ÖN

Özteknik Nakliyat

9.8 /10Mükemmel
  • Üyelik Tarihi: 8 Temmuz 2014
  • Bulunduğu Yer: İSTANBUL / SANCAKTEPE
Bugün 1 kişi, geçen hafta 14 kişi iletişime geçti.
347 Müşteri Değerlendirmesi, 540 Taşıma
  • Paketleme Hizmeti
    9.7
  • Mükemmel
  • 9 - 10322 Kişi
  • 7 - 816 Kişi
  • 1 - 69 Kişi
  • Yükümlülükler ve İletişim
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10336 Kişi
  • 7 - 88 Kişi
  • 1 - 63 Kişi
  • Taşıma Zamanlaması
    9.9
  • Mükemmel
  • 9 - 10337 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Çalışanlar
    9.8
  • Mükemmel
  • 9 - 10337 Kişi
  • 7 - 86 Kişi
  • 1 - 64 Kişi
  • Fiyat Fayda Dengesi
    9.6
  • Mükemmel
  • 9 - 10319 Kişi
  • 7 - 819 Kişi
  • 1 - 69 Kişi

Özteknik Nakliyat Müşteri Yorumları

Mükemmel 10 - İSTANBUL > DENİZLİ

İstanbul'dan Denizli'ye taşındım. 23 teklif arasından tercih ettim kendilerini iyi ki seçmişim. Sıcak ve samimi tavırları zaten ilk dakikadan acaba sorularını kafanızdan siliyor. O kadar özverili çalıştılar ki durumum iyi olsa ödemeyi fazla fazla yapmak istedim. İnşallah haklarını helal ederler. Eşya çok zorlu ve ağırdı çünkü. Kesinlikle tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.


28 Eylül 2017

Mükemmel 10 - ANKARA > İSTANBUL

Ankara'dan İstanbul'a taşındım. Bir enerji şirketinde üst düzey yöneticiyim. Özteknik Nakliyat taşınma süreci boyunca mükemmel bir iş çıkardı. Paketleme, kolileme, taşıma, indirme aşamalarında çok dikkatli ve özenli çalıştılar. Muhammet ve Deniz her detay için benimle görüştüler ve karşılıklı anlaşarak ilerledik. Özteknik Nakliyatı herkese tavsiye ederim. Başka nakliyeci düşünmeden anlaşıp çalışabilirsiniz.


23 Eylül 2017

Mükemmel 9.6 - İSTANBUL > GAZİANTEP

Özteknik evden eve nakliyat ile yaptığım taşınma işleminden çok memnun kaldım. Vaktinde getirmeleri, işinde ehil olmaları ve işlerine verdikleri önem takdir edici. Sonraki taşınma işlemlerinde de irtibat sağlayacağım bir firma.


18 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > BURSA

Her anlamda güvenebileceğiniz, işini profesyonelce yapan bir firma. Her şey söz verildiği gibi yapıldı. Ne yazık ki, nakliye sektöründe böyle güvenilir bir firmaya rastlamak her zaman mümkün olamıyor. Eğer başka taşıma işim olursa kesinlikle Özteknik Nakliyat ile çalışacağım. Herkese tavsiye ederim. Teşekkürler. Bol kazançlar.


17 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MERSİN

İstanbul'dan Mersin'e ev taşıttım. Genellikle sıkıntılı geçen taşınma işleri Öz teknik nakliyat sayesinde sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. En ufak bir sorun dahi yaşamadım. Zamanlama, ambalajlama her şey çok iyiydi. Çalışanlarda gayet hoşgörülü, anlayışlı ve yardımseverler. Çalışanlardan servet ve zafer abiye özellikle teşekkür ederim. Servet çalışkanlığıyla ufak kolilere bile yardım etmeme izin vermezken Zafer abinin mobilya montajındaki ustalığı sayesinde işler kısa sürede halloldu. :) Tekrardan teşekkür ederim.


17 Eylül 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > KOCAELİ

Muhammed abi ve ekibine teşekkür ederim. Yeni alınmış eşyalar ve mobilyalar için gereken hassasiyeti gösterdiler. İşini profesyonel yapmanın yanında insani iletişimleri ve tavırları çok iyiydi. Malzemeleri güzelce paketleyip hassas şekilde taşıdılar. Zamanında gelmeleri de diğer artı. Özteknik nakliyatı taşınma konusunda titiz olan herkese tavsiye ederim.


12 Eylül 2017

Mükemmel 9.5 - İSTANBUL > ANTALYA

Eşim ve ben öğretmeniz. Burada yazılan olumlu yorumlardan dolayı bu firmayı seçtik. Söyledikleri vakitte gelip gene söyledikleri vakitte yeni eve ulaştılar. Çalışanlar gayet güler yüzlü ve ellerinden geleni yapıyorlar. Kırılan bir adet bardak bile yok. İstiflemeleri, yerleştirmeleri çok güzel. Her konuda yardımcı olmaya çalıştılar. (giderleri tamir ettiler, dolaplara bulaşık makinesi hortumu için delik açtılar.) Yani, ayrıca başka usta ile uğraşmadım. Ellerine sağlık. Verdikleri sözleri tuttular. Yeniden taşınırsam kuşkusuz tekrar tercihim ÖZTEKNİK NAKLİYAT. Sadece buzdolabımın kenarı hafif eğildi. O kadar sarmalarına rağmen ne ben ne eşim ne de ustalar bu aksiliğin neden olduğunu anlamadık. O da nazar boncuğu olsun.


