları gayet kibarlar ve özveriyle çalıştılar. Hiçbir sorun yaşamadan taşındım. Bu firma ile taşınmayı tavsiye ederim


29 Nisan 2018