11 Eylül 2017

Müthiş 8.6 - GÜNGÖREN > ÜSKÜDAR

Çalışan arkadaşlar çok ilgiliydi. Zamanında geldiler, paketlemeyi ve taşımayı düzgün şekilde yaptılar. İşlerini bildikleri anlaşılıyordu.
Tekrar nakliye ihtiyacım olduğunda yine aynı firmayı tercih ederim.


8 Eylül 2017

Buradaki tavsiyeler üzerine minimum riske girme ümidiyle Özteknik Nakliyat ile anlaştık. Biz birkaç gün öncesinde toplanmaya başladık ve bitik haldeydik ama hakikaten de burada yazıldığı gibi tam vaktinde geldiler, teker teker hepsi güler yüzle girdiler ve çok anlayışlı bir şekilde yardımcı oldular. İstemediğimiz şeylerde bile yardım ettiler diyebilirim. Özenle paketlediler işlerinin ehilleriydi, hiçbir isteğimizi geri çevirmediler bütün ürünleri taşımadan sonra tek tek kontrol ettim hiçbir sıkıntı yoktu. Tek tek memnuniyetimizi sorgulayarak ve bundan emin olarak da işlerini bitirdiler. Bu devirde işini hakkıyla yapan insan bulmak cidden zor. O yüzden ben de şaşkınım ve de çok memnunum, iç rahatlığıyla tavsiye de ediyorum.


8 Eylül 2017

Mükemmel 10 - ATAŞEHİR > KADIKÖY

Abiler saatinde geldi, her şeyi harika paketledi, taşıdı ve bitirdi. Tam 3 saatte yatak odam söküldü takıldı. Çok teşekkür ederim, herkese öneririm.


5 Eylül 2017

Polis memuruyum İstanbul'dan Diyarbakır'a eşyaların düzgün bir şekilde ve zamanında taşımalarından dolayı çok memnun kaldım. Çalışanlara teşekkür eder herkese tavsiye ederim.


24 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - AYDIN > KOCAELİ

Allah razı olsun. Emeği geçenlerden. Yedi kere taşındım, bu sekizincisi. Çok memnun kaldım. İlk defa böyle mükemmel bir taşımacılık gördüm. Abartmıyorum kimseyi yanıltmak istemem Tekrar Allah Razı olsun. Hayırlı işler, helal bol kazançlar diliyorum.


16 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MANİSA

Karı koca öğretmeniz, il dışı tayinle İstanbul'dan Manisa Akhisar'a atandık. Özteknik evden eve nakliyat ile evimizi taşıdık. Gerek firma gerekse çalışan elemanlar son derece güler yüzlü ve ilgililer. Tek parça eşyaya dahi el sürdürmediler, her şeyi olduğu gibi monte edip yerleştirdiler. Arkadaşlar çok cana yakın ve memnuniyeti ön planda tutuyorlar. Bütün uğraşları, çabaları ve işlerini özenle yaptıkları için firmaya ve çalışanlarına çok çok teşekkür ederiz. Bizi büyük bir yükten kolayca ve profesyonelce kurtardınız, sağ olun.


11 Ağustos 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > AYDIN

Bir bardak bile kırılmadı. Tablolarımdan endişeliydim ama çok özenli çalıştılar. Çizik bile yok eşyalarımızda. Her şeyi özenle topladılar. Güler yüzlü ve candan davrandılar. Çok hızlıydılar. Dakik geldiler ve verdikleri süreden önce teslim ettiler. Özteknik şirketi çok profesyonel bir şirket ve çalışanlar çok başarılı. Hepsine ayrı ayrı teşekkürler.


23 Temmuz 2017

Diğer yorumlara bakarak bu firma ile anlaştık. Arkadaşlar çok iyi ve güler yüzlü insanlar, hepsinden Allah razı olsun.


18 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MARDİN

Doktor olarak mecburi hizmet yerime, İstanbul'dan Mardin'e eşyamızı taşıdık. Özenli, kibar ve iyi insanlar, teşekkürler.


14 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - ŞANLIURFA > İSTANBUL

Özverili ve güler yüzlü çalışanlarıyla rahat bir şekilde taşınmamızı sağladılar. Fiyat hizmet anlamında kesinlikle tavsiye ediyorum.


11 Temmuz 2017

Mercedes bayi müdürüyüm Diyarbakır'dan İstanbul'a zamanında, sorunsuz ve güvenli bir şekilde eşyamı taşıdılar. Özteknik nakliyat ailesine çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim, iyi günler.


5 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - KADIKÖY > MALTEPE


4 Temmuz 2017

Mükemmel 10 - İSTANBUL > MARDİN

Çalışanların samimiyetiyle, paketlemeleriyle, yükleri taşıma ve yerleştirmeleriyle, her şeyiyle çok iyi bir iş çıkardılar. Verilen hizmetten çok memnun kaldık.


1 Temmuz 2017